Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Muhammed Ateistmiydi (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=6871)

no_religion 19-07-2008 23:09

Muhammed Ateistmiydi

Arkadaşlar sizce Muhammed ateistmiydi..??? O da biliyordu vahiylerin tanrıdan gelmediğini....çünkü bizzat kendisi uyduruyordu...ve putlara da inanmıyordu onlardan da korkmuyordu bu da bir gerçek....Her istediğini her ihtiyac duyduğu şeyleri ayetlere taşıyordu ve bunun gerçek olduguna inanan saftirikler de anında bu ayetleri yerine getiriyorlardı....
O dini alet ederek insanları kanına kadar sömürmesini cok iyi beceriyordu..Kendisinin bir allah korkusu olsaydı bu kadar da ileriye gidemezdi o yüzden acaba kendisi sadece egolarını düşünen sapkın bir ateistmiydi...

Not: Burda ateist arkadaşları rencide etmek istemiyorum...sonucta inanclı da olsa ateist de olsa bazı insanlar sapkınlıkları yüzünden yollarını şaşırırlar ve bu dünya için zararlı bir hale gelebilir..bu hertürlü insan için geçerlidir...

Neyse bu konudaki cevaplarınızı bekliyorum..

dark_light 19-07-2008 23:21

ateist de değildi ruh hastasıydı işte...:)

no_religion 19-07-2008 23:25

bence ruh hastası oldugu kadar da ateistti

dark_light 19-07-2008 23:28

evet haklı olabilirsin.. zeki bir ınsan da denilebilir bu kadar ınsanı kandırabildiğine göre..

evrensel-insan 19-07-2008 23:53

Saygideger arkadaslar;

Muhammed'in ne oldugunu ve nasil tarih sahnesine ciktigini anlayabilmek icin, o gunlerin dunyasini ve insanoglunun icinde bulundugu toplumsal ve sosyal iliski ve iletisimi iyi agilamak gerekir.

Ben kosede yazdigim, din mentalitesi yazimda, dinin nasil, zamana uydurularak, halk yiginlarini pesinden surukledigini acikladim.

Burada tek bir gercek vardir, o da o tarihte tarih sahnesine cikan yeni bir din mentalitesi oldugudur. Her donemde oldugu gibi, elbette bunun bir ortaya atani ve isim yapmis bir kahramani olacaktir. O donemde ortaya atilan bu din mentalitesinin, ne amacla ortaya atildigi, toplumuna ve dunyaya zaman icinde neler getirdigi v.s. butun bunlar, tarihin akisi icinde, yorumlayanlarin, kendi subjektif bakis acilari temelinde ki yorumudur. Bu yorum, bir dusunce urunudur. Ayrica, belli bir ideolojinin getirecegi bir yorumdur. Cunku her yorumu getiren, kendi inandigi ideoloji temelinde bu yorumu getirecektir.

Ben sahsen, muhammed'in tarihte yasamadigini, sadece hayali bir kahraman olarak; ogunku dini mentaliteye uyarlanan bir hayali onder oldugunu dusunuyorum. O yuzden de her yorumcu, kendi ideolojisi temelinde, muhammed'e istedigi tarihsel yapiyi vermekte veya verilenleri elestirmektedir.

Bilhassa, dini mentalite, genelde tanri ve dogaustuluk ve dunyaotesilik tasiyacagi icin; yaratilan kahramanlarin, insanogluna nazaran ustunlukleri olmasi gerekir,Ki en azindan peygamber olsunlar.

Bunun tek bir nedeni vardir. Hem dusunceleri boyle ortaya atilan insanoglu disi ozelliklere sahip kahramanlarla mesgul etmek; hemde insanoglu dusuncesin de dogaustulugu, dunyaoteligini ve spekulasyonu diri tutmak. Beyinleri bu tip dusuncelerle mesgul kilmak ve savunu karsi cikis temelinde de kutuplulugu saglamak.

Bence bugunku evengalizm de ayni din mentalitesinin bir urunudur. Tekrar toparlanmakta olan insanoglu dusuncesini, tekrar ayni kulvara cekmek ve dusunceyi bu tip konularla mesgul edip; ayrimciligi ve cikari insanoglu temelinde diri tutmak.

O yuzden dini mentalitenin ne oldugu ve kimlere hizmet ettigini hangi ayrimcilik politikasini guttugunu, neyi one cikarip, neyi yok etmek istedigini v.s. cok iyi algilamak gerekir.

Saygilarimla;
evrensel-insan

meaculpa 20-07-2008 00:09

Alıntı:

no_religion´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 118171)
Arkadaşlar sizce Muhammed ateistmiydi..??? O da biliyordu vahiylerin tanrıdan gelmediğini....çünkü bizzat kendisi uyduruyordu...ve putlara da inanmıyordu onlardan da korkmuyordu bu da bir gerçek....Her istediğini her ihtiyac duyduğu şeyleri ayetlere taşıyordu ve bunun gerçek olduguna inanan saftirikler de anında bu ayetleri yerine getiriyorlardı....
O dini alet ederek insanları kanına kadar sömürmesini cok iyi beceriyordu..Kendisinin bir allah korkusu olsaydı bu kadar da ileriye gidemezdi o yüzden acaba kendisi sadece egolarını düşünen sapkın bir ateistmiydi...

Not: Burda ateist arkadaşları rencide etmek istemiyorum...sonucta inanclı da olsa ateist de olsa bazı insanlar sapkınlıkları yüzünden yollarını şaşırırlar ve bu dünya için zararlı bir hale gelebilir..bu hertürlü insan için geçerlidir...

Peygamberlik iddası ile bir davaya girişmiş ve davası ugruna bütün yaşamında caba göstermiş, hiççbir sapma olmaksızın bütün yaşamını bir inanır gibi yaşamış bir adamdan bahsediyorunuz. Öğütledigi ahkamların birinde bile taviz göstermemiş bir adamdan hemde. Şimdi kalkıp yok bu adam ateistti demek ne kadar mantıklı ? Ayrıca Muhammed' e ateist sıfatı ekleyip bu adamın sapkınlıkları tabiri nedeniyle bu sıfata tabi olan arkadasları rencide etmek istemediginiz gibi, Muhammed'in peygamberligine tabi olan insanları da rencide etmemeyi düşünmelisiniz. Yok ruh hastası yok sapkın... Tarihi bugünün deger yargıları ile, bir fanus içinden degerlendiremezsiniz.

Vahiy kavramına inanmayan insanlar olarak Muhammed'in neye itikad ettigini sorgulayabilir, eleştiri verebiliriz ama agır ithamlar yersizdir. Muhammed ateist değildi bence , o ondan evvel gelen peygamber hikayelerini de çok iyi biliyordu ve büyük ihtimalle Tanrının varlıgına böyle kani olmuştu. Nihayetinde güümüzde de , tarihsel diger süreclerde de sadece tanrı kavramı ile inanır kabul edilen bir çok insan mevcut. Direk vahiy almadı haa demekki bu ateistti demek cok mantıksız bir akıl yürütme. Bende Tanrıdan vahiy almadım ama Tanrıya inanıyorum ne olcak şimdi...

evrensel-insan 20-07-2008 00:20

Saygideger meaculpa;

Bende Tanrıdan vahiy almadım ama Tanrıya inanıyorum ne olcak şimdi...-mea

Nerden biliyorsun ki, daha gencsin, senin tanriya olan bu dinsiz inancin, bakarsin sana yeni bir acilim getirebilir. Yeni bir dini mentaliteyle, sende yeni bir akim yaratabilirsin:rolleyes:

Oyuzden kendine, dusunce ve davranisina ve yasam degerlerine haksizlik etme.:D

Saygilarimla;
evrensel-insan

Aheste 20-07-2008 00:29

''Kendisinin bir allah korkusu olsaydı bu kadar da ileriye gidemezdi o yüzden acaba kendisi sadece egolarını düşünen sapkın bir ateistmiydi...''

Şimdi, kişinin Allah korkusunun olmaması, hesap verilecek bir varlığa inanmaması, her türlü kötülüğü yapabileceği anlamına mı geliyor? Kendinize haksızlık etmiyor musunuz No_Religion?

meaculpa 20-07-2008 00:31

Sevgili Hocam;

Vurgum başka yereydi ya hadi neyse ;)

Dinlerle olcak iş değil , ben bunun farkındalıgı ile yön veriyorum hayatıma. Benim adıma bir yaşanılırlıgı yok yeni akım , yeni din catısı altında. Herşeyin bireyselliği hızla evrildigi vbu çağ da dinlerin bir nefes alma alanı olarak kullanılması da ana cazip değil. bu nedenle deist olarak kalmaktan yanayım ;)

evrensel-insan 20-07-2008 00:41

Saygideger meaculpa;

Ben zaten vurgunun benim dusunceme yonelik oldugu icin yazmadim. Deizm seni mutlu kiliyorsa ve tatmin ediyorsa, tabi ki deist kal. Zaten sonucta deizmde de bir suphe bir acik yakalarsan, bunu sen yakalayacaksin. Deizmi de sorgular, nedenlersen bunu sen yapacaksin. Sonucta bu senin inancindir ve bu inanc seni tatmin ediyorsa; baskalarina senin bu inancina saygi gostermek duser. Tartisilabilecek olan dusuncelerdir, kisilerin inanclarina mudahele ve onun inancini degistirme mucadelesi degil.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Levent Ak 20-07-2008 10:03

Alıntı:

no_religion´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 118171)

Sevgili No religion,

Ben de tam bu konuda bir başlık açmak için mesaj sayımın dolmasını beklerken sen başlığı açmışsın bile.
Evet bence en büyük ateistler peygamberlerdir. Çünki onlar dinlerin hiç bir yerden gelmediğine emin birinci elden kişilerdir. Benim asıl merakım şu... Acaba kendi uydurup yaydıkları dinin bu kadar tutması kendilerini de şaşırtıp "bu kadarını ben bile tahmin etmemiştim" diye kendi kendilerine şöylemişlerdmidir acaba?

aydoe 20-07-2008 10:52

Arkadaşlar ,birilerini birşeye inandırabilmek için insanın kendinin inanıyor olması gerekir.
Muhammed'e peygamberlik dayatılmıştır,zaten doğumundan itibaren o yöne kanalize olmuştur ve kendide inanmıştır.
Bazen söylediğimiz yalanlara biz bile inanırız ve zamanla bunlar gerçekmiş gibi algılanmaya başlar.
Peygamber inanıyordu ve kendine göre doğru bildiklerini yapmıştır.
Tek tanrı inancı zaten vardı,kabe zaten vardı,hac zaten vardı,onun yaptığı yeni bir yorum ve liderlik savaşıdır ve bunun içinde Tanrı'dan kuvvet aldığına kendi de inanmış çevresindeki bazı kimseleri de inandırmış ve zaten belli bir güce erişince de ganimet ve gücün yanında olma isteğiyle birde o çağa göre cennet vaad eden bir ideoloji ile gelişmiştir.

calimero 20-07-2008 17:37

Muhammed Ateist değil,hanif bir inanırdı.
Yani muhammed tek tanrılı bir dine ve o dinin Allahına inanırdı.
Muhammedin inandığı Allah ise Çok tanrılı bir dinin inanırıydı ve
çok tanrıya inanırdı...!

Sâffât Sûresinin 125,126 . Ayetinde Yaratıcıların en güzelini, sizin ve geçmiş atalarınızın Rabbi olan Allah’ı bırakarak “Ba’l’e mi tapıyorsunuz?”

Allah yaratıcıların en güzeli olarak gördüğü kendisine inanmayıp diğer bir yaratıcı olan bal'e inananlara kızmaktadır bile..Muhammedse bundan habersiz tek tanrıya inanmaktadır.

zeitgeist 20-07-2008 17:52

Alıntı:

Aheste´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 118182)
Şimdi, kişinin Allah korkusunun olmaması, hesap verilecek bir varlığa inanmaması, her türlü kötülüğü yapabileceği anlamına mı geliyor? Kendinize haksızlık etmiyor musunuz No_Religion?

unutulmamalıdır ki allah korkusu olmamasına rağmen,ahirete inanmamasına rağmen iyi bir insan olan ateist,bunu vicdana bağlar...
eğer ki sen cehennemden korkup,cennete gitmek için iyilik yapıyor,kötülüklerden uzak duruyorsan bi sorman lazım kendine
gerçekten ben iyi bir insanmıyım???
çünkü seni iyi yapan tek şey allah korkusu... ki o da pamuk ipliğine bağlı

pante 20-07-2008 18:25

11.03.2007 tarihli yazım:

Muhammed Ateist miydi?

Kur'andaki ayetlerin akıl ve bilim dışı oluşunun ispatı ile birlikte bu defa kafaları
Muhammed'in ateist olup olmadığı sorusu kurcalamaya başlamıştır.

Muhammed Kur'an'ı kendi uydurduğuna göre o halde Allah'a inanmıyordu.
Çünkü Allah olarak sunduğu ilah, putperestlerin ay tanrıçası El-lah idi ve
Muhammed diğer ilahları saf dışı bırakıp tek tanrılı bir din oluşturmuştu.
Kendi oluşturduğu bir dine, kendi uydurduğu ayetlere inanması mümkün değildi.
Putperestliğe de inanmadığı kesindi. O halde ateist olma ihtimali çok kuvvetliydi.

Yaratan ve hesap soracak olan bir Tanrı inancı olmuş olsa, o Tanrıdan bir görev
almadığı halde elçiliğe soyunmaktan çekinirdi. Üstelikte bu elçiliği kötüye kullanmış, kendisine harem kurmuştu. Ayrıca, kendine vazife çıkarmak uğruna bir toplumu birbirine düşman etmiş, savaşlara ve katliamlara sebep olmuştu.

Bu durumda Muhammed ya deist idi. Yani bir yaratıcı olduğuna inanıyor ama onun dünya ile ilgilendiğini sanmıyor ve ölümden sonraki yaşama inanmıyordu.
Ya da hiç tanrıya inanmıyordu. Yani ateist idi. Din yoluyla iktidar olmayı amaçlamış ve bunda muvaffak olmuştu.

Allah'a inancı konusunda bir olasılık daha vardı. O da kendini öylesine kaptırmıştı ki, transa girdiğinde ve ilham geldiğinde bunun gerçekten Allah'tan geldiğine inanıyordu. Peki ama Ayşe'nin dediği gibi, Allah neden hep kendisine uygun, kendi istekleri yönünde ayet gönderiyordu? Bunu düşünemiyor muydu? Bunun ise tek açıklaması onun bunu düşünemeyecek kadar narsist oluşu, psikolojisinin buna elvermemesi idi.

Bu olasılıklardan acaba hangisi doğru?
Ateist miydi?
Deist türü bir Tanrı inancında mıydı?
Yoksa psikolojisinin bozukluğu nedeniyle Allah'a inanıyor ve Allah tarafından
görevlendirildiğine mi inanıyordu?

Bu makale inanmayanlar içindir. Tabi ki inananlar "O, Allah'ın kulu ve resulü idi"
diyeceklerdir. Ama Allah'ı ve melekleri dahi kendisine salat ettiren, kendisinin
ilk yaratılan olduğunu öne süren, kendisi olmasaydı kainatın yaratılmayacağını
iddia eden, arşa çıkıp Allah'la görüştüğünü bildiren, tüm müslümanları kendisine
her namazda ve namaz haricinde salavat ettirten, günde 5 defa adını bağırttırıp insanlara duyuran, nefret ettiği amcasına ve yengesine her namazda insanlara beddua okutturan bir insanın psikolojisinden kuşku duymayı anlayışla karşılayacaklardır.

http://www.turandursun.com/forumlar/...t=1418&page=59

aspendos 20-07-2008 20:12

Alıntı:

calimero´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 118247)
Muhammed Ateist değil,hanif bir inanırdı.
Yani muhammed tek tanrılı bir dine ve o dinin Allahına inanırdı.
Muhammedin inandığı Allah ise Çok tanrılı bir dinin inanırıydı ve
çok tanrıya inanırdı...!

Sâffât Sûresinin 125,126 . Ayetinde Yaratıcıların en güzelini, sizin ve geçmiş atalarınızın Rabbi olan Allah’ı bırakarak “Ba’l’e mi tapıyorsunuz?”

Allah yaratıcıların en güzeli olarak gördüğü kendisine inanmayıp diğer bir yaratıcı olan bal'e inananlara kızmaktadır bile..Muhammedse bundan habersiz tek tanrıya inanmaktadır.

nede çok biliyorsun böyle saçma bir ayet açıklaması ancak senin gibi lerden beklenir .

rablerin en güzeli derken sen neyi anlıyorsun o ufacık aklınla ?

bal'e nedir ? o insan tarafından yapılan bir put dur . putlara tapmak cahillikdir . kendi ellerin ile yaptığın taşdan tahdadan vs.. maddeden el ile şekil verdiğin put dur .

hz muhammed ise onlardan habersiz değil idi . biliyor idi ve nitekim mekkeli müşriklerin 360 put tanrısını yıkıp geçmişdir . tek olan allaha kulluk etmişdir . ve demişdir ki .ben sadece tebliğ edenim ve bir beşerim .

ama ateizm konu başlığı ile bir saçma sapan konu açmıştır . işte turan dursun sitesinin kalitesi .

hz muhammede ateist ruh hastası yakıştırması yapan bir site kesin kes dost değil düşmanın ta kendisidir ve kendine günden güne düşman kazanmaktadır .

ateizm şaşırmış kuranı kerimi hz muhammedin yazdığını söylüyorlar biri ruh hastası der öbürü çok akıllı der . ateizm işde çelişki içinde ne olduğunuda bilmeyen boş insanlar gurubudur .

bu sözlerime dilediğiniz kadar ateş püskürün önce karşındaki insanın maneviyatına hakaret etmememyi öğrenin .

turan dursunun peşinden zırvalanmış binlerce konunun peşine takılmış ateizm , çok akıllı sanan aklını kullanamayan veya kullandığını sanan cennet ve cehhennem hakkında zerre kadar bilgisi olmaayan allah hakkında atıp tutan ve hiçbir ayeti olduğu gibi alamayan ve anlamayan ateizm .

hz muhammed ateistmi miş .. hayır o ruh hastasıymış aynı zamanda .

demekki ateistlerin hepsi ruh hastası oluyor ...

boş işleri bırakın beyler..

no_religion 21-07-2008 08:13

aspendos sen de o ruh hastasının peşinden giden başka bir ruh hastasısın..yada çok sığ düşünen peygamberin yalancı oldugunu düşünürsem öbür dünyada beni şişkebab yaparlar diye, düşünmekten korkan zavallı korkaklardan birisisinnnn:)))

aspendos 21-07-2008 09:50

no religion ,

düşünmekden korkan değil dostum düşünmemekden korkanım ben !!

bildiğimi sanıp bütün yapmış olduğum amellerin boşa gitmesinden korkarım .

yeryüzünde 1.5 milyar ruh hastası var ayriyeten hıristiyanlarında hz isaya inandığını düşünürsen başka bir 2 milyar ruh hastası daha hai çindeki budizmi de le alalım vs..

yeryüzünde ki % 90 ı ruh hastası dinlere inanıyor diye sizler tek akıllısınız .

ya bukadar boş olma ya .. ama nede olsa ateistsin içi boş dışı boş konuştuğu lafı bile bilmeyen boş kutu ...

hani sizler ateistler ruha inanmaz idi ?

cinlerede inanmaz şeytanada inanmaz peygaber ve dinlerede inanmaz sınız ...

sizler kendinnize inanın önce ama kendinizede inanmıyorsunuz ki .

yaşamadığın dönemdeki hz muhammed ve diğer peygamberler hakkında atıp tutmak hatta başka insanların yalanlarına kendini şartlandırman ateizmi bugün bu noktalara kadar taşıdı zavallı ateizm ..

NAHL SURESİ : 62. Hoşlarına gitmeyen şeyleri Allah’a isnad ederler. En güzel sonuç kendilerininmiş diye dilleri de yalan uyduruyor. Hiç şüphe yok ki onlara cehennem vardır ve onlar oraya en önde sokulacaklardır.

63. Allah’a andolsun, senden önceki ümmetlere peygamberler gönderdik. Fakat şeytan onlara işlerini güzel gösterdi. O, bugün de onların dostudur ve onlar için elem dolu bir azap vardır.

no_religion 21-07-2008 13:36

yaz yaz aspendos yaz ayetleri..böyle giderse cennette yüzme havuzlu, havuzun başında sexy üstsüz hurileri(sonsuza kadar sana hizmet edecek) hakedeceksin..allah seni ödüllendirecek bu yalakalıkla..hadi daha fazla yalakalık...ne kadar yalakalık o kadar bonus o kadar huri:))

aspendos 21-07-2008 19:45

sende zebanileri düşün cehennemde mokoko yapıyorlarmış ona göre bırak sen beni kendine bak ..

zebanilerde fena zopikler adamı ...

no_religion 21-07-2008 23:32

Yaa Sen Ne Kadar Tezatsin Yaaa...bi Kere Söyledğin şeyler O Kadar Mantiksiz Ki...benim Zebanilerden Korkmam Için Onlara Inaniyor Olmam Lazimm Dimi...ama Senin Beynin Bunu Düşünecek Kadar Gelişmemiş Galiba...
Zebanilerden Korkacakmişim....ben Inaniyormuyum Ki Korkayimmm....
Ama Sen Hurilere Inaniyorsunnn Bu Kesinn...ne Hayallerin Vardir şimdi Onlarin üzerine Dimi...mübarek Cennet Değil Sex Merkezi:))

Nebenbuhler 22-07-2008 11:36

günümüzde bile o topraklardan insanlarin akildisi sacmaliklarini görüyoruz,bu onlarin hayat bicimleri..yarattiklari tanrilarida öyle degilmi?:-)..muhammed ister inanan birisi olsun ister bir ateist onun dürtüleri yaninda hicbirseyin degeri yoktu..etrafindakilerde aynen kendisi gibiydiler..onun son istegini bile yerine getirmeyenler bugün bizim canimiza kastediyorlar..

aspendos 22-07-2008 12:21

Alıntı:

no_religion´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 118410)
Yaa Sen Ne Kadar Tezatsin Yaaa...bi Kere Söyledğin şeyler O Kadar Mantiksiz Ki...benim Zebanilerden Korkmam Için Onlara Inaniyor Olmam Lazimm Dimi...ama Senin Beynin Bunu Düşünecek Kadar Gelişmemiş Galiba...
Zebanilerden Korkacakmişim....ben Inaniyormuyum Ki Korkayimmm....
Ama Sen Hurilere Inaniyorsunnn Bu Kesinn...ne Hayallerin Vardir şimdi Onlarin üzerine Dimi...mübarek Cennet Değil Sex Merkezi:))

güzel kardeşim abaza olman seni başkaların üzerinde kendi içindeki hevesleri göz önüne seriyor .

benim tek eşim var ve cennetde eşimin üzerine su dökebilecek tek huri olduğunu sanmıyorum ...

madem sen zebanilere inanmıyorsun ozaman inanmadığın şeyler hakkında ve bilmediğin şeyler hakkında atıp tutma ..

dediğim gibi he canım haklısın ..

cennetde sex olduğuna dair tek ayet göster bana !!!!

amenofis 22-07-2008 12:24

Nebe
(34) Şüphesiz Allah'a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır.

cınsel bır obje tanımlanmıs baska meallerdı tomurcuklanmıs turunc gogus olarak aktarılır..bknz elmalılı hamdı yazırın mealı..

e sımdı dersen gogus tasvır edılmıs ama sex oldugu anlasılmaz dersen sasırmam....

sarap ırmakları hercesıt meyva tadı bozulmayan sut:)

mesela yeme eylemı yokta dersın....laf olsun dıye

amenofis 22-07-2008 12:25

uzumler yeme eylemı

dolu kadehler içme eylem

meme tasvırı sex eylemı

amenofis 22-07-2008 12:26

dunyevı zevkler orada var demekkı yemek ıcmek tahtlara kurulmak sana hızmet edılmes...hepsı varda sex yok oylemı...

dıyosunkı allahın cennetınde cınsıyetsız olacaz....

amenofis 22-07-2008 12:29

herseyı hazır bekleyen zıhnıyet boyle bısey ıste...bellı dusuncelerden bellı cıkarımlar alde etme yetısı.....

aspendos bıraz dusun

gozeneli 22-07-2008 15:29

Sayın Amenofis,
Sakın sayın Aspendos'a düşün demeyin. Kuran'nın dışına çıkamaz. Acaba Kuran'da düşünün, şüphe edin, araştırın ve göreceksiniz Muhammed dogruyu söylüyor diye ayet var mı???????????????????????????????????????????????? ?????????????????

schonozatzsche 22-07-2008 16:01

Ben epilepsi ve orgazm isimli kitapta okumuşum, Saralılar kriz esnasında kendilerinin tanrıyla buluştuğunu söylerlermiş Muhammedin miracı bundan kaynaklanıyomuş Saralı muhammed -dostoyevsky bile böyle diyor- krizleri esnasında öğrendklerini vahiy diye halka anlatır. Zaten saraya da peygamber hastalığı denirmiş Yani muhammed hasta.....

üç sene önce şu ilahiyi söylerdim;
Titredim efendim seni andım dün gece
Şİmdi bu ilahiyi söylüyorum;
Titredin efendim bizi kandırdın dün gece:D

aspendos 22-07-2008 16:14

sizin aklınız başınızı aşmış . göğüsü tomurcuklaşmız denince sizlere sex mi geliyor aklınıza ?

annenizin kızkardeşinizin göğüsünü görünce aklınıza sex mi geliyor ?

ateizm olayları konuları bu şekil saptırır .

huriler insanlara hizmet etmek için oradadır .

ama gelelim ki ateizm gene şaşırmış inanmadığı cennet hakkında kuranı kerimi ispat olarak gösteriyor ve bana karşı kuranı kerimin doğruluğunu ispat ediyor .

koçlar hepiniz haklısınız kuran doğru söyler ben yanılmışım .

şimdik kurana inandınız mı ?

inanmadınız ise ben mi haklıyım ?

nasıl karmaşık bir durum meydana geliyor değilmi .

AMENOFİS : Sende dersenki göğüsü tomurcuklanmış ve ben olaya sex objesi olarak bakarım dersen sana cennet değil cehennemden zebanilerin ... müjdesini vereyim ...

bırakın boş işleri düşünmek güzel birşey ama yanılmak ise apayrı birşey ateizm çok düşünür ama radar ve antenleri frekansları algılamaz bu yüzden net anladığını gördüğünü sanır oysaki daha net daha düzgün görebilmen için frekanslar düzgün olmalı .

işte sizleri yokdan var edeni inkar etmekdeki en güzel örnek frekans bozukluğu ...

ama kuranı kerimde biz onları iri gözlü huriler ile evlendirmişsiz diyor bazı ayetlerde .

madem cennetde sex var ise sizlerdeki tek düşünce fesatlık kıskançlık .

hem benim cennete gideceğimi nereden biliyorsunuz ki ?

am insan meşgul olduğu yer ile mükafatlandırırlır veya cezalandırılır ...

ozgur_beyin 22-07-2008 16:31

huriler insanlara hizmet etmek için oradadır .aspendos.
aspendos ifade ettiğin nasıl bir hizmet.abdest almak içinleğen ibrikmi getirecek yoksa sofra
kurup soframı kaldıracak. yoksa manikürpedikürmü yapacak ne hizmeti
yine sırf yazmak için yazmışsın birşey bildiğinden değil
güye islamı savunuyorsun
yine bana kazak abdalı yazdırdınya helal olsun sana
seniniçin şöyle demiş kazak abdal

Alemi taneder yanına varsan

Seni yanıltır mes'ele sorsan
Bir cim çıkmaz eğer kamını yarsan
Camiye gelir de erkan beğenmez

gozeneli 22-07-2008 16:37

Muhammed Ateistmiydi sorusu bana biraz hakaret gibi geldi.

Bu hakaret gerçekten çok kötü, keşke böyle sorulupda bütün Ateistler Muhammed'le eş görülmeseydi.

Lütfen böyle benzetmelerle Ateislere hakaret etmeyin :)

aspendos 22-07-2008 16:37

ya seni ilgilendiren yer ile uğraş sanane benim huriler ile haşır neşir mi olucağım veya başka birşey yapıcağım .

ne kadar merak ediyorsun öyle . dikkat et ya merakdan yada .. gelirmiş insana ne gelir ise ..

bırak bu kazak abdal demogojileri .

kendi işine bak gideceğin yere bak . cennetden hurilerden sana ne .

bilgi eksikliğin olduğu belli cennetde abdest yok orada namaz yok güzel kardeşim ...orada sadece selam ve güzel söz işitirsin .

ama dediğim gibi allahı inkar edenler cennetden bahsetmesinler cehennemden bol bol bahsedin ..

sende diğer ateist ler gibi boş edebiyat dan öte değilsin ..

gozeneli 22-07-2008 19:43

Sayın Aspendos siz Shopenhauer'ı tanıyormusunuz? O acaba şu anda ne yapıyordur?

aspendos 22-07-2008 21:03

güzel kardeşim allah ona neyi lütfetmiş ise onu yapıyordur .

kabirde ise ya cennet bahcesine bakan bir oda yada cehenneme bakan bir oda içinde beklemektedir kıyameti ...

sence ne yapıyor shopenhauer ?

gozeneli 22-07-2008 21:05

bilmem siz onu çok özlettiniz

aspendos 22-07-2008 21:08

peki sen hacıyı tanıyormusun ? acaba şu anda ne yapıyordur ?

dilaver 22-07-2008 21:21

aspendos

Hacı sitemizin eski katılımcılarındandı. Şu anda da ateist forumun adminlerinden biri. Hacı dan bahsettiginize göre yavaş yavaş hidayete eriyorsunuz demektir. :)

Haydi hayırlısı. Şeytandan ümit kesilmez. :eek:

saygılarımla

aspendos 22-07-2008 22:00

yok yok mutezile olsun hacı olsun eskilerden . ben biraz damardan girmiş idim zamanında siteyide fena birbirine katmışdım . hacı da doctor olduğu için hanımıda müslüman olduğu için biraz kılıbık idi kendi bakma forum admini falan ama onu iyi tanırım halen amerikada olduğunu biliyorum resmi falan herşeyi var bende ..

biraz şarabcıdır kendi ...

mutezilede zamanında bir heves ile kuran ayetleri gibi kendi ayetlerini yazmaya kalkmış idi ben de deidmki arşivlerde vardır araştırın , bu ayetleri herkese ezberlet aradan birkaç gün geçmeden bunları kendin dahi unutursun dedim ..

büyük üstatlar sözlerinde dururlar sanıyordum ..,
nerede o alim ulemalar mutzile gibi sözünün eri olanlar nerede ?

saygılarımı sunarım onlara ..

dilaver 22-07-2008 22:05

Mutezile tekrar aramızda. Senin bu iletini okuyup da yanıtlamasını dileyelim.

saygılarımla

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:51 .