![]() |
Demokratsak Şamaroğlanı da Değiliz
Alıntı:
Bakalım bugün de başka biri ne yapmış: Alıntı:
|
Bu konudan ben de SON DERECE RAHATSIZIM.
Rahatsızlığımı bir kaç defa dile getirmiştim fakat bu söylenenleri "eleştiri " kapsamında değerlendirmemiz gerektiği cevabını almıştım. Bu tür ifadelerin neresi "eleştiri" ?? Biz sanırım eleştiri nedir bilmiyoruz. Bu sonuca vardım. Moderatörlerin ,alevilerin bu şekilde aşağılanmasına ve onlara iftira atılmasına neden ses çıkarmadığını yada YETERSİZ müdehale lerine akıl sır erdiremedim. Moderasyon ekibi bu işi ağırdan alıyor ve YETERSİZ müdehalede bulunuyor. Beni en çok üzen şey ise bu iğrenç mesajları , moderatör ekibinin "ELEŞTİRİ " kapsamında değerlendirmesi. Alevilere hakaret edilmesi sizin de hoşunuza gitmiyor biliyorum ama yeter artık !!! Siz Moderatörsünüz . Bu davranışlarınıza ben dayanamıyorum. Her nekadar dayanmaya calışsam da. saygılarımla natan |
Alıntı:
Not: Bu tür söylemlerin yer aldığı mesajları yönetime şikayet etmek isterseniz ( gereği yapılır mı bilmiyorum ) mesajın sağ üst köşesinde bulunan " ! " işaretine tıklayıp şikayette bulunabilirsiniz. |
sevgili dostlar bu mesajların şikayetleri benim tarafımdan görülmedi! ve inanıyorum ki diğer arkadaşlar tarafından da görülmemiştir yada bir yoğunlukta arada kaynamıştır!!
yapmayın lütfen ne yani bilerek mi ellemıyoruz?? böyle mi düşünüyoruz?? natan ne demek istedin gereği yapılırmı bilmıyorum derken?? yanlış olan neye müdahale etmedik!! yiğidi öldürün ama hakkını verin!!! benim anne tarafım alevi ya!!! bu yazılanlar iftira ve iğrenç lütfen şikayet edin!! |
Abiler, burada yazmaktansa ! düğmesine tıklayabilirsiniz, bu zor değil.
Alevilik eleştirilebilir ama bu inanca sahip insanların şahit olmadığımız uygulamaları hakarete çevirilip yayımlanamaz, buna bende karşıyım. Natan, bunu seninle bir daha tartışmayacağım. Verdiğin karar ile ilgili sana cevabımı, Ovidius ile olan öm tarfiğinde yanıtladım. Aynısını tekrar savunuyorum. Alevilikte islamın uzantısıdır ve eleştirilebilir. Alevi olmalarından dolayı insanlara hakaret edilmesine bende karşıyım. Basın düğmeye, tespiti yapalım, gereği ne ise yapılır. ! 'e basarsın, gereken yapılmaz ise o zaman bana istediğini de bilader. Ben mod değilken bile hangi mod ne zaman online oluyor diye bakar şikayetlerimi öm den atardım herkes şahittir. Yani bir iş yapmak istersen, yaparsın. Ama olayın kırılma noktası şudu;, seni rahatsız eden sitemidir-yoksa yazan mesajmıdır..bunu bilelim. Kimse kusura bakmasın. |
Saygideger arkadaslar;
Alevi hak ve ozgurluklerini korumak icin; alevi olmak da gerekmez. Farklarin farkina varan; kendi farkini nasil hak ve ozgurluk olarak koruyorsa, kendisinde olmayan farki da korumalidir. Cunku kendi farkinin hak ve ozgurlugunun korunabilmesi, onun kendinde olmayan farklarin hak ve ozgurlugunun de korunabilmesine baglidir. Saygilarimla; evrensel-insan |
Herşey bir umursamazıkla başladı...
Oligarşik cunta egemen oldu, küfür ve baskı rejimden sayıldı... Ağır abilerin şerri vakayı-hayrıyeden sayılıyor malesef... Çok uzun zamandır siteye girmiyorum ama girdiğimde gördüğüm faşizmin siteye hakim olduğu yönündedir... Koltuk derdi sadece koltuk sevdalılarını germiyor malesef, tüm yalakaları dahil saldırdıkları camiayıda rahatsız ediyor... Özgür ifadeye uzanan her türlü yaptırımı kınıyorum... Dün siyasi mesajlar aracılığıyla küfrü meşru kılan zihniyet ve belli kesimi tasviye eden zihniyet bu gün meşru kıldığı küfür aracılığıyla belli bir kesimi tasviye etmeye çalışıyor, benim kafadan siteden atılacak kişi olmam bir yana, muhalefeti susturan oligarşik cuntayı hala görmeyen çakma komünistleri buradan uyarıyorum dün ulusalcılardı yarın sizsiniz kapının önüne konulacak olanlar... |
nasıl yani.
Ulusalcılar kapı önüne kondudan kasıt nedir. Sitede böyle şeyler mi oluyor . Bu duyuduklarım site hakkında heveslerimi bir parça aşağı indirdi doğrusu. Üst yönetim bu konuyu açıklasın lütfen. Yoksa yapılmak istenen liberal bir site mi? |
Saygideger gunesinzaptiyakin;
Çok uzun zamandır siteye girmiyorum ama girdiğimde gördüğüm faşizmin siteye hakim olduğu yönündedir.-gzy- Yukaridaki cumleni, ve koyulastirdigim kismini, daha cok netlestirebilir misin? Bu algiya nasil vardin? Saygilarimla; evrensel-insan |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bunu dile getirmek istiyorum. Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:05 . |