![]() |
Başbakan din kartını oynuyor!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan CHP'lileri 'ateist' ilan etti
Bu adam artık beni şaşırtamıyor. Ateistler, oyunuzu Chp'ye verin. :D Müslüman yetişmesin diye Kürt çocuklarını yakıyorlar Alıntı:
Alıntı:
|
Öyle yapacağım zaten. Bu adam bu seçimde oy kaybedecek ve yüzünün hali çok güzel olacak. Gazetecilere ve kendisini eleştirenlere yaptığı zulüm son bulacak.
|
Kılıçdaroğlu'na seslendi: Elini imam hatiplerin üzerinden çek
Kılıçdaroğlu'na Seslendi: Gölge Etme ! Alıntı:
Öğretmen lisesinden çıkıp da doktor olunamıyor mu? Olunabiliyor. Öyleyse de imam hatipten çıkan da biyolog olabilmeli şeklinde bir argümanları var. Ne kdar boş olduğu aşikar, iki kesimin de ne tarz bir eğitimden geçtikleri belli. Ama gel de anlat. |
Yok artık :heh: ben bu konuyu alıyorum murtedd haberin olsun :heh: artık boşbakan ne yapıcagını karıştırdı :heh:
|
Öncelikle Murted'e teşekkürler başlık için.
Sayın Erdoğan'ın dinden başka ne sermayesi var ki kullanacak! Alıştık artık. Sevgili Ascendent ; Ben senin gibi düşünmüyorum. Bu seçim sonucunda Erdoğan'ın çok fazla üzüleceğini sanmıyorum. Diktatörün gitme vakti geldi fakat halkımız cahil.. |
Din her zaman iyi bir arac neticede.
|
Alıntı:
Bak bugun ulkede milliyetcilik ve farklari tartisiliyor, peki hic dini elestiren var mi? :) Herkes birbirine din uzerinden "vuruyor" Ayrica su an kutlu dogum haftasi. |
Alıntı:
Halkımız zaten zekasıyla değil duygularıyla karar verir siyasi konularda.Onun için kandırılması gayet kolaydır.Yeterki Muaviye gibi dini bir maskeniz olsun. Ama hiç bir yalan sonsuza kadar sürmez.AKP yalanıda sonsuza kadar sürmeyecektir. AKP nin dindar olmadığı ve olamayacağı az çok anlaşılıyor artık.Başbakanın kendi hırslarından başka hiç bir şeyi umursamayacağıda anlaşılıyor. Diğer bir hata AKP nin milletimiz milli kutsallarına saldırmaya başlaması.Türklüğü ve Türkçeyi alaya almaları ve tasfiye etmeye çalışmaları.Milletimiz bu konuda çok hassastır ve AKP kendi seçmeninden bile tepkiler görmeye başlamıştır. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:51 . |