tup benim icin hayatin zorluklarindan biridir. O agir tupu merdivenlerden cikartmak, insani cok yorar. En kotusu ise sekli nedeni ile tasirken hep bacagina carpar, bu sebeple tupu biraz vucuddan ayri tutup tasimak da gerekir. Allahtan simdi dogal gaza gectim, rahat ettim.
Sevgili thunderpoint, ATKUYRUU ya kisa ve iceriksiz yazilarla forumu sabote etmege calisiyor ya da 10 mesaj kotasini doldurmaya calisiyor. Kokusu cikar yakinda, ama tabi umarim kalici olur ATKUYRUGU.
atkuyrugi, aynı iletiyi, ateist forumada asmış şu an ''tavan arasında'' yatıyor.
ama böyük yazarlık kolay değil. tıpkı atkuyruginde *olduğu gibi. adam bir sloganla ''meşhur yazar'' olmanın peşinde.
george orwell'den tiyo almış. onbeş dakikada meşhur olacağını öğrenmiş.
atkuyrugi ,sana tüple ilgili bir fıkra anlatayım. ''tüp'' kültürün genişlesin.
DENİZALTI
Temel askerliğin denizaltı'da yapmaktadır.
izine gelince dursun temele sorar,''ula temel ha, o *gemi torpidoyu attıktan sonra, içine su kaçmayi mi?''
bu lafa ,dursunun salaklığını, göz önünde bulundurarak vevap verir
'' ula dursun ,sen *gölde sıçınca, içine su kaçayimi?''
dursun ''yooo'' diye cevap verince
temel *''denizaltının içinede su kaçmayi '' der.
sevgili atkuyrugi, senin vaziyetin nasıl ''tüpe'' ,su kaçayi mi?
atkuyrugi ,hani bir söz var bilirsin. (yazar olduğuna göre)
''zarfa değil mazrufa bak''
senin buraya astığın mesajın, ne zarfında birşey var, ne mazrufunda.
ateist foruma ve buraya yazdıkların eğer senin *''düşüncelerinse'' düşünme konusunda pek çaba harcamıyorsun galiba (laf aramızda, bu konuda hindi daha dikkatli)
anladığım kadarıyla ,çok kalabalık!!! *olan siteye ''okur'' çekmenin peşindesin. ama sevgili kardeşim
senin gibi ,fikirleri leba-leb *dolu bir yazarı olan sitenin ,yazılarıda leba-leb dolu olmalı.
ama heyhat boş.
ayrıca 483 nolu kitap nede?