axial´isimli üyeden Alıntı
nasıl yani.
Ulusalcılar kapı önüne kondudan kasıt nedir. Sitede böyle şeyler mi oluyor . Bu duyuduklarım site hakkında heveslerimi bir parça aşağı indirdi doğrusu. Üst yönetim bu konuyu açıklasın lütfen. Yoksa yapılmak istenen liberal bir site mi?
|
Yapılmak istenen sitenin çizgisinin liberalleşmesi felan değildir. Ben öyle düşünmüyorum.
nova´isimli üyeden Alıntı
Natan, bunu seninle bir daha tartışmayacağım. Verdiğin karar ile ilgili sana cevabımı, Ovidius ile olan öm tarfiğinde yanıtladım.
Aynısını tekrar savunuyorum.
Alevilikte islamın uzantısıdır ve eleştirilebilir.
|
Ben de sizinle bu konuda bir daha tartışmayacağım. Rahatsız da etmeyeceğim fakat şunu da söyleyeyim ki eleştiri başka bir şeydir ,aşağılamak başka bir şeydir. Buna dikkat ederseniz çok memnun olurum. / teşekkürler
KızıL´isimli üyeden Alıntı
yapmayın lütfen ne yani bilerek mi ellemıyoruz?? böyle mi düşünüyoruz??
natan ne demek istedin gereği yapılırmı bilmıyorum derken??
yanlış olan neye müdahale etmedik!!
yiğidi öldürün ama hakkını verin!!!
|
Bu olayı
genellemeyelim. Bu konuda yetersiz müdehalede bulunduğunuzu söylüyorum. Daha önce bir kaç defa sayın
naper'in mesajlarını şikayet etmiştim. Kimse dikkate almadı yada müdehale gerektirecek nitelikte görmedi . Halbuki bazı üyelerimiz bundan rahatsız olmuştu.
Bunu dile getirmek istiyorum.
evrensel-insan´isimli üyeden Alıntı
Alevi hak ve ozgurluklerini korumak icin; alevi olmak da gerekmez. Farklarin farkina varan; kendi farkini nasil hak ve ozgurluk olarak koruyorsa, kendisinde olmayan farki da korumalidir.
|
Teşekkür ederim