Site Meclisi olagan Dönem toplantısına erken olarak başlamıştır. Toplu olarak görevinden istifa eden DK yerine yeniden oylama ile aşagıdaki üyeler seçilmiştir :
1-Vartor
2-Sargon
3-Pervane
DK yedek üyelikleri seçimi devam etmektedir.
İstifalar sonucu boşalan Başkanlık Divanı yedek üyeliklerine
1. yedek olarak niveru
2. yedek olarak kızılordu seçilmişlerdir.
Seçilen tüm arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum.
saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
Yeni DK uyelerini kutlar gorevlerinde basarilar dilerim ,
beni aday gosteren ve guven duyarak oy veren uyelerimize de tesekkur ederim , guvenlerini bosa cikarmiyacagimi bilmelerini isterim.
Yanliz icimde sikindi olan bir konuyu burda yazmak istiyorum, gecen hafta siteden uzak kalmisdim ,geri dondugumde oylama basladigindan ve ilgili konu basligina yazilmamasi rica edildiginden , adayligimi kendi irademle aciklayamadim ,
Neyse artik kisir tartismalari geride birakip ,gelecege bakmanin zamani
ceremesini cektik eller zulmunde duslerimizde hep guzellikler vardi onlarda senin gibi uzakdi
SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)