Peki ugurce82, ben olayi nasil yorumladigimi aciklayayim o halde. Olay "biz"im 30 yildir ayni meseleleri temcit pilavi yapmamiz oldugunu sanmiyorum. Sizin yazdiginiz son basliklara bakiyorum. Siteye girmissiniz, arka arkaya su basliklara kisa kisa yazilar atmissiniz. Söyle:
Cumartesi Anneleri basligina:
|
Kayıp aileleri kayıplarını kandil dağı civarında arayabilirler.
Peki dilaver bey aynı duyarlılığı kayıp asker cesetleri içinde gösteriyor musnuz?
|
Ceylan'in katilleri basligina
|
Ülkenin güvenliği söz konusu ise ordu elbette devrede olacaktır. Bunda sizi rahatsız eden nedir. Sizin kutsallarınıza mı zarar vermektedir.
Ben artık sizin müslüman olduğunuzdan bile şüphelenmekteyim.
|
Bolivya Anayasasi basligina
|
Gerçekten tebrikler;
Bolivya ile Türkiye' yi aynı konuma sokmuşsunuz ya bravo. Aynı koşullarda mıyız. Bolivya' nın emperyalist ülkelerce bir önemi var mıdır.? Türkiye kadar. Birde şu yazıları büyük harflerle yazdığınız zaman daha mı haklı oluyorsunuz.
Tüzük tüzük diye tutturuyorsunuz yeri geldiği zaman, büyük harflerle yazmak tüzüğe aykırı değil mi?
|
Türkiye-Ermenistan Imza Töreni basligina
|
Türkiyenin ve AKP hükümetinin tamda milli maç öncesi böyle alelacele hemde fransa rusya amerika ve isviçrenin zoruyla böyle bir protokol imzlamış olması düşündürücü.
Üstelik Tayyip çıkıp karabağ sorunu çözülmeden hiçbirşey yapmayız derken, sarkisyan ise 1915 yaraları kapatılamaz ve karabağ messelesi konu ile alakalı değildir derken neyin anlaşması yapıldı merak ediyorum. Bence sadece sarkisyan milli maça gelsin diye bir protokol imzaladılar.
|
Bir de bu basliga yukardaki mesaji. Ayata da uzun süredir siteye sadece benzer minvalde basliklar aciyor. Konu tükenirse yeniden bastan basliyoruz. Tekrar kargocu kiz, yok Muglali Olayi, bir kez daha Ermeni yada Kürt sorunu ile ilgili bir baslik.
Sorguladigim sey burda bir tartisma amaci mi güdüldügü, yoksa islamcilarin teblig calismasi gibi bir calismanin mi yürütülmekte oldugu. Ben tartisma amaci degil, tebligcilik görüyorum burda. Yani siteye bazi islamcilar nasil girip de, düsmanca yaklasiyorlar ve yipratmaya calisiyorlarsa ayni sey yapiliyor.