![]() |
* * * soro-sorogren * * *
Kimine göre soro abi,
kimine göre ulan soro, kimine göre palavracı soro, kimine göre kişi olarak sevmem seni soro, kimine göre nurcu soro, kimine göre dogmacı soro, kimine göre sevgili soro, kimine göre dostum soro, kimine göre sana hep düşman kalacam soro, kimine göre yobaz soro, kimine göre sağlamcı soro, kimine göre rezil ettin beni soro, kimine göre benimle muhatap olma soro, bana göre sadece soro (sorogren).çok vasat ve hiç bir ekstra özelliği olmayan sade bir aile reisiyim.hayatım ev-iş arası geçer.sosyal yanım sıfırdır.hiç arkadaşım yoktur. soro, 42 yaşında,erkek,evli bir kız çocuklu,istanbulda *doğup büyümüş ve orada yaşıyor. hayatı kocamustafapaşa ile mercan- beyazıt arasında geçti. kocamustafapaşa lisesinde 3. sınıfta ikan risale-i nurları tanıdım. fakültede devam etti,iktisat ve parabanka konularında master ve doktoraya devam ettim.doktorayı bitirmek nasip olmadı dersleri verdim tez aşamasında ,askerlik problemini halletmek gerekti.bıraktım üniversiteyi. yumuşak mizaçlı ve duygusalımdır,islamı ilk evliyaların hikayeleri diye kitaplar vardı,onları alır okurdum.babam beni çok engelledi.dövdü mü hatırlamıyorum amma,risale-i nurları ve diğer kitapları gizli alırdım ve sohbetlere gizli giderdim.netice işte burdayım. bu siteyi sanırım 10 sene kadar önce buldum.ve baya yazardım,cem vardı ama diğerlerini hatırlamıyorum,kendi nikimi de hatırlamıyorum. ara vermiştim,sonra yine geçen sene nerden aklıma geldiyse buldum ve burdayım. buradaki maceralarımı anlatmayacam.zaten bana sürtünmeden geçemeyenler sayesinde ara sıra patlak veren krizlerde herkes eskiye de bir dönüş yaşıyor ve öğreniyor.gerekirse ben de anlatırım sonra.. herkese selamlar. |
Re: * * * soro-sorogren * * *
soro,
ulanlı hitaplarım için özür dilemiştim, gördün mü? Görmediysen tekrar özür dilerim. |
aynı sitede yol alıyoruz bir nevi...
yoldaş soro |
yfln,özrün için teşekkür ederim
dertetme..özür dilemesen de olurdu.farketmez.ben alışığım bu tarz hitaplara burada.hiç bir insana şahsımla ilgili konuda kin tuttuğumu hatırlamıyorum. kavgada ilk yumruğu vuran kazanır diye bir kural varmış. ben hiç bir zaman ilk yumruğu vuramam,ilk yumruğu yiyince de kaçacak yer varsa kaçarım,kaçamayacak gibiysem savunmaya geçerim.dayak yiyip,eve dönmek ve intikam gelirmi korkusuyla *döveni hep tedirgin bırakmak;dövüp de eve gidemeyip karakola düşmekten ve de dövdüğüm adam ne zaman intikam için beni çevirecek diye tedirgin olmaktan iyidir. |
sevgili soro abi,
iyi ki tanıdım seni ve iyi ki hala bu sitedesin.sitede daim olman dileğiyle... |
sevgili sorocum,
ben de eskiden bir risale-i nurcuydum. lütfen inanma onlara. hatta kimseye inanma. kendine inan. kainat seni buraya göndermiş kendi benliğinle. sen sana yetersin. yaşın 42. bayağı kalıplara bürünmüşsündür. ama biraz tehlikeye atılmak istersen (-ki bu belli bi süre sonra zevkli bi hal bile alır *:D *) tüm bu islami kalıplarından kurtul abim. öleceğin zaman karşılacağını sandığın hiç bişeyle karşılaşmayacaksın abim. benim gibi (mecburen ben demek zorundayım) bi salağı dinlemeyi ister misin bilmem ama ah be abim. inanmayı bırak lütfen. allah yok. zihinsel düşünceler, duygular (kendini müthiş huzurlu hissetsen bile) hiçbiri allah değil. onlar senin dışsal yönün sadece. insanlar dine beyni şartlayıp biraz da huzur bulunca allah var sanıyolar. bu bir hallisünasyon abim. halbuki bi sürü de huzursuzlukları oluyor. ama illa suç başkasına atılır. mutlu olunca da allah sayesinde. soro abim, yaşın 42. gözleri biraz daha aç lütfen. saygılarımla. |
abim bu olayları beyin açısından degerlendirme olayı yaratmaya çalışıyorum
öncelikle beynimizi tanıyalımmm... taş devrinden mirs kalmış programlar... başlıklı dolfen abimin katkılarından beynimizi hep birlikte tanıyalım ve nasıl oluyorda bu içsel ve dışsal olaylar degerlendiriliyor bi tartışalım soro abim en çok seni beklerimmmmm |
dersleri sil süpür,
sağol,varol,nurol.sen iyi bir çocuksun.aileni tebrik ederim seni yetişdiklerinden ötürü. derslerini çalış,ve bulunduğun şehirler başta olmak üzere tüm insanlara faydalı bir kişi olman dileğiyle. bak,yarın gece berat gecesi, bu gece,özel bir kampanya gecesidir,senelik dönüm noktasıdır,çokca Kur'an oku ve dua et.herbir Kur'an harfine yirmibin kat sevap verilir,ve yapacağın iyilikler de sanırım aynı oranda kampanyaya dahildir.gelecek seneden neler bekliyorsan dua et ve iste Allahtan.berat gecesi insan kaderinin programı hükmünde imiş.tevbe ve istiğfar ile de geçirmek gerekir. bu berat gecesinin yüzü suyu hürmetine Allah seni ve aileni her türlü *bela ve musibetten muhafaza eylesin.İmanlı ve nurlu ömürler versin. |
soro abicim,
niye bizleri ayırıpta sadece dindaşın olduğunu tahmin ettiğim birine selam verdin ? (yanlışsam özür dilerim) oysa ben de seni seviyorum *:D |
gameover kardeş,
"sevgili *sorocum, * ben *de *eskiden *bir *risale-i *nurcuydum. *lütfen *inanma *onlara. *hatta *kimseye *inanma. *" sana nasıl inanıyım şimdi .hem kimseye inanma diyorsun hem de kendine inanmamı istiyorsun.benim aklım yetmez bu abidik gubudik duruma.napıyım şimdi?söyle sana inanıp başkalarına mı inanmıyım,yoksa sana da mı inanmıyım?şaştım valla.ben bu yaşta böyle bulmacaları çözemem kardeş. "kendine *inan. *kainat *seni *buraya *göndermiş *kendi *benliğinle. *sen *sana *yetersin. " ben bana nasıl yeticem bir öğretiversene.şimdi aha şimdi nefes almam için hava lazım.ama bende değil bu hava.nasıl yetiyim kendime ben şimdi?yarın güneş doğmazsa ne yaparım ben?hayatım allak bullak olur.ya marmara denizi kurursa sabaha dek,sabah ben bana yetecek durumda olabilirmiyim.ben ne zaman bana yeter haldeydim ki?sen sana yetebiliyor musun?kainatın derdi ne ki,bana havayı,suyu,güneşi versin her daim.ben onu ırgalamam ki,benden haberi yok ki.kainat beni düşünemez ki. * "yaşın *42. *bayağı *kalıplara *bürünmüşsündür. *ama *biraz *tehlikeye *atılmak *istersen *(-ki *bu *belli *bi *süre *sonra *zevkli *bi *hal *bile *alır * * *) *tüm *bu *islami *kalıplarından *kurtul *abim. " hangi kalıba gireyim?sen kalıplardan özgürmüsün şimdi?sahi mi? * "öleceğin *zaman *karşılacağını *sandığın *hiç *bişeyle *karşılaşmayacaksın *abim. " .hangi ölü söyledi bunu sana?yoksa sen mi öldün de anladın bu durumu?başka türlü bu dediğin doğrulanamaz.afaki konuşma olarak kalır. * "benim *gibi *(mecburen *ben *demek *zorundayım) *bi *salağı *dinlemeyi *ister *misin *bilmem *ama *ah *be *abim. *inanmayı *bırak *lütfen. * allah *yok. " nerelerde aradın da bulamadın.bakmadığın,görmediğin yerler kalmadı mı? * "zihinsel *düşünceler, *duygular *(kendini *müthiş *huzurlu *hissetsen *bile) *hiçbiri *allah *değil. *onlar *senin *dışsal *yönün *sadece. " e onlara Allah diyen mi var ki?onlar Allahtan.herşey Allahtan.gördüklerin perdeler sadece.perdenin ardında Allah var. * "insanlar *dine *beyni *şartlayıp *biraz *da *huzur *bulunca *allah *var *sanıyolar. *bu *bir *hallisünasyon *abim. *halbuki *bi *sürü *de *huzursuzlukları *oluyor. *ama *illa *suç *başkasına *atılır. *mutlu *olunca *da *allah *sayesinde. " yanlış diycem ama ben öyle yaptım diyebilirsin.sana da karışamam ama yanlış yoldasın bilesin. * "soro *abim, * yaşın *42. *gözleri *biraz *daha *aç *lütfen. * saygılarımla." gözlerim değil,aklım ,vicdanım ve hislerim ,kalbim ve ruhum daaçık.sizde sadece göz açık olduğundan zaten frekansları algılayamıyorsunuz.biraz da vicdanını ve kalbini aç.mühürlü değil korkma,ecel vaktine dek geri dönüş için ayarlı o mühürler,tılsımlı kelimeyi söyle mühürler açlıır. |
soro Allah senden razı olacak inşallah *:lol:
*bu topik çok faydalı oldu, yarın kandil yani di mi *:lol: *hazırlıksız yakalanacaktık, sayende kurtuldum bu durumdan *:lol: *saygılarımla |
gameover,
"soro *abicim, * niye *bizleri *ayırıpta *sadece *dindaşın *olduğunu *tahmin *ettiğim *birine *selam *verdin *? *(yanlışsam *özür *dilerim) * oysa *ben *de *seni *seviyorum * " sırayla kardeşim dur,bak seninkini yukarda yazdık tam.sen bunu yazmışsın.acele etme,ama soro abinizin pili bu kadar ,kusura bakmaca yok.o kardeşimin yaklaşımı sanırım farklı bir ilgiyi haketti benim için.yaşı küçük ve yazdıklarımla dalga geçmeyecek biri.size berattan bahsediyim de bana hucum mu ettireyim,ya dalga geçerler ya ipe sapa gelmez şeyler yazarlar.durduk yerde tansiyonu yükseltmeme gerek yok.Allah bize mi sordu yaratırken diyen adamlara ben nasıl berattan,selamdan duadan bahsediyim veya dua ediyim.bize mi sordunda yazdın derlerse *haklılar yani.ben deseni seviyorum kendine iyi bak. sevgili el-alem, sıra sendeydi amma,ilk paragrafı acil kod'una ayırdık mecburen,kusura bakma. "abim *bu *olayları *beyin *açısından *degerlendirme *olayı *yaratmaya *çalışıyorum * öncelikle *beynimizi *tanıyalımmm... * taş *devrinden *mirs *kalmış *programlar... *başlıklı *dolfen *abimin *katkılarından *beynimizi *hep *birlikte *tanıyalım *ve *nasıl *oluyorda *bu *içsel *ve *dışsal *olaylar *degerlendiriliyor *bi *tartışalım *soro *abim *en *çok *seni *beklerimmmmm" heh işte bu işlerden ben anlamam.bilim adamı değilim ki yazabileyim. kafadan atmayı da sevmem ki,birşeyler yumurtlayayım.bana susmak düşer.sen başka topikleri değil de kendin bir şeyler diyeceksen her zaman hizmetinizdeyim.dolfen topik açma makinesi icat etmiş sanki,günde 8-10 topik açabiliyor,ibenim okuma hızım isebuna yetişemiyor.haliyle bahsettiğin topiki de okuyamadım.mazur gör.selamlar. |
sevgili soro abicim,
cevaplarını severek okudum. zihinsel etkilerin, zihinsel tepkileri vardır. sadece sana çok farklı bi yerden konuştuğumu bil ve bana inanmanda gerekmiyor. inançların seni tatmin edebilir ama farkına varmadan çok ömürler boyu uyuyabilirsin. müslümanken müslümanlığı bırakıp tehlikeye atılmış ve inançlardan ziyade evrenin olurunu olduğu gibi bi nebze de görmüş olan kardeşin olarak sana selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. öğretilmişliklerini bırakıp korkularınla yüzleşebilmen dileğiyle. müslüman da olsan, hristiyan da olsan, dinsiz de olsan benim için aynı şekilde saygı duyulacaksın. saygılar. |
dilaver,
yarın ki berat kandili kadir gecesinden sonraki 2. mühim gecedir.kampanyalıdır bire yirmibin verir.pişmanlık duyup tevbe edecekler için bir fırsattır.dua edip isteyenler için,istedikleri şeyin beratı verilir.tabii ki,verilme yeri ve zamanı ,İlahi takdir gereği,İlahi nazarda aynı anda görülen *dünya veya ahiret olabilir.insani sınırlamalarla kıstaslarla düşünmemek gerekir. sana düşen, kalben sadece hakikata ulaşmak gayesiyle, "Ey Yaratıcım,yok olduğunu düşünen bir ateistim ve yoksun zaten diye de sana bir sürü küfürler de ettim.var olduğuna inansam etmezdim zaten.şimdi madem bu gece mübarek diyorlar,hakketen öyleyse bu gecenin hatırına bana doğruyu buldur,doğruyu göster.hakketen vicdanen ikna olsam ki sen varsın,tabii ki ben de inanmaktan sakınmam.varsan bana hidayet *ver.soro,isteyene hidayet veriyormuşsun dediydi,şimdi istiyorum işte.Var olana yok diyemem,hakikattan kaçamam,inatlarım yüzünden hırs ve hınç ile değil,sadece sağlam delillere erişemediğimden seni reddettim.eğer varsan kabul etmekten gurur duyarım seni." demektir.ateistin bu duayı yapması ateistlik abdestini bozmaz heralde.hem civardan kimse de duymaz seni,meraklanma dalga geçmezler. |
işin o tarafı ile ilgili degilim soro, okunacak mevlitler ile ilgiliyim.
* *saygılarımla |
Sevgili Soro,
Madem öyle, işte böyle. Sen 9,5 ay önce bana iletini asmışsın, ben de sana senin yanıtına sebep olan iletimi asayım: (Tarih 6 Aralık 2006) ------------------------- Sn. Soro'nun bir müslüman olarak dinsizlerden istediği ve dinsizler için istediği güzel şeyler, kendisinin bu forumda okuduğum insancıl karakterinin yansımasıdır. Sn. Soro sitede sivrilmiş ve saygınlığı olan birisi... Sn Soro'nun iyi niyetli ve mütevazi istekleri, genelde müslümanların dinsizlerden istekleri içinde pek az yer tutar kanısındayım. Geçmişe bakarsak İslamiyetin yükselmesi sırasında müslüman olmayanlar hep kılıçla karşılaşmışlar. Bütün Kuzey Afrika ve Orta Doğu'nun fethi "cihad" olarak yapılmış. Erdoğan Aydın'ın <Nas> adlı kitabını bilirsiniz, *vahşeti anlatıyor. Ayrıca Bektaşi fıkralarını hatırlarsanız, dinsizlerin oldum olası çok zorlandıklarını görürsünüz. Bugün bırakın dinsizleri, oruç tutmayanların nasıl şiddete maruz kaldıklarını da görüyoruz. Sonuçta, dinsizlere müslümanlar tarafından hiç de hoş davranılmadığı bellidir. Sn. Soro'nun iletisi zaten yazdığı gibi kendi hissiyatını yansıtıyor. Keşke bütün müslümanlar aynı davranışta olsaydı. Öte yandan <Dinsizler> sorusu da hemen akla geliyor. Bence burada, önceki (müslümanların davranışı) gibi şiddet yok. Şeriatçılardan nefret etmekle beraber müslümanlarla birlikte, karşılıklı saygı içinde yaşamayı düşünürler. Tabii, hiç çekinmeden dinsiz olduklarını söyleyebilmek de isterler sanırım. Esenlikle... ------------------------------------------------ Gördüğün gibi burada sayın ve sevgili soro'sun. *Bir anımı daha söyleyeceğim. Daha önceki bir iletimde sana hitaben "Zoro" demiştim. O sıralarda ilk defa forumda yazmayı deniyordum. Biraz şaşkınlığım vardı. Acele ile "zoro" demişim. Senden aldığım karşılıkta adım "Hırlap"tı!!!O zaman ö.m atıp özür dilemiş ve kasten zoro demediğimi yazmıştım. Sen de "öyleyse normal yazışmaya dönelim" demiştin. Keşke o ö.m.leri silmeseymişim. |
soro abim,
yahudi memleketinde doğsaydın ve yıllarca sana yahudiliğin en süper inanç olduğu ve müslümanlığın yanlış olduğu enjekte edilseydi bu dediklerini yine söyler miydin? inançların ötesine yol alman dileğiyle. ama zaman gelmeden olmaz. problemlerimizle yüzleşip gerçekle karşılaşmamız dleğiyle. |
dilaver,
korkma yahu.zorla olmaz bu iş yine sende biter.kalbine zorla iman sokmazlar.sen doğruyu talep edicen sadece,e gelen doğruyu reddedecek halin olmamalı di mi. |
sevgili Burlap
* o iletiyi ve Hırlap hitabını çok iyi hatırlıyorum. O zaman bu çok hoşuma gitmişti ve zoro hitabına karşı çok ince düşünülmüş bir espri idi, bunu soro ya da söylemiştim herhalde. * * sevgili soro * * olsam Hiristiyan olurdum, orada her pazar şarap veriyorlar hiç olmazsa. Öbür türlü cenneti beklemek gerek , o da çok uzun sürer. *:lol: * *saygılarımla |
soro abim,
yaşın 42 *:D *benim de 26. umarım senden önce ölürüm *:D abim bildiğin gibi yaşaman ve kimsenin özgürlüğünü engellememesi dileğiyle. zaten müslüman olmandan ve bu toplumun yüzyıllardır genlerinde aynı yalanlar dolaşmasından dolayı sen rahatsın. sorunla karşılaşan bizleriz. benim peder de müslüman. ve tek yaptığı şey zihinsel dünyada kendinin şartlandırıldığı şeylerle beni de şartlandırmak. halbuki ben artık dini inançların ötesine geçmişim. allah olmadan deli gibi mutluyum. çünkü deneyimsel olarak biliyorum olmadığını. inançsal olarak değil. ama bize rahat yok. uykuda olanların rahat uyuması için çok konuşmamamız lazım *:D bunu da kabul ettim artık. cahil hep kendi rüyasını görmek istiyor. |
burlap dediklerin doğru.
ben hırlapı sildim de senin zoro en son hala duruyordu,ben sana normal yazışmaya devam edelim değil,hadi düzeltelim o halde yazdıklarımızı demiştim sanırım.neyse güzel anılardı.zoro soro farketmez.zoro çok masumdu,ben de sırf esprili olsun diye hırlap yazmıştım.başka gayem olsaydı o gayemi yazardım. selamlar |
game uyu artık.
|
:D
soro abim ben bu saatten sonra biraz problem adam olacağımı biliyorum zaten *:D site yöneticileri beni istedikleri zaman siteden atabilirler. bunu bi kaç yerde söyledim. ben özellikle inançlıları zihinsel olarak rahatsız edecek bazı içsel boyutlara ulaştım. bunu övgü olarak söylemiyorum. yanlış anlaşılmasın. bana gerizekalı diyecek herkesi karşılıksız sevebilirim. kendi doğamın gereğini yapıyorum. şartlanmışlıklarımın değil. |
bana göre şeriatçı ama bi o kdar da ateist ve aşırı mitolojici aynı zamanda mükemel bir kapitalist ve özgürlük peşinde koşan devrimci gerilla soro
|
Eh Soro,
Sana da ateistanbul sayesinde ateistlik bile bulaştı ya, bundan sonra halin harap. Gerçi o en olmadık nitelikleri bir araya getirmiş ama olur mu, olur! Senin adına ona 10 ay önceden yanıt vereyim mi? Alıntı:
|
Soro,
Risale i Nur talebesimisiniz. Öyle ise bir kaç sorum olacak? Sorular. 1. Allah'ın Zatı üzerinde risale i nur da ne gibi tanımlar vardır? *Zatı tanımlamak için kullanılan materyal gördüğümüz doğa ise, Risale yazarının vacibül vücud fikrini savunduğunu söyleyebilirmiyiz? 2. "Bana Rusun yapmadığı *zulmü bunlar yaptı. Münafık kafirden eşeddir. "sözü ne demektir? 3. Bugün kendiniz dahil, bir Nurcunun Allah'ın istediği mümin kullar olduğuna inanıyormusunuz. Bu konuda ki dellileriniz nedir? 4. İttihadı islam fikrinin ilk fikir babası kimdir? 5. Ebced'in dayandığı temel kavram nedir? 6. Acz fakr tefekkür ve şükür olarak adlandırılan yolun içinde olmakla Barla lahikalarında ki övgüler arasında ne tür bir ortak yön kurabilirisiniz. 7. Nurcuların dershanelerinde yaşanan livata haberleri ile ilgili bilginiz varmıdır? Sungur abiyi tanırmısınız. 8. Risale i Nurların hangi sayfasında dershanelerin açılıp toplumdan kopuk kişiler yetiştirmek için kullanılacağını okudunuz. Küçük küçük medrese deyiminden ne anlıyorsunuz. Medresetül zehra ne demektir. Neden Zehra medresei denmiştir. Bugün bu isimle anılan içinizde bir gurup varmıdır. Diğer nurcuların bu guruba bakışı nedir? 9. 10.Söz haşir bahsinin o dönemde ilk yayınlandığında , Fen ile haşri ispat eden büyük alim diyerek reklam yapıldığını biliyormusunuz. 10. Hollanda da ve daha sonra başka yerlerde açılan risalei nur enistütüsünün finansı nedir? 11. Yeni Asya matbalarında milletten Allah için diyerek bileziklerinin bile toplandığı sonra da Bu matbalarda zamanın çıplak dergilerininde kaynak girdisi mazeretiyle adı altında basıldığını biliyormusunuz. 12. Isparta da kurulan tencere fabrikasında ne pişti acaba 13. Bugün kü nurculuk akımı ile said nursinin savunduğu fikirler arasında nasıl bir ortak payda buluyorsunuz 14. Risale i Nurları okuduğunuzda neyi, nasıl ve ne kadar anladınız. 15. Bütün Külliyatın piyasa değeri yanılmıyorsam kampanyalar hariç dönemde tanesi 28 ytl den 1o-13 kitap kabaca 280 ytl. Bu rakam sizce herkesin satın alma gücü için ulaşılabilir bir rakammıdır. Yoksa bu imani bir mesele adam kısacak kardeşim harçlığından alacak diyerek, bakara süresinde ki ayete muhatap olabilme ihtimalini kabul mu edersiniz. Eğer risale i Nur talebesi değilseniz sorulamın muhatabı da değilsiniz demektir. Yer işgal ettiğim için özür dilemek düşer o zaman bana. Talebe olduğunuzu kabul ederek cevap verirseniz, risale i nuru daha iyi tanımak için düşüncelerinizden istifade etmek beni sevindirir. |
"Talebe *olduğunuzu *kabul *ederek *cevap *verirseniz, *risale *i *nuru *daha *iyi *tanımak *için *düşüncelerinizden *istifade *etmek *beni *sevindirir. "
risale-i nuru daha iyi tanımasanız da olur.herkes tanıyacak diye bir kaide yok.siz de eksik kalınız. veya sorularınızı ilgili internet sitelerine yönlendiriniz. |
Muhterem kardeşim, Soro
Saniyen: Geçmiş leyle i beratınızı tebrik eder orada bulunanlara her bir duanıza karşılık haktan bu mektubun her bir harfi adedince adet sevap yazmasını niyaz ederim. Yazarda szi merak etmeyin. Salisen: Çarpan katsayısının sıfır olduğunu söyleyenlere aldırmayın. Bu mektubu onlara okuyun hepsi dümdüz mosmor olacaklardır. Her ne kadar onlar belli etmese ve size gülseler dahi metanetinizi asla kaybetmeyin. Unutmayın bu dava ulvi bir dava. *Sizler bu davanın tek kalelerisiniz. Hoş orda Kore savaşında neden Amerikaya destek verdiğimi soran bir kaç münafık da yok değil, bunlara kulak asmamak gerekir. *Bunlar alemi islamın iyliği için dir. Mesleğimiz acz fakr şükür ve tefekkürdür. *Bu asır da bunlara sarılıp iamanı kurtarmak gerekir. Gerisini düşünmemek gerekir. Ben sizin yerinize zaten düşünüp yazıyorum. Size de tasdik etmek düşer. Hamisen: Sorduğun soruya gelince, sen biraz felsefe okumuşsun gibi geldi bana, acilen Akıl fenerini atmayı anlatan köprüdeki ejdarhalar kısssanı okuduktan sonra, Yuşa tepesinde ki yalnızlığı ordaki abilerinden *öğrenip, 17 sözü ezber edip belledikten sonra güne devam etmelisiniz. 1.şule deki banka (Haşiye1)kapısı meselesini finans mesleğiniz *icabı atlayarak okumayabilirsiniz. :) Haşiye1: Banka dedim de, bu bizim risalelerin parası hala gelmedi. Ben o para ile iç donu yağ bir parça bulgur alıp, 25 sene azık işini halledecektim. Malum kimseden de bişey alamıyoruz. Tavuğa da nazarmı değdi ne? hergün üç üç yumurtalayarak belki de hayvan telef oldu. herneyse... Baki Selam el baki hüvel baki Kardeşiniz Okinono Nursi. .... Biz eksik kaldık bari siz eksik kalmayın :) |
Çok esrarlı bir yazı sevgili okinono; sonucu çok merak ettim...
Sevgiler... |
slm arkadaşlar, ben pek iyi bir forum takipçisi değilim, baştan söliyim. Aklıma estikçe bakıyorum forumlara... Beni unutman sakın ama... Bir şeye ihtiyacım var... yardımcı olursanız sevinirim... A3 sayfasını geçmicek Turan Dursun'u anlatan amatör bir yazı ve 'Babam Turan Dursun' kitabında Turan Dursun'un bir şiiri vardı ben kitabı kaybetmişim.. o kitaptaki şiiride bana yazabilirmisiniz lütfen... teşekkür ederim
|
Sevgili fear-courage,
İyi bir forum takipçisi olmadığın belli. Geldiğin yere baksana. Bir Müslüman'ın tanışma başlığı.:D Şiire gelince mutlaka biri bulur ve verir. Sevgiler... |
:D ben herkes için bir tanışma başlığı olarak düşünmüştüm, nese senlede tanışmış olduk böle :D
|
Sayin Soro,
Diger uyelere verdiginiz tum yanitlari ilgiyle okudum.Uslubunuzdan dolayi sizi tebrik ederim."inanan"lardan olupta bu siteye bu sekilde bagli olmaniz cok hos. Saygilar |
biraz geç olmuş ama eylüll'e teşekkür ederim.
şu *an bu mesajı yazma sebebim; aklıma takıldı *google'da "soro" kelimesini aradım.daha ilk sayfada değişik forumlarda 4-5 civarında "soro"nickli üye gördüm.genelde 2007 3.çeyrekte üye olmuşlar. demem o ki,hakiki "soro" sadece ve sadece buradadır.diğer "soro"lardan zuhur edecek herhangi bir yazı,fikir benden sanılmaya..nette gezerken bir yerlerde bir "soro" görürseniz o ben değilimdir.hiçbir forumda da başka bir nick ile de yokum.(sorogren de dahil bu kurala) |
Alıntı:
Soro'nun aslı da burda. Taklitlerine aldanmayınız. :) |
Bu arada benim de taklitlerim varmış.
Pante nickiyle başka forumlarda yazanlara dikkat! Yazılarımı başka forumlarda kendi yazılarıymış gibi aynen c/p yapanlara sözüm yok. Varsın faydalanılsın. Önemli değil. Ama nickimle farklı fikirler sunmak hoş değil. Kasıtlı olmadığını, tesadüf olduğunu düşünüyorum. Umarım öyledir. |
http://www.turandursun.com/modules.p...ewtopic&t=3989
* * *soro epey mücadele vermiş sitede. Ya da soroya karşı epey mücadele verilmiş. *:lol: * * * * *saygılarımla |
dilaver eskileri hatırlattın bana sağol.
nostalji yaptım biraz bak şimdi. neydi o günler be.özledik tabi onları. |
Kimine göre hojam Soro ,
Siteye ilk takıldığım zaman dönemin en küçüklerinden biriydim artık öyle değilim *:twisted: sitede sanırım en çok konuştuğum insan sensin hojam biyandan tartışıp bi yandan güldüğüm.. o sohbet odasında kandırmadığımız kaç kişi kaldı hojam bi ara onlarıda kandıralım :D:D hojam sen bir yobaz değilsin zorla dini aşılamaya çalışmıyorsun bardağın hep dolu kısmını görüyorsun (yada böyle görünüyorsun ki böyleyse iyi tiyatrocu olursun :D ) öyle yada böyle her düşünce benimsenecek veya kabul edilecek diye bişey yok her ne kadar söylediğin ne olursa olsun saygı duymamız gereksede bunu fazla yapanda yok ama hojam unutma seni sewmeyenlerden cok sewnlerin var * son olarak copy soro lar varmış kendi adıma bana spy demenden anlarım ben orjinalmi yoksa korsanmı :D:D:D saygılar |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:42 . |