Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   SITE YÖNETICISI BU SITE ÇIRKINLESIYOR (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=978)

burkay 19-10-2005 10:27

SITE YÖNETICISI BU SITE ÇIRKINLESIYOR

MATERYALIST VE MOKARTESIN VE USRENINI DE DAHIL EDELIM ... BIRBIRLERINE KARSI KÜFÜRLER HAKARETLER YAGDIRDIGI BIR ORTAMDA SEN YÖNETICI OLARAK BIRSEY YAPMIYORSUN ... KARSILIKLI TEHDITLER VE KISISEL HAKARET VE TARTISMALAR BU SITEYI KIRLETIYOR ... ADAM GIBI BIR SITE DEDIM TARTISIR FIKIRLERIMIZI SÖYLERIZ VE BIRBIRIMIZE SAYGI DUYARIZ DEDIM AMA MAALESEF SITE ESKI HALINI ARATMAYA BASLADI ...SAYGILAR ...

19-10-2005 13:40

abi arasıra küfür de lazım ama burkay. küfür insanı rahatlatır ve kavgayı önler, küfür edemediğin ortamda ya dövüşürsün ya öldürürsün. bak amerikalılara adamlar bütün gün söver birbirine o yüzden çok daha az dövüşürler. küfür bazen iyi bir iletişim yoludur. üstelik sanal ortamda küfür edince gerçek hayatta küfür etmeye çok ihtiyaç duymuyosun. burada boşaltıyosun üzerindeki elektriği. bence küfür demokrasinin temel taşlarından biridir(sen yine beni doktora sevkedecen şimdi:))

hyt 19-10-2005 13:50

Küfür etmeyi de hoş gösterdin ya. Şaştım vallahi. Cehalet böyle bir şey.

burkay 19-10-2005 13:55

USRENIN KÜFÜR INSANI RAHATLATIR VE KAVGAYI ÖNLER ... SEN BANA VEYA BIRINE ANA AVRAT KÜFÜR EDICEN BU KÜFÜR KAVGAYI ÖNLÜYECEK ... YA CHILMISIN YOKSA ESPIRIMI YAPIYORSUN ... BEN ÇÖZDÜM SENI SEN DÜSÜNMEDEN YAZIYORSUN OKU YAZDIKLARINI ÇELISKINI ANLARSIN ...

19-10-2005 13:56

şaşarsın tabii, gerçekler karşısında "aklın hayalin durur .ötün tavana vurur" diye ünlü bir atasözümüz bile var. şimdi bu türk kültürünün getirdiği birşey bunu da mı ben ürettim?

burkay 19-10-2005 14:04

CAHIL OLMAKLA BIRLIKDE APTALSINDA ...

hyt 19-10-2005 14:07

Sen iyice zırvalamaya başladın. Magandaların, Sokak serserilerinin kullandığı sözlere atasözü diyorsun. ALLAH akıl fikir versin

burkay 19-10-2005 14:12

BENIM DEDIGIM GIBI SITE ÇIRKINLESIYOR BU INSANLARLA USLUBU DEGISTIRMEYEN BU ARKADAS ATEISTLERI ÇOK GÜZEL TANIMLIYOR ... HEPSI BÖYLEDIR BUNLARIN DERSEM YALAN VE IFTIRA ETMIS OLURUM ISLAM DININDE IFTIRA HARAMDIR ... ARALARINDA USLUBU GÜZEL ATEISTLERDE VAR BUNLARA BIRAZ AYAK UYDURSA ...

19-10-2005 14:50

abicim siz adamı sinirlendiriyorsunuz, devamlı aynı şeyleri söylüyorsunuz takılmış plak gibi, benim kullandığım dallama gibi sözcükleri küfürden saymanız haksızlık

burkay 19-10-2005 15:16

USRENIN SENIN DALLAMA KELIMESI KÜFÜRDÜR ... BEN SANA AILENE ECDADINA KÜFÜR EDSEM SONRA DESEMKI ABI BUNLARI KÜFÜR OLARAK ALGILAMA ... USRENIN KABUL ET BUNDA KÖTÜLÜK YOK KABUL ETSEN ... BAK YAVUZ 87 DE KÜFÜR EDIYORDU USLUBUNU DÜZELTDI VE ÖZÜR DILEDI .. ÖZÜR DILEMEK OLGUNLUKDUR ...SEN DE ÖZÜR DILE VE USLUBUNU DÜZELTKI ADAM YERINE KOYSUNLAE SENI ...

Mutezile 19-10-2005 15:43

Burkay'ın eleştirilerine katılıyorum. Usrenin burası küfredip rahatlatma platformu değil. MIRC ve türevlerinde şansını denemen lazım. İnsanların senin dediklerine ikna olmamasına kızıp burada hakaret ve kalp kırmak
kimsenin tasvip etmeyeceği bir şey. Yalnız Burkay'ın bu topicinin altına yaz
ısını ekleyen bazı 'sabıkalı' dostlara-Recm etmek üzere- bir kadını taşlamak için toplanan kalabalığa yönelik İsa'nın ünlü sözünü hatırlatırım size:''Günahsız olan ilk taşı atsın''.

Materyalist 19-10-2005 16:01

Buradan hyt'ye ve mutezileye sesleniyorum. dallama demekle, ana avrat sövmek arasındaki farkı anlayabileceğinize eminim. Size ne söylense "küfür" kategorisine sokuyorsunuz. Ne kadar alıngansınız be!!!
Ben kime nasıl küfür etmişim merak ediyorum. "KÜFÜR" diyorum. Eğer bana yazarsanız ve benim birilerine küfür ettiğimi ispatlarsanız, hepinizden özür dileyeceğim. Ama ispatlayamazsanız siz, benden özür dileyeceksiniz.

Mutezile 19-10-2005 16:16

''Ulan mokartes denilen .t. Benim adım ismail. Annemin adı da aysel. Buyur sana ad. Ve inan doğru söylüyorum. Eğer bir bok yapamazsan seni, o inandığın bütün cinlere .....ririm. Noktaların sayısına dikkat et ve oraya hangi harflerin geleceğini tahmin et. Sizin gibi adi sahtekarların yüzünden memleket b..a döndü. Madde, hepinizin belasını versin. Pis sahtekarlar. Ben sizin gibilerini üniversitede çok gördüm. Yok yoldan karı çevirecekmiş de, yok cin gösterecekmiş de, yok neymişde, yok neymiş. İki-üç salak birbirinizi bulmuşsunuz sağa sola artistlik yapıyorsunuz. Yazılarınızı okudum. Ve hayatımda bu kadar salakça yazılar yazılabildiğini ilk defa gördüm. Şimdi türkiyenin neden geri kaldığını daha iyi anlıyorum.''
(materyalist)

Fazla aramaya da gerek kalmadı arkadaşım... Burkay'ın eleştirisinde bir art niyet yok. Amaç kimseyi rencide etmek değil. Sadece biraz özen.

burkay 19-10-2005 16:23

MUTEZILEYE KATILIYORUM BIRDE SIMDIK MATERYALIST ARKADASIN HERKEZDEN ÖZÜR DILEMESINI BEKLIYORUZ SÖZÜNDE DURURSA TABIIKI ... BURDA ÖZÜR DILEMEK OLGUNLUKDUR KÜÇÜK DÜSME ANLAMINDA DEGIL KIMSEYI RENCIDE ETMEK GIBI BIR NIYETIMIZ YOK ... HATASINI KABULLENIP ÖZÜR DILEYEN DEVAMINDA DAHADA SAYGI GÖRÜR ...

Materyalist 19-10-2005 16:42

EVET ARKADAŞLAR. MUTEZİLE KARDEŞİM KÜFÜR ETTİĞİMİ İSPATLADI. BEN O YAZIYI NE ZAMAN NASIL YAZDIM BİLMİYORUM AMA YAZMIŞIM İŞTE. VE YAZIDA KÜFÜR ETMİŞİM. HATA ETMİŞİM. GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM. KÜFÜR ETTİĞİM İÇİN İLK ÖNCE KÜFÜR ETTİĞİM İNSANLARDAN VE SONRA DA SİTEDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM. BUNDAN SONRAKİ YAZILARIMDA KÜFÜR ETMEYECEĞİM. EMİN OLABİLİRSİNİZ.
Haaaa! Bu arada. Mutezileye, unuttuğum bir konuyu hatırlattığı için teşekkür ederim. Mokartes beyefendileri! Bize yaptığın büyü ne alemde? Nasıl gidiyor? Hani halâ hazırda bir şey olmadı da ondan sordum. Yoksa bize acıyıp vaz mı geçtin? smile146

19-10-2005 16:50

ben hala dallamanın büyük bir küfür olmadığını düşünüyorum, bunun dışında bir küfür kelimesi kullandıysam özür dilerim. Dallama dediğim gün izmirde 50 defa deprem oldu. Depremlerde en çok ölenler müslüman ülke evlatları, o yüzden dallama dedim. bu arada harbiden noldu mokartes senin büyü? adam sapasağlam yazıyo hala, senin cinler ne alemde?

burkay 19-10-2005 17:14

USRENIN KÜFÜRÜN BÜYÜGÜ VEYA KÜCÜGÜ OLMAZ ... HERNEYSE ÖZÜR DILEDIN OLGUNLUK GÖSTERDIN ... KURANI KERIMI AÇIP CIN SURESINI BIR OKURMUSUN USRENIN ...

Materyalist 19-10-2005 17:19

Sen İlhan Arsel'in şeriat, insan ve akıl adlı kitabını bir okur musun burkay

burkay 19-10-2005 17:27

OKUMAM MATERYALIST ALLAHI INKAR EDEN BIR ADAMIN KITABINI AÇIP OKUMA TENEZÜLÜ BILE ETMEM ... FIKIRLERI DÜSÜNCELERI BENI BAGLAMAZ ... BANA HIKAYE ANLATMASIN ... NE O NEDE ONUN GIBILERI ...

Materyalist 19-10-2005 18:06

Ben kuranı bayağı bir okudum. Gerçekten okudum. Zararını (okumanın)
görmedim. Sen inanmadığın bir konuda, o konuyla ilgili kitabı okumuyorsun da, başkasından niye böyle bir şey istiyorsun bakiiiiim. Hıııııı?
smile146

burkay 19-10-2005 18:11

SANA CEVAP YAZDIM DEMIN SENI KALA ALMIYCAM BUNDAN SONRA DIYE smile116

Materyalist 19-10-2005 18:17

madem kalâ almayacaktın, niye cevap verdin bakiiiim.
Seni gidi kereta
smile146

19-10-2005 19:23

Burkay böyle tek taraflı okuyarak islamı tartışamazsın, her iki kesimin kitaplarını okumalısın, yoksa akıl sahibi olduğunun anlamı kalmaz, sen islamı seçmiş olmazsın. sana bir kadın sunsalar ve tek gördüğün kadın olsa çirkin diyebilir misin? gördüğün tek kadın sonuçta. ama bir çok kadın arasından bir tanesini daha güzel bulma şansın oluyor(sen şimdi kadın örneği verdim diye sapık dersin yine bana)
sen niye korkuyorsun başka çalışmaları okumaktan, imanın akılınla beslendiği sürece niye korkuyorsun?

burkay 20-10-2005 00:06

BU SITE BÜTÜN ÖZELIGINI KAYBEDIYOR

BEYLER NERDE O ESKI USLUB DOLU TARTISMALAR BIRIBIRINE SAYGI VE HOSGÖRÜ KEBDINI BILMEZ BIR KAÇ KISI ÇIKIP SOKAK MAGANDALARI GIBI TAVIRLAR ILE HAKARETLER ILE ALAYLI TAVIRLAR ILE INANAN INSANLARIN MANEVI DEGERLERI ILE OYNUYORLAR ... AMA BEN SOGUK KANLIYIM VE ONLARIN CAHILLIGINE VERIYORUM ... HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZ MISALI ... YÖNETICI KARDES CEM BU SITE MAALESEF BU GIDISTE DEGERINI KAYBEDIYOR ...

Materyalist 20-10-2005 00:12

İşte bu kadar. Bu sitenin değerini kaybettiğini eninde sonunda anladın burkay bey. Ama nedenini biraz eksik açıklamışsın. Öyle cahil cahil yorumlar yapmaya çalışırsanız, elbette eski "dolu dolu" yorumlardan bir şey kalmaz. Her zaman ve her yerde olduğu gibi, burnunuzu nereye soksanız, orayı berbat edip bırakıyorsunuz. Ne bilimsel verileri kabul etme, ne manyıksal açıklamaları kabul etme, ne de gerçek verileri kabul etme var sizde. Sizinle neyi ne kadar tartışabiliriz ki? Ne söylense "Allahu tealayla" işi bağlamaya çalışıyorsunuz. Olacağı buydu.

burkay 20-10-2005 00:15

BENIM DEDIGIM GIBI SITENIN ÖZELLIGI KAÇTI TARTISMA YOK BIRI AK DIYOR ÖBÜRÜ KARA DIYOR DERKEN FENERBAHCE SCHALKE MAÇINA KADAR GIDIYOR ... CEM BIR KISITLAMA GETIRME ZAMANI HERHALDE GELMISTIR ..

Yavuz87 20-10-2005 00:18

mATERYALİST ARKADAŞIM SENDE HAKLISINDA BAN SANKİ BURKAYDA HAKLI GİBİ GELDİ.yANİ FENER GOL ATTI DİYE KONU AÇAN ADAM BİLE WAR SİTEDE SERT USUPLARI GEÇTİM (BENDE YAPMIŞTIM WE HATAMI ANLADIM).
YANİ SERT USLUBLAR İSLAMCILAR BURDA OLUR ÇÜNKÜ BUNUN YERİ BURASI ONLARA GÖRE BİZ BİZE GÖRE ONLAR KAFASIZ.AMA ASIL KAFASIZLAR İŞ OLSUN DİYE FORUMLARDA GEZEN APTAL APTAL SİTENİN AMACINDAN UZAK ADAMLARDIR BENCE.CEM ADMİNİMİNDE BU KONUYA Bİ AÇIKLIK GETİRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

VE TEKRAR İY FORUMLAR DİLERİM...

burkay 20-10-2005 00:23

INSANLAR APAÇIK ZIYAN IÇINDELER DOGRU BILDIKLERI SEYLER ONLARI SON NEFESINDE TERK ETIGI ZAMAN IS ISTEN GEÇMIS OLACAK ... FESATLIKLAR KOMPLEKSLER FITNECILIKLER IFTIRALAR BASKALARI HAKKINDA TANIMADIKLARI HALDE KENDI INANMISLARI DOGRULTUSUNDA YORUM YAPMALARI V.S ... KÖR GELIP KÖR GIDECEKLER ... SIKISTIKLARI BIR ZAMAN HASTLANDIKLARI ZAMAN VEYA ÇOK ZOR BIR DURUMDA OLDUKLARI ZAMAN ALLAHIM YARDIM ET DIYECEKLER SONRA ALLAH ONLARI O SIKINTIDAN KURTARDIKLARI ZAMAN UNUTUP GIDECEKLER ... VEYA MADDE BIZI KURTARDI DIYECEKLER ... ÇOK SÖZÜN AZI AZ SÖZÜN ÖZÜ MAKBULDUR ... ANLAYANA ...

Materyalist 20-10-2005 00:23

Haklısın yavuz haklı olmasına da, inan ben bile bazen işi artık gırgıra vurmak zorunda kalıyorum. (Bu arada maç sonuçlarını buraya taşıyan da ayrı bir ekol tabi. O kesin çocoktur. Onun çocukluğuna verelim gitsin. Çocuk olmasa bunu yapmazdı.) Ne söylense işi kestirip atıyorlar. Uzun uzun yazıyorlar ama hep aynı şeyleri yazıyorlar. Bir şey tartışamıyoruzki!

burkay 20-10-2005 00:41

ÇOK SÖZÜN AZI AZ SÖZÜN ÖZÜ MAKBULDUR ... ANLAYANA ...

Yavuz87 20-10-2005 13:45

MATERYALİST ABİM SENİ ANLIYORUM.İNANKİ VE SEN BEN VE BENİM GİBİLERİ ANLAYACAK İNSAN SAYISI GERÇEKTEN ÇOK AZ NE YAZIKKİ.AMA SONUÇ OLARAK BİDE İŞİN ŞU AÇISINDAN BAKALIM.SONUÇTA BİZ GERÇEKLERİ ANLAMIŞ VE YAŞAMIMIZI BUNA GÖRE SÜRDÜREN BİREYLERİZ VE ŞANSLIYIZKİ YAŞAMIMIZI SÜRDÜRMEKTE ÇOKTA FAZLA ENGEL YOK.(OTA BOKA CİHAT ÇIKARANLARI VE TURAN ABİ GİBİ NİCELERİNİ WURANLAR OLDUGU SÜRECE BU ULKE TAM ISTEDIGIMIZ BIR YER OLMAYACAK)AMA YİNEDE BİR İRANA GÖRE ORDAKİ BİZİM GİBİ DÜŞÜNEN İNSANLARA GÖRE RAHAT WE İNANDIĞIMIZ İNANMADIĞIMIZ DOĞRULTUDA YAŞAYABİLİYORUZ.BURDA GÜLSEKTE KIZSAKTA BİRŞEYİ ANLATAMAMANIN WE KARŞI TARAFIN ANLAMAMASININ SIKINTISINI ÇEKSEKTE,HAYATTA KAZANMIŞ İNSANLARIZ BİZ...
SAYGILARIMLA

İYİ FORUMLAR...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:28 .