![]() |
YK İçin Öneriler
Kamuya acik bir sitenin bir aktif üyesi olarak, secilebilme hakki gerekli görmesem bile, secme hakkimin olmamasina ragmen, site yönetimine layik gördügüm bir kac arkadasi önermek istiyorum, bu bir beklentiden ziyade, sitenin icerik olarak gücleneceginden yola cikarak bilinmesini rica ediyorum....... YÖNETİM KURULU ( aday önerileri ) 1- Meaculpa 2- qw19 3- Pervane 4- Dilaver 5- milomanara |
YÖNETİM KURULU ( aday önerileri )
1- İnvi 2- qw19 3- Hakdogan 4- AYATA 5- OQONUC |
Alıntı:
Bu yönetim kurulu, "Bu maçın sonu KARAKOL da biter" nev'inden Şahsımın önerisi de (Pek tabiidir ki bir önem arzeder ise) 1-)Spartacus 2-)Dilaver 3-)Oki 4-)Sargon 5-)Frodo |
bu nasil is ?
artik öneri de mi yapilamayacak ? benim buradaki yayinlanmis olan iletimi buradan kaldiran sorumlu iletimin konumu hakkinda beni niye bilgilendirme geregi görmez ? |
Benim önerim ise;
1.Frodo 2.Cem 3.Frodo 4.Cem 5.Frodo 6.Cem ..... 99999.Frodo 10.000-Cem Gerçeğe en yakın zhirdeki görüntü yukarıdaki önerimi Frodo ve Cem'in onayına sunuyorum :D Selamlar Selamlar |
siz kimi önerirseniz önerin....eski sovyetler birliğindeki gibi perde arkasındaki eller önemli....onları aşamazsınız....seçilmiş olmanızında önemi yok...o yüzden bırakın dağınık kalsın....biride bendeki meclis üyesi yazan o ünvanı lütfen silsin milletde bir yetkim var sanıyor....her an gulak takım adalarına gitmeye aday sıradan bir yazar olarak kalmak istiyorum.
|
Açıklaman için çok teşekkürler sevgili dostum ve adaşım.
Önerilerimizin, ki bir anlamı ve gereği olmadığını cafeye taşınmasından anlamış oldum ayrıca :) Zahmet olacak ama bunu da taşırsanız sevinirim. |
Sayın Ayata
eclis üyesi olmak istemiyorsanız, ya da üyelikten ayrılmak istiyorsanız bu konuda mecliste açılan istifalar, üyeler vb başlıgı var. Oraya yazarsanız isteginiz işleme konulr. Siz halen meclis üyesisiniz. saygılarımla |
Alıntı:
Birden lenini hatırladım. Geminin dümeninde biz varız fakat gemi bizim istediğimiz yere gitmiyor. |
Üst düzey yönetici,kıdemli üye vs.lerinizde bildiğim kadarıyla Müslümanlarda var.Hiç İsevi yoksa Paolo'nun olmasını öneriyorum.
Esenlikler... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:10 . |