Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 10-07-2008, 22:00
Aydınus
Üye Değil

Standart Maliye Bakanı Kemal Abi'me Laf Yok !

MALİYE BAKANI KEMAL ABİ'ME LAF YOK !

Sevgili din kardeşlerim ; ben bu medyadaki bazı münafıkların , hatta ve hatta zındıkoğlu zındıkların onun gibi yiğidim aslanım başbakanımız Tayyip Bey'in Kemal Abi'sinden ne istediğini bir türlü anlayabilmiş değilim .

Bu münafık medya mensupları , aslanların aslanı , yiğitlerin yiğidi , müthiş hitabet ustası , yabancı dil bilmez ama , o'ssun , İmam - Hatip mezunu değerli başbakanımız Tayyip Bey'i dillerine doladıkları az gelmiş gibi Kemal Abi'me de kafayı takmışlar .

Takmışlar ki , nasıl hem de .

Dayanamadım efendim ; bu çirkin , Allahsız ve de kitapsız münafıkların iddialarına birer birer yanıt vermeye karar verdim .

Efendim neymiş ; değerli din kardeşim Tayyip Bey'in bir gülü andıran en nadide bakanlarından Kemal Abi'miz vergi kaçakçılığı ve yolsuzluk zanlısıymış .

İftira valla !

Allah insanı bu münafıkların iftirasından korusun efendim !

Biliyorsunuz , daha önce de böyle iftiracı ve üstelik de laikçi bir yazar vardı , adı da Uğur Mumcu muydu neydi .

Ne diyordu bu münafık Uğur Mumcu yazılarında :

- Bunların amacı din min değil . Bunlar tüccar adamlar ... Dini , kılıf olarak kullanıyorlar . Hem kendi şahısları adına hem de politik çıkarları için şimdiden altyapı kuruyorlar .

Bunlar Allah'tan korkmaz , kuldan utanmaz birer zeballah alimallah .

Yok efendim , neymiş ; artık iyice insan sarrafı olmuş Kemal Abi'm evrakta sahtecilik yapmışmış .

Yuh , laikçi Kemalist zorbalar sizi !

Efendim , peygamber efendimiz bir hadisi şeriflerinde şöyle buyuruyorlar :

- İçinizden her kim bir fasık size bir bilgi getiriyor , araştırmadan soruşturmadan sakın inanmayınız .

Kemal Abi'm hiç öyle şeyler yapar mı , bre fasıklar !

Hepsi bu kadar mı sadece ; nerde efendim nerde , dilin kemiği yok ki , iftiracıların ağzı torba değil ki büzesin !

İftiralar devam ediyor ; onun gibi tertemiz , beyefendi Kemal Abi'm dünyada kendisi için af çıkaran ilk ve tek Maliye Bakanı imiş , bakın altını da çizerek söylüyorum .

Vay alçak Yezitler vay , vay zalimler vay !

Alın da ananızı gidin lan artistler !

Tövbe tövbe ; adama ağzını bozdurup abdest tazelettirecekler , şu hayır mübarek Cuma günü ya .

Nasıl diliniz varıyor da onun gibi işi bilen işe gitmeyen Kemal Abi'me bu sözleri söyleyebiliyorsunuz !

Anasını alıp gidesice artistlerin ağzı torba değil ki büzesiniz efendim .

Neymiş , Kemal Abi'm orman arazisine kaçak villa yapmışmış !

Yapsın , n'olacak !

O bir kere benim Kemal Abi'm , yapar da yıkar da , size mi soracak Alla Alla ya !

Benim yiğidim aslanım , civanım başbakanım , imam-hatip mezunu allame Tayyip'im bu durumdan hoşnutsa , size halt etmek düşer !

Yok efendim ; ben artık iyice kani oldum ki , bu millete iyilik yaramıyor kitapsızım .

Saçlarını sizler için süpürge ettiği az gelmiş gibi daha bir de yarısını döken Kemal Abi'm çıkıp medya önünde hem ''Vallahi de yıktıracağım , billahi de'' diye söz vermedi mi ki , hala daha bunu dilinize dolar durursunuz Sabetay tiynetliler sizi !

Yok ağabey ; bu yahudilerin , bu masonların , bu Lotaryenlerin hangi bir iftirasına yetişeceksin , iftira bir değil ki .

Neymiş efendim ; Kemal Abi'm Ofer'le görüşmüşmüş .

Bak bak bak !..

Görüşür görüşür be , size mi danışacak !

Türkiye'de bazı işletmeler varmış da , bu işletmeler bir zamanlar Türkiye'nin kalkınmasına öncülük eden işletmelermiş de , eee , Kemal Abi'm bunları haraç mezat satar , bazılarını da yandaşlarına peşkeş çekermiş de ...

Yuhunuz bea !

Sinirlendim yine , hanım tansiyon aletimi getir !

Kemal Abi'm ne yapsa suç , ne etse günah yahu !

Hele şu iddialar yok mu , beni hepten delirtiyor , delirtiyor ki nasıl :

Yumurta ve tavuk işletmecisi oğluna kıyak çekmek için vergilerle oynamışmış da , eee , kızı Telsim'e pazarlama için gitmişmiş de ...

Benim memurum işini bilir de benim bakanım işini bilmez mi !

O halde nerde kaldı eşitlik , nerde kaldı Kemal Abi'min insan hakları he !

Yok ağabey , ben daha devam edemeyeceğim !

Tansiyonum yine 210'a fırlamış , neme lazım akşam akşam !

Aydınus
Alt 11-07-2008, 00:45
iceman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
iceman iceman isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

aman Aydınus! ÇOK SAYIN başbakanım okumasın bunu, seni de aLır ergenekon kapsamına

...İki gözüm kadar eminim sen yoksun..

Önerilen Siteler