![]() |
Site Başkanlık Divanı Duyuruları 4- Seçimler
Site Meclisi olagan Dönem toplantısına erken olarak başlamıştır. Toplu olarak görevinden istifa eden DK yerine yeniden oylama ile aşagıdaki üyeler seçilmiştir :
1-Vartor 2-Sargon 3-Pervane DK yedek üyelikleri seçimi devam etmektedir. İstifalar sonucu boşalan Başkanlık Divanı yedek üyeliklerine 1. yedek olarak niveru 2. yedek olarak kızılordu seçilmişlerdir. Seçilen tüm arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum. saygılarımla |
Arkadaşlarımıza almış oldukları sorumluluktan dolayı teşekkür eder kolaylıklar dilerim..
|
Disiplin Kuruluna seçilen arkadaşları tebrik eder görevlerinde kolaylıklar dilerim :)
|
Tebrikler arkadaşlar..
|
Saygideger arkadaslar;
Secilenlere, yeni gorevlerinde basarilar. Saygilarimla; evrensel-insan |
Yeni DK uyelerini kutlar gorevlerinde basarilar dilerim ,
beni aday gosteren ve guven duyarak oy veren uyelerimize de tesekkur ederim , guvenlerini bosa cikarmiyacagimi bilmelerini isterim. Yanliz icimde sikindi olan bir konuyu burda yazmak istiyorum, gecen hafta siteden uzak kalmisdim ,geri dondugumde oylama basladigindan ve ilgili konu basligina yazilmamasi rica edildiginden , adayligimi kendi irademle aciklayamadim , Neyse artik kisir tartismalari geride birakip ,gelecege bakmanin zamani |
Yeni seçilen DK üyelerini tebrik ediyor ve sabırlar diliyorum.
Saygılar, |
Sabır ve başarılar dilerim ben de.
|
Başkanlık Divanı yedek üyeliklerine
1. yedek olarak niveru 2. yedek olarak kızılordu seçilmişlerdir. Her iki arkadaşımızı yürekten kutluyorum. Kendim için ise 365 günümde yandı ha yandı diyorum! |
Arkadaşlara sabır ve başarı diliyorum.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:56 . |