![]() |
Müslümanlar Bu mu?
Birisi anayla bacıyla Müslümanın seks yapmayacağını çünkü Kuran'ın bunu yasakladığını yazmış. Ateistler bunu yapabilir çünkü Kuran'a inanmazlar diyor. Demek ki Müslümanlar Kuran yasaklamasa hemen analarının üstüne atlayacaklar. Müslümanlar, siz sapıksınız.
|
Sevgili yücemanitu,iyiki alevi kökenli deyilsin,adamlar bize yüzyillarca bu yakistirmayi yapdi,islamin en nefret etdiyim yani ,insani maymuna döndermesidir,halbuki islam diye birsey olmasa ,o insanlar bize o yakistirmayi hicbirzaman yapmiyacakdi.
|
Bize bu yakıştırmaları yapan fındık beyinli insanlar,öteki dünyada ki bakire kızların hayalini kuruyor.
|
Ne müslümanların ateistlere nede ateistlerin müslümanlara böyle toptanca büyük bi hakaret etmeye hakkı yok ,eleştirdiğnizi şeyin aynısını yapmayın.
|
Alıntı:
Ben ateistim diye her günahı korkusuz işleyecegimi düşünen binlerce müslüman gösterebilirim. Halbuki yok öyle birşey. Bana kalırsa asıl günahkarlar din korkusuyla cennet cehennem kıskacında yaşayan kişiliklerdir. Bir noktada patlayıp herbir suçu işleyebilme potansiyeline sahiptirler. Örneklerini görüyoruz... Saygılar |
Aleviliklede sunniliklede zerre kadar isim olmaz, ama birgün beraber sohbetler edip caylar kahveler icdiyimiz namazinda niyazinda bir arkadasimi birisine mumsöndü anlatirken tesadüfen yakaladim vede donakaldim ,cünkü herkesden beklerdim ondan beklemezdim ,arkadas okumus kültürlü nur yüzlüde biri ,iyide bir arkadas ,ben sinirlendim, olayda güner ümit vakasindan sonra olmusdu ,dostum dedim sende biraz cesaret varsa bu anlatdiklarini cemevine gideriz ordada anlatirsin, arkadas korkdu bakdim gelmiyor, seni cemevine sikayet edicem dedim ,yalvardi kizardi bozardi , tamam dedim bu sefer affediyorum ama birdaha böyle seyler söyleme dava kapandi,iste bu din benim anadolu hakimi bu hale sokuyor.
|
Alıntı:
|
Birisi anayla bacıyla Müslümanın seks yapmayacağını çünkü Kuran'ın bunu yasakladığını yazmış. Ateistler bunu yapabilir çünkü Kuran'a inanmazlar diyor.
yuh yani allaha inanmıyorsun diye toptan sapık yaptılar .... hem sapıklık insanın dini inancına göre degil karakteri ne göre şekillenir bunda direk dinin etkisi vardır demek ..akla ve mantıga yanaşır deil.. |
hangi birisi iftira,sayin müslümanlar.
arkadaslar huriligin tadina varma bu,dünyada cogu örnekleriye tatbikati yapilmakdadir.
1-huriligin gercekliligi körpe kizlardir-kücük yaslarda evlilikler-cinsel tacizler- kuran kurslarindaki tacizler-Bu konuda hic bir babayigidin cikib,bir aciklamasini duydunuzmu-hasa bunlari söylüyenler kimler,kafirler,islam düsmanlari,bunlarin allahi kitabi yoktur diye-kimler borazan calar? 2-Namusu yaliniz kendi penceresinden görenler-cünkü öbür tarafda her, türlü ahlaksizliga kurban edilenler kendimizden olmayanlar"dir. 3-Tabiki cogumuzun bunlari bilmemesi-bilibde ses cikartmadigimiz. niye sesli konusmasini beceremiyoruz-tekrar kendimize bir soralim,vede düsünelim.Gercekleri sesli konusamadigimiz icindirki karanliklara,hemen hemen teslim olur hale geliyoruz? Söylenecek cok seyler var amma,beni anliya bilirseniz ileride daha uzun tartisma dileklerimle.gercekler yoldasiniz olsun. |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:42 . |