07-03-2009, 00:15
|
 |
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
O adamı seviyorum ama....
minicik bir kitaptan kadınların kocalarıyla ilgili komik söylemleri
yıllar önce almıştım bu kitabı ve her okuduğumda hala gülmekten kendimi alamıyorum
iyi eğlenceler.....
Yakın Mekanlar:
"Patronun kim olduğunu göstermek için köpeğe hırlar."
"Evin içinde kaybolmuş bir köpek yavrusu gibi takip ediyor beni.Arkamı dönsem ona çarpıyorum,biraz hızlı dursam o bana çarpıyor."
"Saklama huyu vardır.Kedimizi çok severdi,bir yumak tüyünü saklıyor.Kedimiz öleli on yıl oldu.Tüy yumağı hala başucu çekmecesinde."
"Kocam hiçbirşeyden ayrılamaz.Komodini üç dört yıl öncesinin dergileriyle tıka basa doludur.Dolabı,eski giysileriyle taşıyor.Zamanla sararmış ya da iplik iplik olmuş gömleklerini bile atsam sinir krizleri geçirir.Artık içine sığamadığı yırtık pantolonlarıda.Lastiği yenmiş çorapları da.Bunları giymez,bunlar öylece yerli lerinde durur.Disco gömlekleri.İspanyol paça pantolonlar.Deri pantolonlar.Bir müze açabilir."
"Birşey kırıldığında -ne olur ne olmaz- parçalarını saklar.Bodrumumuz kırılmış aletler mezarlığı.Bilgisayarlar,kahve makineleri,tvler,radyolar,bir buzdolabı,çamaşır makinesi.Ben öldüğümde allah bilir beni de orada saklayacak,gün olur parçalarımı kullanır diye."
"Her sabah kahvesini arabasında içer.Kendime fincan bulamam çünkü hiç birini geri getirmez.Arabasını arasanız içinde çeşitli şeylerin büyüdüğü iki düzine fincan bulursunuz."
"Önüne neden bir tabak koyuyorum bilmiyorum.Yemeği tabağından dışarı masaya dağılır.Ekmek kırıntıları,tavuk budu,kemikler tabağını çevreler.Kedim bile daha temiz yiyor."
"Kendine ait bir alana ihtiyacı olduğunu söyler.Onun yastığında yatamam-üstüne adı işlenmiştir- tarağını diş macununu kullanamam.Traş bıçağına yanlışlıkla dokunursam tanrı yardımcım olsun."
"Varsan,çarp!!!"
|

07-03-2009, 00:21
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
Mahrem Konular:
"Çok iyi göründüğünü düşünüyor ama ben bıyığının temasından hoşlanmıyorum.Rahatsız ediyor ve batıyor.Ayrıca mikroplarla dolu olduğuna eminim.Onun nefesinden.Ya da yiyeceklerden.Ya da hapşırıktan.Ah tanrım düşünmek bile istemiyorum."
"Elektrikli diş fırçasının üstünde çeşitli şeyler büyüyor.Bir biyoloji projesine benziyor.Ya da penisilin çiftliği.Onun için temizlemeyeceğim.Temizlemek onun işi.Kahretsin dokunmam bile.Onunla banyoda yalnız kalmak bile istemem."
"Varsan,çarp!!!"
|

07-03-2009, 00:32
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
Kişilik:
"İyi haber şu ki herşeyi mükemmel yapar.Kötü haber ise üstlerinde su lekesi kalmayacak biçimde tabakları kurulaması bütün gece sürer.Arabayı yıkamak ise ömür boyu sürecek bir proje."
"Çok kibardır,telefon sapıklarıyla sohbet eder."
"Tokalaşma stilinin kişinin karakterine belirlediğini düşünür.O kadar sıkı tokalaşır ki insanların acıyla kıvrandığını gördüm."
"Telefon çaldığında zıplar.Üstüne atlar.İlk çalışta yanıtlamak zorundadır."
"Her türlü tatsızlıktan beni korumaya çalışır.Kötü haberleri saklar.Beni hayal kırıklığı ve üzüntüden uzak tutmaya çalışır.Sonuç olarak ne olup bittiğini bilmemekten sürekli tedirginimdir.Gerçeği öğrenmek için dört dönerim ama boşuna."
"Domateslerden nefret eder.Yanlarına yaklaşmaz,dokunmaz.Domatesle aynı tabağa konmuş birşeyi asla yemez."
"Varsan,çarp!!!"
|

07-03-2009, 17:14
|
|
|
Unbelieving ablam..
adamı yerden yere vurmuş kadın yav..
resmen adamı..bakteri gibi tarif ediyo..
neyse haline şükretsin yinede..
bunca şeyin üstüne bide sopa yemiyo yani..
|

07-03-2009, 18:46
|
 |
Üye
|
|
|
|
Madem bu kadar adına kitaplar yazmışlar,nefret dizboyu, boşasınlar yahu..Zorla mı tutuluyorlar...Biraz da kendilerinden bahsetseymiş ya bu kadınlar,neden hala bu adamlarla beraberler?..Bir çıkarları için olduğu belli.Kesin kadınlar tek başına ayakta duramayan,maddi gücü olmayan birileri.Gidip boşanacağına arkadan dedikodu edip deşarj olmayı ve ilişkilerini devam ettirmeyi yeğliyorlar..Adamlardan daha berbat bir durumları var.Kendilerine güvensiz,birey olamamış,kuyu kazan ve iki yüzli tipler..Yazık adamlara yani, madara olduklarıyla kalmışlar...
|

09-03-2009, 15:02
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
placebo
kadınların hepsi amerikalı
yazarda amerikalı zaten
bi konu dana açıcam bununla ilgili o kadını seviyorum ama şeklinde
iki kitapçık var
yazarlar karı-koca
kadınlarınki daha da ilginç
sevgiler
"Varsan,çarp!!!"
|

10-03-2009, 10:50
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
Yatma Zamanı
"Horlar.Ama düz,basit bir horlama değilidir bu.Çok daha ıstırap vericidir.Gürültülü bir iç çekiş.Sonra uzun bin üfleme,onu takip eden poflama.Sonra sessizlik.Orada öylece yatarak yeniden başlamasını beklerim." -Chloe,New York
"Yatağın içinde ayak tırnaklarını keser,tırnaklarını başucundaki çekmeceye koyar.17 yıldır evliyiz ve bunu onu tanıdığımdan beri yapar.Tahmin edebileceğiniz gibi çekmece hayli dolu ama parmağımı sürmem." -Sophie,Rochester
"Uyurken gözlerini açar,oturur ve konuşur.Yataktan kalkar,odanın içinde dolaşmaya başlar.Uyurken uzun uzun sohbetlerimiz olur.En küçük çocuğumuzu doğurmak için hastaneye giderken direksiyonda uyuduğunu yolun yarısında farkettim." -Shannon,Hingham
"İşten eve gelir ve kulağıma 'Hadi,seksi birşeyler giy de gel'diye fısıldar.O sırada üç çocuğumuza bağırıyor,yapış yapış parmakları yıkıyor,yere dökülen meyve suyunu siliyor ya da köfte yoğuruyorumdur.O bunları farketmez.Seksi birşeyler giyecek mişim!!!" -Lisa,Philadelphia
"Varsan,çarp!!!"
|

10-03-2009, 11:00
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
Para....
"Sanki can damarı kopuyormuş gibi para verir.Çocuklar harçlıkları için yalvarmak zorunda kalırlar." -Marge,Seattle
"Herkese bahşiş verir.Kapıcılar bayılıyor ona."-Toby,Atlanta
"Çok nakit para taşır.Birayı 100 dolarlık banknotla öder."-kathy,Missoula
"Bir diğer çiftle birlikteysek,'Yemek benden.Bir içki daha alın.Bahşişi de ben vereceğim'der.Bütçemizi deler sonra da kredi kartlarının faturaları gelince de çok şaşırır." -Lisa,Philadelphia
"Piyango bileti alır.Emeklilik planı budur." -Patsy,Narberth
"Her ay çek hesabımızı dengeler.Kuruşuna kadar.Dengelene kadar bir cümle konuşmaz.Onla evlenmeden önce rakamları yuvarlıyordum.Aşağı yukarı bakiyenin ne olduğu hakkında bir fikrim oluyordu.Ama şimdi bunu yapmaya cesaret edemiyorum.Yaparsam sinir krizi geçirir.Kendinden geçer." -Donna,Pittsburgh
"Sürekli flört eder.Garson kızlar,arkadaşlarının eşleri,kızkardeşim,annem.Etrafta başka kadın yoksa benle bile." -Sheila,Buffalo Grove
"Varsan,çarp!!!"
|

10-03-2009, 14:46
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Erkeklerin tüm bu katlanılmaz davranışlarına rağmen demekki hala onları seven ve onlardan vazgeçmeyen karıları var ne mutlu onlara
|

24-04-2009, 23:18
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
"Çok dışa dönük ve arkadaş canlısıdır.Pizza almaya gönderirken bir arkadaşına rastlamaması için dua ederim.Yoksa dönene kadar kahvaltı zamanı olur."
"kemerine kocaman çirkin bir anahtarlık asar.Üzerinde yüz tane anahtar vardır.Onun önemli biri olduğunu anlarsınız."
"Her türlü tatsızlıktan beni korumaya çalışır.Kötü haberleri saklar.Beni hayal kırıklığı ve üzüntüden uzak tutmaya çalışır.Sonuç olarak ne olup bittiğini bilmemekten sürekli tedirginimdir.Gerçeği öğrenmek için dört dönerim ama boşuna."
"Pratik bir mizah anlayışı var.Kendini engelleyemez.Kız dergilerinin adres listelerine maço erkek arkadaşlarının adreslerini verir.Ya da sağcı doslarının adreslerini sol derneklerinin yayın organlarına.Bunu çok komik olduğunu düşünür.Ofisinde bir çalışma arkadaşı işinde hızla tırmanmaktaydı.Kocam ve arkadaşları yaptıkları bir şakayla adamın kariyerini mahvettiler."
"Çorapları konusunda çok seçicidir.Jeanleri yırtık,süveterini güve yemiş,gömleği eskimiş olabilir.Ancak dizlerine kadar çorapları kusursuz,yeni,tertemiz ve ipek gibi olmalı."
"Kalın ve kara çoraplar giyer.Sıcak havada,şortla bile.Bir muhasebe şirketinden kaçmış mülteci gibidir."
"Asla çorap giymez.Soğuk havalarda bile ayaklarına birşey geçirmesi için kavga etmek zorunda kalırım.Takım elbise giydiği zamanlarda bile çorapsız kaytarmaya çalışır.Annemlen için resmi bir davet verdik.Smokinli ve çıplak ayaklıydı."
"Ayaklı bir ilkyardım çantasıdır.Daima yanında ilaç,yara bandı,alerji hapları,ağrı kesici ve vitamin bulundurur.Acil durumlar için."
"Varsan,çarp!!!"
|