Orijinalini görmek için tıklayınız : O adamı seviyorum ama....
minicik bir kitaptan kadınların kocalarıyla ilgili komik söylemleri
yıllar önce almıştım bu kitabı ve her okuduğumda hala gülmekten kendimi alamıyorum
iyi eğlenceler.....
Yakın Mekanlar:
"Patronun kim olduğunu göstermek için köpeğe hırlar."
"Evin içinde kaybolmuş bir köpek yavrusu gibi takip ediyor beni.Arkamı dönsem ona çarpıyorum,biraz hızlı dursam o bana çarpıyor."
"Saklama huyu vardır.Kedimizi çok severdi,bir yumak tüyünü saklıyor.Kedimiz öleli on yıl oldu.Tüy yumağı hala başucu çekmecesinde."
"Kocam hiçbirşeyden ayrılamaz.Komodini üç dört yıl öncesinin dergileriyle tıka basa doludur.Dolabı,eski giysileriyle taşıyor.Zamanla sararmış ya da iplik iplik olmuş gömleklerini bile atsam sinir krizleri geçirir.Artık içine sığamadığı yırtık pantolonlarıda.Lastiği yenmiş çorapları da.Bunları giymez,bunlar öylece yerli lerinde durur.Disco gömlekleri.İspanyol paça pantolonlar.Deri pantolonlar.Bir müze açabilir."
"Birşey kırıldığında -ne olur ne olmaz- parçalarını saklar.Bodrumumuz kırılmış aletler mezarlığı.Bilgisayarlar,kahve makineleri,tvler,radyolar,bir buzdolabı,çamaşır makinesi.Ben öldüğümde allah bilir beni de orada saklayacak,gün olur parçalarımı kullanır diye."
"Her sabah kahvesini arabasında içer.Kendime fincan bulamam çünkü hiç birini geri getirmez.Arabasını arasanız içinde çeşitli şeylerin büyüdüğü iki düzine fincan bulursunuz."
"Önüne neden bir tabak koyuyorum bilmiyorum.Yemeği tabağından dışarı masaya dağılır.Ekmek kırıntıları,tavuk budu,kemikler tabağını çevreler.Kedim bile daha temiz yiyor."
"Kendine ait bir alana ihtiyacı olduğunu söyler.Onun yastığında yatamam-üstüne adı işlenmiştir- tarağını diş macununu kullanamam.Traş bıçağına yanlışlıkla dokunursam tanrı yardımcım olsun."
Mahrem Konular:
"Çok iyi göründüğünü düşünüyor ama ben bıyığının temasından hoşlanmıyorum.Rahatsız ediyor ve batıyor.Ayrıca mikroplarla dolu olduğuna eminim.Onun nefesinden.Ya da yiyeceklerden.Ya da hapşırıktan.Ah tanrım düşünmek bile istemiyorum."
"Elektrikli diş fırçasının üstünde çeşitli şeyler büyüyor.Bir biyoloji projesine benziyor.Ya da penisilin çiftliği.Onun için temizlemeyeceğim.Temizlemek onun işi.Kahretsin dokunmam bile.Onunla banyoda yalnız kalmak bile istemem."
Kişilik:
"İyi haber şu ki herşeyi mükemmel yapar.Kötü haber ise üstlerinde su lekesi kalmayacak biçimde tabakları kurulaması bütün gece sürer.Arabayı yıkamak ise ömür boyu sürecek bir proje."
"Çok kibardır,telefon sapıklarıyla sohbet eder."
"Tokalaşma stilinin kişinin karakterine belirlediğini düşünür.O kadar sıkı tokalaşır ki insanların acıyla kıvrandığını gördüm."
"Telefon çaldığında zıplar.Üstüne atlar.İlk çalışta yanıtlamak zorundadır."
"Her türlü tatsızlıktan beni korumaya çalışır.Kötü haberleri saklar.Beni hayal kırıklığı ve üzüntüden uzak tutmaya çalışır.Sonuç olarak ne olup bittiğini bilmemekten sürekli tedirginimdir.Gerçeği öğrenmek için dört dönerim ama boşuna."
"Domateslerden nefret eder.Yanlarına yaklaşmaz,dokunmaz.Domatesle aynı tabağa konmuş birşeyi asla yemez."
Unbelieving ablam..
adamı yerden yere vurmuş kadın yav..
resmen adamı..bakteri gibi tarif ediyo..
neyse haline şükretsin yinede..
bunca şeyin üstüne bide sopa yemiyo yani..
Madem bu kadar adına kitaplar yazmışlar,nefret dizboyu, boşasınlar yahu..Zorla mı tutuluyorlar...Biraz da kendilerinden bahsetseymiş ya bu kadınlar,neden hala bu adamlarla beraberler?..Bir çıkarları için olduğu belli.Kesin kadınlar tek başına ayakta duramayan,maddi gücü olmayan birileri.Gidip boşanacağına arkadan dedikodu edip deşarj olmayı ve ilişkilerini devam ettirmeyi yeğliyorlar..Adamlardan daha berbat bir durumları var.Kendilerine güvensiz,birey olamamış,kuyu kazan ve iki yüzli tipler..Yazık adamlara yani, madara olduklarıyla kalmışlar...
placebo
kadınların hepsi amerikalı
yazarda amerikalı zaten
bi konu dana açıcam bununla ilgili o kadını seviyorum ama şeklinde
iki kitapçık var
yazarlar karı-koca
kadınlarınki daha da ilginç
sevgiler
"Horlar.Ama düz,basit bir horlama değilidir bu.Çok daha ıstırap vericidir.Gürültülü bir iç çekiş.Sonra uzun bin üfleme,onu takip eden poflama.Sonra sessizlik.Orada öylece yatarak yeniden başlamasını beklerim." -Chloe,New York
"Yatağın içinde ayak tırnaklarını keser,tırnaklarını başucundaki çekmeceye koyar.17 yıldır evliyiz ve bunu onu tanıdığımdan beri yapar.Tahmin edebileceğiniz gibi çekmece hayli dolu ama parmağımı sürmem." -Sophie,Rochester
"Uyurken gözlerini açar,oturur ve konuşur.Yataktan kalkar,odanın içinde dolaşmaya başlar.Uyurken uzun uzun sohbetlerimiz olur.En küçük çocuğumuzu doğurmak için hastaneye giderken direksiyonda uyuduğunu yolun yarısında farkettim." -Shannon,Hingham
"İşten eve gelir ve kulağıma 'Hadi,seksi birşeyler giy de gel'diye fısıldar.O sırada üç çocuğumuza bağırıyor,yapış yapış parmakları yıkıyor,yere dökülen meyve suyunu siliyor ya da köfte yoğuruyorumdur.O bunları farketmez.Seksi birşeyler giyecek mişim!!!" -Lisa,Philadelphia
"Sanki can damarı kopuyormuş gibi para verir.Çocuklar harçlıkları için yalvarmak zorunda kalırlar." -Marge,Seattle
"Herkese bahşiş verir.Kapıcılar bayılıyor ona."-Toby,Atlanta
"Çok nakit para taşır.Birayı 100 dolarlık banknotla öder."-kathy,Missoula
"Bir diğer çiftle birlikteysek,'Yemek benden.Bir içki daha alın.Bahşişi de ben vereceğim'der.Bütçemizi deler sonra da kredi kartlarının faturaları gelince de çok şaşırır." -Lisa,Philadelphia
"Piyango bileti alır.Emeklilik planı budur." -Patsy,Narberth
"Her ay çek hesabımızı dengeler.Kuruşuna kadar.Dengelene kadar bir cümle konuşmaz.Onla evlenmeden önce rakamları yuvarlıyordum.Aşağı yukarı bakiyenin ne olduğu hakkında bir fikrim oluyordu.Ama şimdi bunu yapmaya cesaret edemiyorum.Yaparsam sinir krizi geçirir.Kendinden geçer." -Donna,Pittsburgh
"Sürekli flört eder.Garson kızlar,arkadaşlarının eşleri,kızkardeşim,annem.Etrafta başka kadın yoksa benle bile." -Sheila,Buffalo Grove
Erkeklerin tüm bu katlanılmaz davranışlarına rağmen demekki hala onları seven ve onlardan vazgeçmeyen karıları var ne mutlu onlara :)
"Çok dışa dönük ve arkadaş canlısıdır.Pizza almaya gönderirken bir arkadaşına rastlamaması için dua ederim.Yoksa dönene kadar kahvaltı zamanı olur."
"kemerine kocaman çirkin bir anahtarlık asar.Üzerinde yüz tane anahtar vardır.Onun önemli biri olduğunu anlarsınız."
"Her türlü tatsızlıktan beni korumaya çalışır.Kötü haberleri saklar.Beni hayal kırıklığı ve üzüntüden uzak tutmaya çalışır.Sonuç olarak ne olup bittiğini bilmemekten sürekli tedirginimdir.Gerçeği öğrenmek için dört dönerim ama boşuna."
"Pratik bir mizah anlayışı var.Kendini engelleyemez.Kız dergilerinin adres listelerine maço erkek arkadaşlarının adreslerini verir.Ya da sağcı doslarının adreslerini sol derneklerinin yayın organlarına.Bunu çok komik olduğunu düşünür.Ofisinde bir çalışma arkadaşı işinde hızla tırmanmaktaydı.Kocam ve arkadaşları yaptıkları bir şakayla adamın kariyerini mahvettiler."
"Çorapları konusunda çok seçicidir.Jeanleri yırtık,süveterini güve yemiş,gömleği eskimiş olabilir.Ancak dizlerine kadar çorapları kusursuz,yeni,tertemiz ve ipek gibi olmalı."
"Kalın ve kara çoraplar giyer.Sıcak havada,şortla bile.Bir muhasebe şirketinden kaçmış mülteci gibidir."
"Asla çorap giymez.Soğuk havalarda bile ayaklarına birşey geçirmesi için kavga etmek zorunda kalırım.Takım elbise giydiği zamanlarda bile çorapsız kaytarmaya çalışır.Annemlen için resmi bir davet verdik.Smokinli ve çıplak ayaklıydı."
"Ayaklı bir ilkyardım çantasıdır.Daima yanında ilaç,yara bandı,alerji hapları,ağrı kesici ve vitamin bulundurur.Acil durumlar için."
Okudukça, yer yer kendimizi görüyoruz. :)
Değerli eşim de hakkımda böyle mi düşünüyordur.
Bir mükerrer hata ile de olsa, gayet açıklayıcı bilgiler aldık.
Erkeklerin yazdıklarını merakla bekliyoruz.
Gerçi, üç aşağı beş yukarı tahmin etmemize rağmen. ;)
"Ziyan onun göbek adıdır.Asla birgün önce pişmiş bir yemeği yemez.Ya da aynı mendile iki kez sümkürmez.Sabun yarılanınca atar,diş macununu,ketçap şişesinide yarı yarıya doluyken atar."
"Ancak bir 'madamın' giyeceği gibi birşey alır getirir bana.Adının ne olduğunu bile bilmiyorum.Fermuarlı,yırtmaçlı.Üstümde denememi istiyor ama ben asla denemem.Bırakın giymeyi,iade etmeye bile utanıyorum."
"Horlar.Ama düz basit bir horlama değildir bu.Çok daha ıstırap vericidir.Gürültülü bir iç çekiş.Sonra uzun bir üfleme.onu takip eden poflama.Sonra sessizlik.Orada öylece yatarak yeniden başlamasını beklerim."
"Yatağın içinde ayak tırnaklarını keser,başucundaki çekmeceye koyar.17 yıldır evliyiz ve bunu onu tanıdığımdan beri yapar.Tahmin edebileceğiniz gibi çekmece bir hayli dolu ama parmağımı sürmem."
YAŞINA GÖRE ERKEK
*20 yaşında erkek FİAT gibidir. Küçük ama hızlı.
*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.
*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.
*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.
:)))
parmis Güneşin_kızı
Madem bu kadar adına kitaplar yazmışlar,nefret dizboyu, boşasınlar yahu..Zorla mı tutuluyorlar...Biraz da kendilerinden bahsetseymiş ya bu kadınlar,neden hala bu adamlarla beraberler?..Bir çıkarları için olduğu belli.Kesin kadınlar tek başına ayakta duramayan,maddi gücü olmayan birileri.Gidip boşanacağına arkadan dedikodu edip deşarj olmayı ve ilişkilerini devam ettirmeyi yeğliyorlar..Adamlardan daha berbat bir durumları var.Kendilerine güvensiz,birey olamamış,kuyu kazan ve iki yüzli tipler..Yazık adamlara yani, madara olduklarıyla kalmışlar... placebo..
İlk defa erkeklere hak veren bir kadına rastlanmıştır ,sonunda bizlerede acıyan çıktı..Tarihi sözlerini kayıt altına alalım..:)
Sayın Prozac02,
Belkide haklısınız ama ülkemiz de kadının ayakta duramayışı bence şimdiye dek onun suçu değildi.Onları insandan bile saymayan dinlerin ve tarları olduklarına inanan erkeklerin kadını yaşamın dışlında tutmak için uğraşlarının sonucuydu.. Ama devir değişti artık; kızlarımız okuyor ve ayakta durmanın gereğini de pek çoğu öğrendi bence artık ülkemizde kadınlar ezik ve eğitimsiz olmaycak olanlarda kendi kızlarını okutup yaşama hazırlayacak en azından bu bilincin geliştiğine inanıyorum..
Dolduruşa mı geldim ne?:)))
saygılar...
Madem bu kadar adına kitaplar yazmışlar,nefret dizboyu, boşasınlar yahu..Zorla mı tutuluyorlar...Biraz da kendilerinden bahsetseymiş ya bu kadınlar,neden hala bu adamlarla beraberler?..Bir çıkarları için olduğu belli.Kesin kadınlar tek başına ayakta duramayan,maddi gücü olmayan birileri.Gidip boşanacağına arkadan dedikodu edip deşarj olmayı ve ilişkilerini devam ettirmeyi yeğliyorlar..Adamlardan daha berbat bir durumları var.Kendilerine güvensiz,birey olamamış,kuyu kazan ve iki yüzli tipler..Yazık adamlara yani, madara olduklarıyla kalmışlar...
şu eleştirdiğin zihniyetin adını tam olarak domestos bakterisi ile eşdeğer
tutabilirmiyiz
hani şu : kötüyümmm ben kötüyümmm kötüyümmmm herkesi hasta ederimmmm ederim ishal yapar kustururum kustururum
diye birde şarkısı olan tipleme ile bir tutabilirmiyiz
ıyk
placebo..
İlk defa erkeklere hak veren bir kadına rastlanmıştır ,sonunda bizlerede acıyan çıktı..Tarihi sözlerini kayıt altına alalım..:)
Kadının yazdıklarına bakarmısın prozac.Yazıktır adama yahu, bu ne tiksinti..Taraflı davranıp komik olmamak lazım..
Kadın bu adamla evlenirken ne amaçladıysa ulaşamamış olmalı.Bir hayal kırıklığı içerisinde bizi özel hayatına sokmuş, kocasını rezil etmekte..Ben böyle esprilere ne yazıkki gülemiyorum..
Kendinizi geliştirin,okuyun,çalışın,haklarınızı arayın denildi mi üşengeç davranan bazı kadınlar,sonradan ekonomik beklentileriyle evlendikleri kocalarından şikayetçi olmaya başlıyorlar.Ne yardan ne serden..Ama elini taşın altına sok,kendin için bir şeyler yap dendi mi evde oturmayı ve tembelliği tercih ediyorlar..Çok rastlıyorum bu şekilde yaşayan hemcinslerime..İş bulduğum,çalışmak istemeyen,kocasından dertli olduğu halde kurtuluş aramayıp çekmeye razı gelen tanıdıklarım oldu..
Yükü erkeğin taşımak zorunda bırakılması,hala çoğu annenin kız çocuklarına okuyup çalışıp kendi ayakları üzerinde durmayı tavsiye edecekleri yerde,zengin koca bulup evlenmelerini tavsiye etmeleri neticesinde, olacak olanlar bundan ileriye gitmeyecektir..Biz kadın haklarını savunmaya çalışırken yanımızda kadından çok erkek buluyoruz ne yazıkki..Çoğu Kadının hala yaptıkları şey ise birbirlerini kıskanmaya devam etmek ve kuyularını kazmak, kadınlarla ilgili ileriye götürücü çalışmalarda beklenen desteği vermemek,sonra sadece erkekleri suçlu ilan etmek v.s.. v.s..olmakta..
Sonuçta,bilhassa toplumumuzda kadının geri kalmasının sebebi erkek olduğu halde,kadının kadına yaptığı kötülüğü de unutmamak gerek..Açık söylemek gerekirse alan razı veren razı bir tablo var karşımızda..
Sevgiler..
Ne çok kadını aşağıya çekmeye çalışan erkek var sitemizde biri (kadın insan mı) diye başlık açar onu pretesto edip hiç bir şey yazmayacağımıza onlarca cevapla ödülendiririz birileri kadınlar zengin erkek avında yazar.asalak yazar...
Bizler bu toplumun insanlarıyız burada yaşananları az çok biliyoruz valla kadına asalak, zengin koca avında diyenler çok uzağa değil Nişantaşı na baksınlar yaşlı kokonaların paketlerini taşıyan genç yakışıklı erkeklere.. Evlenmek içinde zengin kız yada aile avına çıkan erkeklerde çok..
Demem şu ki bu toplumda ve hayatın içinde her şey var; yaşanıyor kimse kimseyi aşağılamasın.. yok biri birimizden farkımız kadın yada erkek...
saygılar
parmis Güneşin_kızı
Ne çok kadını aşağıya çekmeye çalışan erkek var sitemizde biri (kadın insan mı) diye başlık açar onu pretesto edip hiç bir şey yazmayacağımıza onlarca cevapla ödülendiririz birileri kadınlar zengin erkek avında yazar.asalak yazar...
Bizler bu toplumun insanlarıyız burada yaşananları az çok biliyoruz valla kadına asalak, zengin koca avında diyenler çok uzağa değil Nişantaşı na baksınlar yaşlı kokonaların paketlerini taşıyan genç yakışıklı erkeklere.. Evlenmek içinde zengin kız yada aile avına çıkan erkeklerde çok..
Demem şu ki bu toplumda ve hayatın içinde her şey var; yaşanıyor kimse kimseyi aşağılamasın.. yok biri birimizden farkımız kadın yada erkek...
saygılar
parmis Güneşin_kızı
Yazdığımı anlamıyorsunuz sanırım..Erkeklikte ayrı konu yani..Ben değilim mesela:D
Gerçekleri farketmeyen ve bilmeyenler sorunu da çözemezler..
[quote=placebo;175318]Yazdığımı anlamıyorsunuz sanırım..Erkeklikte ayrı konu yani..Ben değilim mesela:D
Anlamaz mıyım? ama yazdıklarım size değil geneldi..
parmis Güneşin_kızı
"Göbek deliğinde biriken iplikleri toplar.Her gece yatağa girmeden önce bunu yapar.İlk başlarda bir kağıt bardakta biriktirirdi.O dolunca plastik torbada biriktirmeye başladı.Şimdiye kadar beş on kilo olmuştur."
"Televizyon seyrederken divanda uyuyakalır.Gecenin ikisinde yatakta beni sıkıştırır,kulağıma sıcak vücudumun onu kurt adama dönüştürdüğünü fısıldar.Bir türlü anlamaz ki bu konuda konuşmak istiyorsa beni gözlerimi kapamadan yakalaması gerek."
"Gecenin ortasında birden uyanır,yatakta oturur,beni dürterek uyandırır ve acil ve heyecanlı bir biçimde anlamsız birtakım şeyler heceler.Sonra başı yastığa düşer,hiçbirşey olmamış gibi pat diye uyur.Beni ise artık sabaha kadar uyku tutmaz."
"Kovalandığını gördüğü tekrarlanan bir rüyası var.Bu rüyayı gördüğünü hemen anlarım çünkü bacaklarını koşuyor gibi hareket ettirmesinden,havayı yumruklamasından yatak sallanır.Bir keresinde uyandırmaya çalıştım ama o kadar derinlerdeydi ki dönüp beni yumrukladı.Artık uyandırmıyorum tabii.Sona ermesini bekliyorum."
"Radyolu alarm saatini uyanması gereken saatten bir saat on dakika daha erkene,altıya kuruyor.Her on dakikada bir,tam uykuya dalacakken trafik raporuyla uyandırılıyorum."
"Ayakları yatağın ayak ucundan dışarıda kalacak biçimde uyumalı.Yorganı,battaniyeyi itekler durur.Hiçbirzaman yatağın içinde sıcacık olamam."
Erkekleri Seviyoruz Çünkü;
* İltifat edip güzel ve akıllı hissetmemizi sağlarlar.
* Peşimizden koşturup özgüvenimizi arttırırlar.
* Tıraş olduklarında yanakları yumuşacık olur.
* Hesabı ödemek için istekli olurlar sık sık çiçek alırlar.
* Her zaman için teknolojiden bizden daha iyi anlarlar.
* Omuzları ergonomiktir.
* Ne kadar gereksiz detaylar içerirse içersin anlattığımız her şeyi
dinlerler.
* Bir araya geldiklerinde ilgimizi çekmeyen konulardan konuşup bizi
sıksalar bile teknik servis olarak işimize yararlar.
* Eve geç kalma dertleri olmadığından bizi uğurlamadan eve gitmezler.
* Ailemizden gece izni alabilmemiz için dua ederler.
* Ağladığımızda bizden fazla üzülürler.
* Ağlayarak onlara her istediğinizi yaptırabilirsiniz. (Üstelik bu
gerçeği bilirler de!)
* Pek ağlamazlar ama ağladıklarında da çok şirin olurlar.
* Sık sık en iyi arkadaşımız olurlar.
* Bizim için ulaşamadığımız raflardaki eşyaları alırlar.
* Riskli işlere onlar girerler.
* Namus kurtarmacılık oynarlar kendilerini Cüneyt Arkın zannederler.
* Olmadık şeyleri kıskanıp bizi kendilerine güldürüler.
* Kapıları açar hatta bazen sandalyelerimizi tutarlar.
* Takım elbise ile acayip havalı olurlar.
alıntı
parmis Güneşin_kızı
hehehe ya süperde ben hala o kadını seviyorum ama ' nın devamını bekliyorum sonunda duyurular bölümünden kampanya düzenlicem :):)
hehehe ya süperde ben hala o kadını seviyorum ama ' nın devamını bekliyorum sonunda duyurular bölümünden kampanya düzenlicem :):)
devamını asıcam bi ara söz
bu ara çok yoğun olup evde fazla vakit geçiremediğimden ilgilenemedim:D
sağol ilgin için:D
"Uyurken gözlerini açar,oturur ve konuşur.Yataktan kalkar,odanın içinde dolaşmaya başlar.Uyurken uzun uzun sohbetlerimiz olur.En küçük çocuğumuzu doğurmak için hastaneye giderken direksiyonda uyuduğunu yolun yarısında farkettim."
"Dar külotlar giyer.Sözüm ona bu beni tahrik edecek.Oysa üstten sarkan göbeği ya da arkadan kıllı popoyu görmezden gelmek imkansız.""Vücutlarımızla ilgili konuşamayız.Fiziğimizle ilgili hiçbirşey konuşamayız.Ne gaz ağrıları,ne orgazm,ne kramplar ne de ter.Hiçbirşey.Seks,vücutlar,yaşamın kaynaklandığı o vıcık vıcık konular 'bir insanın' konuşmaması gerekn şeyler.Dolayısıyla bir sürü şey konuşulmadan geçiliyor."
"Yatak odasının kapısını kilitlemez.'Spontane' olması gerekiyor.Bir pazar sabahı o 'spontane' olmakla meşgulken kıkırdamalar duydum.Dört ila üç yaşlarındaki çocuklarımız yatağın altına saklanmışlar,biz uyanınca sürpriz yapmak için bekliyorlar.'O kadar çok zıplama da neyin nesiydi?' bilmek istediler."
"Sabahları yataktan fırlayarak kalkar,sanki bir sohbetin ortasından devam ediyormuş gibi konuşmaya başlar.Bir önceki geceden ya da bir önceki haftadan bıraktığı yerden devam edebilir.Benim hala uyuyor olabileceğim hiç aklına gelmez.O uyanmış,gün başlamıştır."
"Sevişmeden önce 'tuvalet işlerini' bitirmesi gerekir.Hep aynı törendir.Hiçbir gece değişmez.25 dakika sürer.Ben de orada öylece beklerim,romantık duygularımı 25 dakika içinde yitirmemeye çalışarak.Dişlerini fırçalamasını,ağzını çalkalamasını,boğazını temizlemesini dinlerim.Sonunda odaya girdiğinde çoğunlukla havamda değilimdir artık."
"Ne yapıyor olursak olalım telefonları muhakkak yanıtlar.Asla telesekretere bırakmaz.Sevişiyor olsak bile!Sevişmemizin tam ortasında örneğin annesiyle ya da golf arkadaşlarıyla sohbet edebilir."
"Kocam için seks manevi bir karşılaşma.Derin.O seksi,ruhun ve bedenin kirlenmesi olarak görüyor.Seksten sonra kendini bu kirlenmeden arıtır.Bodruma iner,tütsü yakar,vücuduna yağlar sürer,meditasyon yapar,hu çeker.Ben olmasaymışım.rahip olacakmış."
"Seks hayatımız spor karşılaşmalarına bağlıdır.En iyi sevişmelerimiz,o arkadaşlarıyla maç izledikten sonra olmuştur.Bütün gün bira içtikten ve bağırıp çağırdıktan sonra.Tuttuğu takım kazanmışsa seks harikadır.Kaybetmişse unutun gitsin."
bunu da tabii güncellemek lazım.....
kafasikarisik
16-08-2009, 23:54
"Domateslerden nefret eder.Yanlarına yaklaşmaz,dokunmaz.Domatesle aynı tabağa konmuş birşeyi asla yemez."
Aha bu benim. Benim eşim yazmışdır bunu. Ne zaman yazdın kız bunu?Gideyim nasihat edeyim, dinlemezse döverim.:lol:
çok oldu karışık.ama senin eşin amerikalı değilse o olamaz.boşuna bişi yapma kadıncağıza.