yarın öleceğinizi öğrenseniz buradaki dostlara son sözünüz ne olurdu:
Sayın Walla nın "bir ay sonra öleceğinizi bilseniz son dersiniz ne olurdu"" konulu topiğinden, ordaki videodan esinlenerek soruyorum bu soruyu.....yarın ve ya bir kaç gün içinde öleceğinizzi bilseniz buradaki dostlarınıza arkadaşlarınıza tek tek ve toplu olarak neler demek isterdiniz?
Bu akşam ölürüm beni kiimse tutamaz senn beni tutamazzsın yıldıızlar tutammaz bir uçurrum gibi düşerim gözlerindeeen gözlerin benii tutamaaaz......
SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)
"Herkes yasaminin kiymetini bilsin, baskasinin yasamina, karisacagina, mudahele edecegine; kendi yasamina sahip ciksin, kontrol etsin, dolu dolu insan gibi yasasin." derdim.
Dosta doğru gidiyorum... Onu bekliyor ve onu seviyorum oda... Boyut değiştiriyorum sizlere iyi eğlenceler derdim. ve diyorum çünkü ne zaman öleceğim garanti değil belkide şimdi...