Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Multimedya (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=15)
-   -   NtvSoruyor Programında Darwin Sansürü, Evrim Teorisi, Yaradılışçılık (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=22859)

ahmetsln 27-01-2011 16:32

NtvSoruyor Programında Darwin Sansürü, Evrim Teorisi, Yaradılışçılık

1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8

Olayı bitirmişler.Aslında şöyle tartışmalar sürekli olsa da halkımız bilinçlense.

Teşekkürler GarajımdekiEjder

AhbAp 27-01-2011 17:22

Bu programı kaçırmıştım. En kısa sürede izleyeceğim. Özellikle de Ergi Deniz Özsoy'un bu programda olması, daha izlemeden de söyleyebilirim ki son derece faydalı ve bilgilendirici olmuştur.

Paylaşım için teşekkürler!..

AhbAp 27-01-2011 20:13

Nihayet izlemeyi bitirdim. Daha önce izlediğim benzer programlardan (mesela yine Ergi Deniz Özsoy'un Sansürsüz programında, Yiğit Bulut destekli HY'cilere ve diğer biyoloji profesörlerine(!) karşı evrimi savunduğu programlardan) farklı olmayan ve aslında olayın kilit noktasını oluşturan şeyi bir kere daha üzülerek gördüm: Dini böylesi ortamlarda açıkça eleştiremediğimiz (ve muhtemelen onyıllarca eleştiremeyeceğimiz) zaman, evrim ve bilimle ilgili diğer şeyleri anlatmak maalesef havada kalıyor.

Özellikle Ergi Deniz Özsoy'un, bilimsel verileri paylaşırken ve Yaratılış Teorisi diye bir şey olmadığını anlatırken, sıklıkla "kimsenin inancına saldırmıyorum" diye düzeltmek zorunda kalması bile ne kadar acı!

Aklıma, daha önce çevirisini yaptığım Bilim, Dini Yok Etmelidir makalesinde geçen dini hoşgörü baskısı, dinin açıkça eleştirilememesi ile ilgili makale geldi.

Bir o kadar acı olan da, bugün Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinin biyoloji bölümlerinde Prof.Dr. ünvanlı yaşlı amcaların evrimi anlamaktan bu kadar uzak olmaları.

ahmetsln 27-01-2011 20:18

Evet benimde o dedikleri dikkatimi çekti ama düşünsene onları söyledikten sonra başına neler gelir ?

murted 29-01-2011 00:11

Birinci parçadan bakmaya başladım.
Oradaki Kemal Solak isimli profesörden bir dönem ders almıştım, saçma sapan bir sınav yapmıştı. Nihayetinde kalmıştım. Saçma sapan bir insan olduğu baktıysanız sizin de gözünüzden kaçmamıştır. :)

Teoriler kesinleşince kanunlaşırlar şeklindeki bizzat okullarda öğretilen yanlış bilgiye değinilmesi önemli. Forumlarda aslını okuyana kadar ben de öyle sanıyordum. Çünkü okullarda böyle öğretmişlerdi. Halen daha öyle öğretiyorlar. Gerçekten çok tuhaftır birilerinin çıkıp bu yanlış bilgiyi doğrusuyla değiştirmemesi. Tam bilemiyorum ama kuvvetle zannediyorum ki sırf evrim teorisini altı üstü teoridir deyip küçümsemek ve zaten kanıtlanmadı deyip milleti bu konu üzerinde düşündürmemek için böyle yanlış bir bilgiyi muhtemelen 12 Eylül sonrası müfredata dahil etmişlerdir.

Ascendent 29-01-2011 00:42

Ah şöyle dobra dobra konuşup gerçekleri söyleyen birisi olacaktı ki orada... Çok pasif adam ya. "Efendim işte şöyle böyle kem küm inancınıza saygısızlık etmek istemem ama..." Aziz Nesin olacaktı ki...

AhbAp 29-01-2011 00:55

Alıntı:

Ascendent´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 360831)
Ah şöyle dobra dobra konuşup gerçekleri söyleyen birisi olacaktı ki orada... Çok pasif adam ya. "Efendim işte şöyle böyle kem küm inancınıza saygısızlık etmek istemem ama..." Aziz Nesin olacaktı ki...

Burada işaret ettiğiniz pasif adam Ergi Deniz Özsoy ise, haksızlık da etmeyelim bence. Kendisi, Türkiye'de evrimsel biyolojinin en büyük savunurlarından biri. Sansürsüz programında 3 prof. dr. müsvettesini yerin dibine sokup "Siz var ya siz, Lise 1'de biyoloji bile anlatamazsınız" deyişini hiç unutmuyorum.

Ergi Deniz Özsoy, Türkiye gibi evrim kuramı bilgisine en uzak ülkelerden birinde, öncelikle bu kuramı en basit haliyle olsun anlatmaya çalışıyor. Ulusal bir kanalda işin içine dini karıştırmak, bu ülkede yaşadığımız için çok ters teperdi; din karıştırılmadığı halde ne durumdayız, görüyorsunuz. Teist saçmalıklara göre dünyanın 7000-8000 yaşında olduğuna inanıldığını, dolayısıyla milyonlarca yıllık evrim gerçeği ile bunun göbekten çeliştiğini Özsoy da çok iyi biliyor. Fakat öncelikli amacı "Artık bu kuramı bilimsel olarak tartışalım, işin içine ikide bir dini sokup durmayın, bu itirazlarla gelmeyin" demek. Özellikle HY tayfasının ve onun güdümlediği kişilerin yoğun safsata bombardımanı altında kendisi. Olaydan hiç haberi olmayanların da Özsoy'un yanında olması beklenemeyeceğine göre, kendisi gerçekten ne yazık ki zorunda kaldığı şeyi yapıyor. Ancak buna rağmen azminden de taviz vermiyor. Anlatıyor ve yine anlatıyor. Hem de her mecrada; TV, Evrim seminerleri, gazete makaleleri (ve yanlış bilmiyorsam daha önceleri Bilim ve Geleceke gibi dergilerde).

İşin içine dinin katılamasının suçu, henüz Aydınlanma Çağı ile yüzleşememiş İslam ve onun uğruna derhal can almaya, kan dökmeye hazır kölelerinde.

ahmetsln 29-01-2011 09:33

AhbAp kesinlikle haklı.Hele günümüz hükümetini düşünürsek başına kesin iş gelir.

dark planet 29-01-2011 17:31

özetleyin de izletmeyin tüm programı zaten kotalı :)

ahmetsln 30-01-2011 12:27

Geçen günlerde Ankara'da bir ilköğretimde okulunda bir öğrenci öğretmenine maymundan mı geldik mi diyor bu evrim teorisi diye sormuş.Sonucunda öğretmen buna açıklamayı yapmış.Ancak veli şikayeti üzerine öğretmene ceza verilmiş.Bunun ve okullarda evrim teorisi öğretilsin mi öğretilmesin mi, yaradılışçılık ile evrim yan yana gelebilir mi gibi bir çok konu tartışıldı.

Sonuç; Evrim teorisi dünyada bilimselliği kanıtlanmış tartışma olmadan bir çok okulda öğretiliyorken hala bizim ülkemizde evrim varmı yok mu tartışmalar yapılır, evrim gerçektir, öğretilmesi gerekir, öğretilmezse gençlik çok şey kaybeder.Örneğin evrimle ilgili sorular sorulur avrupa'daki sınavlarda.Genç bundan geri kalır.Bu yanlıştır.Yaradılışçılık ise tamamen bilimin saptırılması ve yanlış yorumlanması sonucunda ortaya çıkmıştır.Ve eğitimde yeri yoktur bu konu hiç bir ülkede zaten öğretilmez. (islam ülkeleri hariç tabi)

murted 30-01-2011 16:57

Alıntı:

Ascendent´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 360831)

Ben ikinci parttayım daha ama adam gene de Türkiye şartları düşünüldüğünde cesur konuşuyor bence.

Bu arada bu Kemal Solak'ın varlığının Türkiye'de profesör olmanın çok da matah bir şey olmadığının canlı ifadesi olduğunu gördüğünüzü sanıyorum. Bu kadar boş konuşan bir adamı az görmüşümdür. Kurduğu daha doğrusu kurmaya çalıştığı cümle ile arkasından kurduğu cümlenin hiç bir alakası olmuyor genelde. Dinleyici olarak konuştuğundan bir şey anlamak imkansız, konuşmuş olmak için konuşuyor. Dikkat ederseniz hiç birşey söylediği, bir kanaat bildirdiği yok. Daha düşüncelerini ifade edemeyen bir adamın profesör olduğu bir ülkede bu öğretmenin başına gelenler normal.

Yaratılış gerçektir, teori ispatlanırsa doğru olur falan filan diye saçmalamaya başladı zaten an itibariyle. Bu adam profesör, biz de milli eğitimin müfredatında neden böyle yanlış bir bilgi var sorusuna cevap arıyoruz.

AhbAp 30-01-2011 17:38

Alıntı:

murteddd´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 361016)
Bu adam profesör, biz de milli eğitimin müfredatında neden böyle yanlış bir bilgi var sorusuna cevap arıyoruz.

Sanırım son iki partta bunun cevabını daha net bulacaksınız. Ergi Hoca, sözde profesörün de içinde olduğu bir çeviri çalışmasını ve Türkiye'de biyoloji eğitiminin neden bu seviye(sizlik)de olduğunu gösterecek.

Ergi Hoca'nın Sansürsüz programındaki Prof. Dr. müsvettesi muhatapları, bundan bin beterdi. Lise 1 biyoloji kitabını yazan şahıs oradaydı. Bir diğerinin de yazdığı bir biyoloji kitabında "Hz. Adem 30 metre boyundaydı" gibi ifadeleri var.

Safsata profesörleri!

ahmetsln 30-01-2011 17:59

Alıntı:

AhbAp´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 361033)
Sanırım son iki partta bunun cevabını daha net bulacaksınız. Ergi Hoca, sözde profesörün de içinde olduğu bir çeviri çalışmasını ve Türkiye'de biyoloji eğitiminin neden bu seviye(sizlik)de olduğunu gösterecek.

Ergi Hoca'nın Sansürsüz programındaki Prof. Dr. müsvettesi muhatapları, bundan bin beterdi. Lise 1 biyoloji kitabını yazan şahıs oradaydı. Bir diğerinin de yazdığı bir biyoloji kitabında "Hz. Adem 30 metre boyundaydı" gibi ifadeleri var.

Safsata profesörleri!

Ve halkımız bu gibi insanlar yüzünden hala "Evrim teorisi = maymundan gelmek" olarak biliyor ne yazık ki. :ohwell:

murted 30-01-2011 20:51

Alıntı:

AhbAp´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 361033)

Safsata profesörleri!

Adamın sürekli çağrışımı geliyor. :)
Aslında neyi savunduğu bile belli değil. İlgili ilgisiz ben konuştum demek için konuşuyor. Her konuşması dinleyiciye eziyet oluyor.
Bugüne kadar tartışmayı yöneten kişilerin yaratılışçılardan taraf olmasına alışmıştık. Bu sefer aynı tabloyu görmedik, hatta yaratılışı savunmaktan dahi aciz olan bir adamı özellikle getirdiklerini düşünmeye başladım. :) Zaten onun neyi savunduğunu kendi dahil kimse anlamamıştır. Kendisinin o kitabı çevirenlerden bir olması da ayrıca çok manidar olmuş, adeta bakın bu düzeyde adamlardır bunu savunanlar demeye gelmiş. :)

İslam ile evrimin çatışması mevzusunda ise takındıkları tutumu doğru ve de akıllıca buldum. Yeter ki ellerini bilimin üzerinden çeksinler! Evrimin bir tanrıyı yadsıması söz konusu olmasa da dinlerin uyduruk masallarını çöpe gönderdiği kesindir. Ama kutsal kitap gibi Kuran'ı yazana rahmet okutturan bir kitabın dininin müntesibi olan papa, çıkıp da bizim evrimle bir sorunumuz yok dediyse Müslümanlar da bunu diyebilmelidirler, kaçınılmaz olan süreci biraz daha uzatmak istiyorlarsa bunu yapmaya mecburlar zaten.

Bu arada ben Sansürsüz'ün (programın adına bak; sunucu vatandaş, geçenlerde internet için de Rtük benzeri bir kurum olsun şeklinde Akp'lilerin bile dillendirmediği bir teklifte bulunmuştu başbakana.) sadece bir bölümüne bakmıştım, Adnan Oktar gene ısmarlama sorulara cevap vermiş, sonra da kaçıp gitmişti.

Bu arada Adnan Oktar, körlerin ve sağırların birbirlerini ağırladığı bir ortamda beklenildiği gibi (2000lerin başındaki Ali Demirsoy'un da konuk olduğu bir Ceviz Kabuğu programıyla ilgili kitap bile çıkarmıştı.) kendince cevap vermiş. İzleyeceğiniz zaman acımıyorsanız basit bir aramayla bulabilirsiniz.

Bir de Tv programlarında evrimi savunmak durumunda kalanların maruz kaldıkları muameleye dair bir video paylaşayım daha önce izlemeyenler için:
Uçak Teorisi :)

http://www.youtube.com/watch?v=PG_PEGc-cQc

murted 30-01-2011 20:58

Bir başka bir profesör, Ceviz Kabuk'unda evrime karşı çıkanlar arasındaydı. Onun yazdığı kitap hakkında bir yazı.

http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=16323

Ps: Profösör değil, profesör o. :)

dark planet 30-01-2011 22:15

teşekkürler ahmet.
kim demişse doğru söylemiş. evrim ders olmalı bunun yanında dinler tarihi olmalı, sosyoloji ve velsefenin vurucu isimlerinin kitapları okutulmalı.
nutuk ayrı bir ders kitabı olarak okutulmalı bunun yanında yakın tarih dersleri de olmalıdır.
okuma alışkanlığının gelişmesi için dersler konulmalı.
cami yerine üniversite yapımıyla başlamalıyız işe :)

murted 30-01-2011 23:53

Alıntı:

murteddd´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 361158)
Adamın sürekli çağrışımı geliyor. :)
İslam ile evrimin çatışması mevzusunda ise takındıkları tutumu doğru ve de akıllıca buldum.

Şöyle bir tekrar düşündüm de İslam'ın evrimle çatışmadığının bu kadar ısrarla tekrar tekrar söylenmesi daha sonra rahatsız edici geldi bana. Evrimi savunan İslam alimlerinin de var olduğunu, böyle de bir yorumun da var olduğunu söylemek yeterli gibiydi. Ali Demirsoy'un program hakkında yazdıklarını okuduktan sonra bir bilim adamının, bilim böyle diyor, ötesi kabul edilemez diyemeyip birileri rahatsız olacak diye doğru bildiğini yumuşatmak, bilim dışı olanlarla uzlaşır gibi göstermek zorunda kalmasının çok can sıkıcı olduğunu hatırladım.

ahmetsln 31-01-2011 12:16

Alıntı:

murteddd´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 361191)
Şöyle bir tekrar düşündüm de İslam'ın evrimle çatışmadığının bu kadar ısrarla tekrar tekrar söylenmesi daha sonra rahatsız edici geldi bana. Evrimi savunan İslam alimlerinin de var olduğunu, böyle de bir yorumun da var olduğunu söylemek yeterli gibiydi. Ali Demirsoy'un program hakkında yazdıklarını okuduktan sonra bir bilim adamının, bilim böyle diyor, ötesi kabul edilemez diyemeyip birileri rahatsız olacak diye doğru bildiğini yumuşatmak, bilim dışı olanlarla uzlaşır gibi göstermek zorunda kalmasının çok can sıkıcı olduğunu hatırladım.

Sayın Ergi bey bence böyle konuştu çünkü artık evrim var yok tartışmalarından çıkıp bunu öğretilmesini, derslerinin verilmesini istiyor.Çünkü diğer ülkeler din konusunda bizim şuan yaşadığımız sorunları çoktan aştı ancak biz aynı yerde takılıp duruyoruz.Ve günümüz hükümeti ve halkı karşısında islama laf atarsa işi de zor biliyordur bunu diye düşünüyorum.

taylan 02-02-2011 11:26

Ergi hoca her zamanki gibi yine kararlı bir ses tonuyla doğruları anlatmış. Gerçek bir bilim insanı. Daha çok ekrana çıkmalı ve kuramı daha çok kişiye anlatmalı.

Yalnız bu dönemden itibaren okullarda bu tip uyarı cezaları ve soruşturmalar devam edecekmiş gibi görünüyor.

ahmetsln 07-02-2011 20:42

Harun Yahya'nın Çarpıtmalarına Örnek : NtvSoruyor Evrim Tartışması

25 Ocak 2011 tarihinde Ntv kanalında yayınlanmış olan “Ntv Soruyor” programında Ankara’da bir ilköğretim okulunda Darwin’in ve evrim teorisin konuşulması neticesinde ‘biyoloji öğretmenine’ ceza verilmesi ve Evrim Teorisi mi yoksa Yaradılışçılık mı tartışması yapılmıştı.

Bizim Harun Yahya bilindiği üzere büyük yaradılış savunucu ve evrim teorisinin en büyük düşmanıdır.Ayrıca Darwinizm ve Masonluk hakkında bir çok makale ve kitap yazmış ancak kitapları hiçbir şekilde bilimsel gerçeklik ve doğruluk taşımamaktadır.Bunu bir kez daha birazdan kendisinin yazmış olduğu Ntv Soruyor programını eleştirdiği yazıda göreceğiz.

Yazısının orijinal şekli şurada yer almaktadır : http://us1.harunyahya.com/Detail/T/7...roductId/37700

Geçelim…(Yazım ve imla hataları orijinal makalede yer aldığı gibidir.Dokunmadım.)

“Söz konusu tartışma programına katılan Ergi Deniz Özsoy, Meral Kence, İnan Aran evrim savunuculuğu yaparken, programa karşı görüş olarak dahil edilen isim Prof. Dr. Kemal Solak olmuştu. İlk anda Yaratılış gerçeğini savunan kişiKemal Solak gibi görünse de aslında o da canlıları Allah’ın yarattığına inanan bir evrimciydi. Dolayısıyla bütün program,evrimi savunan4 katılımcı ve evrim savunucusu olan sunucu ile birlikte Darwinistlerin oluşturduğu bir evrimpropagandası yayını idi.”

Öncelikle programın sunucu olan Sayın Prof. Dr. Sedat Küçükay’ı biraz tanıyalım.Kendisi “diş hekimi” olmakla beraber aynı zaman tiyatrocu ve oyuncudur.Araştırmalarımda kendisinin “evrimci” veya “Darwinist” olma konusunda hiçbir bilgiye rastlamadım.Evrim teorisini benimsemesi bile onu zaten Darwinist yapmaz.Kendisi ise gerçekten işinde başarılı ve çok sevilen bir insandır.

Harun Yahya şahsiyetinin yaptığı en büyük hata “Evrimi savunan veya evrimi benimseyen” herkesi “Darwinist” ilan etmesidir.Evrim Teorisinin en büyük geliştiricisi Darwin olmasına rağmen ana fikir Darwin’den çıkmamıştır.Ancak Harun Yahya neden Evrim Teorisini benimseyen veya onu bilen herkesi bir anda Darwinist yapıyor !

Hemen Kemal Solak kimdir ona bakalım.Kendisi zamanında “yaradılış modeline” destekte bulunmuştur.Sayın (!) Harun Yahya’nın Kemal Solak’a sırf programda fazla sesi çıkmadı diye evrimci dahası Darwinist ilan etmesi kadar absürd bir şey yoktur.Kemal Solak açıkça bir yaradılışçıdır.

Bir diğer isim ise NtvBlm Genel Yayın Yönetmeni İnan Aran’dır.Kendisi Ntv Tarih ve Ntv Bilim’de yazılar yazmıştır.Adı üstünde Bilim olan dergide Evrim Teorisine yer vermesi onu Darwinist yapmaz.Ancak Evrim Teorisi hakkında bilgisi var bu kesindir.Ama bu onu Darwinist yapmaz.Dediğim gibi HY’nin düştüğü en büyük hata Evrim Teorisini bilen ve savunan herkes Darwinist ilan etmesidir…

Söyledikleri arasında italik ve kalın olarak belirttiğim “evrimi savunan4 katılımcı ve evrim savunucusu olan sunucu ile birlikte Darwinistlerin oluşturduğu bir evrimpropagandası yayını” olayı tamamen yalandan ibarettir.İçerisinde sadece Ergi Deniz Ersoy ve Meral Kence evrimi savunan profesörlerdir.Ancak onlarında Darwinist olduklarını pek söylenemez.

Ayrıca programda Evrim propagandası yapılmamış, sadece derslerde okutulması doğru mudur veya hangisi doğrudur, dünyada Evrim Teorisi vb. konular tartışılmıştır.Sadece bazı bölümlerde Evrim teorisi hakkında kısa bilgiler verilmiştir.Ancak HY bunu oldukça abartmıştır.

“Söz konusu programda yer alan iddiaların tamamına sitelerimizde ve kitaplarımızda çok defa, oldukça kapsamlı bir biçimde ve bilimsel deliller verilerek açıklamalar yapılmıştı. Fakat Darwinist hipnoz yönteminin bir gereği olarak söz konusu programda bu iddialar yer yer tekrar edildi.”

Evet yine bir yalanın ta kendisine şahit oluyoruz.Bilimsel dediği cevapları geçelim programda Evrim Teorisi konusunda pek söz edilmemiş daha önce de dediğim gibi çok az değinilmiştir.Ayrıca iddia da bulunulmamıştır.Ancak HY yine olayı çarpıtarak ve bilimsel dediği (Avrupa da onun bilimsel değdi kanıtlara adamlar gülüyor!) cevaplarla bir çok insanı kandırmaya çalışmıştır.

Ve diyor ki “Darwinist hipnoz yönteminin bir gereği olarak söz konusu programda bu iddialar yer yer tekrar edildi.” Programı ve ya daha sonradan videolardan izleyen her insan anlayacaktır “bir şeyi tekrar etme olayı” diye bir şey olmamış.Sunucu zaten her konu üzerinde durmuş ayrıca izleyici görüşlerine yer verilmiştir.

“Fakat bundan önce, söz konusu NTV yayınındaki gerçek amacın halkımıza açıklanması ve NTV’de bu ve bunun gibi yayınların neden ısrarla yapıldığı ve söz konusu programlarla neyin amaçlandığının deşifre edilmesi yerinde olacaktır.”

Arkadaş ?! Bu adam akıl hastası mı yahu ? Neyin amacı ? Programı izleyen her aklı başında insan programın amacının ne olduğunu rahatça gözlemleyebilir.Bu adamın gerçekten sorunlar var.Ayrıca Ntv’de olması gibi NTV “BİLİM” kategorisinde sadece evrim değil her konuda haber veya makale vardır.

Asıl komik olan nokta ise ;

NTV teröristlerin, komünistlerin, faşistlerin sözde ilmi dayanağı olan Darwinizm'i savunmasın. Tarafsız yayıncılık yapıyorsa, bizi çıkarsın bilimsel gerçekleri anlatalım.

Evet işte asıl olay burada arkadaşlar.Kesinlikle yorumsuzdur ! Bu HY’nin gece sohbetlerinde NtvSoruyor programına cevap olarak çekilmiş programın “adıdır”Videoya verilen isimdir.

Zaten bu makalesinde geri kalan kısım ise tam bir rezilliktir! Çünkü il önce Ntv’ye gerçek amacı açıkla demekte daha sonra NTV’ye bir amaç yüklemiştir.Bu amaç şudur;

“Ntv Darwinizm propagandası yapıyor, halkı kandırıyor.Tüm dünyada “Yaradılış Atlasından” sonra çöküşte olan “Darwinizm”in telaşlandığının bir göstergesidir.Bunun gibi akla mantığa sığmayan dünya kadar yalan veya iftira var.Daha sonra ise normal olarak Evrim ve Allah çelişmez, demelerine dünya kadar şey söylemiş sonuç olarak kendi propagandasını yapmıştır…

Son olarak gözden kaçmayan bir şey daha iletmek istiyorum;
“ Dolayısıyla NTV’nin, “Müslümanlık ile evrim bağdaşır, dolayısıyla Müslümanlar evrime sahip çıksınlar” aldatmacası çok acizce bir çabadır. Darwinizm’in bilimsel delillerle çökertilmesi, dünyada İslam’ın yayılışı ve Kuran ahlakının hakim edilmesi ile Darwinist diktatörlük sona erdirilecektir. “

Öncelikle bizim HY diktatörlük nedir bilmiyor sanırım.Darwinizminde siyasal bir ideoloji olduğunu düşünüyor ki Darwinist diktalık sonra erecek diyor.
Darwinizmi çökerten üstelik bunu “bilimsel” dediği şeylerle yapan Harun Yahya’yı tebrik ederim, bir insan bu kadar mı ....... olur sorusu akıllara gelmiyor değil.

Son bir şey iddiaları o kadar komik ve saçma geldi ki sadece programa yapılan kötü iftirayı düzeltmek adına yazdım.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:10 .