28-03-2009, 13:18
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Muhsin başkanın ardından...
Her ölüm beni bir hüzne boğar ama hayatımda çok az insanın ardından gözyaşı döktüm.Bunlardan biriside değerli insan Muhsin Yazıcıoğlu'dur.O'nun siyasi hareketine hiçbir zaman katılmamış olsamda,teşkilatıyla çok yakın ilişkilerim oldu.O camiyadan çok güzel arkadaşlıklar,dostluklar elde ettim.Ben,Muhsin başkanı herzaman ilkeli,dik duruşlu ve dürüst olarak tanıdım ve hep öyle hatırlayacağım.Hiçbir zaman bunlardan taviz vermedi.Hiçbir siyasi çıkarın peşinden gitmedi.Daima ülkesinin menfaatlerini düşündü,kendisine teklif edilen kirli teklifleri herzaman elinin tersiyle itti.Siyasi,adli ve askeri darbe,muhtıra ve bildirilere karşı herzaman dik durdu ve bu dik duruşuyla seven sevmeyen herkesi takdirini kazandı....
Senin gidişinle birşeyler eksildi Muhsin başkan....İçimizden,gönlümüzden,vatanımızdan.Açtığ ın boşluk o kadar büyükki yerin öyle kolay kolay doldurulacak gibi değil.
Allah sana ve diğer değerli kardeşlerimize rahmet eylesin.Mekanınızı cennet eylesin.Cennette Resululaha komşu eylesin.Seni seven herkese sabırlar versin.Özellikle hanım ablamıza ve evlatlarına..Amin.
|

28-03-2009, 13:48
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Evet dik durmuştur sevgili başkanınız.
Maraş'ta, Sivas'ta Çorum'da kadın çoluk çocuk demeden katleden gözü dönmüş katillerin
arkasında dik durmuştur.
Bahçelievler'de gencecik 7 TİP'li öğrencinin katliamında da aynı dikliği göstermiştir.
Sadece bunlar bile onun cennette " Resululaha komşu " olmasına yeter bence de.
İnsani olan her şey kabûlüm.
|

28-03-2009, 14:25
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sevgili Frodo.
Ben o katliamları nefretle ve şiddetle kınıyorum.O katliamlar birer insanlık faciasıdır ve insanlığın bittiği noktadır.Ama be Muhsin Yazıcıoğlu'nun o katliamlarda bırakın bir parmağının olması,tek bir saç telinin dahi olduğunu düşünmüyorum.O faşist bir insan değildi.Aynı organizasyonun içinde bulunduğu insanlardan farklıydı bu yüzden içlerinde fazla barınamadı,ayrıldı ve kendi yolunu çizdi.Kendisine isnat edilen suçlardan yargılandı ve beraat etti ama bu süreçte 7,5 sene cezaevinde boşuboşuna yattı (bunun 5 senesi de hücredeydi).Cezaevindeyken solcu mahkumların haklarını işkence pahasına savunacak kadar mangal yürekli ve kişikli bir insandı.Sivas olaylarında da Arif Sağ ve yakınları hayatlarını BBP'lilere borçludurlar.Yanan otelden onlar sayesinde kurtulmuşlardır.
|

28-03-2009, 14:33
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
Malatyayı unuttun frodo
Sizin gibiler bunları ömrü boyunca kullanacaklar.
Bizde tarih boyunca çok acılar çektik,
ama onların demagojisini yapıyormuyuz,
saygıyla anıyoruz o kadar.
7 tip li öğrenciymiş,onlar gibi kaç öğrenci öldürüldü o taraftan bu taraftan
Ne zaman barış olursa bunları hatırlat tamammı çocuklarını bunların masallarıyla uyut,kinle donat onları,sonra bizleri eleştir.
Muhsin yazıcıoğluna ve yanındakilere Allahtan rahmet diliyorum.
|

28-03-2009, 14:40
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sevgili hiram iyiniyetinden hiç kuşkum yok. Ama sadece Ökkeş Kenger kimdir diye sor ve cevaplarını bul yeter.
Bu seni kesmez ise B.evler katliamını araştır.
|

28-03-2009, 14:42
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
karadenizli´isimli üyeden Alıntı
Malatyayı unuttun frodo
Sizin gibiler bunları ömrü boyunca kullanacaklar.
Bizde tarih boyunca çok acılar çektik,
ama onların demagojisini yapıyormuyuz,
saygıyla anıyoruz o kadar.
7 tip li öğrenciymiş,onlar gibi kaç öğrenci öldürüldü o taraftan bu taraftan
Ne zaman barış olursa bunları hatırlat tamammı çocuklarını bunların masallarıyla uyut,kinle donat onları,sonra bizleri eleştir.
Muhsin yazıcıoğluna ve yanındakilere Allahtan rahmet diliyorum.
|
Karadenizli kimseyi kinle donatmak gibi derdim yok. Ama eli kanlı birisinin ölümü
ardından kuzu postuyla forumlarımızda arz-ı endam etmesini de kabullenecek değilim.
|

28-03-2009, 14:53
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
|
Piyade Yüzbaşı Sedat Kiper'in tanıklığı ise Yörükselim mahallesindeki kıyım tablosuna şunları ekliyordu: "Evlerin yanmakta olduğunu ve bazı sivil şahısların evlerini söndürmeye çalışmakta olduğunu, bir grup insanın toplu olarak kışlaya gelmekte olduklarını; mahallede yanan evlerin bahçelerinde cesetler gördüğünü; saat ıg.oo'a kadar mahallede görev yaptıklarını; itfaiyenin görev yapmasına engel olmak isteyen grupların olduğunu; dar bir sokak içinde yanmakta olan bir eve karşısındaki elektrik direğinin yatırılmış olduğunu ve bu evi yakanların direği kullanarak içeriye girmiş olduklarını; evin önünde yerde biri kadın ikisi erkek üç ceset olduğunu; bu yangını söndürdüklerini; bazı işyerlerinde büyük Türk bayraklarının asılı olduğunu..."
|
Bakalım bu gözü dönmüş katillerin elektrik direği dayayıp girdikleri evde neler olmuş:
|
"Aşağıdan dunları yakarak evi ateşe verdiler. Taşlarla camları kırarak içeriye ateş ettiler, dinamit attılar. Şişelere gaz doldurup attılar. Evin içi yanmaya başladı. Dumandan duramaz hale geldik. Balkona çıkmak zorunda kaldık. 0 sırada damın üstünde bulunan Recep ESENCELİ, 'Gelin sizi kurtaracağım' diyerek Ali BİLMEZ'i ve beni elimizden tutarak damın üstüne çekti. Ali BİLMEZ, dama çıkar çıkmaz vuruldu. Ben de yaralandım ve tekrar balkona düştüm. 0 sırada saldırganlar, 'Siz kadınlar aşağıya inin, erkekleri öldüreceğiz' diye bize bağırdılar. Teyzem Fatma BİLMEZ; 'Kocamı da öldürdünüz, oğlumu da öldürdünüz, daha ne istiyorsunuz?' diyerek saçını başını yoluyordu. İçerideki ateş biraz sönmüştü, tekrar içeri girdik. 0 sırada, damda bulunan Hasan ILDIRCAN'ı da vurdular. Evin içine yine dinamit atmaya başladılar. Saldırı sabahtan akşama kadar devam etti. Mecburen balkona çıktım ve 'Teslim oluyoruz' diye bağırdım. Evde erkek olarak yalnız Hasan BİLMEZ sağ kalmıştı. Onu da silahla yaraladılar. Teyzem Fatma BİLMEZ ile Selda BİLMEZ, yaralı olan Hasan'ı dama çıkardılar. Saldırganlar pencereye demir direk dayadılar ve eve bir sürü saldırgan doldu. Birisi beni merdivenlerden, yanan odunların üstüne attı. Ağzım ve yüzüm yandı. Biri 'kız yanıyor' diyerek beni ateşten aldı.."
|
|

28-03-2009, 15:28
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Sevgili hiram demiş ki;
|
Sivas olaylarında da Arif Sağ ve yakınları hayatlarını BBP'lilere borçludurlar.Yanan otelden onlar sayesinde kurtulmuşlardır.
|
Bakalım öyle mi olmuş ;
|
Ali Çağan: Önce arabalarımızı yaktılar, sonra da arabalarımızdan aldıkları ve dışarıdan bidonla getirdikleri benzini otelin giriş bölümüne dökerek yakmaya başladılar. Genç, çocuk ve kadınlar güvende olacakları düşüncesi ile otelin 4. katında idiler, bizler birinci katta idik. Yangına karşı önlem olsun diye otelin elektriklerini kestiler. Bir ara kötü bir kokunun burnuma geldiğini hissettim ve nefes alamadım. Arka cephede açık duran pencereye doğru gittim, kafamı dışarıya uzatıp, derin bir nefes alıp, geriye dönüyordum ki arkadan birisi "Pencereden çık" dedi, yukarıya doğru da "Aşağıya gelin" diye bağırtılar duydum. Otel ile BBP binası arasında kömürlük gibi bir yapı vardı, çatısı tam birinci kat seviyesinde idi. Pencereden çikip ilk BBP'ye doğru giden ben idim. BBP katının balkonuna atlamak istedim. Ellerinde sopalarla saldırıp, bir yığın küfür savurduktan sonra "Nereden girdiyseniz oradan çıkın" diye bağırdılar. Ara bölmedeki çatıda sıkışıp kalmıştık. Sonradan adının komiser Mehmet olduğunu öğrendiğim, polis memuru da otelden ara bölmeye geldi ve BBP'lilere "Siz nasıl Müslümansınız? Adamlar burada diri diri yanıyorlar," dedi. O sırada komiser Mehmet'in telsizinden itfaiye aracının otelin ön kısmına yanaştığı ve oradan "güvenli noktaya inilebilir", tarzında bir anons geldi ve komiser Mehmet geriye dönerek "Koridordakilere seslenin 4. kata çıksınlar, itfaiye merdiveni otelin ön kısmına yanaşmış oradan inebilirler" dedi. Bu anonsu da duyduğumdan dolayı, üst kattakilerin güvenli noktaya indiklerini ve bizim arada sıkışıp kaldığımızı düşünüyordum. Elimde 2-3 çarşafın birbirine düğümlemiş olduğunu fark ettim ve onu oraya bıraktım. Komiser Mehmet, "Ben polisim, bunlar da otel müşterisi," dedi. Mutfak camını kırıp oradan içeriye girdi
|
|

28-03-2009, 16:02
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Tüm dinci faşistlerin, ülkücülerin, alperenlerin, Türk-İslamcıların, Fetullahçıların ve bilimum Muhsin Yazıcıoğlu severlerinin başı sağolsun.
Gönül isterdi ki hesap versinler.
Katıldıkları katliamlardan, faili meçhullerden, tüm karanlık ve kirli işlerden sorgulansınlar, tüm suçlular açığa çıksın ve cezalandırılsın. Olmadı.
Ergenekon davasında yer alan isimlerin başında olmalıydı. Olmadı.
O korunanlardandı.
Dincilerle omuz omuzaydı.
Başbakanın aziz dostlarından biriydi.
Fethullah Gülen'in de.
Tuncay Güney'in iddiaları arasında BBP'nin kuruluş masraflarının Gülen tarafından karşılandığı ve parayı bizzat Güney'in Muhsin yazıcıoğlu'na teslim ettiği yazılıdır. Ama hiç sorulmamıştır bile.
Danıştay üyesinin katili ve Hrant Dink'in katili içlerinden çıktı.
Konuşup bildiklerini açıklasaydı, o zaman insanlığın önünde dik durmuş olurdu.
O ise faşistlerin ve dincilerin karşısında dik durmayı tercih etti.
Sivas Katliamı'nın itirafçıları, katliamın planlayıcıları içerisinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun olduğunu ifade etmişlerdi. Hatta, katliam sırasında Sivas'ta olup olaylara önderlik ettiği söylenir. Bunlar itirafçıların ifadesi, bir de katliamı yaşayanların anlatımı vardır. Madımak Oteli'ndeki yangından kaçıp, yan taraftaki BBP binasına sığınmak isteyen birçok kişi silahla durdurulmuştur.
Parti pencerelerinden uzanan elleri kalaslı gençler tarafından dövülmüştür. Birçok insan orada can vermiştir. BBP'den yükselen "Geberin pislikler!" sesleri ise hiç dinmemiştir.
O bir dava adamıydı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.
|

28-03-2009, 16:40
|
 |
Denetimdeki Üye
|
|
|
|
pante´isimli üyeden Alıntı
Tüm dinci faşistlerin, ülkücülerin, alperenlerin, Türk-İslamcıların, Fetullahçıların ve bilimum Muhsin Yazıcıoğlu severlerinin başı sağolsun.
|
Pante , cerkezleri unutmuşsun arada.
Muhsin Cerkes biliyorsun.   
Adam malların ve kadınların ortak kullanımını savunanlara savaş açmış ne var bunda. 
Şimdi benim katilim iyidirimi oynayacaz.. 
|