PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendi İsteği İle Ayrılan Üyelerimiz

Sayfa : [1] 2

frodo
03-11-2008, 01:27
Bu başlığı daha önce de açmış fakat "ayrılmak isteyen siteye bağlanmaz sorun çözülür" mantığıyla vazgeçmiş idik.

Fakat bir tür veda gibi düşünenler olabilir.

Böyle düşünen arkadaşlarımız için başlığı tekrar düzenliyoruz. Bu başlıkta tartışmalara izin vermeyip sadece duyuru yapacağız.

Başlığın ilk müşterisi okinono nickli arkadaşımız olmuş ve dileği yerine getirilmiştir.

frodo
06-11-2008, 12:45
frodo her ne kadar seni ve dilaveri güdük ideolojinizden dolayı ciddiye almasamda
sonuçta forumda erksiniz.
üyeliğimin silinmesini istiyorum "mümkünse değil mümkün" mümkünse forumdan ayrılma sebebimi forum amacından çıktı söylemini naif bir dille ifade ederseniz sevinirim.

Latex isimli arkadaşımız yukarıdaki mesajı göndererek üyeliğinin sonlandırılmasını talep etmiş
isteği yerine getirilmiştir.

Arkadaşımıza katkıları için teşekkür ederiz.

frodo
12-11-2008, 22:00
Bugün, 07:56
AKHENATON
Denetimdeki Üye Üyelik tarihi: 10 May 2008

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.turandursun.com/forumlar/...earchid=150615

Forumda yazılarımının kasıtlı olarak basılmamasından dolayı üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum.Sizde yorulmazsınız bende.

Akhenaton yukarıdaki mesajla ayrılmak isteğini dile getirmiş isteği üzerine üyeliğine son verilmiştir.

aydoe
01-12-2008, 09:42
Merhaba Aydoe amca,

Su siralar ve onumuzdeki bir kac yil biraz yogunum, zamanimi daha verimli kullanmam gerek, bu yuzden uyeligimin silinmesini istiyorum. Arkadaslara benim yerime selamimi iletirsiniz, hepinize uzun ve saglikli bir omur dilerim kendinize iyi bakin, hoscakalin.

Kandahar nickli üyemizin talebi yerine getirilmiştir.

frodo
05-01-2009, 13:18
Sevgili Frodo
site bana 4 gün yasaklama cezası verdi
3 satır c/p nedeni ile
bu 3 veya 4 gün forumu göremedim
sanırım en iyisi bu şekil
mümkünse tamamen yasaklanmayı tercih edeceğim
müşguliyetten ötürü tekrar affınıza sığınıyorum

http://www.turandursun.com/forumlar/images/misc/progress.gif

Yusuf Yılmaz'ın talebi yerine getirilmiştir.

frodo
20-04-2009, 18:54
HAKKI_IRMAK destek masamıza gönderdiği e-posta ile üyeliğinin silinmesini istemiş.

istek yerine getirildi.

frodo
27-05-2009, 13:48
One nickli üyemiz site üyeliğinden ayrılma isteğini iletti. İsteği yerine getirilmiştir.

frodo
19-06-2009, 17:12
Cigi nickli üyemiz site üyeliğinden ayrılma isteğini iletti. İsteği yerine getirilmiştir.

frodo
20-06-2009, 01:21
Chechen ö.m yolu ile üyeliğinin silinmesini istemiş. İstek yerine getirildi.

aydoe
23-06-2009, 00:59
phantom öm ile üyeliğinin silinmesini istemiştir,üyeliği silinmiştir.

Ayejj
27-06-2009, 18:20
Akhenaton öm ile üyeliğinin silinmesini istemiştir,üyeliği silindi.

aydoe
28-06-2009, 23:35
BASKALTURK nickli üyemiz üyeliğini sildirmiştir.

aydoe
06-07-2009, 22:42
iyqsus nickli üyemizin üyeliği kendi isteği ile silinmiştir.

frodo
25-07-2009, 23:57
Yönetim Kurulu kendi isteği ile ayrılan üyelerin silinmesi uygulamasını kaldırmıştır. Üyelikten ayrılmak isteyenler yöneticilere bu isteklerini ilettikleri andan itibaren "Üyelikten Ayrılanlar" grubuna alınacak iletileri arama seçeneklerinde üye isimleri
ile yer alacaktır.

frodo
26-10-2009, 21:22
Ugurce82, gerçekisim, placebo nickli üyelerimiz "taraflı davrandığımızı" düşündüklerinden üyeliklerinin sonlandırılmasını istemiş,

Negri nickli üyemiz de diğer yandan "taraflı" davrandığımız için üyeliğinin sonlandırılmasını istemiş

İstekler yerine getirilmiştir.

AhbAp
20-03-2010, 00:14
GÖK.BÖRÜ isimli üyemiz, kendi isteği ile üyelikten ayrılmıştır.

AhbAp
21-03-2010, 17:10
theatre isimli üyemiz, forum yönetimine dilekçe göndererek üyelikten ayrılmak istediğini bildirmiştir. Kendisinin bu isteği yerine getirilmiştir.

AhbAp
25-06-2010, 03:01
Shibumi isimli üyemiz, site üyeliğinden ayrılmak istediğini belirten bir form göndermiştir. Shibumi'nin bu isteği, üzülerek yerine getirilmiştir.

AhbAp
06-07-2010, 23:25
Üyeliğini sonlandırmak isteği ile yönetime başvuran fevziyapak'ın bu isteği yerine getirilmiştir.

KızıL
21-08-2010, 00:32
UlulElbab (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=9470) isimli üye üyeliğinin sonlandırılmasını y.k ya verdiği dilekçe ile istemiştir. üyeliği sonlandırılmıştır..

Nova
30-09-2010, 00:48
Sheik Galib isimli üyemiz, forum yönetimine dilekçe göndererek ve bunu genel panodan istemeyen bir şekilde deklare ederek; üyelikten ayrılmak istediğini bildirmiştir. Kendisinin bu isteği yerine getirilmiştir.

KızıL
05-10-2010, 16:48
sevgili exegoist tarafımıza istifa dilekçesi sunmuş ve sonrasında girdiği her başlıkta forumumuzda kalmaması yönünde beyanlarda bulunduğu için üyeliği sonlandırılmıştır..

AhbAp
10-10-2010, 10:33
demos cratos isimli üyemiz üyeliğinin sonlandırılmasını istemiş ve bu isteği yerine getirilmiştir.

axial
15-01-2011, 19:49
Axial, ilkokuldan kalma tarih bilgini al, onunla kendine kumdan kale yap.

Sen ciddiye alınıp tartışılacak biri değilsin.. Bu yüzden, seni ciddiye almama hakkımı kulanıyorum.

Hakkımda yapılan bu küçük düşürücü iletinin forum yönetimince ciddiye alınmaması ve herhangi bir şekilde işlem yapılmaması durumunda siteden üyeliğimin silinmesini talep ediyorum.

dilaver
15-01-2011, 23:08
isteginiz yerine getirildi. İlgili arkadaşlardan bu iletinin duyurular bölümünden kaldırılıp ait oldugu bölüme almalarını talep ediyorum.

saygılarımla

AhbAp
18-01-2011, 22:17
darkofdeath isimli üyemiz, üyeliğinin sonlandırılması isteğini özel mesaj aracılığıyla ısrarlı bir şekilde belirtmiş ve bu nedenle de isteği yerine getirilmiştir.

frodo
25-01-2011, 02:08
´ Just!ce ` ve bilgeengin nickli üyelerimiz ayrılma isteklerini iletmişler ve istekleri kabul edilerek üyelikleri sonlandırılmıştır.

frodo
25-01-2011, 09:07
El Aksa Şehidleri üyelikten ayrılma isteğinde bulunmuş talep yerine getirilmiştir.

AerA
22-02-2011, 00:26
´´asanda , hasanda ´´ (http://65.18.198.4/forumlar/member.php?u=9221) isimli üyemiz üyeliğinin sonlandırılması talebinde bulunmuş ve isteği yerine getirilmiştir.

AerA
02-03-2011, 18:00
postal (http://turandursun.com/forumlar/member.php?u=9949) isimli üyemiz üyeliğinin sonlandırılması talebinde bulunmuş ve isteği yerine getirilmiştir.

mitch
30-03-2011, 22:28
Lütfen üyeliğimi ve tüm postlarımı silin.

frodo
31-03-2011, 01:28
Lütfen üyeliğimi ve tüm postlarımı silin.

Üyeliğiniz sonlandırıldı, postlarınızı silmemiz mümkün değil.

Neverminder
12-04-2011, 19:54
Tüm mesajlarımla birlikte üyeliğimin silinmesini talep ediyorum. (zaten pek bir şey yazmadım iyi ki yazmamışım) Arz ederim falan filan.

ulpian
20-05-2011, 22:11
ateist.bakış nikli üye, hem moderatörlere öm göndererek hem genel forumdan dile getirerek, üyeliğinin sonlandırılması talebinde ısrarcı olduğundan ötürü, talebi yerine getirildi.

frodo
22-05-2011, 01:14
Forum Yönetimine Dilekçedir
Adınız

Wonka
Konu
Üyelik iptali.
Açıklamanız
Üyeliğimin iptal edilmesini rica ediyorum.

Teşekkürler.

İstek yerine getirilmiştir.

troyya
28-05-2011, 12:29
Üyeliğimin acilen iptalini ve münkünse yazdığım tüm mesajların bu siteden ivedilikle kaldırılmasını talep ediyorum...

bu sitede bir daha aynı şeyleri yazmak istemiyorum...sorgusuz sualsiz bu isteğimin yerine getirilmesini istiyorum..

başarılar...kolay gelsin

frodo
28-05-2011, 13:24
Üyeliğiniz iptal edildi. Mesajlarınızın silinmesi mümkün değildir.

ulpian
03-06-2011, 04:28
Forum Yönetimine DilekçedirAdınız OffSpring Konu Üyelik iptali. Açıklamanız İptal et.

talebiniz üzere üyeliği sonlandırdım.

AerA
17-07-2011, 17:41
AerA (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=9330) isimli üye kendi isteği ile üyeliğini sonlandırmıştır. Bilgilerinize.

murted
17-07-2011, 22:24
agnostik_25 isimli üyenin üyeliği, özel mesajla ilettiği isteği üzerine sonlandırılmıştır.

İvan Karamazov isimli üyenin üyeliği, yoğun ısrarları üzerine sonlandırılmıştır.

Natan
25-07-2011, 18:39
Neverminder'in üyeliği kendii isteği doğrultusunda sonlandırılmıştır.

saygılarımla

frodo
25-07-2011, 20:13
İstifa Bildirim Formu
1) İstifanız sitemizin üyeliğinden mi?

Evet
2) İstifanız sitemizin üyeliğinden mi? (Onaylama sorusudur)
Evet
3) Şayet bir grup üyeliğinden istifa ediyorsanız hangi grup olduğunu seçiniz:
-
5) İstifa gerekçeniz nedir?
üye ismimi ve google görünürlüğümü değiştiremiyorum.zaten herhangi bi forum faaliyetim de yok. yardımcı olursanız sevinirim.

istek yerine getirildi.

prozac
27-07-2011, 22:57
Kafasikarisik nickli üyemizin talebi üzerine üyeliği sonlandırılmıştır..

AhbAp
01-08-2011, 19:52
iyi biri isimli üyenin üyeliği, kendi isteği üzerine sonlandırılmıştır.

frodo
15-08-2011, 00:59
Akın1984 nickli yeni üyemiz, üyelikten ayrılmak istediğini beyan etmiş ve isteği yerine getirilmiştir.

Natan
06-09-2011, 19:51
Forum yetkilileri tarafından,bu forumdaki tüm açtığım başlıkların,mesajların ve üyeliğimin silinmesini rica ediyorum.

Sebep:Tekrar inançlı bir insan olmam(özel sebeplerden ötürü uzunca bi süre internete giriş yapmam mümkün olmayacağı için sebebini baştan belirtmek istedim)

baris nickli üyemizin ricası yerine getirildi.

murted
08-09-2011, 19:16
Profesyonel Ateist nickli üyemizin üyeliği isteği üzerine sonlandırılmıştır.

SonAkbaba
09-09-2011, 01:58
Üyeliğimin sonlendirilmasini rica ederim

Evet
Evet
-
Artık girmeye vaktim olmuyor. Mesaj yazmıyorum o yüzden. Teşekkürlerimle...

frodo
21-09-2011, 14:35
Yucemanitu üyelikten ayrılmak istediğini beyan etmiş. İsteği yerine getirildi.

frodo
21-09-2011, 15:49
Üyeliğimin sonlendirilmasini rica ederim

Evet
Evet
-
Artık girmeye vaktim olmuyor. Mesaj yazmıyorum o yüzden. Teşekkürlerimle...

İstek yerine getirldi...

murted
26-09-2011, 23:12
Evren34 nickli üyemizin üyeliği isteği üzere sonlandırılmıştır.

istatistik
27-09-2011, 18:05
_melek_ nickli üyemizin üyeliği isteği üzere sonlandırılmıştır.

prozac
19-10-2011, 18:57
Sent by: zulkar (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=11621)
Original Content: Alıntı:
selamun aleykum

üyeliğimi sonlandırmak istiyorum.
bence verimli ve güzel bir birliktelikti ancak her şey gibi üyeliğimiz de bir yere kadarmış.

mesajlarımı isterseniz silebilirsiniz.
eğer silmek istemezseniz lütfen çok galiz mesajlarla bir arada bulundurmamaya özen gösterin.

amacım değişik bir bakış açısı oluşturmaktı umarım başarılı olmuşumdur.

ilginiz için şimdiden teşekkürler.
çalışmalarınızda başarılar dilerim....

Ve aleykumselam. Üyeliğiniz sonlandırılmıştır..

frodo
25-10-2011, 00:41
TUBA nickli üyemiz kendi isteğiyle ayrılmıştır.

frodo
25-10-2011, 23:39
Calvuss ısrarla ayrılmak isteğini iletmiş ve isteği yerine getirilmiştir. Tekrar aramızda görmekten memnun olacağımızı bilmesini isteriz.

timurcan
27-12-2011, 22:21
Üyeliğimin ve mümkünse mesajlarımın silinmesini istiyorum.

DEMAN
27-12-2011, 23:28
Üyeliğimin ve mümkünse mesajlarımın silinmesini istiyorum.

Üyeliklerin kendi istegiyle sonlandirilmasi son zamanlarda moda olmaya baslandi. Bende bu modaya uyarak, gecenlerde aleviforum daki üyeligimi sonlandirdim:DGerekcem ise, sn. kral ciplak´i zirt pirt ikide bir adaptasyona almalari ve birtürlü adaptasyon döneminden cikarmamalariydi. Anlayacaginiz, protesto amacli üyeligimi sonladirmis bulunmaktayim:dance:
Umarim buradaki üyelerinde kendilerine göre hakli gerekceleri vardir, yoksa üyeliklerini sonlandirmanin ve mesajlarinin tümünü sildirmenin hicbir anlami olmaz, bu siteye birdaha giris yapmazsaniz, otomatikmen üyeliginizde islememis olur. Bunu bir deklarasyon yayinlayarak aciklamaya gerek yoktur, bir elveda yazisi yazarsiniz ve neden ayrildiginizi söylersinz, veyahutta hicbirsey demeden giris yapmazsiniz, olur biter...
Üyeliklerini sonlandirmak isteyenlerin, bunu birdaha gözden gecirmelerini öneriyorum:confused:
Gidenlerin ise, hic degilse bir elveda deyipte gitmelerini beklemek, hakkimizdir diye düsünüyorum:)

vartor
28-12-2011, 04:13
Tamamen ayni fikirdeyim DEMAN.

timurcan
28-12-2011, 14:44
DEMAN

Üyeliğimin silinmesini istememin nedeni,genel olarak tüm internette ki hesaplarımı kapatmak istememdi.Dün siteye girdiğimde de bu başlığı görünce hesabımın silinmesini talep ettim, ama şimdi diğer mesajlardan anladığım kadarıyla mesajlar silinmiyormuş.Mesajlar silinmedikten sonrada hesabımın silinmesinin bir anlamı yok,sizin söylediğiniz mantıklı bundan sonra giriş yapmayacağım.

Bu konuyla ilgilenen moderatör arkadaşa:Hesabımın silinmesi talebimden vazgeçtim.
Not:Aslında bu mesajı, bu başlıktaki ilk mesaja düzeltme olarak eklemek istiyordum ama mesajı düzeltme seçeneğini bulamadım bu yüzden yeni bir mesaj yazıyorum.
Bu iki gereksiz mesaj için üzgünüm.

DEMAN
29-12-2011, 00:52
DEMAN

Üyeliğimin silinmesini istememin nedeni,genel olarak tüm internette ki hesaplarımı kapatmak istememdi.Dün siteye girdiğimde de bu başlığı görünce hesabımın silinmesini talep ettim, ama şimdi diğer mesajlardan anladığım kadarıyla mesajlar silinmiyormuş.Mesajlar silinmedikten sonrada hesabımın silinmesinin bir anlamı yok,sizin söylediğiniz mantıklı bundan sonra giriş yapmayacağım.

Bu konuyla ilgilenen moderatör arkadaşa:Hesabımın silinmesi talebimden vazgeçtim.
Not:Aslında bu mesajı, bu başlıktaki ilk mesaja düzeltme olarak eklemek istiyordum ama mesajı düzeltme seçeneğini bulamadım bu yüzden yeni bir mesaj yazıyorum.
Bu iki gereksiz mesaj için üzgünüm.

Güle güle git, güle güle gel, belki birgün yine ugrarsin, kim bilir:)

YOL un acik olsun dostum:)

taylan
08-01-2012, 15:56
Üyeliğimin silinmesini talep ediyorum. Mümkünse evrimteorisi.org daki moderatörlüğümün de iptalini rica ediyorum.

Saygılar

DEMAN
08-01-2012, 21:31
Üyeliğimin silinmesini talep ediyorum. Mümkünse evrimteorisi.org daki moderatörlüğümün de iptalini rica ediyorum.

Saygılar

Neden sevgili taylan, sebebinide aciklarsan, memnun oluruz:)

taylan
09-01-2012, 01:03
Siteye aylardır uğramıyordum zaten.
Artık tamamen mesleğimle ilgileniyorum. Çizimlerim oldukça yoğun. İsteğimin yerine getirilmesini arzu ediyorum.

Herkese tekrar saygılarımı sunarım.

DEMAN
09-01-2012, 23:47
Siteye aylardır uğramıyordum zaten.
Artık tamamen mesleğimle ilgileniyorum. Çizimlerim oldukça yoğun. İsteğimin yerine getirilmesini arzu ediyorum.

Herkese tekrar saygılarımı sunarım.

Getirmiyoruz arkadas, varmi bir diyecegin:party:

taylan
10-01-2012, 00:48
Ne diyeyim canınız sağolsun :)

DEMAN
10-01-2012, 19:38
Ne diyeyim canınız sağolsun :)

Seninde taylan can, illada gitmen gerekiyosa, yolun acik olsun. Bence üyeligini sildirmene gerek yoktur. Bakarsin ileride yeniden geri döner ve paylasimlarina devam edersin...

Sevgilerimle...

DİRİLİŞ
13-01-2012, 16:25
Üyeliğimi sonlandırın.

istatistik
13-01-2012, 17:09
Üyelik sonlandırma taleplerinizi dilekçe ya da özel mesaj yolu ile bildirmeniz gerekiyor sayın arkadaşlar.

Vandenys
14-01-2012, 02:06
forum üyeliğimin sonlandırılmamasını rica ederim:)

AhbAp
15-01-2012, 20:23
Bak sen!

Üzerine damga pulu da yapıştıralım mı dilekçemizin?

Üyeliğimi hemen sonlandırın.

Bu kadar da yüzsüzlük olmaz.

Reziller!

Normalde moderatör arkadaşımızn da rica ettiği gibi, başvurular kısmında yer alan ilgili linkten isteğin bildirilmesi gerekiyor. Bunda bu kadar kızıp köpürecek ne var, anlamak mümkün değil. Başkalarını "yüzsüzlük" ile itham edip, basit bir isteği bu kadar çıngarla ve "reziller" gibi bir yakıştırmayla bitirmeye çalışmanın anlam(sızlığ)ını kendisiyle daha fazla tartışmamak ve hiç ihtiyacımız olmayan boş lafları daha fazla dinlememek adına, "arkadaşın" üyeliği sonlandırıldı.

Dark_Prince
15-01-2012, 22:53

Saygılar

Bu talebin beni de üzdü Hocam.Deman abiye katılıyorum bence de sildirme üyeliğini,seni tekrar aramızda görmek isteriz.

İş hayatında başarılar dilerim,ağzımı açık bırakan o çizimlerinle başarısızlık düşünemiyorum zaten de...

Sevgilerimle,Sağlıcakla Kal...

zocor
14-02-2012, 17:16
konuya bakınca forumdan uzaklaşmak isteyen üyelerin çokluğu beni şaşırtmadı..birkaç foruma daha üyeyim ama bir forumdan bu kadar çok ayrılmak isteyen üye görmemiştim.

benim de üyeliğimin sonlandırılmasını rica ederim..sebebim ise inançlara yapılan hakaretlere ısrarla göz yumulması ve dolayısı ile bu forumunu tamamen "taraf" bir forum olduğuna kanaat getirmemdir.

tartışmaya girmeye gerek yok ilgili konuda herşey AÇIK ve NET.

üyeliğimi sonlandırılmasını rica ederim.

Teşekkürler.

DEMAN
14-02-2012, 21:25
Degerli yönetime su tavsiyede bulunmak istiyorum...

Buraya üye olan zati muhteremler, TD yönetiminin zoruyla zorbasiyla üye olmadilar. Kendi arzu ve istekleri dogrultusunda üye oldular. Bu degerli Turan Dursun Forum Sitesi, bu kisilere fikir ve düsüncelerini paylasma olanagi sagladigi yetmezmis gibi, ikide birde bunlarin üyeliklerini sonlandirmakla mesgul ediliyor...

Lütfen bundan sonra degerli vaktinizi, böylesi gereksiz mesajlarla harcamayin!

Giden varsa, elveda der ve birdahada begenmedigi yere ugramaz, o kadar!!!

Saygilarimla

DEMAN

errata
15-02-2012, 01:47
DEMAN, insanların üye olabildikleri bir yerden üyeliklerini sildirebilme, kendilerini ifşa edebilecek emareleri yok edebilme hakkı da olmalı. Bunu suistimal eden üyeler zaten farklı cezalara maruz kalabiliyorlar.

c m
15-02-2012, 13:20
Öncelikle üyelik sonlandırma işleminin gerçekleştirilmesinin neden bu kadar uzun sürdüğünün açıklanmasından memnun olacağımı belirtmeliyim.

Degerli yönetime su tavsiyede bulunmak istiyorum...

Buraya üye olan zati muhteremler, TD yönetiminin zoruyla zorbasiyla üye olmadilar. Kendi arzu ve istekleri dogrultusunda üye oldular. Bu degerli Turan Dursun Forum Sitesi, bu kisilere fikir ve düsüncelerini paylasma olanagi sagladigi yetmezmis gibi, ikide birde bunlarin üyeliklerini sonlandirmakla mesgul ediliyor...

Lütfen bundan sonra degerli vaktinizi, böylesi gereksiz mesajlarla harcamayin!

Giden varsa, elveda der ve birdahada begenmedigi yere ugramaz, o kadar!!!

Saygilarimla

DEMAN

İnsanların özgürlükleri olduğunu unutmadan yazmanı öneririm. Bu durumu ülke vatandaşlığından ayrılmakla özdeş görerek ele alırsan yerinde bir yaklaşım sergilemiş olursun. Bir ülkeye vatandaşlık başvurusu yapmış ve vatandaşlığı kabul, edilmiş bir süre sonra bir insanın ülke vatandaşlığından ayrılma talebine karşılık 'yöneticileri meşgul etmeyin' mi diyeceksin? Ayrıca kurallar oluşturarak insanların özgürlüklerinin sınırlanmasını istemenin de nasıl bir davranış olduğunu düşünmeyi sana bırakıyorum. Bunun ne anlama geldiğini iyi düşünmelisin.

frodo
16-02-2012, 14:05
Forum Yönetimine Dilekçedir
Adınız

c m
Konu
Üyeliğin Sonlandırılması
Açıklamanız
Üyeliğimi sonlandırırsanız memnun olurum. : )

frodo
25-02-2012, 23:19
İstifa Bildirim Formu1) İstifanız sitemizin üyeliğinden mi? Evet 2) İstifanız sitemizin üyeliğinden mi? (Onaylama sorusudur) Evet 3) Şayet bir grup üyeliğinden istifa ediyorsanız hangi grup olduğunu seçiniz: - 5) İstifa gerekçeniz nedir? gerek forumu ve gerekse de yönetimi birçok kez zor durumlara düşürdüğümü biliyorum.
bazı şeyler ne yazık ki değişmiyor.

kendinize iyi bakın,
saygı ve sevgilerimle

Not: Sevgili khaos en sevdiğim üyelerden birini uzaklaştıma zorunluluğundan kurtardığın için teşekkürler.

metee
06-04-2012, 00:48
Sayın Spartacus
Rumuz : MeTeE
Ayrılış Sebebi : Tek taraflı TD forum olduğu için ayrılmak istiyorum
Topic kısımlarımda ve yazılarımda Taylan arkadaşın konuyu kilitleyin diye yazması.
Php-Nuke dönemindeki anlayış bu Forum sitesinde kalmamıştır.
Tek Taraflı bir forum sitesi olduğunu açık ve net bir şekilde her konu bildirilmesi onun göstergesidir.

Cem, Dilaver, Spartacus, Frodo, Özgür_Beyin, Pante(Ayrılmış üye),Liop(Evrimci olmasının yanında kendisiyle iyi konu tartıştık) gibi saygı değer arkadaşlara Teşekkürler ve Saygılar..

PHP-Nuke Dönemi aramaya başladım. (TD Tek taraflı forum sitesi olmuştur.)

Saygılarımla MeTeE

NOT:Spartacus üyeliğimi sonladırsın.Lütfen üyeliğimi siz sonlandırın.

vartor
06-04-2012, 03:00
NOT:Spartacus üyeliğimi sonladırsın.Lütfen üyeliğimi siz sonlandırın. Ipini cekme onurunu spartacus'a birakmasi anlamli.

istatistik
08-04-2012, 00:24
MeTeE isimli üyemizin, üyeliğinin sonlandırılmasına yönelik talebi yerine getirilmiş ve kendi isteği ile üyelik sonlandırma işlemi gerçekleştirilmiştir.

istatistik
04-05-2012, 19:12
Forum iyelerimizden "Rawden"in üyeliği, talebi üzerine sonlandırılmıştır.

Mesajlarının silinmesine yönelik talebi ise forum kuralları gereği yerine getirilmemiştir.

frodo
25-06-2012, 19:10
Üyelerimizden Yergin'in talebi üzerine üyeliği sonlandırılmıştır.

ALKA
24-07-2012, 16:35
Forum üyelerimizden "Sayokan"ın üyeliği, talebi üzerine sonlandırılmıştır.

alpan
13-08-2012, 06:34
Üyeliğimi sonlandırmanızı rica ediyorum.

Teşekkürler

ALKA
13-08-2012, 06:44
Üyeliğimi sonlandırmanızı rica ediyorum.

Teşekkürler
Üyeliğiniz sonlandırılmıştır..

ALKA
29-08-2012, 02:11
Özel mesajla üyelikten ayrılmak istediğini belirten forum kullanıcısı ahadun ahad'ın üyeliği sonlandırılmıştır.

istatistik
04-10-2012, 21:30
Forum üyeliğinden ayrılmak istediğini belirten "lionawar" isimli üyemizin üyeliği sonlandırılmıştır.

ALKA
06-11-2012, 03:54
Shaw kendi isteğiyle forum üyeliğinden ayrılmıştır. Özellikle gönderdiği anlamlı ziyaretçi notunu başlık olarak forumda açma ricamızı kırmadığı için kendisine çok teşekkür ederiz.

ALKA
14-11-2012, 05:18
sefaqwzx isimli kullanıcımızın üyeliği kendi isteği üzerine sonlandırılmıştır. Kendisine ve ailesine en iyi dileklerimizi sunar şimdiye kadar yaptığı katkılar ve iyi niyetliliği için de teşekkür ederiz.

Baskoylu
14-11-2012, 06:27
Saygideger sefaqwzx Dostun
Forumdan ayrilmasina gercekten cok uzuldum, Ozel nedenlerden dolayi degilse, forumda bulunmasi ve uyeliginin yenilenmesini rica ediyorum.

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

ALKA
19-12-2012, 22:54
Kendi isteği üzerine Jingo isimli kullanıcımızın bu üyeliği sonlandırılmıştır.

Şüpheci Dinsiz
20-12-2012, 05:03
Sevgili Jingo'nun gitmesine çok üzüldüm. Umarım geri döner, hatta mutlaka dönmeli. :|

istatistik
19-01-2013, 04:17
Jesus-Christ isimli üyemizin üyeliği kendi isteği doğrultusunda sonlandırılmıştır.

Hypatia
12-02-2013, 13:33
uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar ,

üyeliğimin ve yazmış olduğum tüm iletilerimin silinmesini rica ediyorum.

Bu siteden öğrendiklerim ve arkadaşlığınız için hepinize teşekkür ederim.

hoşcakalın.

ALKA
15-03-2013, 22:02
Hypatia ve Pirate'nin üyelikleri kendi istekleri üzerine sonlandirilmistir. Kendilerine foruma yaptiklari katkilar yüzünden tesekkür ederiz..

angel333
16-03-2013, 14:54
Sevgili Jingo'nun gitmesine çok üzüldüm. Umarım geri döner, hatta mutlaka dönmeli. :|

Jingo neden gitti ?

ALKA
16-03-2013, 22:30
Hypatia ve Pirate'nin üyelikleri kendi istekleri üzerine sonlandirilmistir. Kendilerine foruma yaptiklari katkilar yüzünden tesekkür ederiz..

Hypatia'nin üyeligi bir yanlis anlasilma sonucu sonlandirildigi icin bu hata su an düzeltildi ve tekrar aktif kullanici durumuna getirildi.

ALKA
25-03-2013, 03:02
Forum kuralları ve yöneticileriyle anlaşamadığını belirten sayın Hur-kus'un üyeliği kendi isteği üzerine sonlandırılmıştır.

nebukadnezar
08-06-2013, 22:57
Sayın adminler lütfen üyeliğimi silermisiniz.
Bu sefer kesinlikle silmenizi istiyorum daha fazla ısrar ettirmeyin lütfen.
Size başarılar.

ALKA
09-06-2013, 02:06
Sayın adminler lütfen üyeliğimi silermisiniz.
Bu sefer kesinlikle silmenizi istiyorum daha fazla ısrar ettirmeyin lütfen.
Size başarılar.
Üyeliğiniz isteğiniz üzere sonlandırılmıştır.

rasa
10-06-2013, 19:30
Üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum lütfen gerekeni yapınız.

ALKA
10-06-2013, 20:59
Üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum lütfen gerekeni yapınız.

İsteğiniz üzere üyeliğiniz sonlandırılmıştır.

spartacus
04-08-2013, 03:33
angel333

İsteği üzerine üyeliği sonlandırılmıştır.

spartacus
04-08-2013, 10:57
Fear

İsteği üzerine üyeliği sonlandırılmıştır.

Bayrak
04-08-2013, 15:21
Kendi isteği üzerine Jingo isimli kullanıcımızın bu üyeliği sonlandırılmıştır.

Jingo çok bilgili bir gençdi gitmiş olması hem Agnostik forumu için kayıp olmuştu hemde bu forum için büyük bir kayıp olmuş.

Dilerim geri gelir. Bu gencimiz gibi kendi çabasıyla aydınlanan arkadaşlara ihtiyacımız herzaman olacak.

ALKA
05-08-2013, 00:53
Jingo, burayı görüyorsan seni çok özledik, geri dön gari :)

Kemaloğlu
01-09-2013, 13:11
küçük bir rica sadece önemi yok aslında.

eski "karadenizli", "binbaşı", "kemaloğlu" ve hatırlayamadığım bir kaç nick li üye olarak bu foruma üye olmamın tek sebebi hayırlı bir işe vesile olmaktı.

ama hani derler ya kalem kurumuştur artık yapacak birşey yok maalesef ama inşallah bir gün olur.

efendim üyeliğimizin sonlandırılmasını istiyoruz zahmet olmassa tabi...

sağlıcakla kalın.

rastaman
03-09-2013, 09:51
Benim üyeliğimi de sonlandırın,hoşçakalın.

Erdem Alaca
03-09-2013, 17:19
@rastaman:
Neden?

Neva
03-09-2013, 23:37
kamiloğlu
Uyeligi kendi istegi uzerine sonlandirilmistir.

Neva
15-09-2013, 14:02
filozof;

Uyemizin istifasi isleme konulmus ve kendi istegiyle uyeligi sonlandirilmistir.

errata
16-09-2013, 16:11
Sevgili arkadaşlar, son iki ayda belki dört defa "üyelik bitirme formu" gönderdim, ancak bunlar ya ilgili kişilere ulaşmadı ya da ulaşan işlem yapmadan es geçti.

Siteye üye olmak ne kadar basit bir durum ise, üyeliği sonlandırmak da öyle olmalı, değil mi?
Bu isteğin kişisel çatışmalarla, anlık tartışmalarla, alıp vermemekle bir ilgisi yok. Kaldı ki sitede kızdığım kimse yok, herkes kendi meşrebince yazıp çiziyor. Bu bir tavır alma falan da değil. Bu tip tavır alarak siteyi terk etme girişimlerini gördüğümde uyarmayı tercih eden biriyim. Bunu ben neden yapayım değil mi?

Üyeliğimi sonlandırmanızı kendi özgür irademle ve hiçbir tesir altında kalmadan talep etmekteyim.
Teşekkür ederim.

vartor
16-09-2013, 16:42
ilgili kisilere ulasmadigindan degil, shibumi'yi sonlandirmaya kimsenin eli gitmediginden silinmedi. Buraya da kopyaliyorum;
Kimsenin gitmesine gerek yok; bu site hepimizin!
Biz bir aileyiz, arada sorunlar olmasi gayet normal; dogru olmayan, hemfikir olmadigimiz her olayda, cani sikilanin kalkip gitmeye kalkismasi. Kendimiz icin burada olmadigizi unutuyoruz bazen.

Corpse Bride
16-09-2013, 20:08
Sevgili arkadaşlar, son iki ayda belki dört defa "üyelik bitirme formu" gönderdim, ancak bunlar ya ilgili kişilere ulaşmadı ya da ulaşan işlem yapmadan es geçti.

Siteye üye olmak ne kadar basit bir durum ise, üyeliği sonlandırmak da öyle olmalı, değil mi?
Bu isteğin kişisel çatışmalarla, anlık tartışmalarla, alıp vermemekle bir ilgisi yok. Kaldı ki sitede kızdığım kimse yok, herkes kendi meşrebince yazıp çiziyor. Bu bir tavır alma falan da değil. Bu tip tavır alarak siteyi terk etme girişimlerini gördüğümde uyarmayı tercih eden biriyim. Bunu ben neden yapayım değil mi?

Üyeliğimi sonlandırmanızı kendi özgür irademle ve hiçbir tesir altında kalmadan talep etmekteyim.
Teşekkür ederim.

Siz kendi performansınızı, ulaştığınız, yazdıklarınızla olumlu etkilediğiniz insanları görmezden gelirseniz şayet, basit gibi görünür üyelikten ayrılmak.

forumda çizginin dışında olup herkese hitap edebilen, ne söylediğini bilen çok fazla konuda çok fazla söylecek şeyi olan objektif (iletilerinizi elimden geldiğince takip ettiğimden biliyorum) hazır cevap, net, zehir gibi adamsınız, nereye gidiyorsunuz. yönetim iyiki üyeliğinizi silmemiş. siz yazın biz okuyalım.

Erdem Alaca
16-09-2013, 23:27
Adalet yüce bir olgudur, adaletli insanları bulunca, kaybetmemek lazımdır.
Sn.Kapitan, ben sizin ayrılmanızı asla istemiyorum.

Firestorm
28-09-2013, 09:28
merakeden07, speech ve EVRIM GERCEGI'nin üyelikleri kendi istekleri doğrultusunda sonlandırılmıştır.

Baskoylu
27-11-2013, 10:46
Saygideger Forum Yetkililerine ve Butun Uye Dostlara.

Bir cok foruma ugradim, bir cok forumda nikimin kalmasina tepki gostererek uyeligimin sonlandirilmasini istedim,
bir cok forumda fikir ve dusuncelerimden dolayi yasaklandim,
Bazi forumlarda IP numaramin yetkili birimlere verilecegi soylendi,
Bazi forumlarda yapilan sikayetler sonucu, yasadigim ulkede ozel timlerce baskin yapildi, PC dahil butun kitap ve dergilere bir sureligine incelemek uzere el konuldu.
bir kac forumda zaman zaman katilip, bildiklerimi aktarip, bilmediklerimi ogrenmeye ve kendimi yenilemeye calistim ve bunu surdurmeye calisiyorum...

"Turan Dursun Sitesi" Sanal ortaminda saygin bir forum olarak hafizamdan cikmiyacagini bilmenizi isterim. Siz dostlarla oldugum sure icin butun uyelere karsi Demokratik yaklasiminiz kayda deger oldugunu belirtmek isterim.
Ozellikle Forumdaki Yonetici Dostlarin Saygin, Hosgorulu, Bilincli ve ozellikle bir kisi haric, geneli Demokratik yaklasimlarindan dolayi kendilerini yurekten kutlar, yasam mucadelelerinde basarilar dilerim.

Demokratik bir forumda BUNDAN SONRA AKTIF OLARAK KATILMAMAM, NIKIMIN BURADA OLMASI BENI RAHATSIZ ETMIYECEGINDEN DOLAYI. UYELIGIMIN KALDIRILMASINI KENDI ACIMDA DEMOKRATIK BIR YAKLASIM OLARAK GORMEDIGIMDEN DOLAYI BOYLESI BIR TALEPTE BULUNMIYACAGIM. ama foruma ara sira ugrasamda, Zorunlu kalmadigim surece fikir ve dusuncelerimi beyan etmiyecegimi, kimseyi rahatsiz etmiyecegimi bilmenizi isterim.

Yapilan Kisisel Saldirilar, Haksizliklar, Kufur ve Hakaretlerden dolayi Kimseye kirgin degilim, Onlar adina uzuldugum kendilerini oylesi bir ortam icine koymalaridir.

Kin, Nefret, Oc ve intikam duygulari ile hareket eden, nerede, nasil firsatini bulsamda forumdan uzaklastirsam edasi ile hareket eden arkadasa da kirgin degilim, Kim olursa olsu, Insanliga yonelik, insanlarin her turlu saldirilarina karsi onlari kendi vicdanlari ile bas basa birakmak dogru bir yaklasim olacagini dusundugumden dolayi, Ben dahil herkes kendi vicdani ile rahat ise!! sorun yok....

Ozellikle KEMALIZM konusunda Bu LInkde http://www.ateshirsizi.com/kemalizm-fasizmdir-t20343.html?t=20343 genisletecegim yazilarimi takip etmek istiyen dostlar varsa her zaman fikir ve dusuncelerini beyan edebilirler. Ozellikle verecegim belge, kaynak ve canli taniklarla ilgili olacagindan, burada bir cok arkadasin rahatsizlik duymasindan dolayi, detayli olarak aktaramadigim yazilarda var.

Butun Forum Yonetim Dostlara ve Butun Uye Doslari Saygi ve Insani Sevgilerimle, Guzel Yureklerinden Opuyor.. Yasam Mucadelelerinde Karanliklari Aydinliga Cikarma Adina Basarilar Diliyorum.

Bilerek asla yapmiyacagimi; ama bilmeden, farkinda olmadan birilerini kirdiysam ve uzduysem... kendilerinden cok ama cok ozur diliyerek rizalik arz ettigimi, benden taraf ise kendileri rahatsa, tarafimca rahat olmalarini ayni seklide arz ederim...

Saygi ve Insani Sevgilerimle

BASKOYLU.

Erdem Alaca
27-11-2013, 14:38
Sayın Baskoylu ağabey,
Böyle düşünmeniz ve bunu tatbik etmeniz şahsen beni üzer, gerek yok buna. Geçen hafta üzücü olaylar yaşandı hepimizin malumu, lakin hepimiz insanız - üyeler de, yöneticiler de, misafirler de... İnsanlar da zaman zaman elinde olmadan hatalar yapabilir, bu bir gerçek.

Ben derim ki "zaman herşeyin ilacıdır", ortada ciddi birşey de yoktur; can-ı gönülden sizi gene aktif şekilde forumda görmek isterim ağabey...

Saygılarımla,
Erdem kardeşin...

vartor
27-11-2013, 17:08
Sevgili Baskoylu, kendiniz de genel olarak hem forumdaslarinizin hem de yoneticelinizin
demokratik davranislarini ovmenizden sonra, bir iki husumet yasamaniz gerekcesiyle forumlardan el ayak cekmenizi hem mantikli bulmuyor, hem de, bircok tartismalarin karsi gorusu olmadan gecmesinin TD sitesi ve kendim adina bir kayip olacagini dusunuyorum. Ne kadar radikal olursa olsun, her goruse acik olmasi bu sitenin zenginligidir. Kararinizi bir daha gozden gecirmenizi ben sahsen sizden rica ediyorum.
Saygilarimla...

Vefik Sami
27-11-2013, 17:19
Geçenlerde bu mevzû ile alâkalı astığım mesajda, sn Baskoylu'nun Gâzi Paşa hakkındaki düşüncelerine katılmasam da, dürüstçe fikirlerini ortaya dökmesinin saygı duyulacak bir davranış olduğunu yazmıştım. Şimdi ise kendisini bu mesajı ve tavrı nedeniyle eleştireceğim.

Sanal âleme gereğinden çok önem verip duygusal takılmanın bir anlamı yok.
"Ben gidiyorum arkadaş" diye davul çalıp bağırmanın da...
Gitmeye karar veren kişi bunun reklâmını yapmadan sessizce ayrılır.

Sanki; "Ben gidiyorum ama; ısrarlara dayanamyıp kalabilirim" gibi bir mesaj olmuş bu.

vartor
27-11-2013, 17:29
Hic de oyle gorunmedi bana, zaten ayrilmayacagini soylemis, sadece eskisi gibi katilmayacagini yazmis. Bu sonuca okumadan mi ulastin sayin Vefik Sami bey. Bunce sene emek vermis birinin, sesizce yok olmasi bence daha ayip olurdu, bu yonden Baskoyluyu, her ne kadar fikirlerimiz uyusmasa da, tebrik ediyor, iletilerine devam etmesini tekrar kendinden rica ediyorum.

postalmarx
29-11-2013, 20:20
Romülüs83 adlı kullanıcı beni forumdan kovmuştur, o yüzden üyeliğimi sonlandırmak istiyorum. Kolay gelsin.

http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=506081&postcount=38

"lan soytarı akşam akşam canımı sıkıpta küfür ettirme bana şimdi burda kendine?yürü git defol forumdan"
--romulus83

Neva
30-11-2013, 02:19
Romülüs83 adlı kullanıcı beni forumdan kovmuştur, o yüzden üyeliğimi sonlandırmak istiyorum. Kolay gelsin.

http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=506081&postcount=38

Sayin sosyalmarx;

Forumdan, kimse kimseyi kovma luksune sahip degildir.

Politika bolumundeki islenen konulara iliskin, malum, kimse de kimsenin politik, siyasi gorusunu sevmek zorunda degildir.

Uyeliginizi sonlandirmak istiyorsaniz sayet bu ayri konu, bu gibi durumlarda, rahatsiz olduysaniz, uyeliginizi sonlandirmak yerine, raporlama secenegini (ilgili mesaja iliskin, sag ust taraftaki unleme basmak suretiyle ) kullanip sikayetinizi iletebilirsiniz.

Ancak yine belirtelim, uyelikten ayrilmak istiyorsaniz bu ayri bir konu.

antarctica
01-12-2013, 19:52
Üyeliğimi sonlandırır mısınız.

nugget
03-12-2013, 10:17
üyeliğimi silebilirmisiniz

Neva
03-12-2013, 18:58
antarctica ve nugget' in uyelikleri kendi istekleriyle sonlandirilmistir.

Vefik Sami
07-12-2013, 21:51
Foruma daha önce Arif Cemil müstearı ile kayıt olmuştum. Fakat bu kullanıcı adı ile hiç mesaj yazmadığım gibi, kullanmayı da düşünmüyorum. Arif Cemil adlı üyeliğimin silnmesini talep ediyorum.

MadScientist
08-12-2013, 23:49
Üyeliğimin sonlandırılmasını rica edebilirmiyim?

Neva
09-12-2013, 01:17
MadScientist (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=12190), kendi istegi uzerine uyeligi sonlandirilmistir.

nugget
09-12-2013, 03:31
üyeliğimin sonlandırıldığını söylüyorsunuz neden hala nugget kullanıcı adı giriş yapabiliyorum

Neva
09-12-2013, 12:55
Foruma daha önce Arif Cemil müstearı ile kayıt olmuştum. Fakat bu kullanıcı adı ile hiç mesaj yazmadığım gibi, kullanmayı da düşünmüyorum. Arif Cemil adlı üyeliğimin silnmesini talep ediyorum.

Arif Cemil hesabiniz sonlandirildi.

Neva
11-12-2013, 02:05
MUT (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=12749) isimli uyenin istifa talebi sebebiyle, uyeligi sonlandirilmistir.

Paparock
14-12-2013, 02:09
ben birtürlü idrak edemedim, takma ad kullanılarak girilen bir forumdan istifa nasıl olunuyor ? yada kaydımın silinmesini istemek ne demek ? ben haftalarca girmesemde arada bir bakıp okuyorum, ne yani yemin falanmı ediliyor birdaha bu siteye girmeyeceğim girersemde lütfen beni durdurun yanlışlıkla aydınlanıyorum aman olmasın falan gibimi :)

çok komik

girmek istemezsen siteye girmezsin bukadar basit, ayrılırken sitem ediceksende bunu yazarsın çıkarsın, aslında siteden ayrılma nedenlerini bir forumda yazmak mantıklı olabilir ama kaydımı silin uydurduğum takma ismi silin falan bu komik şeyler :)

Uriel
06-01-2014, 03:48
Üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum.

Uriel
06-01-2014, 03:53
Şimdiye kadar yazdığım tüm mesajlarıda silin gitsin bu sitede tartışmak anlamsız

Neva
06-01-2014, 03:58
Mesajlarinizi silemeyiz, ancak uyelik sonlandirma talebinizi yerine getirebiliriz.

Uriel
06-01-2014, 04:06
Mesajlarinizi silemeyiz, ancak uyelik sonlandirma talebinizi yerine getirebiliriz.

Savunduğum fikirlerin hepsi site yöneticilerine göre saçma yazdıklarım çöplük. O zaman benim yazdığım mesajları sitede tutmanıza gerek yok. Bence en doğrusu mesajlarımın silinmesi.

Bu arada siteyi çöplüğe çevirdiğim için herkesden özür dilerim.

Neva
06-01-2014, 04:09
Savunduğum fikirlerin hepsi site yöneticilerine göre saçma yazdıklarım çöplük. O zaman benim yazdığım mesajları sitede tutmanıza gerek yok. Bence en doğrusu mesajlarımın silinmesi.

Bu arada siteyi çöplüğe çeviridğim için herkesden özür dilerim.

Yazdiginiz mesajlardan forum kirine gitmesi gereken forum kirine gider, bu sadece size ozel uygulama olmayip geneldir.

Tekrar belirtmemiz gerekecek sanirim, mesajlariniz silinmez.

Ancak uyeliginizi sonlandirmakta kararli iseniz, bildirin, geregini yapariz.

Uriel
06-01-2014, 04:13
Yazdiginiz mesajlardan forum kirine gitmesi gereken forum kirine gider, bu sadece size ozel uygulama olmayip geneldir.

Tekrar belirtmemiz gerekecek sanirim, mesajlariniz silinmez.

Ancak uyeliginizi sonlandirmakta kararli iseniz, bildirin, geregini yapariz.

O zaman üyeliğimi sil.

Neva
06-01-2014, 04:18
Uyeliginiz isteginiz uzerine sonlandirilmistir.

bubilgi
13-01-2014, 15:49
Uyeliginiz isteginiz uzerine sonlandirilmistir.

Hocam rica etsem kaydımı siler misiniz?

Erdem Alaca
13-01-2014, 16:05
Yahu sayın Bubilgi, dün üye oldunuz, bir videoyla ilgili acil yorum/yanıt istediniz; yoğun bir mesaj trafiği yaşandı, kaç tane arkadaşımız sizin için seferber oldu, en güzel şekilde izahını yaptılar - şimdi de "Gidiyorum" diyorsunuz?

Niye, n'oldu ki hemen gidiyorsunuz? Belki aklınıza takılan başka sorular çıkacak ilerde, ya da bizler sizin bazı bilgilerinizden istifade ederiz?

Hiçbir şey anlamadım ben...

Neva
20-01-2014, 20:34
VeİnsanAldandı isimli uyenin, istegi uzerine uyeligi sonlandirilmistir.

marcos
22-01-2014, 21:47

errata
23-01-2014, 00:23

Cühelaya kızıp yakma yorganı marcos.

Erdem Alaca
23-01-2014, 00:43
Sn. Kapitan'a katılıyorum. Siz, sizinle tam zıt fikirli insanlarla bile sakin sakin, medenice tartışabilen, kibar bir insansınız. Ben de istemiyorum gitmenizi sn.marcos...

Subat
23-01-2014, 11:50
Böyle ani karar vermenin nedenini doğrusu anlamış değilim. Kapitan ve Erdem Alaca'ya katılıyorum.

Firestorm
03-09-2014, 22:52
Megalomania (http://www.turandursun.com/forumlar/member.php?u=13027) kullanıcı adlı üyemizin talebi üzerine üyeliği sonlandırılmıştır.

Saygılarımla

Aheste
09-02-2015, 11:55
Üyeliğimin sonlandırılmasını rica ediyorum.

Aheste
19-02-2015, 13:28

Gözden kaçtı sanırım, üyeliğimi sonlandırabilir misiniz lütfen?

Nana Buluku
23-04-2015, 08:31

pianola
23-04-2015, 08:59

https://propelsteps.files.wordpress.com/2013/06/d5bbe-surprised2bemoticon.png?w=585?Why

turin
23-04-2015, 18:31
Aynen, ben de sonlandırılmasını istiyorum. Neva'ya yazdım ama görmedi sanırım.

Herkese teşekkürler

Yıldıztozu
23-04-2015, 19:35
üyeliği sonlandırmanın mantığı nedir
girmek istemeyen yine girmez
belki bir gün lazım olur hesap

yoksa hükümet ateistleri araştırıp onları fişliyor falan mı :D

İlahimasal
23-04-2015, 19:41
üyeliği sonlandırmanın mantığı nedir
girmek istemeyen yine girmez
belki bir gün lazım olur hesap

yoksa hükümet ateistleri araştırıp onları fişliyor falan mı :D

fişli tanri tanımaz oluruz. :third: ne güzel işde..

Aleph
23-04-2015, 19:50
Zafer'e katılıyorum. Birçok yönden benim beklentilerimi de karşılamadı bu forum. Ancak üyeliğimi sonlandırmayı düşünmüyorum. Ara ara girer bakarım, yeni ve ilginç bir şey varsa okur/yazar çıkarım..

Bu arada kandiliniz kutlu olsun.. :D

Yıldıztozu
23-04-2015, 19:54
Zafer'e katılıyorum. Birçok yönden benim beklentilerimi de karşılamadı bu forum. Ancak üyeliğimi sonlandırmayı düşünmüyorum. Ara ara girer bakarım, yeni ve ilginç bir şey varsa okur/yazar çıkarım..

Bu arada kandiliniz kutlu olsun.. :D

Eskiden iyiymiş, kalabalıkmış. Biz geç kaldık sanırım.

Senin de mübarek olsun. Bu gece 9999 salavat-ı şerif çekmeyi unutmayalım.:lock1:

Aleph
23-04-2015, 20:12
Eskiden iyiymiş, kalabalıkmış. Biz geç kaldık sanırım.
Bu forumda çok fazla sayıda "mutaassıp inançsız" görüyorum ve bu durum beni ziyadesiyle üzüyor.

Senin de mübarek olsun. Bu gece 9999 salavat-ı şerif çekmeyi unutmayalım.:lock1:
Salavata devam, huriler bol.. :rockon:

https://www.youtube.com/watch?v=Heslq4kmCyw

gur91
23-04-2015, 21:03
Sadece eski konuları okusanız o bile yeter neden memnun değilsiniz forumdan

Stepal Kepton
23-04-2015, 21:16
Bu forumda çok fazla sayıda "mutaassıp inançsız" görüyorum ve bu durum beni ziyadesiyle üzüyor.

Belki bakış açınızı değiştirmelisiniz. Farklılık olmalı ki, renk olsun (bu bağnaz bende olabilirim). Yanlışta olsa herkesin evet demesi daha çekilmez olurdu. Ee zaten aynı fikirde olanlar nasıl tartışıp konuşacaklar?

Aleph
23-04-2015, 21:39
Siz beni anlamadınız Stepal Kepton. Ben farklılık olmasın demiyorum. Aykırı ve farklı görüşler olması elbette bir zenginlik. Fakat görebildiğim kadarıyla bazı arkadaşların en temel konularda değişmez görüşleri, yargıları ve kanaatleri var. Kimseyi yargılamak istemem ama bazı tartışma konularına bakınca görüyorum ki çoğunlukla insanlar hakikatin ortaya çıkması için değil haklı çıkmak için tartışıyorlar. Ben şüpheyi inanca tercih ederim her zaman. Bir insan, mesajlarında kendine dahi sorular soruyorsa ya da öyle bir izlenim yaratıyorsa bu güzel bir şey. Terbiye sınırlarını muhafaza eden her üyeye ayrıca saygım duyduğumu da belirtmek isterim.

Daha önce bir ateistforuma uğramışlığım var, uğramaz olaydım. womery'nin anlattığı Süleymancı yurdunu oraya tercih ederim. İnsanlar dinlerden uzaklaşmış ama dinlerin yerini ideolojiler almış. Belki dinlerden de daha kötü..

Bu forumu biraz da isminden ötürü seviyorum ve elbette daha iyi bir yer olmasını isterim. Siz bakmayın, benim eleştirim biraz yüksek perdeden, yoksa bilgili ve değerli üyelerin sayısı oldukça fazla. Eski konuları karıştırıyorum sürekli, aylarca okusam bitmez..

turin
23-04-2015, 21:59
Yanlış anlama olmasını istemem, bu nedenle izah edeyim istedim..
Hayır, aksine burada takılmaktan çok keyif aldığım için üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum.. Ben believer bi adamım ve bizler takıntılı oluruz, herşeyin cılkını çıkartmayı iyi biliriz:) o nedenle burada çok fazla zaman harcamak durumunda kalıyorum.. Doğrusu; ben beceremeyeceğim için üyeliğimin sonlandırılmasıdır:)

Şüpheci Dinsiz
23-04-2015, 22:07
Kimse bir yere gitmiyor.

Çay yaptım, haydi kapın birer tane. :)

http://i.radikal.com.tr/542x290/2014/01/30/fft81_mf1943870.Jpeg

Dialectics
23-04-2015, 22:10
İnanç meselesi herkesin kendi başına aşacağı bir meseledir. Diğerleri sadece kapıyı gösterebilir, ancak o kapıyı açıp açmamak kendi mücadelesidir kişinin.

Turan Dursun forumunda zaman zaman insanın kişisel gelişimine pozitif katkıda bulunabilecek tartışmalar söz konusu olabiliyor. En azından sırf bu olasılık adına, forum üyeliğine devam etmeye fazlasıyla değer. Insanları dönüştürüp değiştirebilen bir yer burası...

Aleph
23-04-2015, 22:15
Kimse bir yere gitmiyor.

http://i.radikal.com.tr/542x290/2014/01/30/fft81_mf1943870.Jpeg

Offf. Çaylar tavşan kanı. Dayanamadım vallahi(!) kalktım çay demliyorum.. :)

Neva
23-04-2015, 23:32
Her iki uyemizin de, uyelik iptalini, yonetim olarak gozden kacirmis degiliz, bilakis gorduk, ancak paylasimlarindan keyif alindigi icin uyeliklerini sonlandirmadik, elimiz de gitmedi ayrica. Diledikleri zaman girer yazarlar, paylasirlar, dilemedikleri zaman ugramazlar.

Bu noktada kisilerin inancli veya inancsiz olmalarinin onemi yok. Onemli olan paylasimda bulunmak.

Sevgili Şüpheci Dinsiz, ne yaptin sen, cam cerceve indirdin simdi bu resimle, o bardagi, cayi bulan var, bulamayan var degil mi?

Felâsife
23-04-2015, 23:48
Çaylar çok harika görünüyor gerçekten, kaldıysa bende alayım.

turin
24-04-2015, 00:05
Yaktınız beni ama beni yakan kendini de yakmıştır :)

Şekersiz içerim, kaldı mı çay:)

İrademi koymaya çalışacam ama olmazda tekrar rica edersem anlayışınızı beklerim..

Keepbelieverthough
24-04-2015, 00:32
Merhabalar Özgürce düşünüp sorgulayan arkadaşlar

bende Üyeliğimi sonlandırmak istiyorum

Teşekkurler .

Bedevi
24-04-2015, 00:44
Yaktınız beni ama beni yakan kendini de yakmıştır :)

Şekersiz içerim, kaldı mı çay:)

İrademi koymaya çalışacam ama olmazda tekrar rica edersem anlayışınızı beklerim..

Neden tükürdüğünüzü yalıyorsunuz?

Aleph
24-04-2015, 00:47
http://i62.tinypic.com/2afh09l.jpg

Yıldıztozu
24-04-2015, 00:59
Aleph iyi demlenmiş çay, rengini tutturmuşsun afiyet olsun.:)

Adam ingilizce kitap okuyor ya :D

Şüpheci Dinsiz
24-04-2015, 01:04
Sevgili Keepbelieverthough,
Merhabalar Özgürce düşünüp sorgulayan arkadaşlar

bende Üyeliğimi sonlandırmak istiyorum

Teşekkurler .

Bugün 23 Nisan, Allahsızlığı Yayma Derneği Başkanlığının Üyeliği Sonlandırma Kürsüsü hizmet dışı. :)

Çay?
http://img-2.onedio.com/img/250/200/2r0/54b3d5c06099d87219d2e1ba.jpg

Yıldıztozu
24-04-2015, 01:05
çay şakirdin mazotudur derlerdi, bir zamanlar ben cemaat evinde kalırken.

https://www.youtube.com/watch?v=ebXRyAMld_k

Şüpheci Dinsiz
24-04-2015, 01:06
Neden tükürdüğünüzü yalıyorsunuz?

Size de kutup ayısı verelim. :)

http://blog.belgeselizle.org/wp-content/uploads/2015/01/kutupay%C4%B1s%C4%B1-300x216.jpg

Keepbelieverthough
24-04-2015, 01:09
Sevgili Keepbelieverthough,

Bugün 23 Nisan, Allahsızlığı Yayma Derneği Başkanlığının Üyeliği Sonlandırma Kürsüsü hizmet dışı. :)

Çay?
http://img-2.onedio.com/img/250/200/2r0/54b3d5c06099d87219d2e1ba.jpg

Şakamı bu?

Aleph
24-04-2015, 01:09
Çay konusunda hassasım. Çaykur 42 no'lu Tirebolu çayı demler, içerim. Altınbaş ya da Tiryaki de iyidir.. ;)

Sen ODTÜ'de öğrenci değil misin Zafer? Sizin ders kitapları ingilizce değil mi? Çeviri kitapları okumak çoğu zaman orjinal dilde yazılmış kitabı okumaktan daha yorucu oluyor. Çeviri başka bir dil çünkü. İngilizce bilen bir adamın Stephen Hawking'in kitaplarını Türkçe okuması caiz değildir, söyleyeyim.. :)

Şüpheci Dinsiz
24-04-2015, 01:11
Şakamı bu?

Elbette şaka. :)

Keepbelieverthough
24-04-2015, 01:13
Sitem devredışı ise eğer? Ozaman Sisteminiz devrede olduğu zaman benide Silin gideyim diğer Üyelik iptali talep eden arkadaşlar ile beraber

spartacus
24-04-2015, 01:15
Yanlış anlama olmasını istemem, bu nedenle izah edeyim istedim..
Hayır, aksine burada takılmaktan çok keyif aldığım için üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum.. Ben believer bi adamım ve bizler takıntılı oluruz, herşeyin cılkını çıkartmayı iyi biliriz:) o nedenle burada çok fazla zaman harcamak durumunda kalıyorum.. Doğrusu; ben beceremeyeceğim için üyeliğimin sonlandırılmasıdır:)
İşte beceremeyesin diye bu eylemi biz gerçekleştiriyor ya da gerçekleştirmiyoruz ve e-bilmek, a-bilmek durumu söz konusu değil :) Believer kişilerin takıntılı olacağını sanmıyorum(bağlı olmak), beliover (uydurdum) dependent(bağımlı) farklı bir durum :)

İkisi de bize uyar, lakin sende dependent(bağımlı) bir hal görmedim, ve ayrıca bağımlıların bol, bol sitemize gelmesini isteriz :) Birkaç nesil, "Süleyman hep başbakan, başbakan hep Süleyman" şarkısı ile büyüdü, bir, iki nesilde bağımlılık enjeksiyonları sayesinde "Erdoğan hep başbakan, başbakan hep başkan Erdoğan" şarkısı ile büyümüş, büyümeye devam ediyor.

İnanç bir yana örneğin, nüfusun hayli bir kesimi, anne bağımlısı olarak büyüyor, sonu da ömür boyu mutsuzluk. Bir çok faktörleri var, örneğin hayat şartlarının çetin ve zor olduğu, korkuların-sığınma-tutunma arzusunun hayli sıcak ve derin yaşandığı bir garip toplum düzeni, insanları aşırı korumacı, çerçeve belirleyici, sınırlayıcı ya da madalyonun diğer yüzü korkulu, özgüveni sıfır, sığınmacı(!) hale getiriyor, zamanla insanlar kendileri olmasa, çevresindekilerin hiç bir işi başaramayacağı ya da O dedikleri bağımlı oldukları kişi ya da inançlar olmazsa aksine uçuruma girecek ve tutunacak hiç bir dalı olmayacak kaygısına kapılıyorlar(hayli olumsuz, geniş sonuçları var ben kaba geçiyorum, zira bağımlı olunan anne figürü sonunda kişiler kişilik sahibi de olamıyor, gölge kişilik oluyorlar ve asıl kişilik onların yerine göre hem avukatı hem de yargıcı oluyor). Örneğin hatalı davranışlardan bir tanesi, 2 yaşında ayrılık sendromuna girmesi gereken bebeler, bu sendroma taaaa 16 yaşında sokuluyor, haliyle ebeveyn bağımlısı bebeler 16 yaşında hala bebek ve şiddetli gençlik bunalımlarına giriyorlar, ve genelde çoğuda çıkamıyor(izlerini mür boyu çekiyorlar), hayatları hep daracık ve geçmişte ebeveynlerin belirlediği çok dar bir çember hapsiyle, başkasının hayatını yaşarmışcasına, bir yanılsama içinde gölge kişilikler olarak tamamlanıyor :baby:

Kısaca 2 yaşında ebeveynden ayrılık anları yaşayan bebe, henüz özgüven edinmemişken bu dertten kurtuluyor, zamanla ayakları üzerinde durmayı öğreniyor.. Aksi davranışlarda ebeveynler tuvalete giderken bile efenim yalnız kalınca ağlıyor diye bebeğide yanında giriyor, yemek yaparken bebeği tezgaha koyuyor....., taaaa 16-18 yaşlarına değin aynı kafa devam ettikleri için, bebeler bir türlü kendi başlarına yürümeyi öğrenemiyorlar. Yürüme öğretilen bir bebe sürekli kolundan, bacağından tutulursa yürümeyi geç öğreniyor, izin vereceksin -sert zeminde izin yok-, yumuşak zeminlere düşecek(ki bebekler genelde büyükler gibi kendilerine zarar verir türden düşmezler, top gibi yuvalanırlar, aha buradan da bir analiz çıkabilir. demek ki, düşmemeyi öğrenmek, pratiği yok ediyor ve endişelerle refleksler körelirken, düşmeyi savunmasız-tehlikeli ve hiç akılda yokken olan! ani bir durum haline getiriyor :)

Bunca lakırdıtan sonra varmak istediğim nokta, izin verin de tanrı elinizden tutmasın, tutuyorsa da bırakın efendim, yoksa yürümeyi öğrenemeyeceksiniz, kendinize izin verin ve düşün(yere düşmek anlamında he), kalkın(ayağa kalkmak anlamında) yürüyün.. Kısaca inanç ayrı, bağımlı olmak ayrı şeyler, annesiz yapamayacağını düşünen 30 yaşına gelmiş bebeler vardır, evlendiklerinde dahi anneleriyle yatarlar(bu ileri derecesi)... Tanrı ile yatıp, kalkan bir toplum, yürümeyi dahi ğrenmemiş bir bebedir, inançlı değil bağımlıdır ve kısa kestim, Aydın abası oldu...

Neyse işte bazılarımız da(örnek bu yazım) bir garip insanlarız, sorun olmaz. Hayır efenim ben anne bağımlısı :baby: bir bebe değilim diyorsan believer olmayı başarmışsın demektir, takıntısını sildik attık. Ha belkide başkalarınca muhtemel kafadan çatlağım, ama bizim toplumun sağlam bir psikolojik tedaviye ihtiyacı var->dependent. Bu iş için tüm dünya hastaneleri dahi kullanılsa, çoğunluğa sıra hiç gelmeyebilir(30 yıl sonraya gün verilmesi gibi sebeplerle), ama her şey bebek iken başlıyor, sağlam iki nesil sorunu istisnalara atar, neredeyse tümden çözebilir. Tabi ülkenin yiyici-götürücü takımının elinde olması, yani bezirganların bağımlı(dependent) toplumları yönettiği bir ülkede, gündelik haberleri takip ettiğim kadarıyla 2023'e kadar nesil kayıpları ve sağlıksızlık diz boyunu aşmış, gırtlağa dayanmış olması olası. Mesela bu gün anaokuluna dikilmiş kabe putunun haberi vardı, işler sakat yani. Öte yandan da 8 yaşında bebe ile evlenip, bebekle gerdeğe giren ve çocuğun ölümüne sebep olan bir hayvan haberini okudum, böylesi kafaların fazlaca olduğu ülkeler, hastalıkla-zaafla-bağımlılıkla güdülmeye-yaşamaya mahkum gibiler ve bu işler birilerine, haylice ve hallice rant kapılarını dolaysız ve dolaylı biçimlerde açıyor...

Çözüm iyi kötü şuracıklarda içeceğimiz çaylarda, tabi demlersen :brushteeth:

Keepbelieverthough
24-04-2015, 01:15
Elbette şaka. :)

Ok Sayın Şüpheci Çay için Teşkurler İçmiş kadar oldum :music::tea::p

vartor
24-04-2015, 06:51
Sitem devredışı ise eğer? Ozaman Sisteminiz devrede olduğu zaman benide Silin gideyim diğer Üyelik iptali talep eden arkadaşlar ile beraber

Bu $aka mi?
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=542892#post542892

Nana Buluku
24-04-2015, 07:23
Çaylar güzelmiş. :tea:

Bahadır yine trollemeye çalışmış ama pek olmamış gibi. :)

turin
24-04-2015, 13:21
İşte beceremeyesin diye bu eylemi biz gerçekleştiriyor ya da gerçekleştirmiyoruz ve e-bilmek, a-bilmek durumu söz konusu değil :) Believer kişilerin takıntılı olacağını sanmıyorum(bağlı olmak), beliover (uydurdum) dependent(bağımlı) farklı bir durum :)

İkisi de bize uyar, lakin sende dependent(bağımlı) bir hal görmedim, ve ayrıca bağımlıların bol, bol sitemize gelmesini isteriz :) Birkaç nesil, "Süleyman hep başbakan, başbakan hep Süleyman" şarkısı ile büyüdü, bir, iki nesilde bağımlılık enjeksiyonları sayesinde "Erdoğan hep başbakan, başbakan hep başkan Erdoğan" şarkısı ile büyümüş, büyümeye devam ediyor.

İnanç bir yana örneğin, nüfusun hayli bir kesimi, anne bağımlısı olarak büyüyor, sonu da ömür boyu mutsuzluk. Bir çok faktörleri var, örneğin hayat şartlarının çetin ve zor olduğu, korkuların-sığınma-tutunma arzusunun hayli sıcak ve derin yaşandığı bir garip toplum düzeni, insanları aşırı korumacı, çerçeve belirleyici, sınırlayıcı ya da madalyonun diğer yüzü korkulu, özgüveni sıfır, sığınmacı(!) hale getiriyor, zamanla insanlar kendileri olmasa, çevresindekilerin hiç bir işi başaramayacağı ya da O dedikleri bağımlı oldukları kişi ya da inançlar olmazsa aksine uçuruma girecek ve tutunacak hiç bir dalı olmayacak kaygısına kapılıyorlar(hayli olumsuz, geniş sonuçları var ben kaba geçiyorum, zira bağımlı olunan anne figürü sonunda kişiler kişilik sahibi de olamıyor, gölge kişilik oluyorlar ve asıl kişilik onların yerine göre hem avukatı hem de yargıcı oluyor). Örneğin hatalı davranışlardan bir tanesi, 2 yaşında ayrılık sendromuna girmesi gereken bebeler, bu sendroma taaaa 16 yaşında sokuluyor, haliyle ebeveyn bağımlısı bebeler 16 yaşında hala bebek ve şiddetli gençlik bunalımlarına giriyorlar, ve genelde çoğuda çıkamıyor(izlerini mür boyu çekiyorlar), hayatları hep daracık ve geçmişte ebeveynlerin belirlediği çok dar bir çember hapsiyle, başkasının hayatını yaşarmışcasına, bir yanılsama içinde gölge kişilikler olarak tamamlanıyor :baby:

Kısaca 2 yaşında ebeveynden ayrılık anları yaşayan bebe, henüz özgüven edinmemişken bu dertten kurtuluyor, zamanla ayakları üzerinde durmayı öğreniyor.. Aksi davranışlarda ebeveynler tuvalete giderken bile efenim yalnız kalınca ağlıyor diye bebeğide yanında giriyor, yemek yaparken bebeği tezgaha koyuyor....., taaaa 16-18 yaşlarına değin aynı kafa devam ettikleri için, bebeler bir türlü kendi başlarına yürümeyi öğrenemiyorlar. Yürüme öğretilen bir bebe sürekli kolundan, bacağından tutulursa yürümeyi geç öğreniyor, izin vereceksin -sert zeminde izin yok-, yumuşak zeminlere düşecek(ki bebekler genelde büyükler gibi kendilerine zarar verir türden düşmezler, top gibi yuvalanırlar, aha buradan da bir analiz çıkabilir. demek ki, düşmemeyi öğrenmek, pratiği yok ediyor ve endişelerle refleksler körelirken, düşmeyi savunmasız-tehlikeli ve hiç akılda yokken olan! ani bir durum haline getiriyor :)

Bunca lakırdıtan sonra varmak istediğim nokta, izin verin de tanrı elinizden tutmasın, tutuyorsa da bırakın efendim, yoksa yürümeyi öğrenemeyeceksiniz, kendinize izin verin ve düşün(yere düşmek anlamında he), kalkın(ayağa kalkmak anlamında) yürüyün.. Kısaca inanç ayrı, bağımlı olmak ayrı şeyler, annesiz yapamayacağını düşünen 30 yaşına gelmiş bebeler vardır, evlendiklerinde dahi anneleriyle yatarlar(bu ileri derecesi)... Tanrı ile yatıp, kalkan bir toplum, yürümeyi dahi ğrenmemiş bir bebedir, inançlı değil bağımlıdır ve kısa kestim, Aydın abası oldu...

Neyse işte bazılarımız da(örnek bu yazım) bir garip insanlarız, sorun olmaz. Hayır efenim ben anne bağımlısı :baby: bir bebe değilim diyorsan believer olmayı başarmışsın demektir, takıntısını sildik attık. Ha belkide başkalarınca muhtemel kafadan çatlağım, ama bizim toplumun sağlam bir psikolojik tedaviye ihtiyacı var->dependent. Bu iş için tüm dünya hastaneleri dahi kullanılsa, çoğunluğa sıra hiç gelmeyebilir(30 yıl sonraya gün verilmesi gibi sebeplerle), ama her şey bebek iken başlıyor, sağlam iki nesil sorunu istisnalara atar, neredeyse tümden çözebilir. Tabi ülkenin yiyici-götürücü takımının elinde olması, yani bezirganların bağımlı(dependent) toplumları yönettiği bir ülkede, gündelik haberleri takip ettiğim kadarıyla 2023'e kadar nesil kayıpları ve sağlıksızlık diz boyunu aşmış, gırtlağa dayanmış olması olası. Mesela bu gün anaokuluna dikilmiş kabe putunun haberi vardı, işler sakat yani. Öte yandan da 8 yaşında bebe ile evlenip, bebekle gerdeğe giren ve çocuğun ölümüne sebep olan bir hayvan haberini okudum, böylesi kafaların fazlaca olduğu ülkeler, hastalıkla-zaafla-bağımlılıkla güdülmeye-yaşamaya mahkum gibiler ve bu işler birilerine, haylice ve hallice rant kapılarını dolaysız ve dolaylı biçimlerde açıyor...

Çözüm iyi kötü şuracıklarda içeceğimiz çaylarda, tabi demlersen :brushteeth:

Ne diyebilirim ki bunların üzerine sevgili spartacus, teşekkürler..
Anne bağımlısı yada tanrı bağımlısı bir bebe olmadığımı biliyorum:)
Benimkisi tanrıyı bilmek yada bildiğini sanarak yaşamanın ve onu aramanın dayanılmaz güzelliği sadece... Eğer bir bağımlılığım varsa; bu arayış halinde olma durumunadır..

Sayın Bedevi;
Neden tükürdüğümü yaladığımı düşünüyorsunuz?

Keepbelieverthough
24-04-2015, 19:16
Bu $aka mi?
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=542892#post542892

What does it mean ? I Thought that here is TD Web site sometings going on very very Weirdly strange

Well vartor I Suppose that your respons me like yeah its Just Kidding

I really really dunno so to my opinion at this point I suppose you and couple of your dear admins that liked my Comments and Scientfically Opinions here I wrote

so therefore I `d like to appriaciate and thankfully glad for it

well I mean Finally I decited to be here on forum due to your Jokes me really !! :cool::p

eee Nickim`den de anlaşılacağı gibi ben zaten gene`de İnanmaya devam edenim birşeye veya bir şeylere

English yazayım dedim çünkü sanırım Turkçe meramımı anlatamadım Sevgili Vartor ve senin sahsında Tüm Admin arkadaşlara ithafen ( ukalalık olarak algılamayın Lütfen )

Yani işin Turkçesi Sayın Vartor Ben seni Anlamadım
fakat işin anladığım tarafı benim yorumlarım biraz fazlamı açık seçik bilimsel kaçtı herhal ki benim burdaki forum yazılarımı Şaka olarak remiz ettin ?

ben şaka olarak yazmadım burdaki forum postlarımı. sadece bu forumu sadece gerçekler söylenen Ciddi meselelerin tartışıldığı bir platform olarak gördüğüm için bende gerçekleri bildiğim nispetinde paylaşayım dedim

ayrılmak istemem nedenine gelince . görüşlerimi yazmam için çok ama çok zaman ayırmam , Ve 2. si bu forumda görüşlerine ,yorumlarına hayran olduğum Aliyasfal , Yaşasın bilim ,sargon, gibi Üstad ların buraya artık uğramamaları ,fakat sadece O yorumlarına hayran olduğum Üyelerin içinde sadece Sen Ve Sn Felasife Ve diğer birkaçı olduğu için zaten bu siteye üye oldum

fakat dediğim gibi bilgi paylaşımı Bilimsel olmalı bunun içinde hayli zaman ayırmak lazım ,açıkçası benim işlerimden fazla ayıracak zamanım yok

Zaten o yüzden Sizlere hayranım Nasıl bunca bilimsel bilgileri hemen biraraya getirip burda paylaşıyorsunuz Brawo doğrusu !! :first:

Sizleri Tebrik ederim Tebrik !!

paylaşın aydınlatın bizi .ayrıca O hayran olduğum listeye Sn Spartacus abimide dahil ederim

İlahimasal
03-05-2015, 17:41
sayın site sahibi

kendi yazılarıma bakdım gerçekdende çok gereksiz yazılar.

sitenize ve formunuzada faydası olmayacagını düşündüğüm için kökden silinmelerini

ve üyeliğimin tamamı ile kaldırılmasını ivedi bir şekilde rica ediyorum.

nasıl olsa üye olmadanda buraya girilip yazılar okunabiliniyor.

saygılar.

upuaut
04-05-2015, 01:54
Baylar nereye gidiyorsunuz? Daha karpuz kesecektik!

Şaka bir yana, ben de tam bu sıralarda "Kutsal Kitaplardaki Miras Ayetlerinin Tarihçesi" adlı tezimi bitiriyordum. Fazla değil, bir web sayfasında makalem ve ona bağlı 3 web sayfası daha.

Bu makalenin bir önceki sürümü "Miras Ayetlerinin Güncellenmesi Hakkında (http://upuaut.t15.org/Library/Nisa/NOT/MAGH.html)" linkindedir. Fakat bu sefer daha açık ve kolay anlaşılır şekilde olup, tarihi bulgularla doludur. Yani önceki sürümü biraz daha zenginleştirdim.

Bence, bir yere gitmeyin ve size ateizmde tavan yapma sözü veriyorum!

vartor
04-05-2015, 04:32
Site sahibi siz uyelersiniz. Eski yazilarinizi begenmiyorsaniz, yenilerini dikkatli yazarsiniz olur biter. kimse mukemmel degildir ve olamaz, eger haikikaten hatalariniz oldugunu dusunuyorsaniz, sitemizde yazmaga devam edip duzeltmek yine sizin elinizde.

Sundance
04-05-2015, 12:31
sayın site sahibi

kendi yazılarıma bakdım gerçekdende çok gereksiz yazılar.

sitenize ve formunuzada faydası olmayacagını düşündüğüm için kökden silinmelerini

ve üyeliğimin tamamı ile kaldırılmasını ivedi bir şekilde rica ediyorum.

nasıl olsa üye olmadanda buraya girilip yazılar okunabiliniyor.

saygılar.

Ben beğeniyorum yazdıklarınızı, yazıp yazmama sizin tercihiniz ama hiç olmazsa yazılanların silinmemesine izin verin.

spartacus
04-05-2015, 12:36
Yazıları zaten silemiyoruz(çünkü konulu, muhataplı, cevaplı forum alanı)

Kadem'in talebini ise hayata geçirmeyi düşünmüyoruz.

gur91
04-05-2015, 16:36
Baylar nereye gidiyorsunuz? Daha karpuz kesecektik!

Şaka bir yana, ben de tam bu sıralarda "Kutsal Kitaplardaki Miras Ayetlerinin Tarihçesi" adlı tezimi bitiriyordum. Fazla değil, bir web sayfasında makalem ve ona bağlı 3 web sayfası daha.

Bu makalenin bir önceki sürümü "Miras Ayetlerinin Güncellenmesi Hakkında (http://upuaut.t15.org/Library/Nisa/NOT/MAGH.html)" linkindedir. Fakat bu sefer daha açık ve kolay anlaşılır şekilde olup, tarihi bulgularla doludur. Yani önceki sürümü biraz daha zenginleştirdim.

Bence, bir yere gitmeyin ve size ateizmde tavan yapma sözü veriyorum!
Sevgili upuaut , hazırladığınız makalelerle wikipediaya katkıda bulunursanız çok güzel olur , birçok insan yararlanabilir

kalemerre
04-05-2015, 19:44
Site sahibi siz uyelersiniz. Eski yazilarinizi begenmiyorsaniz, yenilerini dikkatli yazarsiniz olur biter. kimse mukemmel degildir ve olamaz, eger haikikaten hatalariniz oldugunu dusunuyorsaniz, sitemizde yazmaga devam edip duzeltmek yine sizin elinizde.

Bende Sevgili vartor gibi düşünüyorum. Bazen bende yazdıklarımı beğenmem, eski defterleri karıştırırım hayret ederim, bunları ben mi yazmışım inanamıyorum derim. Fakat sizin gibi akıllı insanlar geçmişe bakarak geleceği daha iyi yönlendirir.

Bazen de her ne olursa olsun inançlı arkadaşlarımızın yazdıklarını okuyorum inanın o anki ruh halim ile yazmaya kalsam kötü sözler saf ederek yazacağım ama daha sonraya bırakıyorum ve unutuyorum olay bitiyor. Bilirsin ki Bir şeyleri terk etmek çok kolay, Bizler ve inançlı arkadaşlarımızda dahil T.D. Forumlarının Altın Parmaklarıyız. Biraz kızacağız, bazen çok ama çok sinirleneceğiz, bazen güleceğiz ve insanlara değerli bilgiler sunacağız ama Asla ve Asla gitmeyeceğiz. Sevgiler

upuaut
04-05-2015, 21:05
Sevgili upuaut , hazırladığınız makalelerle wikipediaya katkıda bulunursanız çok güzel olur , birçok insan yararlanabilir

Tahmin edersiniz ki, bu çalışmada beni tek yoran şey, tarihçeyi yazarken, tarihi bulguları toplayıp derlemektir.

İşte bu, çok zaman alıyor!

Felâsife
05-05-2015, 02:16
Bencede güzel bir tespit, mükemmellik takıntımız olmamalı, geriye baktığımızda hatalarımızı da görebilmeliyiz.
Hoca misali, ben senin gençliğini de biliyordum dediği gibi, geçmişimizi silmemeliyiz, arada sırada hatırlamalıyız. :)

Synem
12-07-2015, 00:06
Üyeliğimin iptalini rica ederim.

Olimpiyat
12-07-2015, 00:07
Daha karpuz kesecektik:)

Synem
29-08-2015, 16:50
Hatırlatma.

spartacus
29-08-2015, 17:30
Hatırlatma.
Gereği yapıldı.

Bedevi
09-09-2015, 03:22
Benim üyeliğimde iptal edilsin.

Aleph
10-09-2015, 00:23
Trolsüz forum olmaz, olduğun yerde kal.. ;) :thumb:
Yalnız küfür etme, aazına acı biber sürerim.. :)
Ayrıca, :)
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lh2xhjOLaU1qh234oo1_400.jpg

Kurdistannn
10-09-2015, 01:24
http://origin.komedi.com/sende-mi-brutus_o_6949.jpg

Ben halen üyelik iptali isteğini anlamıyorum.

Ben bu forumla sorun yaşasam, bir daha girmem olur biter.

Boolean
11-09-2015, 19:53
Ben halen üyelik iptali isteğini anlamıyorum.

Sen anlamazsın böyle şeyleri.

Benim de üyeliğim silinsin buradan.

http://www.asbayrak.org/wp-content/uploads/ataturk-posteri-2.jpg

Kurdistannn
11-09-2015, 20:03
Sen anlamazsın böyle şeyleri.

Benim de üyeliğim silinsin buradan.

http://www.asbayrak.org/wp-content/uploads/ataturk-posteri-2.jpg
Vaoovvv beni perişan ettin. Ne harika cümleler ve resim.Vay anasını..Ne Mutlu Türküm Diyene ulannn...

Hey Allahım ya , gideceğinin reklamını bana yapıyor. S.ktir ol git bana ne duyuruyorsun.

Aleph
12-09-2015, 00:39
Ben olsam Kürdistan'a inat kalırdım.. :D

Şaka bir yana bence aceleci davranma. Bırak forum üyeliğin kalsın, bir süre uğrama foruma. Kafanı dinle, ortalık sakinleşsin, gene gel. Forumun değerli üyelerinden birisin. Senden öğreneceklerimiz var.. :thumb:

slave
12-09-2015, 00:58
Benim üyeliğimde iptal edilsin.

Bedo bunu bize yapmayacaktın. Sen sensizlik nedir bilemezsin. Çünkü hiç sensiz kalmadın:)

Kurdistannn
12-09-2015, 01:10
Ben olsam Kürdistan'a inat kalırdım.. :D

Şaka bir yana bence aceleci davranma. Bırak forum üyeliğin kalsın, bir süre uğrama foruma. Kafanı dinle, ortalık sakinleşsin, gene gel. Forumun değerli üyelerinden birisin. Senden öğreneceklerimiz var.. :thumb:

Mesajımı düzenlemek istedim, yazdıklarımı silmek istedim ama çok geç sanırım.:)
Boolean iyi bir çocuk. Hem zeki hem de efendi birisine benziyor.
Gerçek yaşamda olsak, muhtemelen iyi anlaşırdık, sanalda hisleri yansıtmak zor oluyor. Bu yüzden istenmedik şeyler oluyor.

Tek diyeceğim, forumdan gitse de kalsa da, hayat boyu yolu açık olsun.

Alibey
12-09-2015, 02:21
Vaoovvv beni perişan ettin. Ne harika cümleler ve resim.Vay anasını..Ne Mutlu Türküm Diyene ulannn...

Hey Allahım ya , gideceğinin reklamını bana yapıyor. S.ktir ol git bana ne duyuruyorsun.

Bu memlekete yakışmıyorsunuz davar çobanları . bu ülkeden siktirip gidecek olanlar zizsiniz. Biz bu bölgede kaç tane saygın devlet kurduk. Sizleri binlerce yıldır koruyoruz yok olup gitmenizi önlüyoruz. Uyuz kuduz köpek ilk önce sahibini ısırırmış. Bu toprağa taşa yazılmış bir tek belgeniz yok. Ermeninin var rumun var . Kiliseleri var eserleri var. Sizin hiç bir eseriniz Yok kitabesi kürtçe yazılmış. kitabeli belgeniz yok.
Dağda davar güderken bile taşa adınızı yazmamışmısınız. Osmanlı sizi savaşlarında katili olmanız karşılığında bir bölgede oturmanıza müsade etti.
Eger toprak iddianız varsa bunu savaşarak almanız gerek. Eger türkle gerçek bir savaşa tutuşmanızı hiç tavsiye etmem. Tutuşan ulusların durumunu istikbasini incelemeni tavsiye ederim.

Kurdistannn
12-09-2015, 02:23
Bu memlekete yakışmıyorsunuz davar çobanları . bu ülkeden siktirip gidecek olanlar zizsiniz. Biz bu bölgede kaç tane saygın devlet kurduk. Sizleri binlerce yıldır koruyoruz yok olup gitmenizi önlüyoruz. Uyuz kuduz köpek ilk önce sahibini ısırırmış. Bu toprağa taşa yazılmış bir tek belgeniz yok. Ermeninin var rumun var . Kiliseleri var eserleri var. Sizin hiç bir eseriniz uokkürt çe yazılmış. Hitabeli belgeniz yok.
Dağda davar gğdrrken bile taşa adınızı yazmamışmısınız. Osmanlı sizi savaşlarında katili olmanız karşılığında bir bölgede oyurmanıza müsade etti.
Eger toprak iddianız varsa bunu savaşarak almanız gerek. Eger türkle gerçek bşr savaşa tutuşmanızı hiç tavsiye etmem. Tutuşan ulusların durumunu incelemeni tavsiye ederim.
S.ktirme şimdi ecdadını...
Abartılı ve yalan tarihi hikayelerle kendini bir b.k mu sanıyorsun.
Sizin sanki insanlığa dikili tek bir eseriniz var da.
Turancılığı bile Kürt kökenli Ziya Gökalpden öğrenen p.çler bize ders veriyor.

Aleph
12-09-2015, 02:30
Bütün dinlerin ve ırkların canı cehenneme! Bir yolunu bulsam forumdan değil ama şu dünyadan s*ktir olup gitmeyi çok isterdim..

Alibey
12-09-2015, 02:33

Asırlardır zaten bizim koynumuzda Kucağımızda yaşıyordunuz. Ecdadımın adı ve sanı ile dünyaya nam salmış bir ulustur. Romaya diz çöktürmüşTür.
Terbiyesiz pislik . O sikini alır kıçına sokarım senin . Ağzını topla. Sen kimsinde sayın booleana siktİr git diyebiliyorsun. Siktirip gidecek biri varsa o da sensin.

spartacus
12-09-2015, 02:34
Arkadaşlar lütfen bu konuda bari yapmayın...

Boolean bana kızdı, ama forumdan gitme kararı alması için değer mi? Değmem yahu, altı üstü bir insanım, burası ise forum, platform.

Eğer ki kendisini farkında olmadan, görüşlerim dışında kendine dönük biçimde kişi olarak üzdüysem, özür dilerim.

Birbirinize küfürler ederek uzatmayın konuyu, zira devamında kire gidecek...

Hatta kısa süre kilit.

Şüpheci Dinsiz
12-09-2015, 04:28
Sevgili Boolean,

Yahu neden böyle ikide bir gitmekten bahsediyorsunuz?
Aklı başında bizler bile bir arada yaşamayı başaramazsak koca memleket nasıl barış içinde yaşasın? Medeniyet içinde tartışmak kötü bir şey değil. Fikir ayrılıkları olur, olmalı da zaten. Yoksa ilerleme nasıl olacak? Biraz sizden, biraz benden, biraz ondan fikirler toplanacak. Uzlaşma başka ne ki?

vartor
12-09-2015, 06:20
Karsit fikirler olmasaydi, bu site de, digerleri de var olamazdi. Herkes hemfikir olsa, birbirimize "haklisin, haklisin" demekten baska birsey diyemezdik. KIMSE GITMESIN, degerli fikirlerine sadece biz uyeler degil, forumlari disardan takip edenlerin de ihtiyaci var.

Alibey
12-09-2015, 07:06
Karsit fikirler olmasaydi, bu site de, digerleri de var olamazdi. Herkes hemfikir olsa, birbirimize "haklisin, haklisin" demekten baska birsey diyemezdik. KIMSE GITMESIN, degerli fikirlerine sadece biz uyeler degil, forumlari disardan takip edenlerin de ihtiyaci var.

Sayın vartor aynen herkes buraya bilgisini paylaşmak için geliyor.
Bilgi paylaşıldıkça büyür.
Fikri uyuşmayınca sinkaf yemek için mi gelir.

Şimdi ben size kabaca siktir ol git desem razı olurmusunuz. Bu tip bu siteye yakışıyorsa bunu sineye çekiyosanız bizim için mesele mesele yok.
Biz hangi ağızla cevap verdi ise aynen misliyle cevap verİrİriz.

Neva
12-09-2015, 09:27
Elbette herkes bilgi paylasimi icin geliyor. Ama bilgi paylasimi, saga sola satasmak degil ki!?
Kurdistan o mesaji, Bedevi'nin ayrilma istegine iliskin yaziyor ayin 9.da , Boolean ise yaklasik iki gun once konuya yazilmis bu mesajdan alinti yapip, sanki kendine soylenmis gibi ve yine bir nevi kisisel ithama yonelik sen anlamassin demekte. Neyi anlamasi gerekiyor karsidaki kisinin Boolean, sen Bedevi misin ki ustune alinmaktasin?

Eger bu Ataturk'lu bayrakla soylemeye calistigin(ki bu baslik altinda ne isi var onu da anlamis degilim!?), burada herhangi bir etnik kokene iliskin x var ben durmam giderim ise, yolunuz acik olsun deriz. Henuz burada birarada durabilecek olgunluga ve kapasiteye sahip degilseniz, bu sizin, gercek hayatta da irkciliga egiliminizin gosterir, degil mi ki sanalda da tahammul edemiyorsunuz, demek ki siyasi/ideolojik gorusunuz, sizin insanliginizdan burun farkiyla onde gitmekte. Bunu gecmiste de site uzerinden Turan Dursun'un adini kullanip, dayatip, istismar eden arkadaslarimiz oldu, onlara nasil taviz vermediysek, bugun de vermeyiz. Biz bu site misyonumuzu koruyarak bugune geldik.

Eger derdimiz forumda kutuplasmaya onayak olmaksa, bunu site yonetimi olarak asla kabul etmeyiz. Bunun disinda her turli siyasi gorus tartisilir ayri konu. Cunku site misyonumuz olarak hicbir politik siyasi, ideolojik gorus'e sahip degiliz. Icerik olarak misyon zaten bellidir.. Bu demek degildir ki, biz teroru, teror orgutlerini destekleriz.Bu baglamda net uzerinde, ilgili siyasi olarak daha uc diyebilecegimiz siteler zaten var. Bunu belki bu forumda 50 kere, 100 kere yazmisizdir. Bunun disinda elimizden geldigince, dindar olsun veya olmasin her uyemize iliskin, dusundugunu soyleme ozgurlugunun arkasindayiz, forumda bulunan digerlerinin de soz hakkini goz ettigi, destekledigi surece. Bu musluman, hristiyan vs. olsun veya inancsiz, ateist vs. olsun hic farketmez.

Ayrica, site ekibi olarak, her birimize iliskin, kendi oznel siyasi fikirlerimiz sahsimizi baglar, zira bizler de sizin gibi oncelikle uyeyiz. Ulkenin icinden gectigi su hassas gunleri daha once de yasadik. Bir benzeri Gezi parki doneminde de, bu donemde oldugu gibi, sokagin tansiyonu sebepli daha toleransli davrandik, ama gorduk ki bu iyi niyetimiz istismar ediliyor. Bunu o donemde burada olan uyelerimiz bilir.

Biz, her yazdigimiz baslik/ topige iliskin yafta yedik, birgun Ataturk dusmani ilan edildik, ertesi gun Ataturkcu ilan edildik, digerinde Mason, bir digerinde Kurtcu, digerinde Turkcu, digerinde terorist, bolucu, hatta katil dahi vs.vs. Bu bizim icin yeni birsey degil yani, dolasiyla sasirtmiyor, dolayisiyla ekip olark uzerimizde bir nevi yaptirim olmasi dahi dusunulemez..
Ote yanda sekilcilige, hic tarzimiz degil. Kinamiyorsun, kinasana, kinayan bir baslik acin vs.vs turunden urunler cezbetmiyor. Cunku bu konular uzun yillardir isleniyor ve katilim gosterdigimizden beri de, ilgili basliklarda zaten teroru kiniyoruz.

Bu sekilde saga sola satasarak, ilgili ilgisiz hemen her baslik altinda konulari bogacak sekilde sabote ederek veya provoke ederek, ne bilgi paylasimi yapabiliriz, ne de karsiya karsiya insanlar olarak yazdigimizi anlayabiliriz. Biz isteriz ki kimse gitmesin, ama kisiye bu ortam ters geliyorsa kuskusuz zoraki tutacak da degiliz.

Bu sebeple Boolean, bir daha dusun, ama ille de gitmek istiyorsan elbette secimine saygi duymaktan baska yapabilecegimiz birsey yok.

Boolean
12-09-2015, 11:21
Neden tepki verdiğim, üyeliğimin silinmesini istediğim anlaşılması açısından ucunca yazıyorum ve umarım insanlar sonuna kadar okurlar sebebini anlarlar.

Forumun yöneticileri Spartacus ve Neva bu forumu özgür fikirlerle tartışma platformu olarak görmeyip, kendi fikirlerini insanlara aşılama amacı güdüyorlar ve karşı çıkan insanları aşağılıyorlar. (Aptal ve cahil sanma durumları da var)

Ayrıca tartışma biçimleri gerçekleri bulmaya yönelik değil, sahtekarca.

Forum üyeleri eski yazılarıma bakarlarsa;

Türkiye'deki Türk faşizmine ve din faşizmine, hatta Atatürk fetişizmine, liderlerin tabulaştırılmasına karşı duruşumu, Alevilere karşı yapılmış katliamlara, Sivasa, Maraş'a, Kürt halkına karşı duyarlı olduğumu göreceklerdir.

Baksınlar profilimden eski mesajlarıma bunu görürler.

Dersim'de asker olsaydım, silahımı masum çocuğa doğrultan askere doğrulturdum bile yazmıştım.

Fakat ne zamanki forumda PKK'ya karşı sert çıkışlar yapmaya başladım.

Ahmak diye suçlandım.

Cahil diye suçlandım.

Hatta AKP propagandacısı, Alevi katledicisi bile dendi.

Ayıp yani bu yapılan.

Sırf bu yüzden sizin fikirlerinizi bu halk benimsemeyecek.

Sanıyorsanız ki Dersimdeki askeri eleştirenler, askerine düşman olsun.

Bu olmaz.

Kürt halkının geçmişte haksızlıklara uğradığını bilenler, PKK ile birlikte olsun.

Bu olmaz.

AKP'nin devleti kullandığını bilen, devletine düşman olsun.

Bu olmaz.

Ülkesinde insan hakları sorunları olduğunu bilen ülkesine düşman olsun.

Bu olmaz.

Atatürk'ün diktatör olduğunu, elinin ağır olduğunu ve Nasyonalizmden etkilendiğini bilen Atatürk'e düşman olsun.

Bu olmaz.

Devletin resmi tarihinde abartılar ve uydurmalar olduğunu bilen, tarihin tümünü çöp tenekesine atsın.

Bu olmaz.

İnsanlar bu yollara girmeyice karşıdaki adamı faşist diye suçlayanların kendileri de gizli faşisttir.

Eğer siz böyle yaparsanız, faşist olmayan adamı da faşizme doğru itersiniz, söyliyim yani.

Sevgilerimle;

Alibey
12-09-2015, 11:56
Yazın için teşekkürler kardeşİm. Biz seni sevdik. Saldırganlarla işimiz olmaz . Davandan vaz geçme.
Her yerde iyi insanlar da var kötüleride var. Bizim amacımız dinlerin ve siyasi akımların iyi kötü taraflarını belirtmek doğru yolu bulmak. Bilgi ve belgeleri paylaşmak. Öküze kızıp toprağı sürmekten ekip dikmekten üretimden vaz geçme. Bizker insan oğluyuz hamurumuz böyle yoğurulmuş.
Bizi bırakıp gitme haklı yolda savaşımıza devam edelim.

Predator
12-09-2015, 12:08
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4lG8a2MZKzjqgTavFMBRXtEkSxu7SZ quHvWuCsuCtUzCiWOyP

Neva
12-09-2015, 12:23
Neden tepki verdiğim, üyeliğimin silinmesini istediğim anlaşılması açısından ucunca yazıyorum ve umarım insanlar sonuna kadar okurlar sebebini anlarlar.

Forumun yöneticileri Spartacus ve Neva bu forumu özgür fikirlerle tartışma platformu olarak görmeyip, kendi fikirlerini insanlara aşılama amacı güdüyorlar ve karşı çıkan insanları aşağılıyorlar. (Aptal ve cahil sanma durumları da var)

Ayrıca tartışma biçimleri gerçekleri bulmaya yönelik değil, sahtekarca.

Boolean,

Bak yine karistirmaktasin, burada biz de dahil, herkes uye hakkiyla yazma ozgurlugune sahiptir.

Sen kendini aptal olarak niteliyorsan sayet, bu senin kendine bictigin payedir, cunku sana,senin sahsina iliskin hic aptal denmedi. Denilen bir yer varsa cikar ve lutfen buraya alintilayip as.

Biz burada oldugumuz surece hep bu sekilde tartistik. Tarzimizi da hic degistirmedik, uyelerin keyfi deger ve algilarina iliskin de degistirecek degiliz. Bu kadar cok farkli dusunce iceren bir forumda, isler senin sandigin kadar kolay yurumuyor. Senin gibi dusunuyor olsaydik sayet belli bir siyasi ideolojik fikrin savunuculugunu yapardik. Bunu da sitemizin farkli yerlerinde logolarla vs. gorurdun.

Ayrica site ekibini elestiren basligi bu bolumde bulabilirsin, tek tek aratip vermeyecegim vaktime yazik.

Kisaca suradan vereyim bir tane okursun vaktin oldugunda;
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=29498

Ayrica herkesin gercegi/gercege bakis acisi ayridir, buradaki hicbir uye sizin gerceklerinizi manifesto edinmek zorunda da degildir.

Guzel, o halde sen de bizim profillerimizden bak, politika vs. nerede neyi, nasil elestirmisiz filan, ondan sonra kendince bir yargi uretmelisin, otesi sahtekarca olur cunku. Daha henuz cok yeni bir uye olmana ragmen , nasil cabucak boyle yargi uretebiliyorsun ayrica bunu merak ettim.

Barlas
12-09-2015, 13:05
Bir kaç sene evvel de sn. Neva'yı Türk Irkçısı-Milliyetçisi olmakla eleştirmişti başka bir arkadaşımız, kim olduğu hatırımda değil şimdi.

Kolay iş değil hakikaten bu forumda moderatör olmak...

Bedevi
12-09-2015, 13:19
Bu memlekete yakışmıyorsunuz davar çobanları . bu ülkeden siktirip gidecek olanlar zizsiniz. Biz bu bölgede kaç tane saygın devlet kurduk. Uyuz kuduz köpek ilk önce sahibini ısırırmış.

Onu bunu bırakında, ''Ayrılmak isteyen üyelerimiz'' gibi son derece basit ve naif bir başlıkta bile yazılan şu iki iletiye bir bakın hele...

Ulan üç kuruşluk bir forum köşesinde bile ananızın, bacınızın namusuna sövdürecek kadar mı zavallı yaratıklarsınız lan siz? Oğlum sizin hiç mi şerefiniz, haysiyetiniz, namusunuz yok, analarınızı forum köşelerine meze yapmakta bir beyis görmüyorsunuz?.Hiçmi utanmıyorsunuz lan!

Midemi bulandırdınız. Defolun gidin lan lağım çukurunuza...

bursali68
12-09-2015, 13:41
Merhaba,

İnsanlar nasıl ki herhangi bir foruma üye olmakta serbest ise gitmekte, ayrılmakta da serbesttir.Kendine göre nedenleri vardır o yüzden gidiyordur.Ancak genellikle GÖRECELİ olabilen nedenleri konulara yazmak, alenen " şu nedenlerden gidiyorum " demek oldum olası yanlış gelmiştir bana.Varsa bir sorun önce forum yöneticilerine Ö.M ile yazılır, ikna olunmaz ise kısa bir hoşçakalın denilir gidilir...Ancak onu suçlayıp, bunu suçlayıp bu işler olmaz diye düşünüyorum...

Çoğunlukla yazdıklarımızı, " Gönder " butonuna basmadan önce ikinciye okumayabiliyoruz....O noktada da bazen cümleler kendiliğinden " yanlış anlaşılmalara " dönüşebiliyor....Forum yönetiminin kendi standartları doğrultusunda yapmış olduğu müdahale de canımızı sıkabiliyor.O zaman bu duruma düşmemek adına yazdıklarımızı bir, iki, üç kez okuyup, gözden geçirip, sonrasında yayınlamamız daha doğru olur diye düşünüyorum...

Bu arada bazı forumlarda yöneticiler, moderatörler, kişisel fikirlerini yazamaz...Bu o forumların kuralıdır, kendilerini bağlar.Ancak bu forumda böyle bir şey yok...Yönetici veya moderatörler de " her üye gibi " başlıklara yorum yazma hakkına sahipler...Bu olay, bu forumun onların fikirleriyle gittiğini, başka fikirlere kapalı olunduğunu göstermediği gibi, kendi fikirlerinde de haklı olduklarını göstermez, aynen diğer üyeler gibi...Bu anlamda bu konuda yapılan eleştirilerin çok da tutarlı yanı yok diye düşünüyorum...

Bu arada " küfürlü yazma, hakaret...." gibi mesajların azı çoğu yoktur diye düşünmekteyim..." Birazcık olabilir " diye izin verildiğinde bunun boyutunu, nerelere gidebileceğini kestirebilmek oldukça güçleşiyor.Bence " Küfür ve hakarete " kesinlikle izin verilmemeli, aba altından sopa niteliğinde olsa dahi...Teşbih ayrı bir durum sadece...

Sağlıcakla kalınız...

Neva
12-09-2015, 13:52
Bir kaç sene evvel de sn. Neva'yı Türk Irkçısı-Milliyetçisi olmakla eleştirmişti başka bir arkadaşımız, kim olduğu hatırımda değil şimdi.

Kolay iş değil hakikaten bu forumda moderatör olmak...

Iyi hatirlattiniz sayin Barlas, benim de simdi aklima geldi, bir digerinde de, Ataturk dusmani diye elestirmislerdi.

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=31335

Ustelik bu arkadas da sol gorusluydu. Herhalde kendi fikrimizi dayatiyor olsaydik bu arkadas ayrilmazdi.

Kurdistannn
12-09-2015, 14:26
Ulan üç kuruşluk bir forum köşesinde bile ananızın, bacınızın namusuna sövdürecek kadar mı zavallı yaratıklarsınız lan siz? Oğlum sizin hiç mi şerefiniz, haysiyetiniz, namusunuz yok, analarınızı forum köşelerine meze yapmakta bir beyis görmüyorsunuz?.Hiçmi utanmıyorsunuz lan!

*!!!!!!!!!!!!!* meze yapıyorduk ama forum köşesinde değil. Anlarsın sen onu. Gerçi sen de onur ve namus olmadığı için ne desek boş.

Her ne ise, sen bir ara gidiyordun Bahtsız Bedevi :) tabi buldun benim gibi kutup ayısını bırakamadın değil mi.

Alibey
12-09-2015, 14:29
Onu bunu bırakında, ''Ayrılmak isteyen üyelerimiz'' gibi son derece basit ve naif bir başlıkta bile yazılan şu iki iletiye bir bakın hele...

Seninde onlarında cevabı verilmiştir.
Lağım çukuruna meraklı olan inci gibi genç pazarlayan muhammedin allahıdır.
Bak tur.24 inci gibi genç pazarcıları
Ahzap.52 karısını ayşeyİ becaiş yapan muhammet.
Sen kendini kurtarmaya bak.

Kurdistannn
12-09-2015, 14:30
Merhaba,

İnsanlar nasıl ki herhangi bir foruma üye olmakta serbest ise gitmekte, ayrılmakta da serbesttir.Kendine göre nedenleri vardır o yüzden gidiyordur.Ancak genellikle GÖRECELİ olabilen nedenleri konulara yazmak, alenen " şu nedenlerden gidiyorum " demek oldum olası yanlış gelmiştir bana.Varsa bir sorun önce forum yöneticilerine Ö.M ile yazılır, ikna olunmaz ise kısa bir hoşçakalın denilir gidilir...Ancak onu suçlayıp, bunu suçlayıp bu işler olmaz diye düşünüyorum...

Aynen. Ben de onu diyorum. Boolean gibi kendini yetiştirmiş ve hakikaten saygı duyduğum insanlar var ama ipe sapa salmaz insanlar da var.
Şimdi söyleyeceklerim sadece bu forumla alakalı değil, geçmiş forumlarda da gördüğüm genel bir tavır.

Gidenlerin duyurma maksadı, belki de kendilerini çok kıymetli ve bulunmaz hint kumaşı sanmaları.

Hani bak ben gidiyorum ama isterseniz durdurabilirsiniz demek sanki.
Ya da, hadi bakalım beni kaybettiniz, forum bundan sonra yürümez demek.

Yani, hep kendini bir halt sanmaktan kaynaklı. Ben gidiyorum, ahdi siz de iyice düşünün taşının yaptığınız hatayı anlayın, bu da size ders olsun, gibi bir şeyler ifade etmek istiyorlar.

Kendini dev aynasında görmek, bulunmaz hint kumaşı sanmakla alakalı.

Neva
12-09-2015, 14:33
Baslik temizleninceye kadar gecici olarak kapatilmistir. Temizlendikten sonra tekrar acilacaktir. Bu surec zarfinda ayrilmak isteyen uyelerimiz, yonetime ozel mesajla bildirebilirler.

spartacus
12-09-2015, 14:39
Arkadaşlar bu düzeylerde tartışmayın, bu forumu uzun süreli kilitleyemiyorum, son çare sizleri denetime almak olacak.

Sevgili kurdistann
Hint kumaşı olduğu için değil, insan psikolojisi, bir dayatım, baskı çerçevesiyledir diye düşünüyorum. Yani ya dediğim gibi olur ya da kendimi öne sürerim hissi, her gün her alanda bizlerinde başından gelir geçer. Misal bir ailede ebeveynler anlaşamaz, bakarsın erkek 3-5 günlüğüne çeker gider, ya da kadın annesine gider vs, şiddet ölçeğindekileri demiyorum, ya dediğimi yap, ya istediğime karışma, ya şunu, bunu yapma. Bir baskı yöntemidir.

Bizim forum ise bu tür yöntemlerin anlam kazanacağı bir forum olmadı hiç. Çünkü kimseye ne olacağınıya da ne düşüneceğini dayatan bir forum değiliz, cevapla butonunu sağlama dışında özel bir çabamız yok. Yani herkes eşit ve ne yapıyorsa, kendi sorumluluğunda. Tabi bizlerde nasibiizi alıyoruz, birisi çıkıp Türkçüsün diyor, öteki Kürtçüsün, birisi Musayım diyor, öteki İsa, her suçlayan ne ise biz ona göre, O'nun karşıtı oluveriyoruz.

Bu sitede evvelce birisini şiddete yöneldiği ve çok ağır küfürden attık, gitti bir başka sitede TD sitesinde beni vatansever olduğum için attılar filan dedi... Attık diye çıkıp benide atın ulan yapanlar oldu, yani garip bir insan psikolojisi...

Bu başlığı artık uzatmayalım, bu başlık başlığıyla ilgili, katılımcılara haksızlık etmeyelim. Bu başlığı ayrılmak isteyen kullansın...

spartacus
02-11-2015, 20:55
EK1974tr Yazılarının Engellendiği Gerekçesi ile istifa bilidiriminde bulunmuş olup gereği yapıldı.

Yazılar engellenmiyor, detay içermeyen ve genel başlıklar üzerinden link paylaşımı yapıldığı ve bir kaç kez tebliğ ve reklam ölçeğini aşmadığı konusu dile getirildiği halde sonuç alınamamış, lüzumsuz başlıklar kirlere, tebliğler ise tebliğ başlığına taşınmıştı.

Konular işlenmekten çok tanıtım ya da tebliğ maksadıyla, en genel ifadeler üzerinden alakaszıca özelleyen, tartışma-diyalog şansı tanımayan-tebliğ eden- tarzda açılmıştı, gereği yapıldı.

İlahimasal
02-11-2015, 21:20
Yazık oldu.
------------------------------

Alıntı
EK1974tr Yazılarının Engellendiği Gerekçesi ile istifa bilidiriminde bulunmuş olup gereği yapıldı.
----------------------------------------
Keşke istifa etmeseidi .reklam yapması haricinde fena bir müslüman deildi.tebliğciliği ise benden yana etkisiz elaman.

Ortaya attığı kuran bükücülüğü ise diger müslümankarin bile kafasını karıştirmaya yeterdi.hatta onu okuyan islam taraftarları ona gülüyorlardı.bizler için ise çok güzel bir antrenman elemanı idi.

Forum modaratorlerinin gayet kibar ve hukuk ile davranmasina rağmen İSİFA etmiş. Demekki ateizmi ancak ve ancak cahil müslümanların olduğu yerde ablatabileceğinin ve ateistlerin kur-an konusunda kendisinden bile donanımli olduğunu fark edip başarılı olamayacağını anlayinca kaçmayı tercih etmiş
Kendisine iyi bakmasıni ve ateizmin ne kadar güçlü bir düşunce yapısı olduğunu diğer cahil islamcı arakadaslarina anlatması temennisi ile MUTLULUKLAR dilerim.
Üzüldüm şimdi neden istifa ettiyse.

errata
02-11-2015, 22:23
Tartışmaya hizmet etmeyen tüm sözde katkılar, katkıcılarıyla birlikte siteden def edilmeli.
Tebliğcilere ya da köktencilere öküzlük yapmamaları için yalvarma yeri değil burası.

naper
11-11-2015, 12:40
Site üyeliğimin silinmesini rica ediyorum.

Predator
13-12-2015, 20:47
Üyeliğimin silinmesini rica ediyorum.

Predator
24-12-2015, 23:00

Hatırlatayım.

spartacus
24-12-2015, 23:11
Hatırlatayım.
Gereği yapıldı.

dine mine ne
28-12-2015, 00:21
dine mine ne,

Forumun en eskisi değilim ama, seni forumun gelmiş geçmiş en tırt üyesi ilan ediyorum. Buna da senden daha tırt bir üye olamayacağından yola çıkarak karar verdim. Bence kesinlikle olamaz, kim "böyle biri vardı" derse sonuna kadar tartışırım.

(Alman yetkililere ulaşabilecek kaynaklarım var. Acaba mesajlarını kendilerine iletsem seni orada beş dakika tutarlar mı diye merak etmiyor değilim. Paçayı kurtarmak için kimleri kaç dakikada satacağın da ayrı merak konusu.)

Cevap verme zahmetine girme.

Ben böyle eli kanli adamlarla basim derde girmesini istemiyorum , düsündüklerimi yazamadiktan
sonra benim icin bu forumun hic bir kiymeti kalmamistir.
Tehdit edilerek üyelerin susturulmaya calisildigini bilseydim, zaten üye olmazdim.
Kimi sinir halinde kirdiysam da kendisinden özürdilerim , maksat birseyler anlatmakdi.

Üyeligimin silinmesini istiyorum .

Aleph
28-12-2015, 00:30
Görüşlerini paylaşayım ya da paylaşmayayım bu siteden üyelerin ayrılmasına genel olarak üzülüyorum. Fakat senin gitmek istemene sevindim dine mine ne. Çünkü boş boş tartışıyorsun, hiçbir katkın yok. Güle güle.. :wave:

İlahimasal
28-12-2015, 01:05
Allah verdikçe veriyorrr..

Nereye gidiyon muhterem ege sahillerinemi? Çok dalgalı dikkat et. Mucukkk

spartacus
28-12-2015, 22:59
Hz Mukerrer

spartacus
28-12-2015, 23:00
Umarım ders alır. Zira başından beri savunageldiği bilhassa gün geçtikçe iyice faşistleşen ve ortadoğululaşan Türkiye'de, bizlerin değil böylesi bir forumda gerçek hayatta neler çektiğimizi bir kaç saniye olsun idrak eder.(hiç ümidim yok, fazlasıyla baskıcı, şahin ve kendisi gibi düşünmeyen herkese yaşam şansı tanımayan tutumların yegane savuncu olarak, br dirhem olsun idrak edebileceğini sanmıyorum.)

Yine de öğretmenlikten men edilen öğretmen haberini dahi savunan, memurluktan, doktorluktan atılan, Erdoğan'ın ultimatomlarıyla işlerine son verilen gazetecileri, yüzlerce insanın evine sırf AKP'ye muhalefet diye girmiş polislerin haberlerinde dahi hala baskı ve linç kültürünü savunabilen, baskı, şiddet ve zulme uğrayanı savunmaktansa saldırıya geçen, bir kaç numara oy için ülkede yaşatılan kaos ve AKP politikalarının gereği kurban edilmiş bebekten, kadına, gencinden, ihtiyarına, ölümler ardından alkış tutan, hiç bir konuda AKP yandaşlığı harici fikre ve düşünceye asla kulak vermeyen, aleni yalanları dahi yalan olduğu halde bile savunabilen, kısaca AKP fanatikliğiyle, hiç bir farklı görüş, fikir, inanca tahammülü olmayan bu nedenle de her cevabında havayı bulandırma(kurt dumanlı havayı severmiş misali) ve alakasız örneklerle bastıran tutumuyla(faşist yöntem), bende aynı başlıkta açıkaldığım biçimde;

Başkalarının hakkını savunamayanlar kendi haklarını savunamazlar, özgürlüklere düşman olanlar, özgürlüğü yok ederler, lakin sorun şu ki, bu tutumun sonu kendi özgürlüklerinide yok etmeye varır(işte Ortadoğu, işte Dünyadaki İslam coğrafyası, her ağacın kurdu özünden olur misali, özlerinde başka inanç ve kültüre, fikre yaşam şansı tanımamaları, ürettikleri kurtlarıdır)...

Anlamak çok zor değil, bakın nasılda anladınız...

Almanyayı düşünün, düşünün ki Almanya'da hıristiyan olmayanlar inançalrını, ibadetlerini yaşayamasın, tümüne birden POTANSİYEL terörist(İŞİD ile ilişkilendirme), potansiyel ÇAPULCU gözüyle bakılsın ve her türlü farklı görüş gün geçtikçe kovuşturmalara tutulur hale gelsin. O hale gelsin ki, hıristiyanlığı siyasi anlamda övmeyen dışlansın, okulları İmam Hatip haline getirip, sadece Hıristiyan din adamı yetiştiren, üniversitelerde binlerce öğrencinin aynı anda içine sığacağı kiliseler varken, sırf farklı inanç ve görüşleri hedef tahtası yapmak ve böylelikle son kerteyide baskı altına almak için düzenbazlık çevirmek adına, kiliselerde ibadet etmemizi engelliyorlar, bize saldırdılar yalanları üretilsin, ülkenin hükümeti de sizleri, sırf müslüman olduğunuz için suçlu ilan edip, hedefe koysun... her ama her alanda hayat bu hale gelmiş olsun, hiç bir konuda sesinizi çıakrtmaz olun, a deseniz terörist çünkü müslüman, o.çocukları densin(facebookta hr gün binlerce paylaşılıyor! AKP li değilsen o.çocuğusun Türkiye'de), başını örtmeyen ya da modern giyinen kadınlar kaşarlıkla, MÜSAİTLİKLE vb rencide edilsin, artık AKP li olmayan herkese hor gözle bakılsın ve devlet polis devleti haline getirilsin, sizler inanç ya da fikirleriyle, görüş ya da siyasi kimliğiyle yaşayacak bir alan bulamaz hale gelin, o koşulda da birileri çıkıp, senin yaptığın gibi size yapılan baskı, şiddet ve zulmü alkışlasın defalarca anlatın ama o ısrarla yapsın, işte o koşullarda kendinizi görmüş olurdunuz...

Peki gerçekten öyle bir baskı altında kalsanız, orada sırf Alman olamdığınız ve Hıristiyan olmadığınız için baskı altına alınıp, Türkiyede bizlerin yaşadığını yaşar hale gelseniz, ne yapardınız? Ama bakınız orası ALMANYA, düne kadar ve şimdi bile küfrettiğiniz, siz müslümanalrın bir türlü idrak edemediği şeye sahipler, hiç olmazsa belirli normlarda inanç, söz ve fikir özgürlüğü var, toplum belirli normlarda bilinçli, ya Türkiye'yi gerçekten, şu anki toplumsal zihniyetiyle bir kez olsun tahmin etmek istediniz mi?

Her ne yaparsanız yapın, ama bilinki, forumda bulunduğunuz günden bu güne hakkaniyetli yolu seçmediniz, dürüst tutarlı bir tavır da sergilemediniz, her baskı ve şiddete, her türlü özgürlük düşmanlığına uyduracak bir kulpunuz oldu, o düzeydesiniz ki, oralardaki hayatla, kökten çelişip, buralara ahkam kestiniz. Almanya sizin sitediğiniz-savunduğunuz gibi bir ülke olsa, heleki her müslüman potansiyel terörist ilan edilse haliniz ne olurdu hiç düşündünüz mü?, yanlış yaptınız ve buralarda insan, inanç vb fikir özgürlüğüne karşı grupçu bir saldırganlık gösterdiniz, unutmayın bu gün saldırdığınız özgürlüğe yarın ihtiyacınız olacak, hak ve hukuka ve özgürlüğe birilerinin bazı çıkarları uğruna, yalan, yanlış her şeye bilinçlenmeden amin der, amentü getirirseniz, emin olun önü, sonu kaybedeceğiniz kendi özgürlüğünüz olacak. Başkasının hakkını tanımayan ve savunamayan, kendi hak ve özgürlüklerini de kaybeder.

Sonuç olarak bir an kendinizi bu güne kadar fütursuzca saldırdığınız insanların yerine koyun. Bir kez sormadınız bile "Ne istiyorsunuz?" diye, sürekli yalan, yanlış bildiklerinizi söyleyip durdunuz... Eğer bir gün Almanya Türkiye'ye benzerse bu halinizi aşmadıkça, göz ve kulağınızı açmadıkça ne yazık ki sizden zerre ümidim yok, siz o zaman da anlamaz, anlayamazsınız, ama öyle bir durum olursa bile bilki yine suçlusu siz olacaksınız, özgürlüklere, söz düşünce, fikir ve inanç özgürlüğüne olan düşmanlığınızdan...

Almanya bu hale gelse, geldiğinde sen yine aynı kafada olacaksın... Çünkü burada yaşanan ve yaşatılan her türlü baskı, zulüm ve faşizmi, kendisine madalya taktıracak meretebede savundun. Senin mantığınla her müslüman linç edilebilir dendi, oturup kendi mantığını sorgulayacağına, müslümanlar ve mağdur edebiyatı yaptın, oysa kendi mantığınla açıklanmıştı, yol ve yöntemin yanlış değil mi?. Orada bile size tutulan aynayı göremediniz.

Sen bu kızın yüz kızartıcı(??!!!) suç işlediğini, çünkü çocuklara terörist denmesine lanet olsun dediği için, öğretmenlikten men edilebileceği, edilmesi gerektiğini, bunu hak ettiğini düşünecek kadar söz ve düşünce, fikir özgürlüğünü hiçe saymış birisin. Şimdi de bu forumdan gitme gerekçene bak! Oysa alkış tutup, sevinç naraları atmalıydın, ölümüne savunduğun ve istediğin gibi olmuş işte! DEĞİL Mİ?!!!!

http://www.ogretmenlerhaber.com/ogretmenler-haber/facebook-taki-paylasimi-yuzunden-ogretmenlikten-atildi-h617.html

Kurdistannn
28-12-2015, 23:23
dine mine ne ; eğer okuyorsa, ona bir dost tavsiyesi:Lütfen, bir psikiyatriste görün.

Hakaret değil, samimi bir tavsiye. Maalesef kafası çok karışık. Tutarsız fikirleri, sırf AKP yi savunmak için salladı durdu. Keşke Almanyayı bırakıp Türkiyeye yerleşseydi.Madem her açıdan gelişiyoruz o kadar.

Her ne ise, genel olarak Almanyanın psikiyatride iyi olduğunu duyduğum için,bir dost tavsiyesi. Kabalık etmek için demiyorum ama ciddi anlamda beyindeki nöronlarında sorun var. Lütfen kendi sağlığın için bunu yap. Eğer AKP den para almıyorsa, normal, sağlıklı bir beyin onları yazamaz.

Khaos
29-12-2015, 00:35
giderayak sahte bir nezaketin arkasına sakladığı mağduriyet pozlarına aldanacak birilerinin olduğunu hiç sanmam.
güle güle de demiyorum,
anca gidersin diyorum...

aliyarasfal
29-12-2015, 02:40
Dostum insanı hayvandan ayıran en önemli özellik akıl derler ancak değil, aklını vicdana çevirme yetisidir, insan vicdanını satılığa çıkarmışsa geriye sadece akıllı bir hayvan kalır. Bu insanımsılar o kadar çok insanın çektiği acı ve gözyaşının ve dökülen kanın ortağıki normalde her insana değer veren, kıyamayan benim gibi nice insan, sayelerinde nefret etmeyide öğrenir olduk.

Şimdilik saygımla gittim...

İlahimasal
31-12-2015, 16:58
Ben böyle eli kanli adamlarla basim derde girmesini istemiyorum , düsündüklerimi yazamadiktan
sonra benim icin bu forumun hic bir kiymeti kalmamistir.
Tehdit edilerek üyelerin susturulmaya calisildigini bilseydim, zaten üye olmazdim.
Kimi sinir halinde kirdiysam da kendisinden özürdilerim , maksat birseyler anlatmakdi.

Üyeligimin silinmesini istiyorum .

Hala burdasın utanmaz .

kkwejr213
31-12-2015, 17:02
Hala burdasın utanmaz .

Adam haklı kusura bakmayın, adamı tehdit ederseniz o da refleks gösterecektir. Forum moderasyonudur burada utanmaz olan ki bu saçma sapan seviyesi düşük üsluba müsaade ediyor. Forumun seviyesi düşük olunca, böyle olması da normal.

kkwejr213
31-12-2015, 17:03
Şimdi bu adam dine hakaret ediyorlar diye toplasa bütün hakaretleri, mahkemeye verse bir şey diyemezsin. Çünkü siz de suçlusunuz ayrıca seviyeniz müslümanlar kadar düşük.

İlahimasal
31-12-2015, 17:04
Şimdi bu adam dine hakaret ediyorlar diye toplasa bütün hakaretleri, mahkemeye verse bir şey diyemezsin. Çünkü siz de suçlusunuz ayrıca seviyeniz müslümanlar kadar düşük.

Snow sen ne tip bir hastasin?

kkwejr213
31-12-2015, 17:07
Snow sen ne tip bir hastasin?

Şimdi ben senin burada anana avradına sövsem, moderatöre şikayet etsen moderatör bunları silmek yerine beni savunsa ne yaparsın? Ben de aynısını yapıyorum işte. Sizin de seviyeniz düşük maalesef, müslümanlardan bir farkınız yok. Doğruyu söyleyen insandan korkuyorsunuz, AKP zihniyetinin azınlık versiyonusunuz.

Forum moderasyonunun rezilliğini gir de kendin gör;

https://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=38323

kkwejr213
31-12-2015, 17:46
Sizin gerçeği söyleyenlere karşı bir hazımsızlığınız var. Müslümanın ateist versiyonusunuz daha fazlası değil. Seviyeniz o kadar.

Nana Buluku
18-05-2016, 16:35