Orijinalini görmek için tıklayınız : Eşcinseller idam edilecek!
atheist87
28-05-2008, 08:01
Eşcinseller idam edilecek!
Gambiya cumhurbaşkanı Jammeh, eşcinselleri ülkesinden kovdu, gitmeyenin kellesini vurduracak.
İlginç tavır ve sözleriyle dikkat çeken Gambiya Cumhurbaşkanı Yahya Jammeh, ülkeyi terk etmeyen eşcinselleri başlarını kesmekle tehdit etti.
Bir elinde ilginç asası diğerinde ise uzun tespihi ile tanınan Jammeh, AFP'nin haberine göre 15 Mayıs'ta yapılan siyasi bir toplantıda, "Gambiya inananların ülkesidir. Homoseksüellik gibi ahlak dışı ve günah olan davranışlar bu ülkede hoş karşılanmayacaktır" diye konuştu.
Bununla da yetinmeyen Afrikalı lider, "Gambiya'da yakalanan eşcinsellerin başının kesileceğini" duyurdu.
Ülke medyası ise cumhurbaşkanının politikasına ve tehditlerine destek veriyor. Gambiya'nın hükümet yanlısı gazetelerinden Daily Observer'ın başyazısında Jammeh'in sözleri desteklendi.
Gazete, 19 Mayıs tarihli başyazısında "Bunu daha önce de söyledik. Burası Hıristiyan ve Müslümanların ülkesi. Her iki dinde de eşcinsellik yasaklanmıştır. Bu konu, bu kadar açık ve basit" ifadeleri kullanıldı.
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Escinsellerin_kafasini_kesece k__180777_7&tarih=27.05.2008&Newsid=180777&Categoryid=7
meyve sineklerinde de eşcinsel davranışa yol açan gen bulundu. bu sineklerde derhal şaplak şaplatılmak suretiyle öldürülecektir. günah yahu olur mu hiç. zaten allah ne güzel yaratmış, mükemmel yaratmış sineği ama o kalkıp sapıtıp günah işliyor. olucak iş değil...
BenDeniz
28-05-2008, 08:24
Eşcinsellik;Eğer bilimin ispat yöntemi ile açıkça ''Doğuştan ve değişemez'' gibi bir teşhisine maruz ise,Şu halde inanan Kişi bunu Tanrının bir imtihanı kabul eder ve bu işe yanaşmamak için irade kullanır.
Eğer inançsız ise;Toplumun ahlakını,huzurunu ve saadetini bozmayacak biçimde kendi özellerinde yaşayabilmektedirler.
Eşcinselliğin genetik oluşunun çok dışında,bir ruhsal saplantı ilede ortaya çıktığı ve tedavisi olduğuda ayrıca bilinmelidir.
Haber eğer doğru ise;Sn Cumhurbaşkanı kendi Devletinin,Milletinin,refah ve huzuru saadet ve güveliğinin tesisi ve bekası için böyle bir 'Önleme' yoluna başvurmuş olabilir.
Bugün;İstanbulumuzun en nadide semtleri, Gay barlar,gay genelevler,meyhaneler,rezalethaneler,kepazehaneler ile dolmuştur.Bu son derece rahatsızlık verici,ahlaki değerlerin çöküşünün alametidir.
İlgili Ülke C.Başkanı ''Perşembenin geleceği çarşambadan belli olur'' mantığı ile,kötü misalleri görerek,Ülkesini korumaya almıştır.
Takdire şayandır!
atheist87
28-05-2008, 08:44
Eş Cinselliği tasvip etmiyorum yanlış olan ceza şeklidir.
bende tasvip etmiyorum ama bence cezaya bile gerek yoktur. kişinin kendi cinsel tercihidir.
gozeneli
28-05-2008, 09:35
İki yetişkinin yatak odasında ne yaptıgı bizi ne ilgilendirir.
Asıl beni rahatsız eden BenDenizin bunu ahlak bozuklugu olarak görmesi.Ben cinsi tercihimi yazmıyacagım kimseyi ilgelindirmez işin içinde çocuk olmadıktan sonra.
Benim tanıdıgım eşcinsler gerçekten en iyi insanlar tabii aralarında herşeyde oldugu gibi kötü olanlarda vardır.
İşte islam dinide bir sapıklık daha, çocukla ilişki kurmak dogal iki yetişkin eşcinsel yasak.
milomanara
28-05-2008, 09:46
Sayın BenDeniz kepazelik demiş. Burada para için bırakın bedenini ruhunu satacak zavallı(mazlum anlamında değil, bas baya çöplük anlamında) insanların yurdumun aile babası, ahlaki değerleri toplum içinde bağıra bağıra savunan biseksüeline verdiği hizmeti kastediyor sanırım. Yoksa gay barların ya da gay insanların bir kötülüğünü görmüş olabileceğini sanmıyorum.
Yok efendim üretken değilmiş günahmış! Sanki hep çocuk yapmak için sevişiyoruz.
Gambiya cumhurbaşkanını milomanara adına kınıyor ve ülkesine ambargo uygulayacağımı duyuruyorum. :)
LionOfAllah
12-06-2008, 04:12
Eş Cinselliği tasvip etmiyorum yanlış olan ceza şeklidir.
kuranda böyledir , eşcinselliği tasvip etmez ama bir ceza da emretmez.
O insanların yaşamı ne kadar zor bir düşünsenize,için farklı dışın farklı aynaya her baktığında gördüğün bir yabancı.
sn bendeniz eşcinseller için bu kadar ağır konuşmanızı da anlayamadım.Sizi rahatsız eden gay barlar mı??bunları rezalethane olarak mı görüyorsunuz?Herkez cinsel tercihini yaşamakta özgürdür bunu buralarda yaşamalrıda gayet mantıklıdır.Bunlardan önce genç kadınlarımızın 3 kuruş para için fuhuş yaptığı genel evler vardır.
sevginin her türlüsü özgürce yaşanmalı.ister homoseksüel ister heteroseksüel.Artık yollarda elele iki erkek görüldüğünde bunlar yadırganmamalı en azından insanları geçtim ortadaki sevgiye saygı duymak lazım.
dew_genç
29-06-2008, 15:08
bu bi tercih meslesidir
saygıyla yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum
meaculpa
29-06-2008, 17:38
İşte bu haber dinlerin etkisi ile var edilen dinsel ahlakın en keskin dayatılma tablosudur.
Tanrı rolünü oynamaya niyetli iktidar çeteleri için vazgeçilmez bir senaryodur.
Bu uygulamalar ile dinden çıkmasında ne yapsın insan!
evrensel-insan
29-06-2008, 18:19
Saygideger arkadaslar;
Bir insanoglunun , baska bir insanogluna "sen soyle bir cinsel hayat sureceksin" dayatmasi, hem insanliga; hemde insan hak ve ozgurluklerine terstir.
Hic kimse kimseye, nasil bir cinsel iliski yasamasi gerektigini dayatamaz.Bu ayrica demokrasiye ve esitlik ilkesine de terstir.
Burada yine herzamanki gibi olan sey, birilerinin elinde bulundurdugu erki, kendi dusuncesi paralelinde kullanmak istemesi ve bu yetkiye sahip olmasidir.
Ayrica, bu tip bir cinsel iliskinin nasil bir kokene dayandigi tartismasi bile abestir. Onemli olan, bu tip bir cinsel iliski surmek isteyenlerin hak ve ozgurlugudur. Yoksa buna bilimsel veya baska bir kilif bulmak degil.
Saygilarimla;
evrensel-insan
Eşcinsellik memeli hayvanların tümünde gözlenen bir olaydır. Düşük oranda olması sebebiyle de türün devamlılığını olumsuz olarak etkilemez.
Bu bir hastalık da değildir !
İnsan nasıl hissediyorsa öyle yaşamalıdır. Kimse kimseye yasak koyacak kadar kendini zatı şahane görmesin.
Saygılar
kandahar
30-06-2008, 00:15
Eşcinsellik bir hastalıktır. Genlerle de alakası yoktur. Eşcinsellik müdafii kulampara moruklar tarafından daha çocuk yaşta tacize ya da tecavüze uğrayan biri yetişkin olduğunda eşcinsel oluyorsa bu kişiyi kurban olarak mı görmeliyiz yoksa meseleyi "genler" ya da "kişisel tercih" ile mi açıklamalıyız? Bunu söylüyorum çünkü mesela gördüğünüz travestilerin hemen tamamı sokak çocukları ya da bir şekilde çocukken cinsel travma geçirmiş kişiler. Nefret etmekten ziyade acınılacak haldeler.
Öte yandan erkek cinsel organı vermek, kadın cinsel organı ise almak için yaratılmış, ya da size göre evrilmiştir. Makat adını verdiğimiz organ ise bağırsağa bağlıdır ve oluş sebebi dışkı boşaltımıdır.
Hayvanlar aleminde yaygın olduğu iddiası ise safsatadan ibarettir, normal şartlar altında hayvanlarda bu eğilim gözlenmiyor ancak dişiler tarafından reddedilen ya da erkek sürüsü halinde yaşamak zorunda kalan gruplarda bu eğilimler gözleniyor. Kaldı ki hayvanların yapması bunu olumlamaz, hayvanlar birbirini de yiyor, biz de birbirimizi yemeye başlayalım memeliler böyle yapıyor diye?
kandahar
30-06-2008, 00:22
Şunu da söylemek isterim iki erkek birbirine uçkur çözüyorsa bundan iğrenirim ama uluorta yapmıyorlarsa odalarında ne yaptıkları beni ilgilendirmez. Fakat kasıtlı bir homoluk propagandası olduğunu da görelim ve bu çok rahatsız edici. Sürekli olarak olumlanan, doğal karşılanması gerektiği söylenen, aleyhinde en ufak eleştiri gelince hemen karşı tarafın "homofobik", "geri kafalı" gibi kavramlarla damgalanması gündeme gelen bir kavram bu. Bütün sosyoloji ve psikoloji bilgimizi bir kenara bırakmazsak iyi huylar kadar kötü huyların da toplum ve özellikle medya tarafından pekala kazandırılabilir olduğunu görmek gerekir. Bizim itirazımız homoluğun olumlanması neredeyse sempatik gösterilmesi yoksa insanların yatak odalarında yasalara aykırı hareket etmedikçe ne yaptıkları umurumda bile olmaz.
Kandahar,
Eşcinsellik hastalık değildir.1968'den beri hastalık olmaktan çıkarıldı,sebebi bir duruma hastalık diyebilmek için yaşam kalitesinin düşmesi gerekiyor.
Eşcinsel diye tedavi olan veya ilaca ihtiyacı olan yok.
sevgilerle..
Prof. Yüksel: Eşcinsellik hastalık olmadığı için tedavisi de tıp ahlakına uygun değildir.
Dr. Nil: Eşcinseller eksik erkek değildir. Kişinin kendini reddi parçalanmaya yol açar.
Amerikan Psikoloji Derneği: Eşcinsellik doğal bir durumdur değiştirilemez.
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şahika Yüksel: -Eşcinsellik bir hastalık değildir. 1974'ten beri psikiyatrik ve ruhsal hastalık sınıflamasında kabul edilmiyor. Buna rağmen farklı kültürlerde derecesi değişmekle birlikte, ayrımcılığa ve şiddete maruz kalan, kendi kimliklerini inkar etmeye yönelik bir grup eşcinseller.
-Yüzde 10 küçük bir oran olmamasına karşın kültürel ve dini çeşitli önyargılar nedeniyle toplumun diğer kesimlerinde öfke uyandırdığı bir vakıa. İstenilen, bu kimliklerin yok sayılması.
-Bilim, bir insanın kimliğini başka bir grubun öfkesini çekiyor ya da inançlarına uymuyor diye 'değiştirmesi'nin mümkün olmadığını söylüyor.
-Eşcinsellerin bir bölümü bile eşcinselliklerine mazeret yaratmaya, tedavi peşinde koşmaya çalışıyor.
-Gazetelerdeki 'Güzin abla' gibi köşeleri yapan kişilerin bakış açısından eşcinsellik 'kötü' ve değişmesi gereken bir şey. Ama biz hekimler bu durumun bir tedavisi olmadığını biliyoruz. 1940'larda dünyada tedavi yolunda çok çaba gösterildi. Eşcinseller, 'eksik erkek' olarak değerlendirilip, erkeklik hormonları verilerek normalleştirilmeye çalışıldı. Tıpkı vücuttaki mineral eksikliğini tamamlamak gibi. Ama artık eşcinselliğin bir hastalık olmadığı ve buna bağlı olarak da tedavisinin olmayacağı yaklaşımı yavaş yavaş yerleşmeye başladı.
Dünya ne diyor ?
Dünya Sağlık Örgütü (WHO), eşcinselliği 70'li yıllarda hastalıklar ve rahatsızlıklar kapsamından çıkarttı. Benzer şekilde Amerikan Psikoloji Derneği (APA) da eşcinselliğin bir tercih olmadığını, doğal olduğunu ve değiştirilemeyeceğini açık ve net bir şekilde belirtti.
APA ayrıca "eşcinsellikten vazgeçirme terapilerinin" bireylere zarar verebileceğini de belirtti.
Tüm dünya kabul ediyor eşcinselliğin hastalık olmadığını. Siz tıpı WHO'dan daha iyi biliyorum diyorsanız orasını bilemem.
Saygılar
kandahar
30-06-2008, 01:04
Amerikan Psikoloji Derneği: Eşcinsellik doğal bir durumdur değiştirilemez.
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şahika Yüksel: -Eşcinsellik bir hastalık değildir. 1974'ten beri psikiyatrik ve ruhsal hastalık sınıflamasında kabul edilmiyor.
Dünya Sağlık Örgütü (WHO), eşcinselliği 70'li yıllarda hastalıklar ve rahatsızlıklar kapsamından çıkarttı. Benzer şekilde Amerikan Psikoloji Derneği (APA) da eşcinselliğin bir tercih olmadığını, doğal olduğunu ve değiştirilemeyeceğini açık ve net bir şekilde belirtti.
1974'e kadar gelen onca büyük psikolog bunu farketmemiş miydi yani, hayır bu öyle aniden bulunacak bir şey de değil, yani ortada sayısal bir bilim yok?
Bu kararın alınış sebebini çok iyi biliyorum ve şampiyonlarını çok iyi biliyorum. Kesinlikle bilimsel nedenlerden değil, politik nedenler ötürü alınıyor bu karar ve eşcinsel lobi faaliyetlerinin ciddi etkisi var. Daha fazlasını yazmayacağım çünkü komplo deyip geçiştireceksiniz, dileyen kendisi araştırsın.
Bilimler birikimlerle ilerler pek muhterem kandahar. 1974'e kadar tespit edilememesinin sebebi sakın bu ulvi kural olmasın ?
Buraya kadar yazdıkların bile komplo teorisi kokuyor. Başlamışken yaz istersen. Ama rica ederim, ele avuca gelsin.
Saygılar
kandahar
30-06-2008, 03:23
Sayın İmhotep tarih, sosyoloji, psikoloji gibi dallar tam olarak bilim değildir. Yani bir fizik matematik, kimya gibi sarsılmaz ve ispatlanabilir kanunlar bütünü değildirler. Dolayısıyla insanların kabulleri, toplumsal politikalar ya da hakim felsefe bu dalları etkileyebilir.
Kaldı ki benim "komplo teorisi" kokan sözlerim yalnızca APA'nın kararı ile ilgili, direk "komplo teorisi" önyargısı olduğu içinde zaten yazmayacağım dilerseniz kendiniz araştırabilirsiniz. İlk iki mesajımda da zaten herhangi bir "komplo"dan bahsetmediğim gibi gayet bilimsel olarak eşcinselliğin neden doğaya ve topluma uyumlu olmadığını kısaca anlattım. Ayrıca eşcinseller eşcinselse bunun beni ilgilendirmediğini ancak bunun yatak odalarında kalması gerektiğini de belirttim. Yani cinsel tercihlerinin sürekli dayatılmasından, gözümüze sokulmasından, "bakın özgürlük bu" denmesinden rahatsız oluyorum dedim. Kabul etmediğiniz nedir burada?
Bir de size bir soru; sizce insanların cinsel özgürlüğünün sınırları ne olmalıdır?
galapagos
30-06-2008, 13:40
homosexuelliğin pek savunulucak bir tarafı yok bence bir kişilik bozukluğu yada hastalıktır
ama elbetteki cezası kafa kesmek olamaz sonuçta kimseye bişey demedikleri zaman yaşasınlar istedikleri gibi
ama hindistanın bir bölgesinde transexueller var kendilerini kutsal sayıp herkesten zorla para yiyiecek alıyorlardı bir belgeselde görmüştüm ellerinde sopalar istediklerini yapıyorlardı kutsal sayıldıkları için kimsede müdahale edemiyordu oradaki insanlara acımıştım
Tüm bilim dalları sarsılır teorilere sahiptir. Yeni elde edilen bir bulgu çok gerçek kabul edilen bir teoriyi altüst edebilir.
Bilimleri daha bilimsel, daha az bilimsel gibi bir ayrıma tabi tutmak gerçekçi değildir. Bilim bilimdir. Sosyal bilimler ile Fen bilimlerinin farklı oluşları onları bilimsellik yönünden sorguya açık hale getiremez.
Sadece APA'nın kararlarına karşı çıkmışsınız ama o yazıda sadece APA mı var acaba ? İsterseniz bir kez daha okuyun.
Eşcinsellerin eşcinsellikleri sizi ilgilendirmiyorsa, o zaman tercihler hakkında da böyle mesnetsiz yorumlar yapmayın sevgili kandahar. İnsanlar özgürdür diyeceksiniz ama sonra da arkalarından binbir türlü laf söyleyeceksiniz. Bir karara bağlayın şu işi.
Siz özgürlük bu denmesinden rahatsız oluyormuşsunuz. Hangi özgürlük efendim bu ? Olmayan bir özgürlükten rahatsız oluyorsanız bir de olduğunda nasıl tepki vereceksiniz merak ediyorum. Umarım o zaman da şimdiki gibi sizi ilgilendirmiyor olmaz. Ortada bir özgürlük istemi var, özgürlük değil.
kandahar
01-07-2008, 02:00
Süper demogoji. Hiç bir şey söylemeden konuşma konusunda aşmışsınız ne diyeyim.
Bilimleri daha bilimsel, daha az bilimsel gibi bir ayrıma tabi tutmak gerçekçi değildir. Bilim bilimdir. Sosyal bilimler ile Fen bilimlerinin farklı oluşları onları bilimsellik yönünden sorguya açık hale getiremez.
Gerçekçidir. Hem de buz gibi. Bunu açıklamaya bile gerek duymuyorum. "Sanat" denen her şey sanat olmadığı gibi genel anlamda "bilim" denen her dal da tam olarak bilim değildir. Doğal bilimler ile sosyal bilimler arasındaki fark da dağlar kadardır.
Sadece APA'nın kararlarına karşı çıkmışsınız ama o yazıda sadece APA mı var acaba ?
Bu tarz organizasyonların kararları eş güdümlüdür, birbirini takip eder. APA'yı etkileyen politika ve gruplar WHO'yu etkileyemez mi?
Eşcinsellerin eşcinsellikleri sizi ilgilendirmiyorsa, o zaman tercihler hakkında da böyle mesnetsiz yorumlar yapmayın sevgili kandahar.
Kendi mahrem alanlarında aralarında ne yaptıklarının beni ilgilendirmediğini söyledim. Toplumun yaşam alanında değil.
İnsanlar özgürdür diyeceksiniz ama sonra da arkalarından binbir türlü laf söyleyeceksiniz. Bir karara bağlayın şu işi.
Ben asla sınırsız bir özgürlüğü savunmam. En nihayetinde bunun sonu anarşizm ve nihilizm gibi fantastik neticelerdir.
Siz özgürlük bu denmesinden rahatsız oluyormuşsunuz. Hangi özgürlük efendim bu ? Olmayan bir özgürlükten rahatsız oluyorsanız bir de olduğunda nasıl tepki vereceksiniz merak ediyorum. Umarım o zaman da şimdiki gibi sizi ilgilendirmiyor olmaz. Ortada bir özgürlük istemi var, özgürlük değil.
Hangi özgürlük isteminden bahediyorsunuz sayın İmhotep? Homoluk yasak mı?
Ayrıca sorumu yenileyeyim; size göre cinselliğin sınırları olmalı mıdır? Eğer olmalıysa bunu neye göre belirleyeceğiz; arz-talep meselesine göre mi yoksa genel kabul görmüş ahlak kaidelerine göre mi? Çünkü sizin savunmanızın eninde sonunda gideceği yer; Batı kaynaklı bütün sosyal talepler gibi Kapitalist ahlaka çıkacak.
Bilimi bilimlikten çıkar, uluslararası sağlık örgütüne lobi faaliyeti yapıldığını iddia et (gayet de komplocu bir şekilde), olmayan özgürlüklere var demeye çalış sonra da benimkinin adı demogoji olsun. Tamam olsun. Nasıl olsa olmayanlarla olanlar birbirine karıştı gitti.
Efendim, homoluk yasak mı diye sorarak eski söyleminizi saptırmaya çalışmışsınız. Sizin eşcinselliğe yasak konsun söyleminize değil eşcinselliğin ifade edilmesine karşı çıkmanıza karşı söylemiştim. Ama lafı çok güzel saptırmışsınız. Olmayan yerlere sürüklemişsiniz.
O halde ben size sorayım, insanlar eşcinselliklerini özgürce ifade edebiliyorlar mı ?
Sınırsız özgürlüğü biz de savunmayız. Bizim istediğimiz özgürlükleri sınırsız özgürlük gibi yansıtarak neyi amaçladığınızı merak ediyorum.
Cinselliğin sınırı olmalıdır. Tabi burada sınırdan ne anladığınız önemlidir. Ayrıca benim cinsellik sınırlamalarım heteroseksüele neyse homoseksüele de aynıdır. Bence bunu sormak daha anlamlıydı. Neyse, tabi sormakta özgürsünüz. Sınırsız özgürlük kapsamına girmiyorsa tabi (!)
meaculpa
23-12-2008, 15:14
İşte bu haber dinlerin etkisi ile var edilen dinsel ahlakın en keskin dayatılma tablosudur.
Tanrı rolünü oynamaya niyetli iktidar çeteleri için vazgeçilmez bir senaryodur.
Bu uygulamalar ile dinden çıkmasında ne yapsın insan!
Papa Papa 16. Benediktus dünya için eşcinselliğin yağmur ormanlarının kaybolması kadar büyük bir tehdit olduğunu söyledi
Papa 16. Benediktus, eşcinselliğin dünya için yağmur ormanlarının kaybolması kadar büyük bir tehdit olduğunu söyledi.
Daily Mail gazetesinin haberine göre Papa, bir Noel konuşmasında, eşcinselliği kınayarak evliliğin önemini vurguladı. Papa, transseksüellere yönelik olarak da "Kimin erkek ya da kadın olduğuna karar veren insanlar değil Tanrı’dır" dedi.
Papa 16. Benediktus, "Kilise sadece, herkese ait yaradılış armağanları olan dünyayı, havayı, suyu savunmamalı. Aynı zamanda insanlığı kendini imha etmekten de korumalı" diye konuştu. Papa, tropik ormanların korunmaya layık olduğunu, ancak insanoğlunun da bundan daha azını hak etmediğini söyledi.
Eşcinselliğe atıfta bulunarak Papa, kadınlarla erkekler arasındaki birliğe saygı göstermemenin "insanoğlunun kendi kendini imhasına" yol açacağını belirtti
Papanın varlığı hangi afetle eş değer niteliklerde değerlendirilebilir acaba...
Tohumcan
27-12-2008, 02:25
Eşcinsel olmak bir tercih değildir.Eşcinselli olmak yada gay,lezbiyen,biseksüel gibi çeşitli ilişki yollarını tercih etmek kişinin kendisene bağlı bir durum içerisinde olmayan onun biyolojik yapısında var olan zorunlu bir durumdur .
arkadaşlar
eşcinsellik kişinin kendi tercihidir bana kalırsa.Bende eşcincellere karşı değilim herkesin kendini ilgilendirir ne yaşadığı.Ama toplumun eşcinsellere olan davranışından rahatsızım.Ne gibi davranış diyeceksiniz şöyle ki bir eşcinseldi herhangi bir insan gibi düzgün bi şekilde herhangi bi yerde namusuyla çalışıp para kazanabilmelidir.Ama iş bulamadığı için eşcinseller ne yazıkki fuhuş yapmak zorunda kalıyo bu da hoş olmuyor.Tabii ki de bütün eşcinseller mükemmil insan özelliklerine sahip değildir ama herkese fırsat tanınmalı diyorum onlarında kendilerini ifade edip herhangi bi yerde çalışabilme hakları olmalıdır.
--------------------------------------------------------------------------------
tohumcan:
Eşcinsel olmak bir tercih değildir.Eşcinselli olmak yada gay,lezbiyen,biseksüel gibi çeşitli ilişki yollarını tercih etmek kişinin kendisene bağlı bir durum içerisinde olmayan onun biyolojik yapısında var olan zorunlu bir durumdur.
yaw hala böyle ilkel insanlar yaşıyormu?
tıptan bilimden uzak bir yaşam olamaz inanmıyorum!
bu arkadaşlar şakacı yada yaşadığı ada okyanustaysa adresini versin biz ona hizmet götürelim!
biz muhammed ümmetiyiz vildanda bizim gılmanda!