Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 19-10-2005, 10:27
burkay
Üye Değil

Standart SITE YÖNETICISI BU SITE ÇIRKINLESIYOR

MATERYALIST VE MOKARTESIN VE USRENINI DE DAHIL EDELIM ... BIRBIRLERINE KARSI KÜFÜRLER HAKARETLER YAGDIRDIGI BIR ORTAMDA SEN YÖNETICI OLARAK BIRSEY YAPMIYORSUN ... KARSILIKLI TEHDITLER VE KISISEL HAKARET VE TARTISMALAR BU SITEYI KIRLETIYOR ... ADAM GIBI BIR SITE DEDIM TARTISIR FIKIRLERIMIZI SÖYLERIZ VE BIRBIRIMIZE SAYGI DUYARIZ DEDIM AMA MAALESEF SITE ESKI HALINI ARATMAYA BASLADI ...SAYGILAR ...
Alt 19-10-2005, 13:40
Üye Değil

abi arasıra küfür de lazım ama burkay. küfür insanı rahatlatır ve kavgayı önler, küfür edemediğin ortamda ya dövüşürsün ya öldürürsün. bak amerikalılara adamlar bütün gün söver birbirine o yüzden çok daha az dövüşürler. küfür bazen iyi bir iletişim yoludur. üstelik sanal ortamda küfür edince gerçek hayatta küfür etmeye çok ihtiyaç duymuyosun. burada boşaltıyosun üzerindeki elektriği. bence küfür demokrasinin temel taşlarından biridir(sen yine beni doktora sevkedecen şimdi)
Alt 19-10-2005, 13:50
hyt hyt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Küfür etmeyi de hoş gösterdin ya. Şaştım vallahi. Cehalet böyle bir şey.
Alt 19-10-2005, 13:55
burkay
Üye Değil

USRENIN KÜFÜR INSANI RAHATLATIR VE KAVGAYI ÖNLER ... SEN BANA VEYA BIRINE ANA AVRAT KÜFÜR EDICEN BU KÜFÜR KAVGAYI ÖNLÜYECEK ... YA CHILMISIN YOKSA ESPIRIMI YAPIYORSUN ... BEN ÇÖZDÜM SENI SEN DÜSÜNMEDEN YAZIYORSUN OKU YAZDIKLARINI ÇELISKINI ANLARSIN ...
Alt 19-10-2005, 13:56
Üye Değil

şaşarsın tabii, gerçekler karşısında "aklın hayalin durur .ötün tavana vurur" diye ünlü bir atasözümüz bile var. şimdi bu türk kültürünün getirdiği birşey bunu da mı ben ürettim?
Alt 19-10-2005, 14:04
burkay
Üye Değil

CAHIL OLMAKLA BIRLIKDE APTALSINDA ...
Alt 19-10-2005, 14:07
hyt hyt isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sen iyice zırvalamaya başladın. Magandaların, Sokak serserilerinin kullandığı sözlere atasözü diyorsun. ALLAH akıl fikir versin
Alt 19-10-2005, 14:12
burkay
Üye Değil

BENIM DEDIGIM GIBI SITE ÇIRKINLESIYOR BU INSANLARLA USLUBU DEGISTIRMEYEN BU ARKADAS ATEISTLERI ÇOK GÜZEL TANIMLIYOR ... HEPSI BÖYLEDIR BUNLARIN DERSEM YALAN VE IFTIRA ETMIS OLURUM ISLAM DININDE IFTIRA HARAMDIR ... ARALARINDA USLUBU GÜZEL ATEISTLERDE VAR BUNLARA BIRAZ AYAK UYDURSA ...
Alt 19-10-2005, 14:50
Üye Değil

abicim siz adamı sinirlendiriyorsunuz, devamlı aynı şeyleri söylüyorsunuz takılmış plak gibi, benim kullandığım dallama gibi sözcükleri küfürden saymanız haksızlık
Alt 19-10-2005, 15:16
burkay
Üye Değil

USRENIN SENIN DALLAMA KELIMESI KÜFÜRDÜR ... BEN SANA AILENE ECDADINA KÜFÜR EDSEM SONRA DESEMKI ABI BUNLARI KÜFÜR OLARAK ALGILAMA ... USRENIN KABUL ET BUNDA KÖTÜLÜK YOK KABUL ETSEN ... BAK YAVUZ 87 DE KÜFÜR EDIYORDU USLUBUNU DÜZELTDI VE ÖZÜR DILEDI .. ÖZÜR DILEMEK OLGUNLUKDUR ...SEN DE ÖZÜR DILE VE USLUBUNU DÜZELTKI ADAM YERINE KOYSUNLAE SENI ...

Önerilen Siteler