ceylin´isimli üyeden Alıntı
Selamün Aleyküm.. ben Allah'a ve Peygamber efendimiz (s.a.v) sonsuza kadar inanıyorum...siz ne kadar yok desenizde var bunu yarın bir gün kıyamet koptuğunda zaten göreceksiniz..sırf duam kabul olmadı diye dininden vazgeçenler siz kendinizi ne sanıyosunuz ki her istediğiniz olsun Allah bizler için zaten herşeyin en hayırlısını vermiştir ve Allah varsa nerde diyenler.. size diyek bir şey bulamıyorum Allah her yerde dir ..Rabbim yardımcınız olsun ne diyeyim ne söylesek boş siz yine inanmayacaksınız saçma sapan fikirlerle kafanızı doıldurmuşsunuz..size gerçekten çok üzülüyorumm.. 
|
ceylin önce hoşgeldin. bize üzülme. bize ,sunuhatla aşerei mübaşşerenin arasına katıldığımız müjdelendi .o yüzden rahatız. sen farkında olmadan kendinin ne kadar isabetli şeyler yaptığına ve düşündüğüne inanmışsın.
bak aşağıda bir link var onlarda hrıstiyan . incelersen onlarda senin söylediklerinin aynısını söylüyorlar
http://www.hristiyanforum.com/forum/...earchid=226971
kitap ayrı ,peygamber ayr,ı tanrı ayrı olmasına rağmen.
benzer şeylei diğer islami tarikatlar ve cemaatlarda söylüyor. ama bir çok şeyi farklı söylüyor.
yaptığın en büyük yanlış(bana göre) sadece senin doğrularının doğru olduğuna inanman