PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kılıçdaroğlu, Man Adası Belgeleri, Tayyib'in İstifası


pianola
29-11-2017, 08:36
http://www.cumhuriyet.com.tr/Archive/2017/11/29/875749_resource/ccz.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "hodri meydan" çıkışına, gün yüzüne çıkan belgelerle yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, yanında getirdiği kutudan çıkardığı belgelerle, Erdoğan'ın eniştesi, kardeşi, oğlu, dünürü ve eski özel kalem müdürünün vergi cenneti olarak adlandırılan Man Adası'na gönderdiği para miktarlarını ve zamanlarını tek tek söyledi, belgelerini gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgelere göre, Erdoğan'ın oğlu, dünürü, kardeşi ve eniştesi, Man Adası'nda Sıtkı Ayan tarafından 1 sterlin sermaye ile kurulan Bellway Limited Şirketine 15 Aralık 2011'den 4 Ocak 2012'ye kadar toplam 15 milyon dolar aktardı. Kılıçdaroğlu, "Bunların tamamı bankaların resmi kayıtlarıdır. Sadece Türkiye'de değil, bu parayı yurtdışına göndermişler, o şirketlerin de kayıtlarında var. Haysiyetli bir adamsan gereğini yapacaksın. Nokta" diye seslendi. "Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

Dava açsan ne olur: Erdoğan'a sorular sordum, aradan süre geçti tık yok. Bir gün gazetelerde 1.5 milyonluk dava. Vah vah vah, ne kadar korktum bilemezsin. Dava açsan ne olur, açmazsan ne olur.

Doktor yanında olsun: Herhalde beyefendi beni dinliyordur. Sevgili Erdoğan'a tavsiyem olsun, yanına bir doktor al. Doktor da yanında olsun.

Gözlerinden öperek soruyorum: İkinci bir soru daha sormuştum. Gittiğin her yerde Suriyelilere 30 milyar dolar para verdim diyorsun. Bakıyoruz, gariban bu insanlar. Açlıktan ölen Suriyeli var. 30 milyar dolar verdiysen açıkla nereye harcadın. Ben, bakanlar, milletvekilleri, STK'ler bilmiyor.

İspat edelim: Madem istiyor, ispat edelim, beni tanımıyor, öyle anlaşılıyor. 1 Ağustos 2011, Man Adası devletinde bir şirket kurulmuş. ‘Man Adası diye bir devlet mi var' diyeceksiniz. Evet var. Küçük bir ada, bizim vilayetlerden daha küçük. Bellway Limited Şirketi. O şirketin kuruluş senedi de bizde. Noter tasdikli. Hem Türkiye'nin hem de o ülkenin tasdiği var. Bu şirket 1-2 Ağustos 2011'de birer yönetim kurulu toplantısı yapar. Şirketin yönetim kurulu bir kişiden oluşuyor. Sıtkı Ayan. O yönetim kurulu toplantılarının tutanakları da bizde. Şirketin sermayesi 1 sterlin. Yönetim kurulu bir kişi. Sıtkı Ayan, adresini de vereyim; Reşit Paşa Caddesi, Mirgül Mahallesi, Yol Sokak, No 2934450 Sarıyer İstanbul.

Erdoğan kim olduğunu bilir: Ayan, 15 Kasım 2011'de bu şirketi Kasım Öztaş'a devretti. Öztaş kimdir? Sait Halit Paşa Caddesi, No 27, daire 5 Yeniköy Sarıyer İstanbul adresinde oturuyor. Erdoğan'a tekrar bir soru soracağım. Sıkı Ayan kimdir, tanıyor musun? Eminim benden daha iyi biliyorsun kim olduğunu. Peki, bu Öztaş'ı tanıyor musun? Eminim onu da çok iyi tanıyorsun. Bu şirketin tüm kayıtları elimizde. Peki, bu şirkete para gitti mi diyeceksiniz. Evet.

Kim, ne zaman, ne kadar?: Şimdi geliyorum para nereye ne zaman gitti. 15 Aralık 2011'de Ziya İlgen, enişte, 2.5 milyon dolar Bellway Şirketi'ne para gönderiyor. Bellway; 1 sterlinlik şirket ve bir kişilik yönetim kurulu var. 15 Aralık 2011'de Mustafa Erdoğan, kardeşi 2.5 milyon dolar para gönderiyor. Bir sterlinlik şirkete 2.5 milyon dolar parayı niye gönderir senin kardeşin? Gariban ölüsü için kefen alırken yüzde 18 öder, sen 2.5 milyon doları nasıl gönderiyorsun? Yetiyor mu hayır. 26 Aralık 2011'de Ziya İlgen yine 1 milyon 250 bin dolar para gönderir. 26 Aralık 2011'de Mustafa Erdoğan 1 milyon 250 bin dolar para gönderir. 27 Aralık 2011'de Osman Ketenci dünür dedim ya, 1 milyon 250 bin dolar gönderiyor. 27 Aralık 2011, eski özel kalem müdürü Mustafa Gündoğan, 1 milyon 250 bin gönderiyor. 28 Aralık 2011, Mustafa Gündoğan 250 bin dolar. 28 Aralık 2011, Osman Ketenci 1 milyon dolar, 29 Aralık 2011, Ahmet Burak Erdoğan, oğlu 1 milyon 450 bin dolar. 4 Ocak 2012, Ahmet Burak Erdoğan 2 milyon 300 bin dolar gönderiyor.

Haysiyetli adamsan gereğini yap: Şimdi diyecekler ki efendim bu belgeler sahtedir, şudur budur. Bunların tamamı bankaların resmi kayıtlarıdır. Sağa sola kaçmaya gerek yok. Haysiyetli bir adamsan gereğini yapacaksın nokta.

Kübra bebek için: "Neden Erdoğan'a kızıyorsun" diyorlar. Ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak, Konya Ereğli'de kırk günlük bebek zatürreeden öldü. Tek odalı toprak evde kalıyordu ve aralık ayında evin camı kırıktı. O bebeğin hakkını savunmak için ben bunları söylüyorum. Samsun'da 2.5 aylık Kübra bebek, açlıktan öldü. Ben Kübra bebeğin hakkını savunmak için bu soruları sana soruyorum. Van Gürpınar'da bir baba 16 kilometrelik yolu sırtında çocuğunun cesediyle gitti. Ben onların hakkını savunmak için sana bu soruları soruyorum.

Alçak kim?: Devleti yönetenlerin vatandaşlara örnek olması lazım. Vatandaşa vergi ver diyeceksin, vermezsen ceza keseceksin. Ama kendi çocuklarını göndereceksin, başka adalarda şirket kurduracaksın. Türkiye'den milyonlarca dolar para göndereceksin, sonra Kayseri'de meydana çıkıp "Dolarınızı bozdurun, Türk lirası değerlidir. Biz yerli ve milliyiz". Sen ne yerlisin ne millisin, sen gayri millisin. Ben bunu söylediğim zaman da ‘İspat etmezsen alçaksın' diyorlar. Ben ispat ettim şimdi, söyle bakalım alçak kim?

Susan dilsiz şeytan: Kamyon şoförlerini dinledin mi? Bak bakalım motorini nasıl yakıyorlar, mazotton alınan vergiyi biliyor musun sen? Ona gelince para alıyorsun, sırtına yüklüyorsun tüm vergiyi, senin çocukların, enişten, dünürün parayı dışarıya götürecek. Kılıçdaroğlu hiç konuşmayacak. Dönüp diyecekler ki ‘ne güzel muhalefet'. Ben bunu yapmam, neden; haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır. Sevgili Erdoğan, sen Türkiye'yi yönetemiyorsun.

Elçinin Katilleri bulunsun: Kılıçdaroğlu katledilen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'yi ölümünün 2. yılında partisinin grup toplantısında andı. Kılıçdaroğlu, "Söz verdiler ‘Faili bulacağız' diye. Hâlâ faili bulunamadı. Faili meçhul cinayetler yakın tarihimizin kara sayfalarıdır. Umarız bu da yakın tarihimizin kara sayfası olmaz, Elçi'nin katilleri bulunur ve yargının önüne çıkarılır" dedi.

(...)


devamı: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/875749/Kilicdaroglu_belgeleriyle_acikladi__Man_Adasina_20 _gunde_15_milyon_dolar.html

pianola
29-11-2017, 08:39
https://www.youtube.com/watch?v=vrQwbmM012s

pianola
29-11-2017, 08:39
https://www.youtube.com/watch?v=n-JSfUj2AYM

kartopu
29-11-2017, 11:33
Türkiyede her şey demogoji üzerine gidiyor siyaset kör döğüşüne döndü İstediğin belgeyi sun hiç bir siyasetçiyi yerinden oynatamazsın.
Bu ülke siyasetinde ar namus kalmadı.
Devlet bahçelide çıkmış R.Zarraf türkiyeye verilsin yargılansın cezasını çeksin ve vatandaşlıktan atılsın diyor .Bu insanlar bu halkı salak mı sanıyor anlamadım Bu halk salak değil bu halk düşveti sever almayı da vermeyide şikayeti de sevar ama şikayet ettiği her şeyi de kendisi yapar. Ama salak değildir kurnazdır.

Devlet bahçeli Zarrafı kaçırdıysa eldekileri yargılasın ama o da kurnaz tıpkı bu halk gibi.
Gözaltına alınanlara ne oldu?

Bakan çocukları Barış Güler ve Salih Kaan Çağlayan, işadamı Rıza Sarraf ve Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da aralarında bulunduğu 26 kişi tutuklandı.
Bunlar duruyor Bahçeli görmüyor mu.
Ayakkabı kutuları da duruyor 3 eski bakanda Türkiye de.

Şüpheci Dinsiz
29-11-2017, 13:36
80 milyonun, bütün Dünya istihbaratlarının, basın organlarının bildiği bir şey bu. Daha fazlasını da biliyorlar.

Mesele şu;
Yolsuzluklar-hırsızlıklar-zimmete para geçirmeler, faili meçhuller geri kalmış ülkelerde hükümet devirmez. Ekonomik krizler devirir.

Ellerindeki kozları şimdilik kullanmıyorlar. Bunu nereden anlıyoruz? Adı konmuş bir ekonomik kriz olmayışından.
Ülke ekonomik açıdan çok kötü durumda, gizli tutulmaya çalışılan gerçek bir reel ekonomik kriz var. Ama adı konmadı, henüz konmadı. Adını koyanlar uluslararası kredibilite kurumları. Bir gün koyacaklardır.
Koydukları gün "yabancı sermaye" adı verilen ekonomik tetikçiler borsadan paralarını çekerler, önce borsa çöker, yabancı bankalar krediyi keser, öz varlıklarını ülkeden kaçırırlar, yurtdışı krediler kesilir, ihracatlara kısıntı uygulanır, ithalatlar aksar çünkü ödemeler aksar, üretim ithalata bağımlı olduğu için üretim aksar, fabrikalar işçi çıkarır, KOBİ'ler kredilerini ödeyemez hale gelir, iflaslar başlar, işsizlik artar. Lüks veya keyfe hitap eden harcamalar durur, döviz fırlar ve azalır. Kayıt dışı ekonomi patlar, vergi gelirleri azalır, gösteriler artar, faşizm şiddetini arttırır, mafya hortlar, kimvurdular-faili meçhuller-infazlar artar, hukuk rafa kaldırılır.

Sevgiler

upuaut
29-11-2017, 19:03
80 milyonun, bütün Dünya istihbaratlarının, basın organlarının bildiği bir şey bu. Daha fazlasını da biliyorlar.

Mesele şu;
Yolsuzluklar-hırsızlıklar-zimmete para geçirmeler, faili meçhuller geri kalmış ülkelerde hükümet devirmez. Ekonomik krizler devirir.

Ellerindeki kozları şimdilik kullanmıyorlar. Bunu nereden anlıyoruz? Adı konmuş bir ekonomik kriz olmayışından.
Ülke ekonomik açıdan çok kötü durumda, gizli tutulmaya çalışılan gerçek bir reel ekonomik kriz var. Ama adı konmadı, henüz konmadı. Adını koyanlar uluslararası kredibilite kurumları. Bir gün koyacaklardır.
Koydukları gün "yabancı sermaye" adı verilen ekonomik tetikçiler borsadan paralarını çekerler, önce borsa çöker, yabancı bankalar krediyi keser, öz varlıklarını ülkeden kaçırırlar, yurtdışı krediler kesilir, ihracatlara kısıntı uygulanır, ithalatlar aksar çünkü ödemeler aksar, üretim ithalata bağımlı olduğu için üretim aksar, fabrikalar işçi çıkarır, KOBİ'ler kredilerini ödeyemez hale gelir, iflaslar başlar, işsizlik artar. Lüks veya keyfe hitap eden harcamalar durur, döviz fırlar ve azalır. Kayıt dışı ekonomi patlar, vergi gelirleri azalır, gösteriler artar, faşizm şiddetini arttırır, mafya hortlar, kimvurdular-faili meçhuller-infazlar artar, hukuk rafa kaldırılır.

Sevgiler

Haklısın ama şu olur: "Capricorn One, 1977 (http://www.denofgeek.com/us/movies/capricorn-one/106786/capricorn-one-1977-review)" filminde,

http://cdn2us.denofgeek.com/sites/denofgeekus/files/styles/article_width/public/capricorn_one_cast.jpg?itok=MmHhjiaT

hayatının koşusunu yapan O. J. Simpson (sağdaki zenci kardeşimiz), "The People v. O. J. Simpson, 2016 (http://thefilmexperience.net/blog/2016/6/15/emmy-fyc-the-people-v-oj-simpson-for-best-limited-series.html)" filminde gösterildiği üzere,

http://thefilmexperience.net/storage/tv/peoplevsoj-castlist.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1466004402 664

20 yıllık arkadaşı Robert Kardashian'ı (üstte sağdaki Yahudi kardeşimiz) kaybetti! Bu onun için çok acı bir kayıp oldu!

"The People v. O. J. Simpson, 2016 (http://thefilmexperience.net/blog/2016/6/15/emmy-fyc-the-people-v-oj-simpson-for-best-limited-series.html)" filmini izlemeniz önemle rica olunur!!!!

Bu arada, ikinci film 10 bölümlük bir dizi halinde NETFLIX'te halen gösterimdedir. Yani şimdi Jurili yargılama aşamasına geçen Reza Zarrab davasında Juri nedir?, bu dava Amerika'da nasıl görülür? hakkında kafanızdaki soru işaretlerini kaldırabilmek için NETFLIX'teki bu filmi izlemeniz önemle rica olunur!

upuaut
29-11-2017, 20:25
Buyrun, sahte denilen belge:

http://static.karar.com/original/17-11/28/258dbd47-c994-491a-8a4b-dd585f7e1566-copy-1511876799.jpg

Bakın bakalım, 50K'daki IBAN no'sunun karşılığı yok muymuş?

Ahlaksız
29-11-2017, 20:45
BİM'de yumurtanın kolisi 13 lira olmuş..Devleti sözde yönetenler milyon dolarları,hatta milyar dolarları götürüyor..!
Nasıl?
HUKUK YOK çünkü..
Bir ülkenin hakimi/savcısı tamamen iktidarın ağzına bakıyorsa,o ülkede iktidarı istediğiniz kadar köşeye sıkıştırın;yine de bir şey elde edemezsiniz..
Kılıçdaroğlu,15 temmuz sonrasında Yenikapı'da Tayyip'in mitinginde el salladı..Unutmadık o görüntüleri..
Tayyip ispat etmeyen alçaktır demiş galiba..Kılıçdaroğlu'da ispat ettim,kim alçak diyor..
Yenikapı'da el sallıyordunuz kankalar,ne oldu?

Kılıçdaroğlu istifa etmeli bence..Madem Tayyip 15 senedir götürüyor,madem sen bu konuda bir şey yapamıyorsun,o halde o koltukta oturmanın amacı nedir?
Senin derdin fakir fukaranın hakkını korumak değil mi?Bunu kendisi söylüyor..
15 senedir hakkı yenen bu fakir fukara için ne yaptın sen?
Her salı Tayyip'e sallayıp,bankamatikten vekil maaşlarını aldın sadece..Başka ne yaptın?
Senin derdin ne Kılıçdaroğlu?
Ömrünün sonuna kadar Tayyip'e muhalefet etmek mi?

Tayyip götürüyormuş filan..Bu ülkede götürmeyen mi var?!Herkes götürüyor..Akp seçmeni bu;
https://www.youtube.com/watch?v=8R5KZ1yWMNQ
Bu insanların umurunda değil ki man adasındaki şirket filan..Tv'de kim Allah diyor,ona bakar bu insanlar..
Tayyip götürse bile Allah diyor sonuçta..Kuran okuyor,hem de arapça:)
%50 tabi ki Tayyip'e verecek..Ne olursa olsun..Buraya dikkat,ne olursa olsun..
15 senedir neler neler oldu ama bu seçmen kitle değişmedi,değişmez de..
Sen muhalefet olarak bu 15 senede ne yaptın?Ben buna bakarım..Niye?Çünkü bu iktidarı,koltuğundan sen edeceksin,ben etmiyeceğim..Kim vekil seçildiyse,mecliste veya başka platformlarda milyonlarca insanın hakkını arayacak..İktidar olmak için çabalayacak..Bunu yapamıyorsa,yani hak arama gibi bir seçenek kuvvetler ayrılığı yüzünden ortadan kalktıysa,o makamda durmayacak..Ben muhalefet olarak görevimi yapamıyorum,çünkü hak aramamız engelleniyor diyecek ve istifa edecek..
Sürekli seçim kaybeden Kılıçdaroğlu..Niye istifa etmiyorsun?
Yoksa başka bir adada,başka şirketler mi açılıyor?

manas
30-11-2017, 00:14
türkiyede yolsuzluğa hırsızlığa illede belge sunmak gerekmez, zaten ülkede herkesçe bilinen, olağan hale gelmiş şeyler, millet sevdiği siyasetçiyi savunurken bile "çalıyor ama çalışıyor adam" sözünü hep söyler yani yolsuzlukluk çokta ayıplanmıyor. yani yolsuzluk belgeleri sunarak seçmeni pek etkileyemez, sadece kendini tatmin eder. sadece batıda böyle belgeler işe yarar, ülke sallanır,iktidar çöker. bizde yüzsüzlük tam gaz devam...

upuaut
30-11-2017, 02:26
türkiyede yolsuzluğa hırsızlığa illede belge sunmak gerekmez, zaten ülkede herkesçe bilinen, olağan hale gelmiş şeyler, millet sevdiği siyasetçiyi savunurken bile "çalıyor ama çalışıyor adam" sözünü hep söyler yani yolsuzlukluk çokta ayıplanmıyor. yani yolsuzluk belgeleri sunarak seçmeni pek etkileyemez, sadece kendini tatmin eder. sadece batıda böyle belgeler işe yarar, ülke sallanır,iktidar çöker. bizde yüzsüzlük tam gaz devam...

Aslında bu durum Amerika, dolayısıyla dünyanın hemen her tarafında mevcuttur.

Örneğin, "The People v. O. J. Simpson, 2016" dizisinin sonunda görüldüğü üzere, eşini öldürdüğü iddiasıyla Los Angeles'ta yargılanan O.J. Simpson mahkemede beraat etmişti.

Peki neden?

Çünkü şu resimler O.J. Simpson'ın Amerika'da kim olduğunu anlatmaya yeter ve artar bile!

https://pbs.twimg.com/media/B8ylE6VCYAAfDua.jpg
http://www.frankpicturesgallery.com/artists/davidkennerly/oj_ford.gif

Şimdi bu fotoğraflara baktığımda aklıma şu geliyor: O. J. Simpson kesinlikle suçsuzdur. Suçlu diyenin alnını karışlarım lan. Hatta ağzına bile derim ulan!!!

İşte o videodaki militan AKP'li bu hataya düşmüştür. Anlayana tabii ki demeyeceğim; hoş geldin İç Savaş diyorum!!!

upuaut
02-12-2017, 16:00
Arkadaşlar, bugünkü Akşam gazetesinin,

http://gazetemanset.blob.core.windows.net/resim/egazete/2017/12/02/aksam/a0112156-e526-4dec-ab56-398157a2717a.jpg

haberine göre, Kılıçdaroğlu'nun, Salı günkü Meclis Grup Toplantısı'nda elinde salladığı swiftler ve dekontlar Bellway şirketine para transfer edilmediğini, tam tersine oradan para çekildiğini gösteriyor (Bkz. #7 no'lu mesajımdaki swifte).

Zaten Limited Şirketi Avukatı Turan Öner, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin olarak, "Cumhurbaşkanımızın yakınları ve akrabaları tarafından hiçbir zaman bize veya vekili olduğum Bellway Limited Şirketi'ne böyle bir para gönderilmemiştir, gönderildiği iddia edilen paraya ilişkin dekontlar veya swift mesajları da sahtedir." dedi (Bkz. "Kılıçdaroğlu'nun belgelerinde adı geçen şirketten dava! (https://www.a24.com.tr/kilicdaroglunun-belgelerinde-adi-gecen-sirketten-dava-haberi-40111510h.html?h=51)").

Yani onlar da bunu doğruluyor. Kılıçdaroğlu, bu belgeleri kendisine ulaştıranların vatansever bürokratlar olduğunu söylüyor:

https://www.youtube.com/watch?v=YiURARfik_E

Peki Bellway şirketi ne zaman kurulmuştu?

Şuradaki belgeye göre 1 Ağustos 2011'de kurulmuştur:

https://galeri13.uludagsozluk.com/727/bellway-limited-sirketi_1589505.jpg

Bütçesi: 1 Sterlin (12.09.2011'deki Sterlin'in durumu: Alış: 2,82000 TL, Satış: 2,83470 TL (http://paracevirici.com/doviz-arsiv/merkez-bankasi/gecmis-tarihli-doviz/2011/sterlin)).
Kurucusu: Sıdkı Ayan.
Devir: Sıdkı Ayan, 15 Kasım 2011'de bu şirketi Kasım Öztaş'a devretti.
Şirketten Transfer Edilen Para: 15 Aralık 2011’den 4 Ocak 2012’ye kadar toplam 14.9 milyon dolar aşağıda adı geçen şahıslara transfer edilmiştir (ki bu transferleri Kılıçdaroğlu anlatır):

Kim, ne zaman, ne kadar? (http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/875749/Kilicdaroglu_belgeleriyle_acikladi__Man_Adasina_20 _gunde_15_milyon_dolar.html#): Şimdi geliyorum para nereye ne zaman gitti. 15 Aralık 2011’de Ziya İlgen, enişte, 2.5 milyon dolar Bellway Şirketi’ne para gönderiyor. Bellway; 1 sterlinlik şirket ve bir kişilik yönetim kurulu var. 15 Aralık 2011’de Mustafa Erdoğan, kardeşi 2.5 milyon dolar para gönderiyor. Bir sterlinlik şirkete 2.5 milyon dolar parayı niye gönderir senin kardeşin? Gariban ölüsü için kefen alırken yüzde 18 öder, sen 2.5 milyon doları nasıl gönderiyorsun? Yetiyor mu hayır. 26 Aralık 2011’de Ziya İlgen yine 1 milyon 250 bin dolar para gönderir. 26 Aralık 2011’de Mustafa Erdoğan 1 milyon 250 bin dolar para gönderir. 27 Aralık 2011’de Osman Ketenci dünür dedim ya, 1 milyon 250 bin dolar gönderiyor. 27 Aralık 2011, eski özel kalem müdürü Mustafa Gündoğan, 1 milyon 250 bin gönderiyor. 28 Aralık 2011, Mustafa Gündoğan 250 bin dolar. 28 Aralık 2011, Osman Ketenci 1 milyon dolar, 29 Aralık 2011, Ahmet Burak Erdoğan, oğlu 1 milyon 450 bin dolar. 4 Ocak 2012, Ahmet Burak Erdoğan 2 milyon 300 bin dolar gönderiyor.

İşte Vatansever Bürokratlar, Bellway şirketinden yurtiçindeki bankalara (Halkbank, Albaraka Bank, Finansbank vs.) transfer edilen bu paraların swift ve dekontların bir örneğini saklıyorlar ve 6 yıl sonra CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na ulaştırıyorlar. Olay bundan ibarettir!

Turdur
02-12-2017, 16:40
Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı sıkıştaracağım derken eline tutuşturulan belgelerle Türk bankalarının sonunu getirebilir.
KILIÇDAROĞLU ap açık bir kukladır.
Vatansever bürokratlar dediği de büyük ihtimal Fetö'cülere çalışan kişiler olabilir.

ilahimasal
02-12-2017, 18:03
Türk Bankaları dediğin şu milletin iliğini kemiğini FAİZ ile sömüren ŞEYLERMİ?

2011 yılında askerlere kumpas kurup , yıllarca hapislerde çürütenler , eş zamanlı olarak adalarda kara para aklıyor , servetine servet katıyormuş.

Kılıçtaroğluna laf sokmak için , bu durumu bile fırsata çeviren ? faizci sülükler batacak diye eyvah çekenler , neyin savunmasını yapıyorlar ?

Ahlaksız
02-12-2017, 18:28
Kılıçdaroğlu'nu eleştiriyoruz ama burada konu Kılıçdaroğlu değil..Kılıçdaroğlu'nu iktidar karşısında pasif kaldığı için eleştiriyoruz..
Konu bu iktidar ve yandaşları..Bu iktidar ve yandaşlarını insanlar sokakta ayaklanarak Gezi'de yıkmayı denedi ama olmadı..Asker darbe yapmayı denedi ama olmadı..Yani bu iktidarı devirebilecek tek seçenek muhalefettir..Seçimlerde hile de yapılsa,tek umut muhalefettir..O yüzden benim gibi insanlar muhalefete çok yükleniyor..Gerçi ben mankurtum ama neyse:)

Burada para çalınması mesele de değil..Para her zaman çalınır..Burada asıl mesele,bunun inkar edilmesi ve bunu dile getirenlerin nerdeyse terörist ilan edilmesi..Yani asıl mesele YOZLAŞMA..İşte bu çok ciddi bir toplumsal sinyaldir..Bu sinyale dikkat..Bu sinyali yıllardır görüyoruz..Trafikteki sarı ışık gibi bir şey bu..Aman dikkat yani..Kırmızıya her an geçebilir ışık..Gidişatta bu yönde zaten..Bir gün kırmızı yanacak ve yine olan garibana,toplumu ayakta tutan kölelere olacak..

upuaut
02-12-2017, 18:44
Kılıçdaroğlu'nu eleştiriyoruz ama burada konu Kılıçdaroğlu değil..Kılıçdaroğlu'nu iktidar karşısında pasif kaldığı için eleştiriyoruz..
Konu bu iktidar ve yandaşları..Bu iktidar ve yandaşlarını insanlar sokakta ayaklanarak Gezi'de yıkmayı denedi ama olmadı..Asker darbe yapmayı denedi ama olmadı..Yani bu iktidarı devirebilecek tek seçenek muhalefettir..Seçimlerde hile de yapılsa,tek umut muhalefettir..O yüzden benim gibi insanlar muhalefete çok yükleniyor..Gerçi ben mankurtum ama neyse:)

Burada para çalınması mesele de değil..Para her zaman çalınır..Burada asıl mesele,bunun inkar edilmesi ve bunu dile getirenlerin nerdeyse terörist ilan edilmesi..Yani asıl mesele YOZLAŞMA..İşte bu çok ciddi bir toplumsal sinyaldir..Bu sinyale dikkat..Bu sinyali yıllardır görüyoruz..Trafikteki sarı ışık gibi bir şey bu..Aman dikkat yani..Kırmızıya her an geçebilir ışık..Gidişatta bu yönde zaten..Bir gün kırmızı yanacak ve yine olan garibana,toplumu ayakta tutan kölelere olacak..

Şuna asker demeseniz daha doğru olur. Çünkü eğer öyle olsaydı, o zaman başarı kesin olurdu. Ama bu durumda da yobazların ülkeyi karıştırması için ellerine bir fırsat geçmiş olurdu!

upuaut
02-12-2017, 18:48
Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı sıkıştaracağım derken eline tutuşturulan belgelerle Türk bankalarının sonunu getirebilir.
KILIÇDAROĞLU ap açık bir kukladır.
Vatansever bürokratlar dediği de büyük ihtimal Fetö'cülere çalışan kişiler olabilir.

Yani size göre, Kılıçdaroğlu, Akşam gazetesinin manşetinde geçtiği gibi MAN KAFA mı?

upuaut
02-12-2017, 19:09
Dün FETÖCÜLER, ASELSAN (filmde UTELSAN)'daki cinayetler için "Ne cinayeti yaa... Besbelli ki intihar etmiş işte" diyordu (Filmde 4:55'te):

https://www.youtube.com/watch?v=pfubJx1FW4Y

Bugün ise "Belgeler sahte, yurt dışına giden tek kuruş yok!" diyorlar:

https://www.youtube.com/watch?v=U-zcWaRkxc4

İstanbul Emniyeti İstihbarat Müdürü Remzi Akkaya'nın gazeteci abisinin dediği gibi, "Bu, ülkemizdeki (UTELSAN'daki) kaçıncı sahtekarlık (intihar) be oğlum!"

Ahlaksız
02-12-2017, 19:15
Upuaut;asker darbe yapamayabilir de..
Askerin ''kesin'' sonuç alması diye bir şey olamaz..
15 temmuz kurguydu veya değildi..Sonuçta ''başarısız bir askeri darbe girişimi'' var karşımızda..

upuaut
02-12-2017, 19:23
Upuaut;asker darbe yapamayabilir de..
Askerin ''kesin'' sonuç alması diye bir şey olamaz..
15 temmuz kurguydu veya değildi..Sonuçta ''başarısız bir askeri darbe girişimi'' var karşımızda..

Evet ama onlar ordunun % 1.5'i!

ilahimasal
02-12-2017, 21:10
Sorry

Ahlaksız
02-12-2017, 21:12
Upuaut;orduyu büyütmemek lazım..Dediğiniz gibi eğer darbeye katılan ordunun %1,5'i ise,o zaman ''bu askerler yaklaşık 250 sivili katlederken;ordunun geriye kalan kısmı ne yapıyordu?'' gibi bir soru sorulabilir..
Sonuçta iktidar sivil(gezi) ve askeri(15 temmuz) darbelerden sağ salim çıktı..Herşeye rağmen dimdik duruyorlar..Önemli olan bu..
Burada işte muhalefetin ne yaptığı ortaya konmalı..İktidar bunca sarsıntıya rağmen,dimdik ayakta durabiliyorsa;muhalefet bu iktidarı nasıl yenecek?
Sürekli mağlup olan bir muhalefete,insanlar neden oy verir?Bunlar iktidar lafları gibi ama değil işte..İktidar bu konuda %100 haklı..Kılıçdaroğlu sürekli seçim kaybediyor ama koltuğu kimseye bırakmıyor..Tıpkı Bahçeli gibi..

O zaman bende ''acaba bu muhalefetin de,başka başka adalarda hesapları filan mı var?'' diye düşünürüm..

ilahimasal
02-12-2017, 21:15
Bir zamanlar ,Kominist Ruslar , Moskoflar , leninstler diyerek kendilerince birilerini aşşağılama yöntemini kullananların , bu gün o Rusların kanatlarının altına girmesini nasıl değerlendiririz ? Hepimiz buna ne dendigini biliyoruz.

İran için söylenenler ve bu günki halleri ! " Vay efendim İranlılar bizim ehli sünnetimize küfür ediyorlar !!!!! Pis şialar " ve bu günki halleri .


Birilerinin ortadoguda ki her girisimde solugu abd denen devlette alması !!!! ,

Rusya nın başını çektiği Halep operasyonunda , yukarıda belirttigim tiplerin Yurdum Türkiyeden söyledikleri !

Bu gün Feto dedikleri evvelinde HOCALARI , ögretmenleri ( RAB leri) olan zevata olan sevgi ve saygıları.


Hele birde Matematik ustası ! olan , partisinde ki , torunu olan kadın vekilininin NAMUSUNA dil uzatanlara karşı , yarım olan erkekliğini dahi harekete geçiremeyen, 2011 yılında Yurdum Türkiye yi EKONOMİK krize elleri ile sokan ve bunun bedelini ödemeyip Halka ödeten , namı diger YEDEK LASTİK olan , mezarda ibrik tutmaktan başka meziyeti bulunmayan , abd denen devletin istanbula gelen 6. Filosunu kutlayıp , tapınan kitlenin medarı iftaharı , kendisine edilen hakareti unutup ve bunuda Ülkesini ekonomik krize sokan MİLLİYETCİ durumunu göz ardı ederek , kendisine hakaret edene yapışıp , bu durumuda MİLLİ diye millete soktugunu zanneden , ege adaları işgal edilirken yeni gelin pozlarına giren, saatinin alarmını 7 : 25 e kurup daha sonra saatin pili bitti bahanesi ile yeni saatinin alınıp hediye edilmesini bekleyen , seçim barajını geçemeyecegini anlayınca , YURDUM TÜRKİYENİN HİÇ BİR SORUNUNU KONUŞAMAYIP , a/4 kağıdına , sümerce olduğu sanılan bir yazı şekli ile partimin ismini değiştirmeden ,tekrar nasıl meclise girerim hesaplarını kendisine EŞREFİ MAHLUKAT OLMAYAN diyenlerinin kanatlarının altında girmeyi planlayan ............ öfffff baygınlık geldi gereksizden, siz kimden bahis ettiğimi anladınız.


Bunları değilde , Kılïçtaroglu muhalefetini yapmanızı !!!!!!!!!

Kılıçtaroğlu için ÖNERİLERİNİZ?

Hatta yurdum Türkiye nin ve hükümet edenlerin zor olan durumu için önerileriniz ?

Bu gün RUSLARA, İRANLILARA çaktırmadan metiyeler düzen , yandaş medya ve özellile Akit gazetesi için neler diyorsunuz?

Katar denilen devlete , dirsek gösteren ve KRALLARINI Tanrı kimligi ile geçmişte yurdumda karşılayan İNSANLIK ABİDESİ suudiarabistan ve onlara bu gün sövüp sayan lar için öneriniz ?


Bakın Yurdum Türkiye de şöyle bir karektersizlik kültürü oluştu ve benimsendi , Güçlü oldugu sanılana o dönem yalakalık yapıp ayağı kayınca sövüp sayan bir insan tipleri olustu.

İsde bu kültür her ÖVÜLEN için geçerli bir hal aldı. Güçlü olan bu duruma düşeceğini bilmeli. İsde ona görede gardını almalı.
Para ile satın alınmanın MİLLİYETCİLİK, yüksek binalar yapmak , şehir içlerinde otoban gibi yollar yapmak, bu yollarda ise küfür edip düşman ilan edilenlerin araçları ile gezmeyi ve o araca doldurduğu yakıtı o düşman ilan ettiklerinin kendilerine sokulan övünç kaynağı yapıp MİLLİYETCİLİK oyunu oynamak, yurdum Türkiye nin her üretiminden FAİZLE milleti kaz gibi yolan BANKALARA , yarıdan fazlası batılı kapitalistlerin ortak olduğu yapılara MİLLİ olarak bakan , yemeye ekmeği olmayanın elin tahterevanına gurula bakıp övünmesi , bir cam filmine 500 tl ceza kesenlere aloo böyle yüksek miktarda ceza mı olur ? Bu miktarı asgari ücretin 1500 lira oldugu yerde hangi MİLYONDOLAR ZADE yapıp önümüze koydu demektense, " icerde karıma bakıyorlar yalvarırım serbest olsun " demekte nedir.

Vergiler
Enflasyon
İşsizlik
Kadın cinayetleri
Çocuk istismarları
Sosyal güvenlik
Barınma sorunu
Eğitim sorunu
Emniyet güçlerinin canlarının birilerinin ( halk değil) kesinlikle malı mülkü çok olanların malını mülkünü güvenceye almak için vermeleri.
Beslenme sorunu. Ve binlercesi var iken !!!! Ne oluyor da Kılıçtaroğlu problem oluyor.

Esasında timur ve filleri hikayesinde ki gibi bu halka biiraz daha yükleyeceksin .

Ahlaksızın bir sözüne kesinlikle katılıyorum. Sonumuz çok kötü olacak.


Kılıçtaroğlu mu Man kafa ...... yoksa .........


Ne diyorlar dı ??? Ha ! Hatırladım MUSTEHAK.

Ahlaksız
28-12-2017, 20:16
Bugün kitapları karıştırırken,tesadüfen bir şey gördüm..Baktım MAN ADASI yazıyor,foruma aktarayım dedim..:)

Nehirlerden veya vadilerden bal akan yerler,antikçağdaki mitolojilerde görülür..İncil'de,kuranda da bu konudan bahsedilir..Kelt efsanesinde de baş irlanda tanrısı Manannan,cennet adası MAN ADASINI,nehirlerden balların aktığı bir yer olarak över..
Komik:)
Acaba özellikle mi bu adada şirket kurdular diyeceğim ama nereden bilsin bunlar mitolojiyi filan:)

Kitapta şu;Thespis-Theodor H.Gaster

Engse Hohol
12-01-2019, 11:55
✔ (https://twitter.com/ArtNietsiz/status/1083958065832124416) Kemal Kılıçdaroğlu video'su biplenmiş biçimde anlamlı mesajlar barındırıyor, twitter'da buldum. tamamen hiciv amaçlıdır.

"Ekonomik sıkıntılar çeken, geleceği konusunda endişe duyan vatandaşlarım; ben sizin amk. ben sizin kaygılarınızın amk. ne olacak türkiye'nin hali diye derin derin düşünmenizin amk. emekli kardeşim, senin derdini skym. sana 2 maaş ikramiye sözü verdiğim zaman, bir grup emekli ptt'nin önünde kuyruğa girip bana telgraf çektiler, onlara diyorum ki sizin ebenizin فرج fercini skym. Çiftçi kardeşim, doğruyu söyleyeni 9 köy'den kovarsan, islamcıya güvenerek ona yanaşıp oy verirsen, haklı olarak o da senin sıcak مهبل muhbil'e kor, sen birşey hissetmezsin. esnaf kardeşime de seslenmek isterim; senin götünü skym. sanayici kardeşim seni 3nc köprüye karşı domaltarak skym."

https://www.youtube.com/watch?v=BhM6McIu_g0

✔ (https://www.facebook.com/K.Kilicdaroglu/videos/2193670384181379/) Man adası gerçekleri belgeseli; Man Adasında 2 sterlin sermaye ile kurulan Bumerz şirketi kimin? Vergi cenneti Man Adası'nda Erdoğan'ın aile fertleri, ceplerinden bir dolar bile harcamadan 25 milyon dolarlık Agdash tankerine nasıl sahip oldu? Paralar yurt dışına swift ile nasıl transfer edildi?

Engse Hohol
28-01-2019, 07:31
✔ (https://www.facebook.com/ATuncayOzkan/videos/146695506215817/) CHP'nin Man Adası gerçekleri belgeseli yasaklandı.

✔ (https://odatv.com/chpnin-belgeseli-yasaklandi-26011929.html) istanbul 11. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla CHP'nin Man Adası gerçekleri adlı belgeselinin içeriğine yönelik internet erişimi durduruldu.

kartopu
28-01-2019, 09:31
✔ (https://www.facebook.com/ATuncayOzkan/videos/146695506215817/) CHP'nin Man Adası gerçekleri belgeseli yasaklandı.

✔ (https://odatv.com/chpnin-belgeseli-yasaklandi-26011929.html) istanbul 11. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla CHP'nin Man Adası gerçekleri adlı belgeselinin içeriğine yönelik internet erişimi durduruldu.

Ne yapmasını bekliyordunuz.

Böyle bir durumda seçim yolu ile sonuç alınacağını bekleme salaklık olsa gerek.
İktidar yakın zamanda nefes almayı bile sınırlayacak muhalefet sandıktan medet umuyor.
İktidarın korktuğu tek yer meydanlar Gezi onu korkuttu taa uzaktaki sarı yelekliler bile korkuttu.
Muhalefet şans topu oynuyor ya tutarsa diye Tutmayacak ona da el koydular.

kartopu
28-01-2019, 09:35
Bugün kitapları karıştırırken,tesadüfen bir şey gördüm..Baktım MAN ADASI yazıyor,foruma aktarayım dedim..:)

Nehirlerden veya vadilerden bal akan yerler,antikçağdaki mitolojilerde görülür..İncil'de,kuranda da bu konudan bahsedilir..Kelt efsanesinde de baş irlanda tanrısı Manannan,cennet adası MAN ADASINI,nehirlerden balların aktığı bir yer olarak över..
Komik:)
Acaba özellikle mi bu adada şirket kurdular diyeceğim ama nereden bilsin bunlar mitolojiyi filan:)

Kitapta şu;Thespis-Theodor H.Gaster

Onların derdi mitoloji değil dertleri para onlar cenneti bile satar yeter ki müşteri bulsunlar.
Sen para tarafından bak ne kazanıyorlar ne kaybediyorlar diye.