Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-05-2008, 08:01
atheist87 atheist87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Eşcinseller idam edilecek!

Eşcinseller idam edilecek!

Gambiya cumhurbaşkanı Jammeh, eşcinselleri ülkesinden kovdu, gitmeyenin kellesini vurduracak.

İlginç tavır ve sözleriyle dikkat çeken Gambiya Cumhurbaşkanı Yahya Jammeh, ülkeyi terk etmeyen eşcinselleri başlarını kesmekle tehdit etti.

Bir elinde ilginç asası diğerinde ise uzun tespihi ile tanınan Jammeh, AFP'nin haberine göre 15 Mayıs'ta yapılan siyasi bir toplantıda, "Gambiya inananların ülkesidir. Homoseksüellik gibi ahlak dışı ve günah olan davranışlar bu ülkede hoş karşılanmayacaktır" diye konuştu.

Bununla da yetinmeyen Afrikalı lider, "Gambiya'da yakalanan eşcinsellerin başının kesileceğini" duyurdu.

Ülke medyası ise cumhurbaşkanının politikasına ve tehditlerine destek veriyor. Gambiya'nın hükümet yanlısı gazetelerinden Daily Observer'ın başyazısında Jammeh'in sözleri desteklendi.

Gazete, 19 Mayıs tarihli başyazısında "Bunu daha önce de söyledik. Burası Hıristiyan ve Müslümanların ülkesi. Her iki dinde de eşcinsellik yasaklanmıştır. Bu konu, bu kadar açık ve basit" ifadeleri kullanıldı.

http://haber.gazetevatan.com/haberde...7&Categoryid=7
Alt 28-05-2008, 08:14
nymphee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nymphee nymphee isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

nymphee - MSN üzeri Mesaj gönder

meyve sineklerinde de eşcinsel davranışa yol açan gen bulundu. bu sineklerde derhal şaplak şaplatılmak suretiyle öldürülecektir. günah yahu olur mu hiç. zaten allah ne güzel yaratmış, mükemmel yaratmış sineği ama o kalkıp sapıtıp günah işliyor. olucak iş değil...
Alt 28-05-2008, 08:24
BenDeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BenDeniz BenDeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Eşcinsellik;Eğer bilimin ispat yöntemi ile açıkça ''Doğuştan ve değişemez'' gibi bir teşhisine maruz ise,Şu halde inanan Kişi bunu Tanrının bir imtihanı kabul eder ve bu işe yanaşmamak için irade kullanır.

Eğer inançsız ise;Toplumun ahlakını,huzurunu ve saadetini bozmayacak biçimde kendi özellerinde yaşayabilmektedirler.

Eşcinselliğin genetik oluşunun çok dışında,bir ruhsal saplantı ilede ortaya çıktığı ve tedavisi olduğuda ayrıca bilinmelidir.

Haber eğer doğru ise;Sn Cumhurbaşkanı kendi Devletinin,Milletinin,refah ve huzuru saadet ve güveliğinin tesisi ve bekası için böyle bir 'Önleme' yoluna başvurmuş olabilir.

Bugün;İstanbulumuzun en nadide semtleri, Gay barlar,gay genelevler,meyhaneler,rezalethaneler,kepazehaneler ile dolmuştur.Bu son derece rahatsızlık verici,ahlaki değerlerin çöküşünün alametidir.

İlgili Ülke C.Başkanı ''Perşembenin geleceği çarşambadan belli olur'' mantığı ile,kötü misalleri görerek,Ülkesini korumaya almıştır.

Takdire şayandır!

''Bir Topluluğa Olan Düşmanlığınız,Sizi Onlar Hakkında Adaletten Ayırmasın''
Alt 28-05-2008, 08:44
atheist87 atheist87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Eş Cinselliği tasvip etmiyorum yanlış olan ceza şeklidir.
Alt 28-05-2008, 08:58
nymphee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nymphee nymphee isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

nymphee - MSN üzeri Mesaj gönder

bende tasvip etmiyorum ama bence cezaya bile gerek yoktur. kişinin kendi cinsel tercihidir.
Alt 28-05-2008, 09:35
gozeneli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gozeneli gozeneli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

İki yetişkinin yatak odasında ne yaptıgı bizi ne ilgilendirir.
Asıl beni rahatsız eden BenDenizin bunu ahlak bozuklugu olarak görmesi.Ben cinsi tercihimi yazmıyacagım kimseyi ilgelindirmez işin içinde çocuk olmadıktan sonra.
Benim tanıdıgım eşcinsler gerçekten en iyi insanlar tabii aralarında herşeyde oldugu gibi kötü olanlarda vardır.
İşte islam dinide bir sapıklık daha, çocukla ilişki kurmak dogal iki yetişkin eşcinsel yasak.

Konu gozeneli tarafından (29-05-2008 Saat 06:31 ) değiştirilmiştir.
Alt 28-05-2008, 09:46
milomanara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
milomanara milomanara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Sayın BenDeniz kepazelik demiş. Burada para için bırakın bedenini ruhunu satacak zavallı(mazlum anlamında değil, bas baya çöplük anlamında) insanların yurdumun aile babası, ahlaki değerleri toplum içinde bağıra bağıra savunan biseksüeline verdiği hizmeti kastediyor sanırım. Yoksa gay barların ya da gay insanların bir kötülüğünü görmüş olabileceğini sanmıyorum.

Yok efendim üretken değilmiş günahmış! Sanki hep çocuk yapmak için sevişiyoruz.

Gambiya cumhurbaşkanını milomanara adına kınıyor ve ülkesine ambargo uygulayacağımı duyuruyorum.
Alt 12-06-2008, 04:12
LionOfAllah LionOfAllah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

atheist87´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eş Cinselliği tasvip etmiyorum yanlış olan ceza şeklidir.
kuranda böyledir , eşcinselliği tasvip etmez ama bir ceza da emretmez.
Alt 12-06-2008, 12:42
Lestat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lestat Lestat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

O insanların yaşamı ne kadar zor bir düşünsenize,için farklı dışın farklı aynaya her baktığında gördüğün bir yabancı.
sn bendeniz eşcinseller için bu kadar ağır konuşmanızı da anlayamadım.Sizi rahatsız eden gay barlar mı??bunları rezalethane olarak mı görüyorsunuz?Herkez cinsel tercihini yaşamakta özgürdür bunu buralarda yaşamalrıda gayet mantıklıdır.Bunlardan önce genç kadınlarımızın 3 kuruş para için fuhuş yaptığı genel evler vardır.
sevginin her türlüsü özgürce yaşanmalı.ister homoseksüel ister heteroseksüel.Artık yollarda elele iki erkek görüldüğünde bunlar yadırganmamalı en azından insanları geçtim ortadaki sevgiye saygı duymak lazım.

Gerçeğin ne kadarına dayanabilirsin?
Alt 29-06-2008, 15:08
dew_genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dew_genç dew_genç isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bu bi tercih meslesidir
saygıyla yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum

Önerilen Siteler