![]() |
Tekrar Bir Seçim Olsa...
AKP'nin bu kadar yılda yıpranmadan devam ettiğini ve hala iki seçmenden birinin oyunu alabilecek kadar güçlü olduğunu gördük. Kılıçdaroğlu'nun getirdiği rüzgarın etki sınırını ve bu partinin bırakın tek başına iktidar olmasını, %30'u bulabilmesinin bile bundan sonra olanaksıza yakın olduğu da herhalde yeterince ortaya çıkmıştır. Seçim yasakları, hileleri v.s. de yaşandı; seçimlerin güvenilirlik derecesi hakkında herkeste bir fikir oluştu. Hedefini küçük tutup 500.000 seçmen arayanlar da hayal kırıklığı yaşadı. Halkın neye göre tercih yaptığı herhalde kafalarda biraz daha netleşti.
Peki herhangi bir gerekçeyle dün yapılan seçimin tekrarlanmasına karar verilse tavrınız ya da tercihiniz ne olurdu? Kendi adınıza çıkardığınız dersler var mıdır? |
kendi adıma çıkardğm birşey var o da eğer biris halkın götüne her na amaçla yada herne şekilde olursa olsun girebiliyorsa onu alaşağı etmek heleki türkiye için olanak dışı bu durum önceki bazı seçimlerdede kendisini gösterdi tekrar seçim olsada düşüncem değişmez yidenede hiçkimseye oy vermem hepsi koltuk derdinde çünkü
|
Sokağa protestoya çıkardım:)
Ayrıca Niçe şöyle demiş: "cahil bir toplum,özgür bırakılıp kendine şeçim hakkı verilse dahi,hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz. Sadece şecim yaptını zanneder. Cahil toplumla seçim yapmak,okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır! Böyle bîr şeçimle iktirara gelenler, düzledikleri tîyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve hainlerdir" |
Alıntı:
|
Ben oy vermedim,vermemeye de devam edeceğim.Çünkü bu seçimler İlkel Atina demokrasisinden bile beter.
Hile elbetteki var,10 milyon seçmen nereden katıldı,nereden geldi? 4 yıl sonra nasıl seçmen sayısı 10 milyon artıyor ? Tuhaf şeyler bunlar.Sahte seçmen kağıtları oy kullanmayanların yerine oy kullananlar vs. Daha bunun %10 barajı var,prosedürü var,Kitle iletişim araçlarına ve sermayeye sahip olanın seçilme şansının artması vs var.Daha sayabileceğim yüzlerce şey var ama uzatmıyorum. |
Alıntı:
%10 barajı için söleneblecek şeyler var şu anda söleyeblecğm şey şudur bu durum tüm partiler için geçerli ama adaletlimi dersenz değil tabi |
Türkiye'ye has olmaması normal,sermaye çarkları böyle dönüyor zaten tek kutuplu dünya'da.
Berlusconi de bir nevi İtalya'nın RTE'si |
2 veya 7. 2 ağırlıkta.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Eger Türk vatandasi olsaydim AKP ye oy verirdim ! Ülkede gerizekali Insanlari temizlemenin en güzel yolu budur !
AKP yakinda ülkeyi satacak ! Yada savastiracak ! Insanlar bir bir ölecek ya da ülke emperyalizmin elinde olacak ! Cok kati kurallar gelecek ! Zina yapanlar tek tek öldürülecek ! Her erkege verilen 3-5 kadindan ikisi intahar edecek ! sevdigini elde edemeyen cinayet isleceyecek , cinayet isleyenleri idam edecekler hirsizlik yapanlarin ellerini kollarini kesecekler ! Hirsizlik yapmassa aclikdan ölecek ! Belkide cocuklarida ölecek ! teknolojiksiz hayat gelecek ! Bin sürü insanlar hastalikdan ölecek ! Ve ülke bir bir gerizekali aptal Insanlardan temizlenecek ! Ya da buralar ABD olacak ! Baban kimdi bilemezdin serefsiz olacak ! En azindan mi ülke Müslümanlikdan arinacak ya bunada ben KURBAN keserim ! Kime mi ? Seytana !!!! |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:31 . |