Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Gaz kaçıran tüpler bulundu (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5271)

ATKUYRUGU 09-12-2007 11:52

Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

09-12-2007 11:57

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Sevgili ATKUYRUGU,

tup benim icin hayatin zorluklarindan biridir. O agir tupu merdivenlerden cikartmak, insani cok yorar. En kotusu ise sekli nedeni ile tasirken hep bacagina carpar, bu sebeple tupu biraz vucuddan ayri tutup tasimak da gerekir. Allahtan simdi dogal gaza gectim, rahat ettim.

thunderpoint 09-12-2007 12:18

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Sevgili atkuyruğu, hoşgeldin...

Başlığını kendini ifade edebileceğin bu bölüme taşıdım. Ayrıca acilen tüzüğümüzü okumanı tavsiye ediyorum...

Sevgiler...

09-12-2007 12:23

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Sevgili thunderpoint, ATKUYRUU ya kisa ve iceriksiz yazilarla forumu sabote etmege calisiyor ya da 10 mesaj kotasini doldurmaya calisiyor. Kokusu cikar yakinda, ama tabi umarim kalici olur ATKUYRUGU.

ozgur_beyin 09-12-2007 13:55

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
atkuyrugi, aynı iletiyi, ateist forumada asmış şu an ''tavan arasında'' yatıyor.

ama böyük yazarlık kolay değil. tıpkı atkuyruginde *olduğu gibi. adam bir sloganla ''meşhur yazar'' olmanın peşinde.
george orwell'den tiyo almış. onbeş dakikada meşhur olacağını öğrenmiş.


atkuyrugi ,sana tüple ilgili bir fıkra anlatayım. ''tüp'' kültürün genişlesin.

DENİZALTI

Temel askerliğin denizaltı'da yapmaktadır.
izine gelince dursun temele sorar,''ula temel ha, o *gemi torpidoyu attıktan sonra, içine su kaçmayi mi?''
bu lafa ,dursunun salaklığını, göz önünde bulundurarak vevap verir
'' ula dursun ,sen *gölde sıçınca, içine su kaçayimi?''
dursun ''yooo'' diye cevap verince
temel *''denizaltının içinede su kaçmayi '' der.

sevgili atkuyrugi, senin vaziyetin nasıl ''tüpe'' ,su kaçayi mi?

09-12-2007 16:46

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
ATKUYRUĞU arkadaş bu soruları mahallendeki tüpçüye sorsan daha iyi olmazmı ne alakası var anlayamadım s :roll: anki burası aygaz dolum tesisleri

ATKUYRUGU 09-12-2007 19:01

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

ozgur_beyin 09-12-2007 19:30

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
atkuyrugi ,hani bir söz var bilirsin. (yazar olduğuna göre)
''zarfa değil mazrufa bak''
senin buraya astığın mesajın, ne zarfında birşey var, ne mazrufunda.
ateist foruma ve buraya yazdıkların eğer senin *''düşüncelerinse'' düşünme konusunda pek çaba harcamıyorsun galiba (laf aramızda, bu konuda hindi daha dikkatli)

anladığım kadarıyla ,çok kalabalık!!! *olan siteye ''okur'' çekmenin peşindesin. ama sevgili kardeşim
senin gibi ,fikirleri leba-leb *dolu bir yazarı olan sitenin ,yazılarıda leba-leb dolu olmalı.
ama heyhat boş.
ayrıca 483 nolu kitap nede?

ATKUYRUGU 09-12-2007 19:43

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

ATKUYRUGU 09-12-2007 20:22

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

ozgur_beyin 09-12-2007 20:23

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
atkuyrugi ,''kitap'' dediğin risaleye *göz attım.
burda yazdığın metinler gibi ezotorik ve egzantirik *betimlemelr yapmaya çalışmışsın.
bu tip yazılar belki *melankolik tiplere bazı şeyler ifade edebilir. ama bana birşeyler ifade etmediğini açıkça söyleyebilirim. bana ''birşeyler ifade etmememsi'' belkide benim edebiyata olan zayıflığımdan kaynaklanıyor olabilir.
çünkü sizin gibi edebi ! metinlerini kaf dağında görenlerin karşısında ,benim yapacaım tek şey ,kendimi suçlamaktır.
affınıza sığınarak yazdığınız (bu sitede) yazılardan amaçladığınız nedir.?
flu *yazılardan hoşlanan , duygusal bir okur kitlesi yakalmakmı?
yoksa kendinizin ''edebi metinlerdeki'' şahika yazılarınızı bize izletmekmi?
yine affınıza sığınarak şunu size icbar edeyim. bu site dinlerle uğraşan bir sitedir.
yani burdakiler de romantizmin RE'si yoktur.
bunlar ''romantizm''in *hacı hüsrev'de bir mahalle sanırlar.

bilgilerinize arzederim ,saygı değer muharririm. allah, kolunuza kuvvet, bileğinize loptop seriliği ,yüreğinize
bahar serinliği, beyninize sonsuz ilham versin

ATKUYRUGU 09-12-2007 20:43

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

okinono 09-12-2007 21:08

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Sevgili Özgür beyin

Baykaldan lider olursa; atkuyruğundan gramofon iğnesi hayda hayda olur.

Ama biz anlamayız o başka. malum bizler Okiyiz :)

ozgur_beyin 09-12-2007 21:10

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
:lol: *:lol: *:lol:
oki beni çok güldürdün. allahta seni güldürsün

ATKUYRUGU 09-12-2007 21:21

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

spartacus 09-12-2007 21:25

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Sevgili ATKUYRUĞU
Hoşgeldiniz. Bizim bir hastalığımız vardır, her şeyi bir tarafa bırakır kişisel analizlere sarılırız çünkü burası bizim için bir manivela görevi görür, işimizi kolaylaştırırız.. belkide bazı şeyler bizde bu hastalığı durmaksızın depreştiriyor. *O nedenle, tartışacağız, kavga edeceğiz yeri gelecek birbirimizi anlamayacak, anladığını sanacak belkide tamamen yanlış anlayacağız. Ama ne o ne bu nede kişisel beylik analizler bizleri iletişim araçlarından, fikir ve düşüncelerini paylaşmaktan katiyen alıkoymamalıdır(bu bir yerde bizimde varlık nedenimizi belirler). İşte asıl mesele bu gün buradadır, ayrıca bu tarz kişisel yıpratma tavırları, bizim diğer hastalığımız olan egale etme yani saf dışı bırakma, O'na tu kaka diyerek susturma hastalığınada yol açar hatta dalga geçme aşağılama, tüye alma, küçümseme.....(ilk girişiniz biraz küçümsüyor gibi). Hatta bir ülke 70-80 yıl bu şekilde yönetilir! hatta sözde "aydıncıklar" siz tosuncuklar, modern peygamberler anlayın, böyle bir yığın ortaçağdan kalma kötüleme, cadı ilan etme böylelikle toplum içinde gözden düşürme, linç kültürüne, *yöntemine taparlar. Din dediğimiz şeyi bu gün kimse doğru tanımlayamıyor DİN tanrısal bir bütün değil, politik bir araçtır, o nedenle DİN de DİNCİLİKTE *salt tanrısal yada ilahi tarzda inançlar olarak ele alınmamalıdır, zaman ve çağ ve yönetenlerin(sömürenlerin, yiyici takımın, güncel tabir godomanların) toplumu nasıl hangi araçlarla yönettiğine bakmak gerekir, o nedenle dinin tanımıda artık yeni bir politik kimlik kazanmıştır. Şimdi bu mesele uzun, çok detaylıca anlatmak istemiyorum ama sizin son söylediğiniz "Sayın insan; ateizmi dinselleştirmeyin, bu ince çizginin farkında olun!" tamamen yerindedir yalnız ateizme gelene kadar bizim öyle bütyük dinlerimiz vardır ki, bu ateizm "dini" zurnanın zort dediği yer bile değildir. En azından bu "dini" kullanarak eli kanlı katiller, bu ülkede cirit atıp, yeşil pasaportlarla gezmiyorlar efenim, onların dini başka, işte tüp meseleside toplumun havasının alınmasıyla ilgilidir efenim. ben deyim hava siz deyin gaz ama bu yeni din ve yeni tanrılar ve yeni peygamberler her telden dinci bir nesili yetiştirmeyi başarmıştır efenim, gazlar uçuşmaktadır tüpler boşalmaktadır.

Yalnız benim dikkatimi çeken bir şey var, şu ilk yazınızın sonu biraz garip değil mi?
"ULU BİLGE! ATKUYRUĞU BÖYLE BUYURUR!"

Ulu, yüce vs gibi söylemler gerçekci olamazlar efenim olsa olsa, süpekülatifler denizinde kendi masalını çizenlerin kötürümlüğü-körlüğü-, insana olan yabancılıklarının kılıfı olabilir efenim! Altı üstü insanız, önemli olan ne cüce olmaktır, akşam güneşinde gölgesine bakan ama nede bir dev olmaktır dev aynasındaki görüntüsünde aldanan. İlk girişte yazdıklarınız biraz alaycı, buradaki insanlarla dalga geçen, hiç bir şey vermeyen, laf olsun diye algıladılar herhalde, olabilir çünkü girişiniz kaçınılmaz olarak bunu çağrıştırıyor, o halde kaldığınız yerden devam edin efendim. Öncelikle sizce neden bu tüpler erken bitmektedir? Ne kadar erken biterse o kadar sürüm elde ediyor olmazmıyız? herneyse sizin cevap şıklarınızda varmıdır?

ozgur_beyin 09-12-2007 21:30

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
sevgili atkuyruğu, bizim gibi ''edebiyat'' cahillerine enerjini harcama. oki ,denen adem *zaten zır cahildir.
kaz la kozu birbirne karıştıracak kadar ''meal'' *fakiridir.bende onun çırağı.
ikimizi toplasalr cimin karnındaki nokta olamayız.

ATKUYRUGU 09-12-2007 22:23

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

dolfen 09-12-2007 22:47

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
arkadaşlar bu ataizm org mudur nedir sanırım benden başka herkes müdavimi nedir burda olan biten ve iki siteyi neden aynı zamanda idare etmeye çalışıyosunuz anlamış degilim.. baksanıza tüpçüler bile bu sitede ya...

sayın atkuyruguna bir sorum olacak... *bu tüpler esi model mi şişman tüp mü???


bütan mı propanmı konuya açıklık getirebilirmi:


küçükmü büyükmü??

ATKUYRUGU 09-12-2007 23:08

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

osiris 09-12-2007 23:54

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
bu kuyruk burayada gelmiş öff

ATKUYRUGU 10-12-2007 00:40

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

spartacus 10-12-2007 00:57

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Ben ATKUYRUGU'na yönelen tepkiselliği anlayamadım, teşbih var, belki biraz hiciv var, neden sabırlı olmuyoruz!

"KudretŞandra:
Güldürürken düşündürüyorsunuz, ..., Oldukça hoşsunuz. Evvela hüdayı tanımasa idim, siz benim allahım olurdunuz.
ATKUYRUĞU:
Tanrı olsaydı, dururmuydu kudretinizde
Kuyruk sallardı ancak, az ötenizde" ATKUYRUĞU

sanırım anladım ama çok uç noktalarda değilmiyiz? Bir gün bir semirdeydim, önümde bir tahta vardı aslında konu "yönetim" içerikliydi, iş gereği yani yinede seminer tarzında gitmek, kimseyi incitmeden anlatmak zorundaydım, bu nedenle seminer olarak düzenlemiştim.

Bir Arkadaşımız iş ilişkisi içerisinde muhatap olduğu herkesi neredeyse dövüyordu, mesala işin yapılması için 1 evrak eksik diyelim, gidin tamamlayın gelin, beni bağlamaz evrağı tamamlayın, sizin sorununuz vs diyordu. İnsanlarla girdiği ilişkiyi değil bunlar dışında kalan şeyleri iş olarak görüyordu. mesala bir Fotoğrafçısınız diyelim, işiniz sadece fotoğraf çekmek midir? Girişte karşılamak, nasıl yardımcı olacağınızı sormak, resimleri ne zaman alacağınızı iletmek, fişi hazırlamak vs... Bunlarda bu işin, sürecin bir parçası dolayısıyla işinizin bir parçası değil mi? Ama hayır kahramanımız diyorki ben resim çekerim gerisi beni ilgilendirmez!

tahtaya yanaştım, bir eşkenar üçgen çizdim her köşesi keskin, tam bir üçgen. Bu nedir bir üçgendir, üç köşesi vardır ve köşeler sivricedir. Ardındanda yanına aynı üçgenden çizdim, peki bu ne buda bir üçgen, daha sonra elime kaledmi alıp 3 köşeyede bir radüs çizdim(köşeleri yuvarladım) ve sivri yerleri silgi ile silip sordum, arkadaşlar bu nedir ÜÇGEN! O halde meselemiz sanıyorum ki anlaşılmıştır. Aynende öyle oldu, artık arkadaşımız insan ilişkilerinde kimseyi döver bir tavıra sahip değildi, gidin evrağı tamamlayın gelin yerine, işi yapabilmemiz için bu evrağa ihtiyacımız var diyordu!

mhmd 10-12-2007 01:04

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Sn. ATKUYRUĞU,

mhmmd: hoşgeldiniz, safalar getirdiniz diyor.
Mantıksal çıkarımlarınız ile stiliniz dahi benziyor
Şu bizim buyuran Zerdüşt, satır aralarında mı geziyor?

Hatalarımı, cehaletime bağışlayın

ATKUYRUGU 10-12-2007 01:34

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

ATKUYRUGU 10-12-2007 01:37

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

spartacus 10-12-2007 01:44

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Hoşgeldiniz tekrar kaldığınız yerden devam edin. Teşekkür ederim ve iyi geceler der, uyumaya giderim...

ATKUYRUGU 10-12-2007 02:21

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

mer-orh 10-12-2007 04:21

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Hosgeldiniz Atkuyrugu.

Bencede kaldiginiz yerden devam edin.

aydoe 10-12-2007 14:27

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Koş koş koş koş
Daha hızlı koş
Kuyruğun savrulsun rüzgarda
Gün gelir durulursun

vgm.1 10-12-2007 14:42

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Sayın atkuyruğu hoşgeldiniz;

İnsanların içinde ki sanatçıyı açığa çıkardınız :)

Saygılarımla;

InVitatio 10-12-2007 16:32

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Bir sey anladim ise "arap" olayim ;)))

esegimiz vardi, devemiz vardi simdi birde atimiz oldu artik bunlarin basina birde "ali baba".....eh hosgeldiniz atinkuyrugu...

ATKUYRUGU 10-12-2007 23:21

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

aydoe 10-12-2007 23:23

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Buluştuk ,dostum

ATKUYRUGU 10-12-2007 23:45

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

aydoe 11-12-2007 00:08

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
yılan iz bırakmaz
Ashil at yanına yılan sokmaz

ATKUYRUGU 11-12-2007 01:10

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

ATKUYRUGU 11-12-2007 01:25

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
.

aydoe 11-12-2007 01:32

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
sarı
yeşil
kırmızı
tatmalı
ne olacak
bakmalı

spartacus 11-12-2007 01:38

Re: Gaz kaçıran tüpler bulundu
 
Tanrı yaratıcılar; insan genetiğinden gün gelir temizlenir!
Ve sürümden kazanmak derdi tüpleri fos bırakmaz :)

Uymadı belki.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:31 .