![]() |
Hanefi Avcı ve kitabı??
arkadaşlar bildiğiniz gibi yaklaşık 1 haftadır aslında gündemde bomba etkisi yaratan ama yandaş medyanın özverili gündemden düşürme çabaları sonucunda pek üzerinde tartışılmayan bir adam ve kitabı var.
evet bu adam eski istihbaratçı, Eskişehir Emniyet Genel Müdürü Hanefi AVCI. kitabı da “Haliç’te Yaşayan Simonlar/Dün Devlet Bugün Cemaat”. yaşanan gelişmeleri uzun uzun anlatamayacağım ama kısaca değinmek gerekirse; Avcı devlet kurumlarındaki cemaat yapılanmasının herşeyi kontrol ettiğini iddia ettiği bir kitap yazdı.ve cemmatin yöneticilerini içinde bilgilerininde olduğu bir dilekçeyle savcılığa şikayet etti. Avcı nın kitabında çarpıcı iddilar bulunuyor. avcının özellikle cemaatin yayın organlarında son zamanlarda övgüyle bahsedilmesi dikkat çekiyordu ama bu kitapla bir sürpriz yapmış oldu AVCI. Fetullah Gülen cemaatini çok ağır bir şekilde eleştirdiği, ve devlet içindeki yapılanmasını anlattığı kitabının yayınlamasından hemen sonra jet hızıyla soruşturma geldi. bu benim hiçte şaşırmadığım birşey :D ve büyük ihtimallede görevden alınacak ama Avcı yazılarına devam edeceğini belirtti görevden alınacak olsa bile. benim aklımda olmayan daha bir sürü çarpıcı iddiları var cemaat,cemaat yapılanması,başbakana yöenlik iddiları vs. bu kitabı daha buraya ulaşmadığından dolayı alma imkaım olmadı ama ben yinede herkese tavsiye ederim çünkü cemaatin kitabın yayınlanmasından sonraki tavrı ciddi bişeyler olduğunun göstergesi bence. |
Alıntı:
Elbette cemaat mensupları da bu iddialara karşılık gelen delilleri karartma yoluna başlamışlardır. H. Avc'nın bu kişisel bir eylemi mi, yoksa arkasında bu kitabı yazdıracak bir güç mü var? Emekli olupta böyle bir kitap yazsaydı pek ilgi görmezdi, oysa görev icra edipte arı kovanına çomak sokmak tam da H. Avcı'nın yaptığına denir. Bir şey daha, ihbar edipte ihbar edilenler değil de, ihbar edene soruşturma açılıyorsa, ülke gerçekten bir gücün elinde demektir. Ve eğer bu iddialar doğru çıkarsa, bu cemaat değil "bambaşka" birşey. |
Hanefi Avcıyı öve öve bitiremeyen cemaat ters köşeye yattı.
Mümtazer Türköne'nin övgülerine burdan Aksiyon'un övgülerine burdan Timetürk'ün övgülerine ve yaptığı söyleşiye burdan ulaşabilirsiniz. Kitabı alamadım henüz ilk fırsatta okuyacağım, Umarım Avcı'nın sonu, Hablemitoğlu'nun sonuna benzemez... Saygılarımla |
Bu konuda bazı söyleceklerim olacak.Ancak referandumdan "evet" çıkıp ve AKP yeniden iktidara geldiğinde.
Şu an Türkiye'de kimin eli kimin cebinde belli değil. Tam bir "kaos" yaşanıyor. Seçimin hemen ardından ne olduğu hakkında bir şeyler yazarım. |
sn. demos cratos,
bildiklerini paylaşın lütfen, erken uyarı sistemi olur bence :) |
Alıntı:
Kendimi tehlikeye atarım. |
Bu kitap büyük bir bomba ve birilerini havaya uçurur.
Kime patlayacağını yaşayıp göreceğiz. Ben kim ne yaptı kim itti bilemem. Adam uçuruma attı kendini. Söylediklerini ispat ederse, hükümet düşer. |
Hanefi Avcı ergenekondan talimat almış anlaşılan. İyi bir insan diye bilirdim kedisini. Yazık. Kitapta da kanaatlerinden öte bişey yokmuş zaten. Sanrılar içerisinde bir kitapmış. Ona buna çamur at izi kalsın tarzuında.
|
Sanedeki bütün büyük, hatta en büyük boyda aktörler bu işi deşiyor şimdi.
Bu dediklerinin doğruluğu zaten biliniyordu. Bu olay, 1. Hükümeti devirir 2. Olayı komplo görüntüsüne çevirirler, hükümet güç kazanır. Her durumda, biz doğrusunun onun dedikleri olduğunu zaten iyi biliyoruz. |
Alıntı:
Kim yapıyor bunları AKP. AKP kim: BOP eş başkanının partisi, ülkemizi yabancı sermayeye peşkeş çekip sosyal devleti, laikliği, hukuğu, demokrasiyi ayaklar altına alan parti. Bunların kanıt var mı var. Fiilen yapıldı mı yapıldı. Daha ne? Sense ergenekon denen birşeyden bahsediyorsun utanmadan ortada iki tane terör örgütü suçları sabit, suç üstü yakalanmışlar ve ortalıkta cirit atmaktalar. Peki bana söyle ergenekon kimlerdir, ne yapmıştır? Yok işte yok! İki tane terör örgütünü, vatan haini perdelemek için yapılan uydurmaca, salakça birşey bu. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:37 . |