Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 06-06-2011, 14:39
AL-İLAH AL-İLAH isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Bu sitede müslümanları rencide etmek yasak mı?

Aşağıdaki uyarıyla karşılaştım arkadaşlar, beni aydınlatırsanız memnun olurum.

dilaver Diyor ki
Kullandıgınız nick bizim için bir anlam ifade etmese de inananlar nezdinde rencide edicidir. 48 saat içerisinde nickinizi degiştirmezseniz tarafımızdan degiştirilecektir. Lütfen anlayışlı olunuz.

lgili başlık : http://www.turandursun.com/forumlar/...ead.php?t=7092

saygılarımla
Nick değiştirmek sorun değil de burada tam olarak kural nedir onu anlamak istiyorum. Müslümanları yada herhangi bir inanırı rencide edici nick alamıyor muyuz, yazdıklarımız da bu kural dahilinde mi, dahil değilse niye değil? Yada rencide etmekten kasıt nedir, bunun sınırlarını neye göre belirliyoruz?
Alt 06-06-2011, 14:51
_melek_
Üye Değil

Sayın Dilaver ve diğer yöneticiler bu hassas davranışınızdan ötürü teşekkür ediyorum galiba bu formu be sebepten ötürü seviyorum.Tüm yönetici arkadaşlara saygılar sunuyorum..
Başlığa bakta çıldırma müslümanları rencide edemeyecekmiyiz size varya hiç bir şey söyleyemiyorum rencide etmek için mi geldiniz buraya yazık size hemde çok yazık..
Alt 06-06-2011, 14:54
ereninthenature - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ereninthenature ereninthenature isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sadece ölen tanrıların nicklerini alabiliyoruz.yaşayanların nicklerini alamazsın.zeus, thor, amon fln takıl Allah kardeş.

Science is not only compatible with spirituality; it is a profound source of spirituality.
-Carl Sagan

All ideology is toxic because ideology is a kind of insult to the gift of human free thinking.
-Terence McKenna
Alt 06-06-2011, 14:58
Üye

_melek_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Başlığa bakta çıldırma müslümanları rencide edemeyecekmiyiz size varya hiç bir şey söyleyemiyorum rencide etmek için mi geldiniz buraya yazık size hemde çok yazık..
Burası farkındaysan ateist bir forum, her köşesinde allahı yerden yere vuran aşağılayıcı iletilerle dolu ve siz bunlardan rencide olmuyorsunuz da birisi allah nickini aldı diye mi çıldırıyorsunuz?
Alt 06-06-2011, 15:04
_melek_
Üye Değil

ALLAH´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Burası farkındaysan ateist bir forum, her köşesinde allahı yerden yere vuran aşağılayıcı iletilerle dolu ve siz bunlardan rencide olmuyorsunuz da birisi allah nickini aldı diye mi çıldırıyorsunuz?
Yok hayır ne Allah hakkında yapılan eleştirilerden nede sizin nickinizden rencide olmuyorum.
Ateist olupta aynı zamanda bu formun yöneticileri olan arkadaşların göstermiş olduğu hassasiyete şaşırıp teşekkür etmek gereği duydum.Gerçektende takdir edilecek bir davranış.
Siz ise bunun karşısında ne gariptir ki rencide edemeyecekmiyiz müslümanları diyorsunuz her toplulukta çürük elmalar olurmuş ya hoş görmek gerek..
Alt 06-06-2011, 15:09
Üye

_melek_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok hayır ne Allah hakkında yapılan eleştirilerden nede sizin nickinizden rencide olmuyorum.
Ateist olupta aynı zamanda bu formun yöneticileri olan arkadaşların göstermiş olduğu hassasiyete şaşırıp teşekkür etmek gereği duydum.Gerçektende takdir edilecek bir davranış.
Davranışı taktir ettiğinize göre, sorumu kendi üzerinize almak yerine rencide olanlar için cevaplayabilirdiniz. Neden yazılanlar değilde nickler engellenmeli?

Siz ise bunun karşısında ne gariptir ki rencide edemeyecekmiyiz müslümanları diyorsunuz her toplulukta çürük elmalar olurmuş ya hoş görmek gerek..
Rencide etmek yönetimin tabiri, ben aslında ''allah nickini alamayacak mıyız'' sorusunun sahibiyim(:
Alt 06-06-2011, 16:25
berguzar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
berguzar berguzar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu sitede her tür düşünce masaya yatırılır ve ameliyat edilir. Bu sitede her tür düşünce her tür diğer düşünce sahipleri tarafından eleştirilir/tartışılır/bölüşülür/paylaşılır.

Bu sitede birkaç şeyle beraber, düşünce sahibinin düşüncesi ve kendisi rencide edilmez, aşağılanmaz, küçültülmez.

Eleştirmeyi rencide etmek olarak mı algılıyorsunuz?

Ben bir müslümanım ve bu sitedeyim. Burada insanlarla düşüncelerimi tartışmaktan da gayet büyük keyif alıyorum. Çünkü bu minvalde tartışabildiğim insanların insanlık temel çıtasında buluştuğunu gözlemliyorum.

Siz illede bir inanırı rencide etmek istiyorsanız, eminim çok yakın çevrenizde bunlardan vardır. Onlardan başlayın, yetmezse ben buradayım, sizin rencide ederken keyif almanıza yardımcı olacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum!!!

Bİ SEN EKSİKTİN AYIŞIĞI! GÜMÜŞ BİR TÜY DİKMEK İÇİN MANZARAYA.
Alt 06-06-2011, 17:16
Üye

berguzar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bir müslümanım ve bu sitedeyim. !
Nickimden rencide oluyor musun arkadaşım?(:
Alt 06-06-2011, 17:37
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

ALLAH´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nickimden rencide oluyor musun arkadaşım?(:
Sanırım siz öncelikle

http://www.turandursun.com/index.php...678&Itemid=134

bulunduğunuz sitenin tüzüğünü, kurallarını okumalı, daha sonrasında ise başlıkta yazdığınız müslümanları rencide etmek yasak mı ifadeniz için, önce kendi içinizde daha sonrasında ise dilerseniz burada bizlere açıklamasını yapmalısınız.

Saygılar

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 06-06-2011, 20:58
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Sayın üye

Unuttugum bir hususu hatırlattıgınız iyi oldu. Bu sitede sizden önce de nick olarak ALLAH ismini almaya çalışanlar oldu ancak tavrımız hep aynı oldu. Milyonlarca insanın taptıgı bir varlıgı nick olarak edinmek onları küçük düşürmeye çalışmak izin verecegimiz bir tavır degildir. Ayrıca bu sitede kimsenin kmseyi rencide etmemesine çalıştık. Bu konunun pek de tartışılacak bir yanı yok. Site tüzügümüz bu konuda açık ve sarihtir.

Nickiniz tarafımdam AL-İLAH olarak degiştirildi. Şifreniz aynıdır. Bundan sonra gereken degişiklikleri yapmak size kalmıştır. Ancak aynı tavrınıza izin verilemez. Keyfiyet sizindir.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com

Önerilen Siteler