![]() |
Kargocu kız...
Bahriye Üçok cinayetinin kilit ismi acaba şimdi nerede dersiniz...
17 yıl önce evine gönderilen bombalı kitapla katledilen Bahriye Üçok suikastinin kilit ismi Gülay Calap, DTP'ye Genel BaşBakan Yardımcısı seçildi. http://yenisafak.com.tr/Politika/Def...1.2007&i=83022 |
Hımm DTP şeydi demi
neydi o Demokratik Toplum PArtisi. :decision: |
Şaşırmam. DTP ile ilgili hiçbirşeye şaşırmam. Bunlar bir siyasi parti gibi değil bir illegal örgüt gibi çalışıyorlar.
DTP'nin kapatılması demokrasinin gereğidir. Lakin ne oldu DTP kapatma davasına? AKP'nin kapatma davası bile daha geç başladı ama bitti. Gel gör ki bu DTP kapatma davası görülmeyecek gibi. Anayasa mahkemesinin üzerinde bir gizli el mi dolaşıyor? İşte DTP iddianamesinden bir bukle: Alıntı:
|
bu katillerin mecliste milletvekili olması çok ters bir durum ve yakışıksızda bence. ama millet bunlara dur demeyi bekliyo diyecek bence. katil katil mecliste olmazki..................
|
sn. soda
tam bende onu soracaktım uzun zamandır DTPnin davası sürmekte ve herhangi bir bilgi verilmedi. kapatılacak mı kapatılmayacak mı belli değil. gerçi kapatılsa da bunlar amip gibi çoğalıyor,dtp kapatıldı tdp olurlar. |
2 yil önce bu konu gündemdeyken sitede tartisildi.
http://www.turandursun.com/forumlar/...ead.php?t=5236 Ayata'nin neden 2007 tarihli bir haberle tekrar gündeme getirmek istedigini anlamadim. Olayda yeni bir gelisme mi oldu? |
Bahriye ÜçOK' u dinciler öldürdü diye biliyordum.
|
Alıntı:
|
Peki ugurce82, ben olayi nasil yorumladigimi aciklayayim o halde. Olay "biz"im 30 yildir ayni meseleleri temcit pilavi yapmamiz oldugunu sanmiyorum. Sizin yazdiginiz son basliklara bakiyorum. Siteye girmissiniz, arka arkaya su basliklara kisa kisa yazilar atmissiniz. Söyle:
Cumartesi Anneleri basligina: Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sorguladigim sey burda bir tartisma amaci mi güdüldügü, yoksa islamcilarin teblig calismasi gibi bir calismanin mi yürütülmekte oldugu. Ben tartisma amaci degil, tebligcilik görüyorum burda. Yani siteye bazi islamcilar nasil girip de, düsmanca yaklasiyorlar ve yipratmaya calisiyorlarsa ayni sey yapiliyor. |
Alıntı:
Olaylara tek yönlü bakmayınız lütfen. Madem bir kişi ceylanla ilgili başlık açabiliyor bir başkası cumartes, anneleri diye başlık açabiliyorsa ayata da savunduğu düşünceleri ile ilgili başlık açabilir. Düşünce özgürlüğü savunuculuğunuz buna izin verir. Diğerlerini tebliğcilik olarak görmeyip ulusalcı yazıları tebliğci olarak görmeniz taraflı olduğunuzu gösterir. Politika bölümünde kürt meselesi isimli iğneli ana başlık var. Ceylan için cumartesi anneleri için neden ayrı başlıklar açılıyor, bunlarda kürt meselesi başlığına dahil edilmedi. İşte bunlar asıl bazı fikirleri tebliğ etme amacını ortaya koyar. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:17 . |