PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 31 mart yerel seçim sonucu, BUNDAN SONRA NE OLUR?

Sayfa : 1 [2]

Ahlaksız
20-04-2019, 12:07
Kabaca cevap verecegim.

Ahlaksiz sen din elestirisi yapmiyorsun, aksine tarif edilemeyecek bir bonlukle ulkedeki mevcut tum inancli ve inancsiz insanlarin yok edilmesi gerektigini savunuyorsun. Sebep? Insan cok kotu. Bak hala ayni terane, populist, musluman toplum goygoyu.

Evet, pekala saygi duyabilir, hatta senden daha saygili da davranis gosterebilir, nedir ki senin gibi insana karsi degildir, ideolojik olarak pasifizmi savunmuyor olabilir.

Senin tarzinda dusunenler icin, zaten kendinden olmayan zilletciler, pkk'li, terorist, feto'cu, bolucu, hede hodo.

Ateizmi de gozunde buyutuyorsun, Hala ateist manifesto yazmaya calisiyorsun. Ateist, insan degil mi? Mutant filan mi?
Sevgili Neva,niye bu kadar ciddisiniz?Niye bu kadar gerginsiniz?
Az sakin olsak,daha iyi olmaz mı:)

Bodoslama konuya dalıp,bana BÖN demeniz doğru mu?
Benim umurumda değil de,bunun doğru olup olmadığını soruyorum sadece..İsterseniz ölmüş babama küfredin,umurumda olmaz ki..

İmzamdaki konuları,bir yerden kopyala/yapıştır yapmadım sevgili Neva..Bu yazılara bana ait..''Din eleştirisi'' oluyor bu..

Benim insan hakkındaki düşüncelerimi,her konuya dahil etmenize de gerek yok..Her konuda bana ''sen zaten insan sevmiyorsun,bırak bu işleri'' mi diyeceksiniz?

Ayrıca birilerinin yok edilmesini nerede söylemişim?Hayal mi görüyorsunuz?
Benim,benden farklı düşünenleri şucu/bucu ilan ettiğimi de uyduruyorsunuz..

Bahsettiğim şey,çok basit bir konu ve bunu sizlerin anlamaması beni şaşırtıyor açıkçası..''Din dömürüsü'' denilen şeyi,yapan birini eleştirdiğim için,bana hakaret ediyorsunuz..Çok acayip değil mi bu?

Din nedir,din nasıl sömürülür,daha bu konuların farkında değil miyiz yoksa?

Turdur
20-04-2019, 12:22
Bu Ekrem imamoğlu terörist demirtaşı övdüğü için beni hayalkırıklığına uğrattı.

HDP'liler bizden daha çok savunur hale geldiler İmamoğlu'nu. İkinci bir Kılıçdaroğlu vakasına doğru gidiyorsak HDP eş başkanlığı yapacak birisini CHP genel başkanlığı için zorluyoruz demektir. Özellikle CHP içinden bu adamı rahat bırakmalılar, medya eline oyuncak etmemeliler. CHP irdeleyen seçmenine handikap yaşatıyor şu an. Bıraksınlar adamı önce belediye hizmetlerini yapsın. Yoksa teröristlere güzellemeler AKP işine yarayacaktır.

karakedi
20-04-2019, 12:23
Bodoslama konuya dalıp,bana BÖN demeniz doğru mu?
Benim umurumda değil de,bunun doğru olup olmadığını soruyorum sadece..İsterseniz ölmüş babama küfredin,umurumda olmaz ki..

evet her konuda sana BÖN dememiz doğru. hatta bön kelimesini kim demişse az demiş. sen YOBAZ ın tekisin. her konuda yobaz düşünceye sahipsin.

burada hiç kurandan alıntılar falan yapıp milletin inancını eleştirme. asıl yobaz sensin.

ayrıca Imamoğlu'nu eleştirip karşıt olarak sibernetik robotların evrim geçirip insanlığı yok etmesini savunman da senin ne mal olduğunu gösteriyor.

Turdur
20-04-2019, 13:35
Beklenti

1119548773884157952

ilahimasal
20-04-2019, 14:03
Beklenti

1119548773884157952

İnsanlara böyle davranırsan insanların diger çocukları daga çıkar.
Bu tip insanları emniyette ve benzeri yerlerde calıştırıp bunlardan sözde hizmet almak büyük bir hata.

Bunları profosyonel olarak eğitemiyorlar. Geneli saldırgan ve davranış bozukluğu olan tipler.

Şu hale bak ya rahatsız olmayacak insan var mı ?

spartacus
20-04-2019, 14:41
İnsanlara böyle davranırsan insanların diger çocukları daga çıkar.
Bu tip insanları emniyette ve benzeri yerlerde calıştırıp bunlardan sözde hizmet almak büyük bir hata.

Bunları profosyonel olarak eğitemiyorlar. Geneli saldırgan ve davranış bozukluğu olan tipler.

Şu hale bak ya rahatsız olmayacak insan var mı ?
Bu da bir şey mi, biz 1990 larda binlerce insanın, köylerde toplanıp, yaşlı, kadın, çocuk demeden sıraya dizilip, meydan dayağı atıldığına, köyleriyle, içinde canlı hayvanlarıyla birlikte yakıldıklarına, küçücük çocukların önünde amcası, babası öldürülenlere de şahit olduk, gözü oyulmuş, kolu kopmuş, ayağı sakatlanmış arkadaşlarımız da oldu. hatta o zamanlar devlet kendi insanını vurup provakasyonalr yaparken, şunal yaptı, bunlar yaptı, gerilla kıyafeti giyip yapacağı katliamlara meşruiyet için, katliamlar yaparken, askerini, komutanlarını, halkı füzeyle, tank topuyla vurmaktaydı, Çiller çıkıp teröristlerin tankı ve helikopteri var demek sorunda kalmıştı. kendi jandarma Komutanını helikopterden sukiast silahı ile camide vuran devletin, bunu gerekçe gösterip koca bir ilçeyi bombalamasına da şahit olduk yetmedi, oraya gittik, orasının adı Lice idi, ayakları, kolları kopmuş dedeler de gördük, annelerde gördük gözleri yaşlı, hikayelerini de dinledik dayanamadık... hele bir dede vardı, ayağı kopmuş, ayağının nasıl koptuğunu anlattı, koca bir şehirin bombalandığı anda, çocuklar okuldaydı, koşarak okula gittim, çocukları alıp, güvenli bir yere götüreyim diye, ama okulda kimse yoktu, koşarak eve gittim ki, evin girişinde çocuklar yerde yatıyor, gelinim de hemen arkalarında yerde.... Orada ayağından isabet almış, kangren sebebiyle ayağı kesilmiş.

Bir kadın vardı, göğüsleri kesilmişti, bazılarının kulakları, duyduk ki o kadın dayanamayıp dağa çıkmış ve sanırım geçen yıl vurulalarak öldürüldü.

Aha işte terör dediğimiz budur. Bana göre dağa çıkan sayısı o zamanlar olması gerekenin çok altında idi. Bu durumun kişilerin ne etniğiyle ne rengiyle, ne inancıyla ilgisi yok, hayvana dahi eziyet etseniz savunma-saldırıya geçecektir. tabi insanlarımızın bazıları artık hayvan bile olamayacak dzeydedir ki o ayrı. Size yapılsa ne yapardınız?

Önce asıl terörle sonra kendinizle hesaplaşmalısınız, gerçek çözüm burada.Yoksa mevcut olana da yarın bir gün olası fazlasına da müstehaksınız.

Size şimdi AKP, sırf AKP li değilsiniz diye aynı muamemeleri yapsa ne yaparsınız? Şu an uyguladığı teröre dahi o kadar çok tepki vermektsesiniz ki! Bu tepkinizden dolayı devlet-hükümet bu gün sizleri terörist, vatan haini, beka meselesi olarak ilan etmedi mi? hanginiz teörist değilsiniz ki? Ya da gerçek soru şu, asıl terörist kim?

Bugün terörist sayılıyorsunuz bu kesinde, öyle bir durumda ne yaparsınız? AKP 100.000 civarı silahlandırdığı milislerini, yarın öbür gün, üzerine salsa ne yaparsınız?

Gerçi bu ifadelerimi anlama becersi olmayan zombilerde mevcut.

Bizim gerçek teröristlerimiz devleti ve bürokrasiyi oluşturuyor, yeminli askeri haline dönmüş koyunlrı ise yağmur yağsa damlaları terörist mi değil mi diye işlemeye başlıyor. İşte Terör denilen gerçek o polislerin yaptığıdır.

Bana göre bugün, koyun gibi TC ci olanlar esas teröristler.

Öyle terör demenin ne olduğunu bilmeyenler, terörist dendiğinde korku filmlerinden çıkmış guraba şeyler zaanediyorlar, halbuki ona buna hain, terörist deiyenlerin kendisi terörist.

KORKU YÖNETİMİ
işte terör budur, bu tarz yönetimleri destekleyen veya empoze olduğu aidiyetin ırkçılığını yapanlar gerçek teröristler.

Nerede korku yönetimi varsa, terör oradadır. Terör yapılmaz, terör üretilir.

Bugün AKP terör ile yönetmiyor mu?

15 Temmuz, KHK, her türlü muhalefetin vatan haini ilan edilmesi, hak-hukuk diyen herkesin terörist ilan edilmesi de, bize her hak diyeni terörist ilan edenlerin, psikolojini verir.

Terör yukarıi terör aşağı diye siyaset yapıp, her olguyu, kişiyi, söylemi, siyaseti, buna göre kıyaslayanlar bana göre ya ahmak andaval yada esas terörsitlerdir.

Bu başlığa yazan bir kaç kişi de dahil, andaval ve terörist o kadar beyinsiz hale gelmişler ki, göz, kulak, beyin kendilerine fazla, hatta bana göre beyincikten fazlasına ihtiyaçları yok.

Ne desek boş...

Tek bir açıklaması var, zıvandan çıkmış zombiliğin, yarış atları, jokeyleri veriyor mehteri(kırbacı), veriyor mehteri, kırbacı...

Aktroller geldi aklıma, şu teröristlikten dem vuran arkadaşlar, ifadeleriniz nasılda benzer ve ayni değil mi?

Şu İmamoğlu yarın maltepeye çağırmış insanları, elininize silah alıp gidin, ne kadar Kürt görürseniz oracıkta sıkın ayaklarına, belki rahat edersiniz. tabi bunu yapamazsınız belki ama o zaman tavsiyem oraya gidin, kürt olduğunu düşündüğünüz kişilerin resimelrini çekip, trollüğe başlayın bu daha etkili olur, İmamoğlu kürtlere de seslendi!

Dediğim gibi beyin fazla, bir insanın emir eri ve köpek olması için beyincikten fazasına gereksinimi yok, zaten ülkemizde, ezani bayrak, vatan, millet, sakarya bekai mekai kaka edebiyatının uyuşanları için, beyin süsten ibaret. İspat mı lazım, youtube'da bir dolu video var hani seçim dönemi kime oy vereceksiniz sorularının sorulduu yorum-anketler, tencere ve kapakalr oracıkta kendisini görebililer.

Bu yazıyı yazan;
Bir terörist, bir vatan haini, bir fetocü, bir çapulcu, beka sorunu.

Bunu diyen, TC devleti ve kleptokratik hükümet ve milyonlarca dinci, ırkçı beyincik.

İmamoğlu beni ilgilendiriyor mu, kişi olarak hayır, eleştirilmeli mi evet, ama veriyle, objektf, beyinle yapılmalı beyincikle, zulüm, zalim ve güçlü olan, sahibinin tarafından değil.

Atın sahibine göre kişnemesi, eleştiri değildir.

AKP iktidarı gün geçtikçe daha da despotlaşıyor bir gün o analar sizin de analarınız olabilir ve her nasılsa zaten sizlerde terörist değil misiniz?

Faşizm işte bu tür dinci, ırkçı zombiler, akıl-mantıksız, kapı kolundan farksız beyincikler sayesinde var olabiliyor.

Irkçılığınıza tüküreyim.

Böyleside var, bazılarının da(dinci, ırkçı zombiler) aynı şekilde alevi düşmanlığı...
JZ7b9J-Q5jM

spartacus
20-04-2019, 15:47
Videoda bir yer de önemli, Malatya'da, devlet-ülkücüler tarafından bombalanmasın diye, camileri komünistlerin korumak zorunda kalması, Malatya, Maraş katliamını yaşamadıysa, beyincikle her türlü provakasyonun öznesi, askeri olanların değil, beyin sahibi insanların çabasıydı. Bunu idrak edebilmek için beyin lazım.

Demirtaş, İstanbul için öneride bulundu, HDP aday çıkartmadı ve CHP yi desteklemelerini önerdi. AKP istanbul'u böyle kaybetti(bakınız CHP kazandı demiyorum, daha temelde, öncül bir durum var). Burada bizim önceliğimiz AKP nin kaybetmesi idi, çünkü İstanbul terör ve soygun yönetimine en büyük payı sağlıyordu, o paralar salt sizlerden çıkıyor değil, size karşı da sömürü, silah olarak dönüyordu. Binlerce troll besleniyor, bir dolu yağmacı yandaş firma tarafından soyuluyor, medya ağı(Sabah, A haber gibi) korkunç kaynaklar alıyordu.

İlk aşamada önemli olan konulardan birisi, terör(korku yönetimi) üzre konumlanmış iktidarın lojistiğinin durdurulması idi. madddeler çoğaltılabilir, ama bir şekilde başarıldı. Bu başarı da HDP'yin de payı büyük. Provakatörlere meydan vermemek lazım, AKP yi daim iktidarda tutacak bu türden kamplaştırıcı, ötekileştirici siyasetten ısrarla kaçınmak da lazım(yarı beyin, yarı beyincikliler düzeyinde söylüyorum). Beyini olan idrak edebilir de, emir-eri beyincikler idrak edebiliyor mu? mesele bu.

Tabi ki İmamolu, HDP demeli, CHP bu süreçte HDP'ye faşistçe karşıtlık yerine, her türlü provakasyonla yöneten kleptokrasiye fırsat verilmemeli, muhalefet denenler bu süreçte öyle ya da böyle, asgari müşereklerde birlikte hareket etmeli. Maraş videosunu izleyen demek istediklerimi çok daha iyi anlayacaktır.

Öyle zombilerimizin, sahiplerinin iddia ettiği gibi, CHP nin, HDP yi de dahil ettiği asgari müşterek birliktelik AKP'yi güçendirmez, aksine zayıflatır ki, İstanbul, Ankara somut örnekleridir. AKP'ye çalışıp, AKP karşıtlığı nasıl bir şeydir diye sorulursa, yanıtı ortada. Bilinçli ya da bilmeden her türlü trollük AKP ye, faşizme hizmet eder.

Zalimler, her türlü katliam, zulümlerini, kurbanın üzerine atmakla sabittir. tarih böyle yazılmıştır, tarihi egemenler böyle yazmıştır, gerçek ise bilinenlerin tam tersidir. Bu böyle biline, çoğunluk açısından bildiğiniz bir şey yok.

Benim doğduğum ilçede, devlet ilçenin en eski ve tarihi, en ihtişamlı camisine bomba koyuyor(koydurtuyor). O zaman ilçede Halkın Kurtuluşçular hayli örgütlü, işleri, güçleri yok, devlet nereye provakasyon yapacak, ülküler nerelere saldıracak, hangi sünni mahallerine saldıracak, istihbarat toplamakla, elde silah nöbetlerle geçiriyorlar. Özellikle gerici ve faşist partilere oy vermiş mahalleleri komünistler korumaya çalışıyor.

Ne oldu şimdi, komünistlerin yaptığı yanlış mı oldu? Aksine beyin varmış onlarda, beyincik sahipleri ise hem komünistsiniz hem de ülkücülere oyların çıktığı mahalleyi bekliyorsunuz, sizde ülkücüsünüz vs demekteydi(bu başlıkta benzerleri de mevcut!). neyse, o tarihi camiye bomba konuyor, istihbaratı komünistler alıyor, polis içindeki devrimci polislere bildiriliyor, ilçe emniyet müdürlüğü harekete geçiyor ve bombayı imha etmek üzere camiye yöneliyorlar. polis bombayı imha etmek istyor ve karşılarına kim çıkıyor biliyor musunuz? JANDARMA! JANDARMA, polise karşı savaşıyor ki, camideki bomba etkisiz hale getirilemesin! Olaylar bu düzeyde ayyuka çıktığı içinde provakasyon gerçekleşmiyor.

Polisler emniyet binasına sığınıyor, jandarma etrafı kuşatıyor. Peki ne oluyor? devrimciler kitleleri harekete geçiriyor, eminyet binasına yöneliyor, jandarma tası, tarağı toplayıp, kaçıyor yoksa içeri sıkıştırılan polisleri katledip, mutemel haberlerde de, komünistler emniyet binasına saldırıp tüm polisleri katletti diyeceklerdir. Ve ilçe emniyet müdürü yıldırım hızıla sürülüyor! (sonradan öğrendik ki, Erzurumda bir yere, darbe sonrası hakkında ne yapılmıştır bilgimiz yok, belkide öldürülmüştür)...

Sivas katliamında ise yine devlet ve ordusu devrede, bunları bileniniz var mı? Devlet, bir subay birliği görevlendiriyor, Sivasta aylar öncesinden provakasyon örgütleniyor, belediye hoparlörlerden halkı kışkırtıyor, otel önüne örgütlüyor... Ve jandarma talep edilmesine rağmen, Sivastaki ordu, hiç bir hareket belirtisi göstermiyor, taaa Amasya'dan bir birlik yola çıkacağını söylüyor ki ondan sonra müdahale oluyor, olan olmuştur artık.

1990 sonrasında üniversitelerde bilismel eğitim eylemleri olurdu, her nasılsa bu eylemlerde illa birileri çıkıp polise taş atardı, taş atan eylemci çocuklar tarafından yakalandında polis çıkabiliyorlardı! neyse ayrı konu.

Size, birileri bunlar kafirdir vurun dediğinde vuruyor, bunlar türk düşmanıdır, türk değildir dediğinde vuruyorsanız, ne olduğunuzu ve nelere hizmet ettiğinizi sorgulamanız gerekir(ne yazık ki bunun için dahi, beyincikten yukarı çıkabilmeyi başarmak gerekiyor, size ne aşılandıysa siz bunu bilgi, siyaset sanıyorsunuz). Yazık bu ülkede, sırf işbirlikçi, kukla hükümetler ve yönetimler işbaşı yapsın, toplumsal muhalefet hak-hukuk, özgürlük, bağımsızlık talepleri bastırılsın veya istediği düzeyde değilse provakasyonlar adına, bu toplumu yelpazeli zombileştirmek adına, kürt diye, alevi, solcu diye neler yapıldı neler...

Bu ileri düzeyde, bilhassa NATO ve Menderes sonrasıdır, dikkat edilmeli, yakın tarihi doğru okumak gerekir.

yelpaze mi şöyle, açtığınızda farklı kollara ayrılır, kapattığınızda birleşir, bunlar kullanım bakımından, dincilik, milliyetçilik, ırkçılık, mezhepçilik üzre siyasettir ki, tümü de aynı yelpazenin kollarıdır. bakınız MHP+AKP ortaklığına, MHP gibi bir şebeke, o kadar oyu nasıl alıyor? Ekmek diyor mu hayır, insan hayır, yaşam koşulları hayır, sömürülen, sömüren, soyan soyulan, hayır, sağlığınız, yaşam standardınız, hak ve özgürlükleriniz umrunda mı hayır, tam tersine nerede bir hak mücadelesi var MHP karşısındadır, peki ama o kadar oyu almak için ne yapıyor? yelpazeye bakınız, peki oy veren milyonlarda eksik olan ne, sorun ne, damarlarına enjekte edilen ne?

ForumKirpisi
20-04-2019, 18:40
valla sayın siperteküs.
bunu başka yerlere götürmek gereksiz.
bunları bazımız hariç biliyoz zaten.

benim dedem (neo-liberalizm hazırlık 1 ben böyle adlandırıyom) evren darbesi projesinde köy yolunda tutuklandı :D.
belki evren gerçekten iyi niyetlidir ben neye el ayak olduğunu bilmediğini de düşünüyorum.
böyle darbe dönemi tutuklandın mı buhar oluyon biraz.

ne alevidir ne kürttür bildiğim kadarıyla. imam yokken de imamlık yapar.
bilmem anlatabiliyom mu?

bu sıkıcı kısımdı boşver.

chp olayında da.
biz kazandırdık biz aldık biz şaptık biz şeptik.
hoş değil. diyorum ya cem yılmazın komutandan aferin alırken dediği gibi BÜYÜK LÜTUF.
nihayet türkiye için bişeyler yapmak büyük lütuf.

hdp kusura bakmasın, istanbul bb'de napabilecekti zaten?
hdp bi aydınlanmış bi reset atmış, gavur bağını kopartmış ki yapması gereken kendi bölgesine
odaklandı.

hdp aday çıkarmayarak gerçekten hdpye vermek isteyenlerin
kütüklerini doğuya aldırmasına da sebep oldu. bu kadar basit bi taktik. çünkü hdp bölgeselci
bi partidir. hdp istanbulda napabilir değil mi? yok lan almamıştır falan mı? e almayan da var.

mhpyi rahat geçebilecek bi parti diyoruz MTTB falan varmış bi aralar. yani bu ülkede hala ırkçılık
falan gereksiz.

hayır çingenlik kazandırdı desek. çingene oyuyla kazandı desek.
ne bileyim, böyle neanderthal oyuyla kazandı desek.

onu geçtim. bu ırkçı alerji dediğin şeyin temelinde
ona buna isyan ayaklanmaktan bahsediyorum, daha doğrulunamayan hakimiyetin olmadığı
zamanlarda bol islamcı-feodal ayaklanma olan yerler yani. bunlar da hak mı?
bunlar alerji yapmış işte. adam tutar vurur yani.

valla ister nordik olsun ister bilmemne ona buna ayaklanmış alerji tutmuş.
eğitimsel bi problem var dimekki. bilinçte sıkıntı var.

yok "BİZE" hep vurdular, bize hep sıktılar. tatsız bence.

bildiğin bok gibi cehaletten ayaklanmışlar işte.

gerek yok agresifleşiyonuz falan gibime geliyor.

Turdur
20-04-2019, 21:53
İmamoğlu CHP genel başkanlığına geçerse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı AKP'ye geçecek. Meclis çoğunluğu AKP'de.

ForumKirpisi
20-04-2019, 21:58
imamoğlu ortalığı soğutmuyor. napıyolar bilmem.
yani maçtan maça, toplantıdan toplantıya çok hızlı.

belediyede biraz kalması gerekir diye düşünüyorum.
bu arada Erdoğan gidecek diyen var, Davut geliyor diyen var.
ben kuruyemişi kavrulmamış tercih ederim, kavrulduğunda trans yağa geçiyor, yağ uçuyor.

bu arada code5 belediyenin orda orası mı yer?

Turdur
20-04-2019, 23:28
SEÇMEN OLMIYANLAR

MADDE 8 - Aşağıdaki kimseler seçmen olamazlar: 1. Kısıtlı olanlar,

2. Kamu hizmetinden yasaklı olanlar.

http://www.anayasa.gen.tr/298sk.htm

Böyle bir kanun varmış.

CHP AKP tarafından YSK'ya yapılan olağanüstü itiraz hakkında bir cevap vermişti.

’14 BİN 1 KISITLI SEÇMEN BULMASI GEREK’

YSK’nin seçim hukukunda usulsüzlük ve kanunsuzluğu ayırdığına dikkat çeken Erkek, şöyle devam etti:

“Usulsüzlüğe dayanarak seçimi iptal edemezsin. Kanunsuzluktan kasıt 298 sayılı kanunda sayılan seçmen olamayacaklar ve oy kullanamayacaklardır. Kısıtlı, hükümlü gibi bunlar tek tek sayılır. Şu ana kadar 3 yerde seçim iptal edildi. Yusufeli, Keskin, Honaz. Örneğin Yusufeli’ni AK Partili aday 3 oy farkla kazandı. CHP 4 kısıtlı seçmenin oy kullandığı yönünde itirazda bulundu. YSK da bu durumun seçim sonucunu etkilemiş olabileceği ihtimali üzerine yeniden seçim kararı aldı. Şimdi İstanbul’da yaklaşık 14 bin fark var. Bu durumda söz konusu farkın 1 fazlası, yani 14 bin 1 tane kısıtlının oy kullandığını ispatlarsan o zaman seçimi iptal edersin. Dilekçede bu var mı, yok.â€

Bunu ispat edebilirlerse CHP'de seçiminin iptalinin olabileceği yönünde açıklamayı yapmış oluyor. AKP'li Ali İhsan Yavuz ise 15.000 kişi tespit ettiklerini söylüyor. Arada ki fark en son YSK açıklamasına göre 13.781
AKP tespit ettik dediği 15.000 kişiyi gerçek ispatlarsa seçim iptali olabilir. CHP bunu başka yerde yapmış. Geçenlerde KHK'lı olduğu için elinden mazbatası alınanlar oldu.

ForumKirpisi
21-04-2019, 00:27
Bunlar her seçimi iptal edilebilecek gibi yaparlar.

Bişey dicem bunun sorumlusu YSK ve AKP.

Bilgi veren kurumlar AKPnin. Karar YSK.

O zaman suçlusu CHP mi?
ahgaegag

erürrrrrrr

ilahimasal
21-04-2019, 00:58
Bu da bir şey mi, biz 1990 larda binlerce insanın, köylerde toplanıp, yaşlı, kadın, çocuk demeden sıraya dizilip, meydan dayağı atıldığına, köyleriyle, içinde canlı hayvanlarıyla birlikte yakıldıklarına, küçücük çocukların önünde amcası, babası öldürülenlere de şahit olduk, ]

Evet 90 lı yıllarda bunlar yapıldı. Yaşanmışlıklara dair 92-94 arasında o bölgede askerlik yaptım. Üzücü seylerde gördüm . 94 den sonrada işim geregi belirttigin dicle+kulp hani teyy bingöl den karlıovaya bölgede bir çok yere işimden sebep gitmişligim kalmışlığım yasamışlıgım var . O bölgeye gelen emniyet petsonelinin hepsi kötü deildi elbet.
Maraştır sivastır çorumdur bunlarıda biliyorum. Linkledigin videoyu herkes gibi belkide 5 sefer izledim.

Burası böyle bir ülke işte , bırak aleviyi kürdü yada azınlıkları , sünni olanların milliyetcilerin dahi canına darlık getiriyor ülkede olanlar.

Sanki kontrolu yokta kimin eline gecerse o zalimlik yapacak , açlıkla terbiye edecekmiş gibi yaşıyor insanlar.

Birde , sebebi her ne olursa olsun , bebeleri hapse düşmüş anaların iteklenip kakalanmalarına dısardan caresizce bakmak insanı kahrediyor.

Ben o videoya ideolojik bakmadım , dinsel bakmadım, milliyetci bakmadım.

Ben o videoya insan gibi baktım. Gördüğüm şey güçlü olan zayıf olanı eziyor aşşagılıyordu. Öyle bir sey var ki orada iteklenip aşşağılanan o insanların yüzleri bile yok dikkat ettinmi video arkadan cekiliyor. Kimdi o insanlar. Yüzünü dahi görmedigimiz insanlara o muameleyi nasıl yapabiliyorlar.

Bir kere o insanlar suçlu olsa alınıp turuklanırdı. Yooo onlar özgür insanlar suçta işlememiş. Nedir o elinde jopla kölelik cağında gibi o insanları kırbaçlar gibi aşşağılayarak sürüklemek.

Kim bilir bir gün banada aynı muameleyi yapcaklar .

Esas mesele bunu yapanlar kim ?
Bunlar insan degil. Bunlar aileden böyle yetişiyor. Sorsan hepsi musluman ama ne hikmetse hepsi ırkçı ayrımcı hemde zalim.

Birde bunların yaptıgına hem çanak tutan var hemde alkışlayan sosyal medya da denk geldiğim video yorumlarının altına öyle yorumlar yazıyorlar ki sizlerde okuyorsunuzdur. Bunlar insan falan degil. Insan degilse dini falanda yok bunların e o zaman kim bunlar ne bunlar. Sorsan hem muslumanlar hemde çok övdükleri ırkları var.

Video , secim konusunun içine atılmıs ne maksatla atılmış bilmiyorum ama gercektende videoda olanlar rahatsız edici.
Yoksa imamoglu bu konuya ne dedi , ahmet ne dediyi konuşmanın ne anlamı var.

Olay olurken , olaya sahit onlarca insan var orada ve korkularından şunu diyeniyorlar yahu siz ne yapıyorsunuz. Insana böyle muamele yapılırmı diyemiyorlar.

Diyebilirler mi ? Hayır diyemezler.
Ama ne derler?

Ahmet ne dedi
Mehmet ne dedi

O fetocu emre usluda böyle bir taktiğe başvurmuş. Emre uslu kaçmadan önce de burada insanlara aynı muamele yapılıyordu kaçına böyle birr twit atmış.

Kimiside " aha bak gördünmü fetocu emre uslu pekacılar ićin deestek vermiş " der

Kimiside " imamogluna köstek olmak için bunu paylaştı " der

Kimse o kadınların onuru gururu kırıldımı psikojisi bozuldumu , aç mı susuzmu diye sormaz.

ForumKirpisi
21-04-2019, 01:28
Türkiyede genelde aileler şöyle der

Siyasete bulaşma, aman siyasete bulaşma aman.

Peki siyasete bizim yerimize kim bulaşmıştır!

bugün erdoğan kuşağı siyasetçiler geçmişte paramiliter teröristlerdir.
akpartililerin referans aldıkları böyle.

Silahlı terörü iyi bilirler yani. Teröristlik yapıp karşıt düşüncelileri öldürmüşlerdir.
Sen sadece Doğudan örnek verdin, tüm Anadoluda öldürmüşlerdir.

Hatta ve hatta İrancı Şii diye Edip Yükselin abisini MSP'de ayrılık çıkarıyor diye cami çıkışı
kurşunlamışlardır.

İslamcılık bu toprakların en büyük tehlikesi ve herkes bi şekilde İslamcı olmaya bakıyor. Şu anda
en mübarek şey İslamcılık.

Milli Türk Talebe Birliği denen ülkücü örgüt TERÖR ÖRGÜTÜ diyeceğim TBMM eski başkanı yobaz
İsmail Kahramanında eskiden üye olduğu hatta Metin Akpınarında üye olduğu, Anti Yahudi, Mason ve Komünist
grubun artıklarıdır.

MTTB ise sonradan İslamcı olan, sonra içinden
MSP olarak salt İslamcı ve Ümmetçi olan bir zihniyetin ürünü.

Ülkede bunlar takır takır üredi. Bunların torunları da şimdi Osmanlı Ocakları, AKP,
Mısıroğlu vs. (Mısıroğlu Erdoğanın hocası)

Ali Nesin, Mısıroğluna acımış. Canım benim :D

Eskiden çocuk oyunu zannedip elalemi vuranlar bu ülkeyi İslamlaştıran Araplaştıranlar.

Bunların maksadı İslami Arap olmaktır. Böylece İslama tam tamına tutunacaklardır.

MHP denen örgütte bunlara her dönem hizmet etmiştir. İşin altında bu var.

Türkiyede bi terör örgütü dedi mi PKK bilinir. PKK oyunun bi tarafı. Karşı tarafında da İslamcılar var.

Bunlar nası polis nası asker bilmiyorum.

Askerin içinden neler çıktığını görüyoruz. Polis zaten benim gözümde değersizdir.

Herkes oyunun içinde, biz de izliyoruz işte. Partiler falan içlerinde en temiz olanı İmamov.

Dedelerin işi bitti, eski travmatik terörist kuşaklara yer yok. Onlar sgitsin ABDye vurdursun.

Turdur
21-04-2019, 01:52
http://haber.sol.org.tr/toplum/kocaeli-valiliginden-gebzedeki-polis-saldirisina-iliskin-aciklama-sorusturma-baslatildi

Kocaeli Valiliği'nden Gebze'deki polis saldırısına ilişkin açıklama: Soruşturma başlatıldı
Kocaeli Valiliği, Gebze ilçesindeki cezaevi önünde çocukları için nöbette bulunan annelere yönelik polis saldırısı hakkında açıklama yayımladı. Açıklamada, yetki ve maksadını aşan güvenlik görevlileri hakkında gerekli soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

spartacus
21-04-2019, 10:45
Video , secim konusunun içine atılmıs ne maksatla atılmış bilmiyorum ama gercektende videoda olanlar rahatsız edici.
Yoksa imamoglu bu konuya ne dedi , ahmet ne dediyi konuşmanın ne anlamı var.

Video seçim konusuyla ilgili(direk ilgili), Malatya katliamları 15-20 nisan arası yapılmıştı, tümünün altında iktidardakilerin şu ya da bu çıkarları yatar. hatırlarsanız, AKP haziran seçimlerini kaybetmiş, tek başına hükümeti kuramamıştı. Tabi hükümeti kurma yetkisi anayasaya aykırı ama evet diyeceğiz diyebilecek olan, Kemal(cik) Kılıçdaroğluna verilmemiş, o da tıpış, tıpış kabullenmişti. Hatırladınız?. Sonra bu kemal(cik) anayasaya aykırı olmasına rağmen AKP diktası yararına oylar kullandırmış, ardından da sanki sadece ona gerekliymiş gibi, adalet yürüşü yapmıştı? Halbuki sözde temsil ettiği parti kitlesine rağmen, kişisel davranmaktaydı, kitleleri adaletsizliğe karşı en tabi demokratik haklarını kullanmaya çağırmıyordu, belki de istihbaratını aldığı olası bir toplumsal kalkışmayı baypass ediyordu. Adaletsizliğin hem parçası hem karşı çıkanı, 1 ipte 2 cambazı oynuyordu...

Haziran seçimlerinde AKP kaybetmesinin esas nedenini, HDP olarak tespit etmişti. Kürtler bu sefer AKP'ye oy vermemişti... Bakıldı, hesplandı, batıkadi kafataçı sürüden kaç oy alınabilirdi? Bulundu, %50 geçilebiliyordu.

Bir anda, yıldırım hızıyla, Kürtlerin yoğun yağadığı il ve ilçeler kuşatıldı. İl ve ilçelerinde devletin katliam yapacağı bilgisini alan halk(!) mahalle, sokak girişlerine barikat kurmaya başladı, kuşatma çoktan başlamıştı. İnsanların elektrikleri kesildi, suları kesildi ve 90. gün sokağa çıkma yasakları ilan edildi! Ekmek alınmayacak, su alınmayacaki sokağa çıkılmayacak, 90 gğn içerie ya ölünecek ya da mecburen sokağa çıkılacak öldürülecekti.

Ne oldu?

Sokağa çıkmak zorunda kalan vurularak öldürüdü.
Kuşatma altındaki il ve ilçelere, AKP gazetesi dışında hiç bir gazetenin girip, görüntü almasına izin verilmedi.

Sokağa çıkanın olduğu sokalar, mahhalleler, TANK TOPLARIYLA ateş altına alındı, binalar tanklarla, toplarla yıkıldı, içind ise insanlar vardı. Haber kaynağı yoktu, internet, elektrik, su yoktu. Kısaca haber de alamıyorduk, haber alma hakkımızda gasp eidlmişti.

Sadece AKP medyasından bir kaç gezeteye izin verilmiş, onlarda yalan haber yapıyordu. Böylece bir anda ülke SAVAŞ İÇİNDEYMİŞ ve Erdoğan kahramanmış GİBİ GÖSTERİLDİ, DÜŞMAN KÜRTLERDİ. Türklük yüceydi, millet üstündü, türklük yukarı, türklük aşağı, bayrak, vatan, ezan, tehlike altındaydı...

Topluca katlettikleri insanları, içlerinde çoluk, çocuk, bebek, yaşlı, genç demeden tanklarla yıkıp, yaktıkları evleri, katlettikleri insanları, yandaş medya PKK'lı teröristlerin, çatışma anında etkisiz hale getirildiği olarak vermekteydi. Evleri de tank toplarıyla teöristler yıkmıştı(!)...

Ne oldu?

hayli insan katledildi, evler yıkıldı, ocaklar söndürüldü, akıla, mantığa ziyan sokağa çıkma yasakları getirildi. Türkiyedeki dinci, milliyetçi zombi sürüsü aktif edildi, düğmelerine basıldı. Ülkede olanlara ses dahi çıkartılamazken, dünyada suskun kaldı.

Sonuç: AKP tekrar tek başına hükümet oldu ve bu sayede her türlü despotik, agresif siyasetine de meşruluk kazandırdı. O gündne sonra AKP eskiye oranla artık daha fazla şahin, daha fazla faşist ve daha fazla despot olabilmişti. Neyse zeustan feto, 15 temmuz tezgahları imdatlarına yetişti de bu sayede, bir hayli sayıda, kürt, alevi kurban ölmekten kurtuldu.

5 puan fazla oy alma ve kendi insanını sürü olarak kullanma namına, saldırıları, ablukaları, zulümü, barikat, hendek davası olarak lanse ettiler, oysa bilinir ki her barikat, direnme olarak kurulur, yani saldırı değil, bir savunma yöntemidir ve piyade saldırısı durumuna göredir. Elbette kimse tanklarla, helikopterlerle evlerin, mahallelerin bombalanacağı kadar ileri gidilebileceğini düşünmemişti, çoğunu anaların kurtuğu barikatlar artık geçersizdi.

O zaman ayrıca ne oldu? PKK gerilla başvurularını ret ediyoruz dedi. Çünkü takriben 50-70.000 rakamlara varan sayıyı, istihtam edebilecek gücümüz yok.

Neyse anlayan anlar. Şimdi, şu koşullarda

1.) Efendim İmamolu HDP'den söz etti, yok şu kişi HDP dedi diye kabaran cahil, yalan-yanlış üzre kafatasçılık, sağlıklı olmadığı gibi, iddia ettikleri gibi de AKP nin işine yaramaz, tam tersi bu dönemde ve ileride AKP nin elini zayıflatır. Üstelik İmmaoğlu kazanmasını HDP'ye de borçlu, HDP resmi olarak yasal bir partidir, AKP faşzmi ölçüt alınarak değerlendirilmemeli. HDP onca zulüm ve açılmış yaraya rağmen, bu toplumun biribiryle barışması, kaynaşması, birleşmesi için bir zemindir, şu ya da bu koşullarda mecburen söylenmiş bazı sözlere aldanmamalı.

2.) AKP, MHP ye çok fazla oy kaptırdığının farkında, olası gelecek genel seçimlerde tekrar kafatasçılığa gereksinim duyabilir. Bu bağlamda tekrar Kürt ve alevilere zulüm sahneye konabilir, ağzından HDP çıkana karşı salya-sümük, gerzek-boş tahlil yapanlar tekrar düğmesine basılmış ve tekrar(!) AKP'nin, faşizmin çarkına su taşıyan olabilir.

3.) Kapitalizmde siyaset, SERMAYE egemenliğine dayanır. Ne yaparsanız yapın, sermaye gücü alt edilemez. AKP sermyaesi ise gerici sermayeyi temsil etmektedir ve bu gün artık egemendir! Yani Koç gibi, Boyner gibi sermayeler, hatta medya organlarına değin savaşı kaybetti ve gerici sermayeye teslim ettiler. Bu sermaye(kapital, para baronları, yeşil dolarları sarı altınları için milyon insanın canı pahasına bile) değil kürt, alevi, kendi insanını dahi, provakasyon için toplu katliamlara sürebilir ve bu tür katliamları masa başında örgütlemesi gerekmez! Ne demişti MİT müsteşarı, "Suriye üzerinden Türkiye ye bir kaç füze sallarız". Bazı gıdalar insan sağlığına zaralı, bazı ürünler bal, peynir, yoğurt şu ya da bu değil mısır nişatası, bunu yapan ve yaparak egemen olan, medyasından, siyasetine, milletinden din kullanımına kadar gücü elde tutan, insan canı düşünür mü=kapitalizm.

neyse, dediğim gibi beyin ve beyincik meselesi o sebeple daha fazla uzatmayayım....

Salt bu seçim ve böyle peşinen ve elde hol yok yumurta yok, safsata yoluyla KİŞİLER HAKKINDA YARGI oluşturma namına değil, önümüzdeki seçimlerde de ırkçılığın(faşizmin) tuzağına düşülmemeli. AKP şu anda, seçim öncesi gibi, HDP, alevilik üzerinden vurmuyor neden? Şu koşulda, kendilerine fayda değil, zarar veriyor.

Neva
21-04-2019, 11:47
MHP'li Yıldırım: "CHP'nin Amacı İstanbul'a Hizmet Değil, 'Demokrasiye Geçip Tek Adam Rejimi Yıkacağız' Diyen Genel Başkanları Var"

https://onedio.com/haber/mhp-li-yildirim-chp-nin-amaci-istanbul-a-hizmet-degil-dedi-ve-ekledi-demokrasiye-gecip-tek-adam-rejimi-yikacagiz-diyen-genel-baskanlari-var-869598

Leonardo
21-04-2019, 12:38
- Evet. Hizmet işte (?)

spartacus
21-04-2019, 13:02
Demek ki, yazdıklarımın konuyla alakası varmış ve demek ki, eleştirdiğim haliyle, bazılarımızın tutumunun farkı yokmuş ve demek ki safsata akıl, mantık, beyin, ciddi zararlar veren ve sonu psikolojik arızalara değin ulaşan ve işinize nasıl gelirse, her şeye kadirmiş...

Agresif değilim, kimseye de tepki falan vermedim, anlatılan senin hikayendir. İstismarın bundan daha ötesi mi olur, evet olur, ama Belediyelerden, radan buradan soygun, hırsızlıkla var olan bu sermaye medyası için bu tarz siyaset, sadece birer lokumdur.

Pavlov'un köpeği olmak için yeten beyincik yetmez, anlamak için beyin lazım.

https://scontent.fist1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57460125_1293572777492326_3953129354262740992_n.jp g?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent.fist1-1.fna&oh=c5e70a636383f84a7cd58c644c29a3b1&oe=5D34743D

ilahimasal
21-04-2019, 13:55
...https://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=637064&postcount=266....

Yazdıkların konusunda ortalama aynı düşünüyoruz .https://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=637064&postcount=266

Aynı düşünmediğimiz nokta K. Kılıçtaroğlu dur. Elindeki IMKANLARLA yapabileceģinin en iyisini yapıyor. (Cık) (cuk) larla fikrim değişmez.

Erdogan çok ön plana çıkıyor ama bence bahçeli denenin yaptıkları konuşulmalı. bahceli elde edemediģi elin evlenmis
karısını hile yolu ile kendine karı yapmaya ugraşan şerefsiz tipler gibi.

Nasıl miı ? Akp ye gönül vermiş seçmenleri elde edebilmek için sahtekarca yollara giriyor. Müslüman oluyor türk bile olmaya calışıyor. Eyt diyip emekcileri , af diyip suçlu ailelelerini kandırmaya , 18.81 diyip ne alakaysa nereden bulup çıkarttıysa oradan Atatürkçülere yürüyor.

Hani türkeşmi kötü bu mu diye sorsalar türkeş bunun yanında yolda kalır. Bahceli bu derece igrenç birisi.

Zorda kaldında tercih yapacaksın erdogan mı , bahceli mi deseler erdogan demek tercihim olur. Bu kadar pis mikrop birisi , kalleş bir yapısı oldugu için ülkenin cakıl tâşını bu adama emanet etmiyeceksin HIYANET eder satar.

Aslında Erdogan başına bela aldı . Bahceli ona gönül verenlere göz dikti.

Erdogan bahceli ile kazanmadı amacına ulaşamadı aslında kayıp etti.

Burada K.kılıçtaroģlunu cık lamak yerine bahceliyi konusmak daha önemli.

Evet toplumsal bir beraberlik oluştu ve buna parti ismi verilmedi. Hiç bir mitingde parti bayrağı açılmadı.

Bahcelinin de yarıldıgı bu durumdu işte. Bu tip igrenç adamlar bu tip birleşmelerden çok korkarlar. Sonlarının geldigini bilirler ve sokakta kadına kıza namusa saldırırlar.

Bu gün bahcelinin etrafındaki tipleri biraz daha iyi araştırsınlar kesin kes diyorum birisinin evine parasına namusuna tecavuz suçu işlemistir. Bunlar yapı olarak böyle. bahçeli gibi bir adamın cevresinde de düzgün insan olmaz zaten. Fark edenlerde ayrıldı zaten.

bahcelinin bu tarz birisi oldugunu bildigi için ne denmisti ? Aile nedir bilmez çoluk çocuk nedir bilmez denmisti. Aslında dogru denmişti. Bu adam bu tip biri oldugu icin herkesin ailesine cocuguna namusuna saldırır. İsaret edilen aile nedir bilmez demekte tam buydu.

Bu tip bir yaratıgı toplumda kabulenmedigi için % 7 den fazla oyda alamıyor halktan.

Esas olan bahçelinin akp nin sevdalılarına onlar gibi olmadıgı halde yürümesi konuşulmalıdır.

Şüpheci Dinsiz
21-04-2019, 14:47
İktidar partileri ve yandaş basın üzerinden körüklenen Kılıçdaroğlu-İmamoğlu nefreti sonuç verdi. Şehit cenazesine katılan Kılıçdaroğlu ülkücü faşist bir güruhun yumruklu saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu çevredeki bir eve sığındı. Faşist güruh evin çevresini sarıp evi taşladı. Bütün bunlar Ankara'nın Çubuk ilçesinde gerçekleşti.

https://tele1.com.tr/kemal-kilicdaroglu-saldiriya-ugradi-48909/

https://tele1.paraanaliz.com/wp-content/uploads/2019/04/okasjdaslkjdasl.jpg

karakedi
21-04-2019, 16:02
bu çağdışı ve ürkütücü olayın provokatörleri sorumluluk sırasına göre aşağıdaki gibidir

1- recep tayyip erdoğan
2- devlet bahçeli
3- süleyman soylu

ilahimasal
21-04-2019, 16:12
Bunun planlayıcısının kesinlikle Bahceli olduğunu düşünüyorum.
Bahceli nin derdinin de cuntanın darbe yapmasına zemin hazırlamak oldugu kesin.

Akp nin işine gelmez
Chp isteseydi herkesi sokaga dökerdi.dökmedi

Tek bir kişi kalıyor o da bahcelidir.

Hatta 4 askerinde katilinin bahceli olma ihtimali çok yüksek. İyi araştırılsın 4 askeride bahceli vurdurmuştur.

Kılıctaroğlunun girdiği evin dısına bakın aynı sivasta ki gibi , yakın doye bağıran mhp li kadın ise katilin bahceli oldugunu ortaya koyuyor

spartacus
21-04-2019, 16:48
kaç gündür dile getirmeye çalışıyorum....
Dikkat edilmeli, içinde olunan süreç iyi tahlil edilmeli. Salt bu gün için değil faşist diktatörlük ileriye dönük ve genel seçimler namına provakatif eylem, planlar içinde. kleptokrasi....

Şüpheci Dinsiz
21-04-2019, 17:08
Ceylanpınar'da iki polis memurunun evlerinde şehit edilmesi olayını tüm süreciyle okuyun.
evrensel.net (https://www.evrensel.net/haber/346675/ceylanpinar-davasinda-butun-saniklar-beraat-etti)
gazetekarinca.com (https://gazetekarinca.com/2019/04/sureci-bitiren-ceylanpinar-davasinda-beraat-kararlari-onandi/)
Peki bu genç polis memurlarını kimler öldürdü?
Olaydan kimler neler elde ettiler?

Leonardo
21-04-2019, 18:07
- İşte tehlike var.

Oy almak için ver gazı. Medyayı kontrol etmek için ver gazı. Sürekli ayrımcı, milleti kutuplaştırıcı söylemler yap, beyin yıkama yap, manipülasyon yap, kitleyi her an patlamaya hazır bomba haline getir, Yok "feto" yok "araplar", yok "PKK", ver gazı, ver gazı, işte patlama yapıyor.

Alman halkı 2. dünya savaşında nasıl öyle canileşti?

Bu bir sistemdir ve çok da tehlikelidir. Zaten kuş kadar beyni var, onu da Feto ile BOP ile dolduruyorsun, seni beni de öldürür. Bu bilimsel bir yöntemdir.

Faşizm dediğimiz böyle bir şey.

Turdur
21-04-2019, 19:24
Bu bir sistemdir ve çok da tehlikelidir. Zaten kuş kadar beyni var, onu da Feto ile BOP ile dolduruyorsun, seni beni de öldürür. Bu bilimsel bir yöntemdir.

FETÖ faşist değil mi?

Şüpheci Dinsiz
21-04-2019, 19:40
Eleman gayet pişkin.

ilerihaber.org (https://ilerihaber.org/icerik/bahceliden-kilicdarogluna-saldiranlara-destek-96678.html)

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na saldıranlara destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin saldırganları destekleyen ifadeler kullandı.

Bahçeli, "Bir siyasi partinin lideri nereye nasıl gideceğine kendisi araştırmalı, danışmanlarına sormalı, parti yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunulmalı. Ve ondan sonra da eğer gitmeyi çok uygun bir zemin olarak görüyorsa her türlü ihtimalin de tedbirini alarak gitmesi lazımdır. Şimdi Çubuk Akkuzulu Mahallesi'nde en son mahalli idareler seçimlerinde Cumhur İttifakı 1260 oy almış, yüzde 73.30 oranında. CHP artı ip ittifakı 169 oy yüzde 9, 83" ifadelerini kullandı.

'O ADAMA YUMRUK ATTIRACAK KADAR NE YAPTIN?'

Bahçeli "Çok yönlü incelemek ve düşünmek gerekiyor. Biz Ankara'ya dönüş sırasında arkadaşlarımız bize telefonla bildirdiler. Cenaze namazında böyle bir olay oldu dediler. Ben Ankara il başkanımıza ‘Akkuzulu Mahallesinin durumun öğren bakalım ‘dedim. Takip ettiğim yol bu. Oradaki potansiyeli gördükten sonra tahrike teşvike bir takım bir kavgaya çatışmaya müsait mi değil mi… Yüzde 9.83 oy aldığın yere hala mahkemede aklanmamış paklanmamış bir belediye başkanı ile gidiyorsun. O bölgede ne işin var senin. İki gün sonra taziye evine gitsen acısının hafiflediği bir ortamda başsağlığı dilesen ne olur. Ankara'nın dışında hangi cenaze törenlerine bu kadar iştahla katıldın. Bunların sorularını bu millet sormalı. Özellikle de bugün sosyal medyada yer alan her zaman da söylüyorum ama köşe yazarı ve aydın zümre biraz ihtiyatlı olmalı. MHP'yi suçlayınca ne olacak. Yani MHP'yi bu çatışmanın ortasına çekecek kadar sende akıl yok, sende zeka da yok. Senin sözünle hareket edecek zafiyet içinde bir MHP de yok. Sen kimsin yani böyle bir durumda bizi nasıl oyunun içiresine çekeceksin. 50 yıldan beri çekememişler şimdi nasıl çekeceksin ama şu tablo önemli bir tablo. Bu Akkuzulu da yaşayanlar kimdire bakarsan bunların çoğu sert adamlar. Akkuzulular inançları siyasi davranışlarıyla sert adamlar. Eğer bunlara ‘bu adam burada ne geziyor bunu sokmayın köye' demişlerse, televizyonda yaşlı bir adam yumruk atıyor. O adama yumruk attıracak kadar ne yaptın sen Kemal Kılıçdaroğlu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir tatile çıkması lazım" dedi.

Ahlaksız
21-04-2019, 19:57
https://scontent.fist1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57460125_1293572777492326_3953129354262740992_n.jp g?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent.fist1-1.fna&oh=c5e70a636383f84a7cd58c644c29a3b1&oe=5D34743D
Çok komik ya:D
Yalnız bunlar bunu yaparlar işte..Bunu insanlar bilmiyor..Bu kafanın ne yapıp yapmayacağını bilmek/anlamak için,bu kafaya zamanında sahip olmak lazım..Ben bu kafadan geldiğim için,bunlara ve bunlara kanan saflara çok gülüyorum:D
Bu manşete tepkilerini de koymuşlar..Hep böyle yaparlar zaten:D

AKP'den Güneş gazetesine kınama: "Bu gazetecilik değildir"
https://t24.com.tr/haber/akp-den-gunes-gazetesine-kinama-bu-gazetecilik-degildir,817769

ilahimasal
21-04-2019, 20:05
Konuşmuyum diyorum konuşuyorum.

Çubuk Ankara nın dibinde genel ahalisi rakı icip eglenmeyi % 90 oranında seven Başkentin en ayyaş ilcesidir. Emniyete düşen olayları genelde sex ve alkol üzeredir. Bilende bilir. Ankaranın adını genelde karalayan da bunlardır.
İkinci en en önemli özellikleri ise TURŞUDUR.

Geneli fasist kafalı agzı bozuk kör cahil ayyaş daha evveli karışık bir siyasi yapı daha sonrası akapa ve simdilerde mhp li gibi davranan saldırganlıkları bu olayla
tescillenen durum ve kişilik bozuklugu olan insanların yasadıgı bildiğin köy kıvamında bir ilçedir. Giden onlarla yaşamak zorunda olanlar bilir.

Hic bir yerde görmediginiz bir özellikleride aile icinde küfürlü konuşmalarıdır. Annesi ile dahi koyum diyerek konusan tiplerdir. Ankaranın balası , haymanası kızılcahamamı , beypazarı , kaleciki , elmadagı güdülü , ayaşı , balası , teyy koçhisarı bunları bilir.

Sehitler çubukta degilde diger ilcelerin birinde olsaydı , bu olayın olması organizasyon dahi olsa halkı böyle davranmayacaktı.

Hani diyorlar ya , dısardan gelenler var evet muhtemelen akyurt denilen mezbelenin köylerinden tutulan mhp lilerdir ama cubuklular olaya dahil olup onlarla birlikte hareket etmiş.
Ankara nın diger ilçelerinde bu durum olmazlardı.

Bu adamları mansur yavaşa sebep bahcelinin örgütledigi ve terörize ettiğini en kör Ankaralı bile biliyor.

Evet soylu şu bu ama esas terörist başı bahçelinin kendisidir.

Bahçeli cunta darbe yapsın diye zemin hazırlıyor ama kılıçtaroğlu kimseyi sokaga çıkarttırmıyor.

Bahceli ve cuntacıların oyunlarını K.Kılıctaroğlu bozuyor. Eminim ki bir bahane ile K.kılıçtaroğlunu yemeye calışacaklar. Hepimiz gördük sivas taki olaylara benziyordu. Bir eksigi evi yakamadılar. Demekki linç edip öldürmek üzere kurgulamıştı bahceli bunu ve istedigi olmadı.

Akapa zihniyeti bahcelinin ne kadar tehlikeli oldugunu anladı anlamayada yakasını kurtaramıyor..

Burada milleti sokaga dökemediler.
Sanırım bu sefer kürdü , solcuyu , aleviyi sokaklara dökemeyecekler. Sagdan birinin başını yiyecekler. Çok dikkatli olmak lazım.