PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Maliye Bakanı Kemal Abi'me Laf Yok !

Aydınus
10-07-2008, 22:00
MALİYE BAKANI KEMAL ABİ'ME LAF YOK !

Sevgili din kardeşlerim ; ben bu medyadaki bazı münafıkların , hatta ve hatta zındıkoğlu zındıkların onun gibi yiğidim aslanım başbakanımız Tayyip Bey'in Kemal Abi'sinden ne istediğini bir türlü anlayabilmiş değilim .

Bu münafık medya mensupları , aslanların aslanı , yiğitlerin yiğidi , müthiş hitabet ustası , yabancı dil bilmez ama , o'ssun , İmam - Hatip mezunu değerli başbakanımız Tayyip Bey'i dillerine doladıkları az gelmiş gibi Kemal Abi'me de kafayı takmışlar .

Takmışlar ki , nasıl hem de .

Dayanamadım efendim ; bu çirkin , Allahsız ve de kitapsız münafıkların iddialarına birer birer yanıt vermeye karar verdim .

Efendim neymiş ; değerli din kardeşim Tayyip Bey'in bir gülü andıran en nadide bakanlarından Kemal Abi'miz vergi kaçakçılığı ve yolsuzluk zanlısıymış .

İftira valla !

Allah insanı bu münafıkların iftirasından korusun efendim !

Biliyorsunuz , daha önce de böyle iftiracı ve üstelik de laikçi bir yazar vardı , adı da Uğur Mumcu muydu neydi .

Ne diyordu bu münafık Uğur Mumcu yazılarında :

- Bunların amacı din min değil . Bunlar tüccar adamlar ... Dini , kılıf olarak kullanıyorlar . Hem kendi şahısları adına hem de politik çıkarları için şimdiden altyapı kuruyorlar .

Bunlar Allah'tan korkmaz , kuldan utanmaz birer zeballah alimallah .

Yok efendim , neymiş ; artık iyice insan sarrafı olmuş Kemal Abi'm evrakta sahtecilik yapmışmış .

Yuh , laikçi Kemalist zorbalar sizi !

Efendim , peygamber efendimiz bir hadisi şeriflerinde şöyle buyuruyorlar :

- İçinizden her kim bir fasık size bir bilgi getiriyor , araştırmadan soruşturmadan sakın inanmayınız .

Kemal Abi'm hiç öyle şeyler yapar mı , bre fasıklar !

Hepsi bu kadar mı sadece ; nerde efendim nerde , dilin kemiği yok ki , iftiracıların ağzı torba değil ki büzesin !

İftiralar devam ediyor ; onun gibi tertemiz , beyefendi Kemal Abi'm dünyada kendisi için af çıkaran ilk ve tek Maliye Bakanı imiş , bakın altını da çizerek söylüyorum .

Vay alçak Yezitler vay , vay zalimler vay !

Alın da ananızı gidin lan artistler !

Tövbe tövbe ; adama ağzını bozdurup abdest tazelettirecekler , şu hayır mübarek Cuma günü ya .

Nasıl diliniz varıyor da onun gibi işi bilen işe gitmeyen Kemal Abi'me bu sözleri söyleyebiliyorsunuz !

Anasını alıp gidesice artistlerin ağzı torba değil ki büzesiniz efendim .

Neymiş , Kemal Abi'm orman arazisine kaçak villa yapmışmış !

Yapsın , n'olacak !

O bir kere benim Kemal Abi'm , yapar da yıkar da , size mi soracak Alla Alla ya !

Benim yiğidim aslanım , civanım başbakanım , imam-hatip mezunu allame Tayyip'im bu durumdan hoşnutsa , size halt etmek düşer !

Yok efendim ; ben artık iyice kani oldum ki , bu millete iyilik yaramıyor kitapsızım .

Saçlarını sizler için süpürge ettiği az gelmiş gibi daha bir de yarısını döken Kemal Abi'm çıkıp medya önünde hem ''Vallahi de yıktıracağım , billahi de'' diye söz vermedi mi ki , hala daha bunu dilinize dolar durursunuz Sabetay tiynetliler sizi !

Yok ağabey ; bu yahudilerin , bu masonların , bu Lotaryenlerin hangi bir iftirasına yetişeceksin , iftira bir değil ki .

Neymiş efendim ; Kemal Abi'm Ofer'le görüşmüşmüş .

Bak bak bak !..

Görüşür görüşür be , size mi danışacak !

Türkiye'de bazı işletmeler varmış da , bu işletmeler bir zamanlar Türkiye'nin kalkınmasına öncülük eden işletmelermiş de , eee , Kemal Abi'm bunları haraç mezat satar , bazılarını da yandaşlarına peşkeş çekermiş de ...

Yuhunuz bea !

Sinirlendim yine , hanım tansiyon aletimi getir !

Kemal Abi'm ne yapsa suç , ne etse günah yahu !

Hele şu iddialar yok mu , beni hepten delirtiyor , delirtiyor ki nasıl :

Yumurta ve tavuk işletmecisi oğluna kıyak çekmek için vergilerle oynamışmış da , eee , kızı Telsim'e pazarlama için gitmişmiş de ...

Benim memurum işini bilir de benim bakanım işini bilmez mi !

O halde nerde kaldı eşitlik , nerde kaldı Kemal Abi'min insan hakları he !

Yok ağabey , ben daha devam edemeyeceğim !

Tansiyonum yine 210'a fırlamış , neme lazım akşam akşam !

Aydınus

iceman
11-07-2008, 00:45
aman Aydınus! ÇOK SAYIN başbakanım okumasın bunu, seni de aLır ergenekon kapsamına :D