![]() |
Selamün Aleyküm
Selamün Aleyküm.. ben Allah'a ve Peygamber efendimiz (s.a.v) sonsuza kadar inanıyorum...siz ne kadar yok desenizde var bunu yarın bir gün kıyamet koptuğunda zaten göreceksiniz..sırf duam kabul olmadı diye dininden vazgeçenler siz kendinizi ne sanıyosunuz ki her istediğiniz olsun Allah bizler için zaten herşeyin en hayırlısını vermiştir ve Allah varsa nerde diyenler.. size diyek bir şey bulamıyorum Allah her yerde dir ..Rabbim yardımcınız olsun ne diyeyim ne söylesek boş siz yine inanmayacaksınız saçma sapan fikirlerle kafanızı doıldurmuşsunuz..size gerçekten çok üzülüyorumm..:sad:
|
Alıntı:
bak aşağıda bir link var onlarda hrıstiyan . incelersen onlarda senin söylediklerinin aynısını söylüyorlar http://www.hristiyanforum.com/forum/...earchid=226971 kitap ayrı ,peygamber ayr,ı tanrı ayrı olmasına rağmen. benzer şeylei diğer islami tarikatlar ve cemaatlarda söylüyor. ama bir çok şeyi farklı söylüyor. yaptığın en büyük yanlış(bana göre) sadece senin doğrularının doğru olduğuna inanman |
Saygidegerceylin;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Yalniz bir seyi merak ediyorum. Neden seni, baskalarinin inanci bu kadar ilgilendiriyor, etkiliyor ve de onemsiyorsun?, senin Allah'a olan kalpten bagliligin, senin icin yeterli degil mi? Baskalarinin Allah ile olan inancsal bag ve iliskisinin senin istedigin gibi olmamasi, sence neden sorun?, baskalarinin inancinin olup/olmamasi sana ne sagliyor? Saygilarimla; evrensel-insan |
Alıntı:
|
Alıntı:
Cemaatlerin farklı şey söylemesi normal sonuçta Bir ve tek olan Yüce Allah'a inanıyorlar.. her cemaatin farklı görüşü ve sohbetleri var bunu anlamak bu kadar mı zor???????? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Siz mi meşgulsünüz edit bu dünyaya boş gelmişsiniz boş gidiyosunuz.. sizleri inandırmak gibi bir çabam yok sadece bildiklerimi paylaşıyorum..Anlayana^^^^:puke: |
Hoşgeldiniz sayın ceylin
muhtemelen dinler hakkında hiçbir araştırma yapmamış birisiniz. Tek yönlü şeriatçı yazıları okumuş eleştiri yazılarıyla ilginiz bile olmamıştır. Olsun öğrenmenmek için asla geç değil sanırım bayansınız şunları okumanızı öneririm. Şeriatçının cennet ve kadın çıkmazı Kadınlar ve Peygamberlik Pedofilinin (sübyancılığın) Kuran'daki yeri - Talak/4 dinler ve kadın adlı başlıkta diğer konularada göz atabilirsiniz. saygılar |
Alıntı:
Bir an önce bu dünyadan kurtulayım , öbür dünyaya kavuşayım diyen sizlerin mi?:ballchain: Sonra ki nesillerinde yanlış bilgilerle dolmaması için uğraşan bizlerin mi?:tea: |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:11 . |