PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muhsin başkanın ardından...

hiramusta
28-03-2009, 13:18
Her ölüm beni bir hüzne boğar ama hayatımda çok az insanın ardından gözyaşı döktüm.Bunlardan biriside değerli insan Muhsin Yazıcıoğlu'dur.O'nun siyasi hareketine hiçbir zaman katılmamış olsamda,teşkilatıyla çok yakın ilişkilerim oldu.O camiyadan çok güzel arkadaşlıklar,dostluklar elde ettim.Ben,Muhsin başkanı herzaman ilkeli,dik duruşlu ve dürüst olarak tanıdım ve hep öyle hatırlayacağım.Hiçbir zaman bunlardan taviz vermedi.Hiçbir siyasi çıkarın peşinden gitmedi.Daima ülkesinin menfaatlerini düşündü,kendisine teklif edilen kirli teklifleri herzaman elinin tersiyle itti.Siyasi,adli ve askeri darbe,muhtıra ve bildirilere karşı herzaman dik durdu ve bu dik duruşuyla seven sevmeyen herkesi takdirini kazandı....
Senin gidişinle birşeyler eksildi Muhsin başkan....İçimizden,gönlümüzden,vatanımızdan.Açtığ ın boşluk o kadar büyükki yerin öyle kolay kolay doldurulacak gibi değil.

Allah sana ve diğer değerli kardeşlerimize rahmet eylesin.Mekanınızı cennet eylesin.Cennette Resululaha komşu eylesin.Seni seven herkese sabırlar versin.Özellikle hanım ablamıza ve evlatlarına..Amin.

frodo
28-03-2009, 13:48
Evet dik durmuştur sevgili başkanınız.

Maraş'ta, Sivas'ta Çorum'da kadın çoluk çocuk demeden katleden gözü dönmüş katillerin
arkasında dik durmuştur.

Bahçelievler'de gencecik 7 TİP'li öğrencinin katliamında da aynı dikliği göstermiştir.

Sadece bunlar bile onun cennette " Resululaha komşu " olmasına yeter bence de.

hiramusta
28-03-2009, 14:25
Sevgili Frodo.
Ben o katliamları nefretle ve şiddetle kınıyorum.O katliamlar birer insanlık faciasıdır ve insanlığın bittiği noktadır.Ama be Muhsin Yazıcıoğlu'nun o katliamlarda bırakın bir parmağının olması,tek bir saç telinin dahi olduğunu düşünmüyorum.O faşist bir insan değildi.Aynı organizasyonun içinde bulunduğu insanlardan farklıydı bu yüzden içlerinde fazla barınamadı,ayrıldı ve kendi yolunu çizdi.Kendisine isnat edilen suçlardan yargılandı ve beraat etti ama bu süreçte 7,5 sene cezaevinde boşuboşuna yattı (bunun 5 senesi de hücredeydi).Cezaevindeyken solcu mahkumların haklarını işkence pahasına savunacak kadar mangal yürekli ve kişikli bir insandı.Sivas olaylarında da Arif Sağ ve yakınları hayatlarını BBP'lilere borçludurlar.Yanan otelden onlar sayesinde kurtulmuşlardır.

karadenizli
28-03-2009, 14:33
Malatyayı unuttun frodo

Sizin gibiler bunları ömrü boyunca kullanacaklar.
Bizde tarih boyunca çok acılar çektik,
ama onların demagojisini yapıyormuyuz,
saygıyla anıyoruz o kadar.
7 tip li öğrenciymiş,onlar gibi kaç öğrenci öldürüldü o taraftan bu taraftan

Ne zaman barış olursa bunları hatırlat tamammı çocuklarını bunların masallarıyla uyut,kinle donat onları,sonra bizleri eleştir.

Muhsin yazıcıoğluna ve yanındakilere Allahtan rahmet diliyorum.

frodo
28-03-2009, 14:40
Sevgili hiram iyiniyetinden hiç kuşkum yok. Ama sadece Ökkeş Kenger kimdir diye sor ve cevaplarını bul yeter.

Bu seni kesmez ise B.evler katliamını araştır.

frodo
28-03-2009, 14:42
Malatyayı unuttun frodo

Sizin gibiler bunları ömrü boyunca kullanacaklar.
Bizde tarih boyunca çok acılar çektik,
ama onların demagojisini yapıyormuyuz,
saygıyla anıyoruz o kadar.
7 tip li öğrenciymiş,onlar gibi kaç öğrenci öldürüldü o taraftan bu taraftan

Ne zaman barış olursa bunları hatırlat tamammı çocuklarını bunların masallarıyla uyut,kinle donat onları,sonra bizleri eleştir.

Muhsin yazıcıoğluna ve yanındakilere Allahtan rahmet diliyorum.

Karadenizli kimseyi kinle donatmak gibi derdim yok. Ama eli kanlı birisinin ölümü
ardından kuzu postuyla forumlarımızda arz-ı endam etmesini de kabullenecek değilim.

frodo
28-03-2009, 14:53
Piyade Yüzbaşı Sedat Kiper'in tanıklığı ise Yörükselim mahallesindeki kıyım tablosuna şunları ekliyordu: "Evlerin yanmakta olduğunu ve bazı sivil şahısların evlerini söndürmeye çalışmakta olduğunu, bir grup insanın toplu olarak kışlaya gelmekte olduklarını; mahallede yanan evlerin bahçelerinde cesetler gördüğünü; saat ıg.oo'a kadar mahallede görev yaptıklarını; itfaiyenin görev yapmasına engel olmak isteyen grupların olduğunu; dar bir sokak içinde yanmakta olan bir eve karşısındaki elektrik direğinin yatırılmış olduğunu ve bu evi yakanların direği kullanarak içeriye girmiş olduklarını; evin önünde yerde biri kadın ikisi erkek üç ceset olduğunu; bu yangını söndürdüklerini; bazı işyerlerinde büyük Türk bayraklarının asılı olduğunu..."

Bakalım bu gözü dönmüş katillerin elektrik direği dayayıp girdikleri evde neler olmuş:

"Aşağıdan dunları yakarak evi ateşe verdiler. Taşlarla camları kırarak içeriye ateş ettiler, dinamit attılar. Şişelere gaz doldurup attılar. Evin içi yanmaya başladı. Dumandan duramaz hale geldik. Balkona çıkmak zorunda kaldık. 0 sırada damın üstünde bulunan Recep ESENCELİ, 'Gelin sizi kurtaracağım' diyerek Ali BİLMEZ'i ve beni elimizden tutarak damın üstüne çekti. Ali BİLMEZ, dama çıkar çıkmaz vuruldu. Ben de yaralandım ve tekrar balkona düştüm. 0 sırada saldırganlar, 'Siz kadınlar aşağıya inin, erkekleri öldüreceğiz' diye bize bağırdılar. Teyzem Fatma BİLMEZ; 'Kocamı da öldürdünüz, oğlumu da öldürdünüz, daha ne istiyorsunuz?' diyerek saçını başını yoluyordu. İçerideki ateş biraz sönmüştü, tekrar içeri girdik. 0 sırada, damda bulunan Hasan ILDIRCAN'ı da vurdular. Evin içine yine dinamit atmaya başladılar. Saldırı sabahtan akşama kadar devam etti. Mecburen balkona çıktım ve 'Teslim oluyoruz' diye bağırdım. Evde erkek olarak yalnız Hasan BİLMEZ sağ kalmıştı. Onu da silahla yaraladılar. Teyzem Fatma BİLMEZ ile Selda BİLMEZ, yaralı olan Hasan'ı dama çıkardılar. Saldırganlar pencereye demir direk dayadılar ve eve bir sürü saldırgan doldu. Birisi beni merdivenlerden, yanan odunların üstüne attı. Ağzım ve yüzüm yandı. Biri 'kız yanıyor' diyerek beni ateşten aldı.."

frodo
28-03-2009, 15:28
Sevgili hiram demiş ki;
Sivas olaylarında da Arif Sağ ve yakınları hayatlarını BBP'lilere borçludurlar.Yanan otelden onlar sayesinde kurtulmuşlardır.

Bakalım öyle mi olmuş ;

Ali Çağan: Önce arabalarımızı yaktılar, sonra da arabalarımızdan aldıkları ve dışarıdan bidonla getirdikleri benzini otelin giriş bölümüne dökerek yakmaya başladılar. Genç, çocuk ve kadınlar güvende olacakları düşüncesi ile otelin 4. katında idiler, bizler birinci katta idik. Yangına karşı önlem olsun diye otelin elektriklerini kestiler. Bir ara kötü bir kokunun burnuma geldiğini hissettim ve nefes alamadım. Arka cephede açık duran pencereye doğru gittim, kafamı dışarıya uzatıp, derin bir nefes alıp, geriye dönüyordum ki arkadan birisi "Pencereden çık" dedi, yukarıya doğru da "Aşağıya gelin" diye bağırtılar duydum. Otel ile BBP binası arasında kömürlük gibi bir yapı vardı, çatısı tam birinci kat seviyesinde idi. Pencereden çikip ilk BBP'ye doğru giden ben idim. BBP katının balkonuna atlamak istedim. Ellerinde sopalarla saldırıp, bir yığın küfür savurduktan sonra "Nereden girdiyseniz oradan çıkın" diye bağırdılar. Ara bölmedeki çatıda sıkışıp kalmıştık. Sonradan adının komiser Mehmet olduğunu öğrendiğim, polis memuru da otelden ara bölmeye geldi ve BBP'lilere "Siz nasıl Müslümansınız? Adamlar burada diri diri yanıyorlar," dedi. O sırada komiser Mehmet'in telsizinden itfaiye aracının otelin ön kısmına yanaştığı ve oradan "güvenli noktaya inilebilir", tarzında bir anons geldi ve komiser Mehmet geriye dönerek "Koridordakilere seslenin 4. kata çıksınlar, itfaiye merdiveni otelin ön kısmına yanaşmış oradan inebilirler" dedi. Bu anonsu da duyduğumdan dolayı, üst kattakilerin güvenli noktaya indiklerini ve bizim arada sıkışıp kaldığımızı düşünüyordum. Elimde 2-3 çarşafın birbirine düğümlemiş olduğunu fark ettim ve onu oraya bıraktım. Komiser Mehmet, "Ben polisim, bunlar da otel müşterisi," dedi. Mutfak camını kırıp oradan içeriye girdi

pante
28-03-2009, 16:02
Tüm dinci faşistlerin, ülkücülerin, alperenlerin, Türk-İslamcıların, Fetullahçıların ve bilimum Muhsin Yazıcıoğlu severlerinin başı sağolsun.
Gönül isterdi ki hesap versinler.
Katıldıkları katliamlardan, faili meçhullerden, tüm karanlık ve kirli işlerden sorgulansınlar, tüm suçlular açığa çıksın ve cezalandırılsın. Olmadı.
Ergenekon davasında yer alan isimlerin başında olmalıydı. Olmadı.
O korunanlardandı.
Dincilerle omuz omuzaydı.
Başbakanın aziz dostlarından biriydi.
Fethullah Gülen'in de.
Tuncay Güney'in iddiaları arasında BBP'nin kuruluş masraflarının Gülen tarafından karşılandığı ve parayı bizzat Güney'in Muhsin yazıcıoğlu'na teslim ettiği yazılıdır. Ama hiç sorulmamıştır bile.
Danıştay üyesinin katili ve Hrant Dink'in katili içlerinden çıktı.
Konuşup bildiklerini açıklasaydı, o zaman insanlığın önünde dik durmuş olurdu.
O ise faşistlerin ve dincilerin karşısında dik durmayı tercih etti.

Sivas Katliamı'nın itirafçıları, katliamın planlayıcıları içerisinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun olduğunu ifade etmişlerdi. Hatta, katliam sırasında Sivas'ta olup olaylara önderlik ettiği söylenir. Bunlar itirafçıların ifadesi, bir de katliamı yaşayanların anlatımı vardır. Madımak Oteli'ndeki yangından kaçıp, yan taraftaki BBP binasına sığınmak isteyen birçok kişi silahla durdurulmuştur.
Parti pencerelerinden uzanan elleri kalaslı gençler tarafından dövülmüştür. Birçok insan orada can vermiştir. BBP'den yükselen "Geberin pislikler!" sesleri ise hiç dinmemiştir.

O bir dava adamıydı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

sanssızspermramazan
28-03-2009, 16:40
Tüm dinci faşistlerin, ülkücülerin, alperenlerin, Türk-İslamcıların, Fetullahçıların ve bilimum Muhsin Yazıcıoğlu severlerinin başı sağolsun.

Pante , cerkezleri unutmuşsun arada.
Muhsin Cerkes biliyorsun.:D:D:D
Adam malların ve kadınların ortak kullanımını savunanlara savaş açmış ne var bunda.:)
Şimdi benim katilim iyidirimi oynayacaz..:):)

pante
28-03-2009, 17:11
Pante , cerkezleri unutmuşsun arada.
Muhsin Cerkes biliyorsun.
Adam malların ve kadınların ortak kullanımını savunanlara savaş açmış ne var bunda.
Şimdi benim katilim iyidirimi oynayacaz..

"Türkçülerin" demedim ki "Çerkescilerin" diyeyim.
Ayrıca Çerkes olup olmadığını da bilmiyorum, bir iddiadır sadece.

Kadınların ve malların ortak kullanımı, hiçbir ekonomik sistemde yoktur.
Bu anti-komünist propagandadır.
İşte 70 yıllık sosyalist rejim ortada.
Hadi Rus'tan vazgeçtik, hangi Azeri, Kırgız, Kazak, Tatar ya da Çeçen "Sosyalist rejimde kadınlar ortaktı. Buzdolabını, koltuğu, kanapeyi ortak kullanırdık." demiş.
Ya da Küba'da, Kuzey kore'de vs. var mı bunun bir kanıtı?
Neyse safsata ile konu dağılmasın.
Muhsin başkanın başlığını dağıtmayalım.

Ardından yapılan söylemler çok ilginç. Dava adamı olduğu, vatansevere olduğu, Türk-İslam davasına büyük emek verdiği vs.
Üstelik bunları söyleyenler ulusalcılığa karşı olanlar.
Ulusalcılığı eleştiriyor ama Türk-İslam davasını yüceltiyor.
Çünkü ulusalcılıkta, İslam davası yok.
Bunlar ulusalcılığa karşı ama içinde İslam olan aşırı milliyetçiliğe, faşizme dost.
Katilin, hırsızın, ahlaksızın dini bir yanı varsa eğer, hemen kucak açıp korumaya alıyorlar. "Benim katilim, hırsızım, ahlaksızım iyidir" i daima oynuyorlar zaten.

frodo
28-03-2009, 17:27
Ne önemi var bilmiyorum ama M.Yazıcıoğlu Şarkışla Elmalılı köyündendir. Bu köy Türkmen
köyüdür.

karadenizli
28-03-2009, 17:41
sivas katlimamını onun düzenlediği söylenir..pante

Pante bu kinci,ideolojik
hiçbir dayanağı olmayan
yazını şiddetle kınıyorum
Bu işler öyle söylenirlerle olmaz.

size göre kim iyidirki
müslümansa,hakiki türkse...

sanssızspermramazan
28-03-2009, 18:15
"Türkçülerin" demedim ki "Çerkescilerin" diyeyim.
Ayrıca Çerkes olup olmadığını da bilmiyorum, bir iddiadır sadece.

Tabi ya, cerkesse katliamlara karışmaz değilmi.:D
Türkeş , kürt , muhsin cerkestir.
Türklerin önündeki engellerdir.

Kadınların ve malların ortak kullanımı, hiçbir ekonomik sistemde yoktur.
Bu anti-komünist propagandadır.

Sen hiç Engels abini okumazmısın pante.
Ne propagandası.
Dinciler kadını sahipli kullanmak ister M_L cilerde ortak.
Neden diye hiç düşündünmü hiç.:)

İşte 70 yıllık sosyalist rejim ortada.
Hadi Rus'tan vazgeçtik, hangi Azeri, Kırgız, Kazak, Tatar ya da Çeçen "Sosyalist rejimde kadınlar ortaktı. Buzdolabını, koltuğu, kanapeyi ortak kullanırdık." demiş.

Kanıtlar tabiki ordada pante, zorla M-L ci yapılmaya çalışılan insanlar ve Rusya.Şuan dünya sex turizmine bakarak bile anlayabilirsin.Çırpınma.:p

Katilin, hırsızın, ahlaksızın dini bir yanı varsa eğer, hemen kucak açıp korumaya alıyorlar. "Benim katilim, hırsızım, ahlaksızım iyidir" i daima oynuyorlar zaten.

Bunu sizde yapmıyormusunuz.
50 milyon insanın katledildiği bir ideolojiyi masumane gösterip savunan ben miyim.:)

pante
28-03-2009, 18:25
sivas katlimamını onun düzenlediği söylenir..pante

Pante bu kinci,ideolojik
hiçbir dayanağı olmayan
yazını şiddetle kınıyorum
Bu işler öyle söylenirlerle olmaz.

size göre kim iyidirki
müslümansa,hakiki türkse...

Irkçı bir halk düşmanı, bir cinayet çetesinin başı Türk olmuş-Arap olmuş, müslüman olmuş-ateist olmuş ne farkeder?
Sağlığında nefret edilecek eylemlere girmiş birine öldüğünde ne diye övgüler düzeyim?
"Sivas Katliamının tertipleyicilerinden olduğu söyleniyor" derken bunu kafamdan uydurmuyorum. Mahkeme tutanaklarına geçmiş, itirafçı sanık ifadelerinde var. Ama kesin kanıtı olmadığı için "söyleniyor" demekle yetindim, "tertipleyicilerindendir" demedim. Ama geçmişindeki katliamlar, karanlık işler bunun pek de abartı olduğunu göstermiyor. yakışır Muhsin başkana.

http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=16693

sanssızspermramazan
28-03-2009, 18:43
"Sivas Katliamının tertipleyicilerinden olduğu söyleniyor" derken bunu kafamdan uydurmuyorum. Mahkeme tutanaklarına geçmiş, itirafçı sanık ifadelerinde var. Ama kesin kanıtı olmadığı için "söyleniyor" demekle yetindim, "tertipleyicilerindendir" demedim. Ama geçmişindeki katliamlar, karanlık işler bunun pek de abartı olduğunu göstermiyor. yakışır Muhsin başkana.

http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=16693

Muhsin CİA ajanımı ki tertip yapsın.
Mahkeme tutanağı dediğiniz nedir.
Çıkarsınız mahkemeye istediğinizi söylersiniz tutanağa geçer.
Tutanakta var diye , Rus aşkıyla yananların bunu kullanmalarımı kanıt.
Bu ülkede itirafçıların kimler olduğunu TC suan çok rahat görüyor.
Apo edit akrabasının itirafçı olduğu bir ülkede mahkemelere çıkıp tutanaklara kayıt aldırmakmıdır gerçek.
Muhsinle uzaktan yakından hiç bir siyasi ve ideolojik düşüncede birleşmesemde Her türlü komüniste tercih ederim.
Nihayetinde Adam gibi Adamdır.Varmı böyle bir M-L 'ci tarih sahnesinde.:)

pante
28-03-2009, 19:34
Muhsin CİA ajanımı ki tertip yapsın.
Mahkeme tutanağı dediğiniz nedir.
Çıkarsınız mahkemeye istediğinizi söylersiniz tutanağa geçer.
Tutanakta var diye , Rus aşkıyla yananların bunu kullanmalarımı kanıt.
Bu ülkede itirafçıların kimler olduğunu TC suan çok rahat görüyor.
Apo edit akrabasının itirafçı olduğu bir ülkede mahkemelere çıkıp tutanaklara kayıt aldırmakmıdır gerçek.
Muhsinle uzaktan yakından hiç bir siyasi ve ideolojik düşüncede birleşmesemde Her türlü komüniste tercih ederim.
Nihayetinde Adam gibi Adamdır.Varmı böyle bir M-L 'ci tarih sahnesinde.

Nihayetinde bu söylem bile kötü değil.
Daha kötüsü de olabilirdi. "Hakettiler, iyi yapmış" da denebilirdi.

"Adam gibi adam" buysa eğer toplumumuz için, daha çok yol almamız gerekiyor demektir, asıl adamlara yetişebilmek için.
ML'ler içinden çıkmaz ki böyle bir adam örnek verelim.
Hiç bir ML katliamlarıyla, cinayetleriyle anılmadı şimdiye kadar.
Apo ML değil. Muhsin başkanın ise Apo'dan tek farkı Türk-İslamcı olmasıdır.
Belki Şırnak'ta, Eruh'ta doğan bir Kürt olsaydı, bu defa Kürt-İslamcı olacaktı.
Neyse daha toprağa verilmeden ardından fazla laf etmeyelim.
Geride acılı ailesi ve sevenleri var. Artık inandığı Allah'a havale olmuştur herşeyiyle. Hesabını O'na verir.

aydoe
28-03-2009, 20:03

Şanssızspermramazan sana ilgili linki vereyim oraya yazmaya devam et düşüncelerini

http://www.milliyetciler.de/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4042&postdays=0&postorder=asc&start=0

Gereken cevapları alırsın.
sevgiler

cigi
28-03-2009, 20:55
Muhsin Yazicioglu kesinlikle Cerkes degildir. Hollanda'da iki kizkardesi yasamlarini sürdürmektedirler. Dolayisi ile bu konuda üfürmeye kimse devam etmesin.

Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin acizligini izledigimiz bu aci olayda ölen insanlarin ailelerine sabirlar diliyorum.

Hala bazi insanlarin gecmisini ve irkini arastirarak durmadan didiklemenin kimlere ne faydalar sagladigini anlamayi kavramamis düsünceleri hayretle okuyorum.

Muhsin Yazicioglu' nun, ülkü ocaklari baskani iken yaptigi faaliyetlerini
unutmadim. Bir insan yasamini sürdürürken hesap sorulabilmeli diye düsünüyorum.Nasil bir zirh ile korundugu elbette biliniyor. MHP den ayrilmasi ile bu konu örtüsür die düsünüyorum.

Türk medyasi ise bu olaydan sonra Muhsin Yazicioglu hakkinda bazi eski konulari isitmaya baslarsa bence bu hic etik degildir. Bizler aramizda belki konusabiliriz eski günleri yad edebiliriz fakat medyanin bunu yapmaya hakki olmamali.

Saygilar.

sanssızspermramazan
28-03-2009, 21:39

Şanssızspermramazan sana ilgili linki vereyim oraya yazmaya devam et düşüncelerini

http://www.milliyetciler.de/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4042&postdays=0&postorder=asc&start=0

Gereken cevapları alırsın.
sevgiler

aydoe fake milliyetçilerle uğraşma al ben sana daha sağlam kaynak vereyim.

http://forum.turkcuerk.com/

ne oldu Muhsinin cerkes olduğunu öğrenince dünyanmı yıkıldı.

al bide buraya bak bakalım Munsin cerkes'miymiş neymiş.

http://www.milliyetciforum.com/

fakat muhsini severim, diğer cerkesler gibi değildir.Türküm diyebilecek kadar adam gibi adamdır.Kırolara falan benzemez.

sanssızspermramazan
28-03-2009, 21:42
Hiç bir ML katliamlarıyla, cinayetleriyle anılmadı şimdiye kadar.
.

hehe 5 bin kişiyide ben öldürdüm zaten.:)

http://www.ulkuocagi.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2705

aydoe
28-03-2009, 22:09
:DYok 5000 kişiyi sen öldürmedin ,ben öldürdüm :)
Muhsin Yazıcıoğlu Çerkesse ben Kürdüm ,sen Ermenisin o zaman:confused:

pante
28-03-2009, 22:19
hehe 5 bin kişiyide ben öldürdüm zaten

İnanırım, doğrudur.
80 öncesinde hergün 5-10 kişinin öldürülmesine alıştırılmıştık.

Benim dediğim farklı ama.
Hiçbir solcu cinayet ya da katliamlarla anılmaz, o konudan ünlenmemiştir.
Ama ülkücülerde gani.
Mehmet Ali Ağca, Abdullah Çatlı, Haluk Kırcı, Muhsin yazıcıoğlu, Ökkeş Şendiller, Tevfik Ağansoy, İsa Armağan, Oral Çelik, Yalçın Özbey, Mehmet Şener, Mehmet Gül ve daha niceleri. Adam çıkıyor televizyona "1000 kişiyi öldürmüşümdür diyor." Ayhan Çarkın'dı galiba. Sol'dan böyle bir seri katil çıktığı görülmüş şey mi?
Nostalji istiyorsan eğer:

http://www.marksisttutum.org/ulkucufasisthareket3.htm

http://www.anarsi.org/arsiv.php?isl=oku&id=259&tip=1&ust=120

dilaver
28-03-2009, 22:31
Veli Can Oduncuyu unuttun pante . Zannedersem 17 yaşında 7 cinayeti vardı.

saygılarımla

sanssızspermramazan
28-03-2009, 22:44
:DYok 5000 kişiyi sen öldürmedin ,ben öldürdüm :)
Muhsin Yazıcıoğlu Çerkesse ben Kürdüm ,sen Ermenisin o zaman:confused:

aydoe niye araştırmayı denemiyorsun.
gerçekler seni korkutmasın.
ben kürdümde bir aşağılama sezdim..:D:D:D

Absürdist
28-03-2009, 23:47
Hala bazi insanlarin gecmisini ve irkini arastirarak durmadan didiklemenin kimlere ne faydalar sagladigini anlamayi kavramamis düsünceleri hayretle okuyorum.

Katılıyorum. Katil biri türk olsa ne olur çerkez olsa ne olur hiç bir önemi yok insan değil ki en başta. yaptıkları türklere veya çerkezlere de mal edilemeyeceğine göre bu çerçevede tartışılması yersiz bence.

aydoe
29-03-2009, 00:51
''aydoe niye araştırmayı denemiyorsun''

1954 yılında Şarkışla'nın Elmalı köyünde doğan Yazıcıoğlu
http://tr.wikipedia.org/wiki/Muhsin_Yaz%C4%B1c%C4%B1o%C4%9Flu

Köyün kurucusu Türkmen boyundan olan kızıllardan KIZIL ALİ.dir
http://tr.wikipedia.org/wiki/Elmal%C4%B1,_%C5%9Eark%C4%B1%C5%9Fla

Hiçbir milleti aşağılamam söz konusu değildir,etnik ayrımcılığa karşıyım,ayrımcı şöven milliyetçiliğede karşıyım.
O yüzden Türk islam sentezine de ,Kürt islam sentezinede karşıyım.
Yalnınca büyücülüğe değil üfürükçülüğede karşıyım.
Sevgili Ermeni kardeşim şanssızsperamazan

KızıL
29-03-2009, 01:55
her yerde allah rahmet eylesinler vardı ve bende asla yılmadan korkmadan yazacağım
Hak Yerini Buldu!!!
belgatta maraşta katliamları unutmadık!!
ölüm emri verilen doktoru unutmadık!!
7 tipli yoldaşımı unutmadık!!
alperen ocaklarının iğrenç saldırılarınıda unutmadık!!
isterdim ki kanları dökülenler tarafından öldürülsün ama değilmiş....
ölünün arkasından konuşma meselesine gelince benim ahlakımda ölünün nasıl biri olduğuna bakılır ve buna görede hak yerini buldu denir.. Tıpkı zamanında "eğer bırakmazsanız her yere bomba koyarız" deyipte bırakılmasını sağladığı çatlı gibi sonu aynı oldu aynı faşistler aynı şekilde öldüler...

şansızspermramazan senin attığın iğrenç iddialara gelince yalan kelimesi az kalıyor site kuralları sözlerime engel oluyor ben bir MARKSİST LENİNİSTİM sizin gibi düşünen faşistler vardı zamanında aynı şekilde dincilerde işte onlar korkularından sizin bugün söylediğiniz yalanları söylediler kadının ortak kullanımı!!! onlar tarikatlarında kadınları ortak kullanırken bu ülkenin yoldaşına asla ahlaksızca davranmayan onurlu devrimcilerine bu iftirayı attılar kendileri kadını döverken biz dövülemez dedik diye...
ben kübaya gittim ve hersene gidenimiz çook sovyet zamanında yaşayan akrabalarımda var ve bilhassa ustalarımızın yazıları var MARKS ENGELS YADA LENİN HATTA STALİN YOLDAŞ hangi yazısında kadının mülkiyetini ortak ilan etmiş hangi kitapta kadının kullanımı diye bişey var sizin aklınızda kadın mal olduğu için ortak kullanım yalanı var!! biz malı ortak kullanırız ekmeği ortak kullanırız ama eşlerimizi asla!! nazımın da dediği gibi yarin yanağından gayri her yerde herşeyde hep beraber!!
Son olarakta şunu sölim malı ortak kullandığımız gibi kadını mal olarak görmediğimiz gibi mal kafalılardan da asla haz etmeyiz..

ne böylesi ne senin gibisi hiçbir zaman çıkmadı M-L cilerden çıkmayacağı içinde memnunum...

cigi
29-03-2009, 05:25
Veli Can Oduncuyu unuttun pante . Zannedersem 17 yaşında 7 cinayeti vardı.

saygılarımla

Birde Ibrahim Ciftci' yi ekliyelim sevgili dilaver.Bu üsütük canliyi birebir tanima firsatim da olmustu.

sanssızspermramazan
29-03-2009, 14:10
İnanırım, doğrudur.
80 öncesinde hergün 5-10 kişinin öldürülmesine alıştırılmıştık.

Benim dediğim farklı ama.
Hiçbir solcu cinayet ya da katliamlarla anılmaz, o konudan ünlenmemiştir.
Ama ülkücülerde gani.

Marksistler öldürünce genelde kahraman ilan edilir.:D
Yurdum feodal Türkiyesinde durum böyledir.
Her yerde boy bık denizler, ulaşlar, kaypakkaya resimleri dolanır durur.
Katillerin kahraman olduğu tek ülke Türkiye.:)
İşin garibi Hümanizmin her dönem dedeğim gibi her yüze uyan bir maske olması.
Amaç insanmı ideolojimi. ?
Senin katilinmi iyi yoksa benim katilimmi.:)
Hoş benim katilim yok.:D
Ya marksistlerin var yada Ülkücülerin Cerkes Katilleri var.
Tabi ortada dolanan CIA hareketlerinden bahseden yok.
Özellikle Marksistlerin sığ düşünme anlayışı konuları derinlikli analinizi imkansız kılıyor.Maddeciyiz bilimseliz ya o yüzden.:)

sanssızspermramazan
29-03-2009, 14:14
''aydoe niye araştırmayı denemiyorsun''

1954 yılında Şarkışla'nın Elmalı köyünde doğan Yazıcıoğlu
http://tr.wikipedia.org/wiki/Muhsin_Yaz%C4%B1c%C4%B1o%C4%9Flu

Köyün kurucusu Türkmen boyundan olan kızıllardan KIZIL ALİ.dir
http://tr.wikipedia.org/wiki/Elmal%C4%B1,_%C5%9Eark%C4%B1%C5%9Fla

Hiçbir milleti aşağılamam söz konusu değildir,etnik ayrımcılığa karşıyım,ayrımcı şöven milliyetçiliğede karşıyım.
O yüzden Türk islam sentezine de ,Kürt islam sentezinede karşıyım.
Yalnınca büyücülüğe değil üfürükçülüğede karşıyım.
Sevgili Ermeni kardeşim şanssızsperamazan

yau aydoe, wikiyi kendine bilgi kabul ediyorsan üzgünüm senin için, soy araştırmaları var bi dolu niye alıp incelemiyorsunda Wikiye kimin tarafından basıldığı belli olmayn bir yazıyı kanıt diye önüme sunuyorsun.

Asla cerkes'leri aklayamazsın.:D
Muhsinin Cerkes olduğunu tüm Ülkücü camia bilir.:D
Senin mantığınla Baykalda Antalyada doğumuştur ve Türkmendir.:)
Peki Türkmenmidir diye sorarlar adama.:p
Bu aristo mantığından titreyip kendini kurtarmalısın.:(

sanssızspermramazan
29-03-2009, 14:16
Katılıyorum. Katil biri türk olsa ne olur çerkez olsa ne olur hiç bir önemi yok insan değil ki en başta. yaptıkları türklere veya çerkezlere de mal edilemeyeceğine göre bu çerçevede tartışılması yersiz bence.

Burdaki ironi kürt, cerkes veya başka bir şey olması değil.Özellikle kendine solcu diyen yandan çarklıların her olayı Türkler Faşisttir demek için kullanmaları.Rusyadan aldıkları emir tekrarları.;)

cigi
29-03-2009, 17:02
Muhsinin Cerkes olduğunu tüm Ülkücü camia bilir.:D

Demek ki ülkücü camia bunu da yanlis biliyormus.:D
Kiz kardeslerinden daha mi iyi biliyorsunuz?

Iki tane kiz kardesi ve akrabalari ile ilgili yazi yaziyorum hala kafanda bir isik yanmiyor.
Bas bakayim su salterlerinin dügmesine. Tabii varsa.;)

sanssızspermramazan
29-03-2009, 17:33
Demek ki ülkücü camia bunu da yanlis biliyormus.:D
Kiz kardeslerinden daha mi iyi biliyorsunuz?

Iki tane kiz kardesi ve akrabalari ile ilgili yazi yaziyorum hala kafanda bir isik yanmiyor.
Bas bakayim su salterlerinin dügmesine. Tabii varsa.;)

cigi,
sana söyleyecek sözde bulamıyorum,(tabi lafın gelişi.:D)
2 tane kız kardeşi hollandada yaşıyormuş.
vay be kanıta bak.
yau biraz ülkücü bloglardan soy araştırması yapsana.
adam cerkes kökenli fakat ben Türküm diyor.
bunu niye içinize sindiremiyorsunuz anlayamıyorum.
siz bunu diyemiyorsanız bu Muhsinin sorunu değil,
Hiç bir ortak düşüncemiz olmamasına karşın Muhsin adam gibi adam.
Varmı böyle bir Marksist varsa ismini yazda bilelim.:)
MHP forumu biraz karıştırsan cerkes soydan geldiklerini göreceksi fakat ne mümkün.:)
Aslında ben bunu yargılamıyorum sadece bazı kimselere kapak olsun diye ironi yapıyorum.
Ha onlarmı kim , onlar kendilerini bilir sen kendini yorma.:)

cigi
29-03-2009, 21:45
cigi,
sana söyleyecek sözde bulamıyorum,(tabi lafın gelişi.:D)
2 tane kız kardeşi hollandada yaşıyormuş.
vay be kanıta bak.
yau biraz ülkücü bloglardan soy araştırması yapsana.
adam cerkes kökenli fakat ben Türküm diyor.
bunu niye içinize sindiremiyorsunuz anlayamıyorum.

Beni kimsenin soyu sopu zaten ilgilendirmez.Simdiye kadar hicte ilgilendirmedi. Ne sindirmesinden bahsediyorsun.:)

Isim gücüm yok soy sop arastirmasi yapacagim. Bunu ancak beyinleri hala gelismemis insanlar yapar. Ben bir daha altini cizerek yazayimda, sen soy agaclarinin kabuklarini gene kazimaya devam et.:D

Kiz kardesleri bana 5 km. uzaktalar. Eslerinin akrabasida 100 metre uzagimda....A benim soy agaci meraklisi.:D

Türkmenleri, Cerkes yaptinya helal olsun sana... Daha dün gece bir defa daha sorup iyice teyid ettirdim.Senin gönlünden öyle geciyorsa benim icin zaten hava hos.

Anadolu'da yasayan her insan benim kardesimdir.Benim böyle bir kompleksim yok ki...Kürt kardeslerimiz ile olan ince ayar bittimi ne?
Sira Cerkes kardeslerime mi geldi?
Cerkes'lerden sonra sirada ne var?:mad:

KızıL
31-03-2009, 05:51
Bu forumda en boş konuşan insan sensin şanssızsperm ramazan asılsız iddialarla googleden arayıp gözüne çarpan cevaplarla karşımıza gelme hezimete ugrarsın!! hele hele ülkücü forumları bloglarını kaynak göstermeye kalkma onlardan kaynak olursa bu ülke yok olur.. Daha MARKSİST LENİNİSTLERİN kadının ortak kullanımı saçmalığını ispatlıyamadın!! engels'den yazı koy buraya onun kitaplarını okudun mu demiştin biz okuduk senin nekadar okuduğunu görelim?? komünist manifestoyuda oku bak kadınlar için ne demiş!! ayrıca denizler mahirler katil değil nevsi müdefa için silah kullananlara katil denmez!! senin mantığınla tüm askerler polisler korumalar güvenlikçiler katil!! denizler durduk yere kımseyi öldürmedi...
valla ağzı olan konuşuyor buna dur demek lazım milletin ağzı torba değilse büzemiyorsak ağzına bişey tıkamak lazım... iddialarının ıspatlarını buraya as yada birdaha konuşma..
sert üslubum için diğer dostlarımdan özür dilerim..

azınlık
31-03-2009, 11:03
sert üslubum için diğer dostlarımdan özür dilerim..

Dostum,

Keşke benim üslubum da senin kadar sert(!) olabilse ...

Katilin Çerkez'i, Laz'ı, Türk'ü, Kürt'ü olmaz. Katil, katildir. Ve M. Yazıcıoğlu hayatı boyunca katliamlara katılmış ve onları organize etmiş bir kişidir.

Şimdi sırf bir kazada öldü diye melek ilan edilmesi en hafifinden abestir.

sperm kardeş, spermde senden fazla beyin vardır; "kadının ortak kullanımı" gibi bir saçmalığı nasıl ağzına alabiliyorsun? Bunun komünist bir kadın için nasıl bir aşağılama olduğunu hiç düşündün mü? Böyle bir lafı edebilme cesaretini nereden buluyorsun?

A.

KızıL
31-03-2009, 17:40
sperm kardeş, spermde senden fazla beyin vardır; "kadının ortak kullanımı" gibi bir saçmalığı nasıl ağzına alabiliyorsun? Bunun komünist bir kadın için nasıl bir aşağılama olduğunu hiç düşündün mü? Böyle bir lafı edebilme cesaretini nereden buluyorsun?

A.
sevgili azınlık bu kişinin ki cesaret kesinlıkle değil bu kişininki cahil saldırısı ben kendisine hodri meydan dedim kendisi engelsten bahsetti bu konuda ben yazıları buraya asmasını iftiralarının belgelerini sunmasını istiyorum eğer cesareti varsa tabi!!

hiramusta
31-03-2009, 22:45
...
Şüphe yok, herkes Rabbin'e döner
Kekik kokulu değil artık dağlarım
Üstünde ağlamaklı yılkı atları
Biliyorum üşümeyeceksin bir daha
Çünkü üstünde Resul'ün kanatları”

Bülent Uygun (Sivasspor Teknik Direktörü)

Onursal Bedirhan
31-03-2009, 22:59
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/5826791.asp?m=1&gid=112&srid=3428&oid=5

dilaver
01-04-2009, 00:28
Ölüm İlanı

Seni tanıyordum.

Elinde silah, Komünist avına çıktığın ta o ilk günlerden beri seni tanıyordum.

Önce Ankara'da sonra İstanbul'da ve tüm bir ülkede kana bulamadığın sokak, kahvehane, okul avlusu, fabrika önü kalmamıştı.

Ev baskınları yaptın, kör karanlıklarda.

Boğarak öldürdüğün arkadaşlarımın üstüne, kurşun yağdırmak marifetlerin arasındaydı.
Bahçelievler'de yedi canıma sen kıydın.

Ellerine bulaşmış insan kanıyla, yüzünü yıkıyordun her sabah.

Sarkık bıyıkların, yaz kış üstünden çıkarmadığın kara ceketin, korkak - hain sinsi, kan oturmuş bakışların, gözümün önünden hiç gitmedi.

16 Mart katliamında kardeşlerimin üstüne kurşun yağdıranların başında sen vardın.

1979 kışında, Ankara Ziraat Fakültesi öğrencisi, kayınbiraderim Sabit Torun’u Balgat'da evinin önünde pusu kurup, yaylım ateşine tutanların başında sen vardın.

Kalbura çevirdiğiniz o körpe bedendeki, yirmi bir kurşunun dört adedi, senin cinayet aletinden çıkmıştı.

Maraş’ı kana sen buladın.

Annelerimizin karnındaki bebeklerimizi katlettin.

Bir değil, beş değil, on değil yüzlerle canımızı ateşe verdin.

Yozgat, Çorum ve 93'te Sivas'da yine sen vardın.

Bir dağ başında, elinde silahın uluyan resimlerini anımsıyorum,
Madımak ateşe verildiğinde, “tahrik var” diyen yine senin ölüm kokulu sesindi.

Korkağın tekiydin.

Uçan kuştan, akan sudan, kararmış geceden, gündüz güneşten ve insan sesinden ödün patlardı.
Bu yüzden olsa gerek seni yalnız başına kimse görmedi!

Kuyruğunu kıstırıp, sokak köşelerine pusu kuran, uyuzluk misali yaşadın.

Ardında iş ortağın onca ‘tosuncuk’ varken, hep güvencede hissettin kendini.

Bu ülke katillerini seviyor ya, seni daha çok seviyorlar!

Bahçeli de seviyor seni, Baykal da, Tayyip de, Erbakan da.

Halen arkan sağlam.

Ardından methiyeler düzülüyor!

Yazık oldu sana yazık. Ölümün böyle olmamalıydı!

Ateşe verdiğin o Maraş yolu, canını aldı!

Çakılıp kaldın bir dağın başına.

Beş santim buz tutmuş bedenin.

Zavallı ürkek yüreğin donmuş!

Üzülmedim.

Hiç unutmayacağım söz!

Aklıma Faşizm düştüğü her an, önce seni anıyordum, yine seni anacağım

saygılarımla

frodo
01-04-2009, 00:54
Ölenin ardından konuşmak istemediğimizden, bangır bangır bağırırken televizyonlar sustuk
görmezden geldik. M.Yazıcıoğlu ile ilgili hiç bir ileti girmedik. Hiç konuşmadığımız halde kendi
aramızda hiç bir DÖ üyesi açmadı böyle bir başlık.

Sevindik mi peki ölümüne ?

Hayır. Ama sevinirdik halk adına karar veren bir mahkemede alsaydı cezasını. Çünkü
o halk adına yargılanmayı hak ediyordu. Resmi rakamlarla sadece Maraş'ta ölen 121 canın
ahı yeter sadece..

Bu başlığı kilitliyor ve ölüsüyle forumlarımızı işgal etmesine yeter diyorum.