![]() |
yarın öleceğinizi öğrenseniz buradaki dostlara son sözünüz ne olurdu:
Sayın Walla nın "bir ay sonra öleceğinizi bilseniz son dersiniz ne olurdu"" konulu topiğinden, ordaki videodan esinlenerek soruyorum bu soruyu.....yarın ve ya bir kaç gün içinde öleceğinizzi bilseniz buradaki dostlarınıza arkadaşlarınıza tek tek ve toplu olarak neler demek isterdiniz?
|
imana geldim....eşşedü....eşşedü...nasıl deniyordu yaw?gelemiyorum imana....cehennemde mangal partisine beklerim derdim sanırım:D
|
İçim rahat derdim.
|
Bu akşam ölürüm beni kiimse tutamaz senn beni tutamazzsın yıldıızlar tutammaz bir uçurrum gibi düşerim gözlerindeeen gözlerin benii tutamaaaz......
|
Allah'a emanet olun ..
Cenazeye çelenk göndermeyin bunun yerine temaya bağısta bulununuz. Radyoda adıma dilaver mevlid okursa sevinirim ,hoşca ve dostaca kalın.. |
Saygideger arkadaslar;
"Herkes yasaminin kiymetini bilsin, baskasinin yasamina, karisacagina, mudahele edecegine; kendi yasamina sahip ciksin, kontrol etsin, dolu dolu insan gibi yasasin." derdim. Saygilarimla; evrensel-insan |
prozac
mevlit değilde kendini mevlitte hissettirecek bi istek aldım dün gece sohbet odasında onu bu gece yayınlıcam.rakıyı hazırla. |
Unbecim dolapta 35lik yaş üzüm ekstem mevcut geleneksel cumartesi etkinliklerime başlayacaktım birazdan , o halde bugün radyo saatine denkgetireyim..
|
öyle yap........benim yerime de bi kadeh içmeyi unutma....
|
Selam,
Dosta doğru gidiyorum... Onu bekliyor ve onu seviyorum oda... Boyut değiştiriyorum sizlere iyi eğlenceler derdim. ve diyorum çünkü ne zaman öleceğim garanti değil belkide şimdi... ve sevgi... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:44 . |