![]() |
Bu sitede müslümanları rencide etmek yasak mı?
Aşağıdaki uyarıyla karşılaştım arkadaşlar, beni aydınlatırsanız memnun olurum.
Alıntı:
|
Sayın Dilaver ve diğer yöneticiler bu hassas davranışınızdan ötürü teşekkür ediyorum galiba bu formu be sebepten ötürü seviyorum.Tüm yönetici arkadaşlara saygılar sunuyorum..:)
Başlığa bakta çıldırma müslümanları rencide edemeyecekmiyiz size varya hiç bir şey söyleyemiyorum rencide etmek için mi geldiniz buraya yazık size hemde çok yazık.. |
sadece ölen tanrıların nicklerini alabiliyoruz.yaşayanların nicklerini alamazsın.zeus, thor, amon fln takıl Allah kardeş.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ateist olupta aynı zamanda bu formun yöneticileri olan arkadaşların göstermiş olduğu hassasiyete şaşırıp teşekkür etmek gereği duydum.Gerçektende takdir edilecek bir davranış. Siz ise bunun karşısında ne gariptir ki rencide edemeyecekmiyiz müslümanları diyorsunuz her toplulukta çürük elmalar olurmuş ya hoş görmek gerek.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Bu sitede her tür düşünce masaya yatırılır ve ameliyat edilir. Bu sitede her tür düşünce her tür diğer düşünce sahipleri tarafından eleştirilir/tartışılır/bölüşülür/paylaşılır.
Bu sitede birkaç şeyle beraber, düşünce sahibinin düşüncesi ve kendisi rencide edilmez, aşağılanmaz, küçültülmez. Eleştirmeyi rencide etmek olarak mı algılıyorsunuz? Ben bir müslümanım ve bu sitedeyim. Burada insanlarla düşüncelerimi tartışmaktan da gayet büyük keyif alıyorum. Çünkü bu minvalde tartışabildiğim insanların insanlık temel çıtasında buluştuğunu gözlemliyorum. Siz illede bir inanırı rencide etmek istiyorsanız, eminim çok yakın çevrenizde bunlardan vardır. Onlardan başlayın, yetmezse ben buradayım, sizin rencide ederken keyif almanıza yardımcı olacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.turandursun.com/index.php...678&Itemid=134 bulunduğunuz sitenin tüzüğünü, kurallarını okumalı, daha sonrasında ise başlıkta yazdığınız müslümanları rencide etmek yasak mı ifadeniz için, önce kendi içinizde daha sonrasında ise dilerseniz burada bizlere açıklamasını yapmalısınız. Saygılar |
Sayın üye
Unuttugum bir hususu hatırlattıgınız iyi oldu. Bu sitede sizden önce de nick olarak ALLAH ismini almaya çalışanlar oldu ancak tavrımız hep aynı oldu. Milyonlarca insanın taptıgı bir varlıgı nick olarak edinmek onları küçük düşürmeye çalışmak izin verecegimiz bir tavır degildir. Ayrıca bu sitede kimsenin kmseyi rencide etmemesine çalıştık. Bu konunun pek de tartışılacak bir yanı yok. Site tüzügümüz bu konuda açık ve sarihtir. Nickiniz tarafımdam AL-İLAH olarak degiştirildi. Şifreniz aynıdır. Bundan sonra gereken degişiklikleri yapmak size kalmıştır. Ancak aynı tavrınıza izin verilemez. Keyfiyet sizindir. saygılarımla |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:42 . |