Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 18-08-2010, 19:53
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Müslümanlar Bu mu?

Birisi anayla bacıyla Müslümanın seks yapmayacağını çünkü Kuran'ın bunu yasakladığını yazmış. Ateistler bunu yapabilir çünkü Kuran'a inanmazlar diyor. Demek ki Müslümanlar Kuran yasaklamasa hemen analarının üstüne atlayacaklar. Müslümanlar, siz sapıksınız.

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alt 18-08-2010, 20:08
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sevgili yücemanitu,iyiki alevi kökenli deyilsin,adamlar bize yüzyillarca bu yakistirmayi yapdi,islamin en nefret etdiyim yani ,insani maymuna döndermesidir,halbuki islam diye birsey olmasa ,o insanlar bize o yakistirmayi hicbirzaman yapmiyacakdi.

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 18-08-2010, 20:11
Joe Joe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bize bu yakıştırmaları yapan fındık beyinli insanlar,öteki dünyada ki bakire kızların hayalini kuruyor.
Alt 18-08-2010, 21:06
üye001 üye001 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ne müslümanların ateistlere nede ateistlerin müslümanlara böyle toptanca büyük bi hakaret etmeye hakkı yok ,eleştirdiğnizi şeyin aynısını yapmayın.
Alt 18-08-2010, 21:18
hackercesur hackercesur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

üye001´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne müslümanların ateistlere nede ateistlerin müslümanlara böyle toptanca büyük bi hakaret etmeye hakkı yok ,eleştirdiğnizi şeyin aynısını yapmayın.
yücemanituya hak vermemek mümkün degil.

Ben ateistim diye her günahı korkusuz işleyecegimi düşünen binlerce müslüman gösterebilirim. Halbuki yok öyle birşey.

Bana kalırsa asıl günahkarlar din korkusuyla cennet cehennem kıskacında yaşayan kişiliklerdir. Bir noktada patlayıp herbir suçu işleyebilme potansiyeline sahiptirler. Örneklerini görüyoruz...

Saygılar
Alt 18-08-2010, 21:41
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Aleviliklede sunniliklede zerre kadar isim olmaz, ama birgün beraber sohbetler edip caylar kahveler icdiyimiz namazinda niyazinda bir arkadasimi birisine mumsöndü anlatirken tesadüfen yakaladim vede donakaldim ,cünkü herkesden beklerdim ondan beklemezdim ,arkadas okumus kültürlü nur yüzlüde biri ,iyide bir arkadas ,ben sinirlendim, olayda güner ümit vakasindan sonra olmusdu ,dostum dedim sende biraz cesaret varsa bu anlatdiklarini cemevine gideriz ordada anlatirsin, arkadas korkdu bakdim gelmiyor, seni cemevine sikayet edicem dedim ,yalvardi kizardi bozardi , tamam dedim bu sefer affediyorum ama birdaha böyle seyler söyleme dava kapandi,iste bu din benim anadolu hakimi bu hale sokuyor.

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 18-08-2010, 22:04
üye001 üye001 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

hackercesur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yücemanituya hak vermemek mümkün degil.

Ben ateistim diye her günahı korkusuz işleyecegimi düşünen binlerce müslüman gösterebilirim. Halbuki yok öyle birşey.

Bana kalırsa asıl günahkarlar din korkusuyla cennet cehennem kıskacında yaşayan kişiliklerdir. Bir noktada patlayıp herbir suçu işleyebilme potansiyeline sahiptirler. Örneklerini görüyoruz...

Saygılar
bu forumdaki ve dünyadaki bi çok ateist agnostik deist daha önceden müslümandı, o zaman sapıkmıydınız?Yoksa şimdi neyseniz hemen hemen o zamanda omuydunuz?Demekki bu kişilikle veya kişiliksizlikle ilgili müslümanlara hakaret etmek uygun değil,tabi ateistlerede öyle...
Alt 18-08-2010, 22:05
faydasızım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
faydasızım faydasızım isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Birisi anayla bacıyla Müslümanın seks yapmayacağını çünkü Kuran'ın bunu yasakladığını yazmış. Ateistler bunu yapabilir çünkü Kuran'a inanmazlar diyor.
yuh yani allaha inanmıyorsun diye toptan sapık yaptılar ....
hem sapıklık insanın dini inancına göre degil karakteri ne göre şekillenir bunda direk dinin etkisi vardır demek ..akla ve mantıga yanaşır deil..
Alt 18-08-2010, 22:14
zahit zahit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart hangi birisi iftira,sayin müslümanlar.

arkadaslar huriligin tadina varma bu,dünyada cogu örnekleriye tatbikati yapilmakdadir.
1-huriligin gercekliligi körpe kizlardir-kücük yaslarda evlilikler-cinsel tacizler-
kuran kurslarindaki tacizler-Bu konuda hic bir babayigidin cikib,bir aciklamasini duydunuzmu-hasa bunlari söylüyenler kimler,kafirler,islam düsmanlari,bunlarin allahi kitabi yoktur diye-kimler borazan calar?
2-Namusu yaliniz kendi penceresinden görenler-cünkü öbür tarafda her,
türlü ahlaksizliga kurban edilenler kendimizden olmayanlar"dir.
3-Tabiki cogumuzun bunlari bilmemesi-bilibde ses cikartmadigimiz.
niye sesli konusmasini beceremiyoruz-tekrar kendimize bir soralim,vede düsünelim.Gercekleri sesli konusamadigimiz icindirki karanliklara,hemen hemen teslim olur hale geliyoruz?
Söylenecek cok seyler var amma,beni anliya bilirseniz ileride daha uzun
tartisma dileklerimle.gercekler yoldasiniz olsun.
Alt 18-08-2010, 22:27
diamat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
diamat diamat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

üye001´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu forumdaki ve dünyadaki bi çok ateist agnostik deist daha önceden müslümandı, o zaman sapıkmıydınız?Yoksa şimdi neyseniz hemen hemen o zamanda omuydunuz?Demekki bu kişilikle veya kişiliksizlikle ilgili müslümanlara hakaret etmek uygun değil,tabi ateistlerede öyle...
şu sözünüzde samimiyseniz -ki samimi olduğunuzu sanıyorum-, o zaman din olmazsa ahlak da olmaz diye başlayan ve siz ateistler her haltı yaparsınız diye biten tüm dindar söylemlerin karşısına dikilmeliydiniz önce.

Önerilen Siteler