![]() |
Alparslan Türkeş ve Gladyo
Komunizm ile mucadele adi altinda gladyonun ulkemize nasil yerlestirildigi ve vatansever(!) denilen Cia ajanlarinin ne tip yardimlar sagladigini anlatan guzel bir belgesel. Izlenmesini tavsiye ediyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=jl0qM...eature=related |
Alparslan türkeş denilince aklıma maraş ve çorum olayları ve katledilen yaşlılar,çocuklar ... geliyor.
40 küsur dakikalık bir video ,3-5 dakikasına bakım ama boş bir zamanımda tamamını izleyeceğim. |
Tamamını izledim ve beni oldukça etkiledi...
|
43 dakika cok uzun izleyemem diye dusunmeyin. Cok akici bir yapim ve nasil gectigini anlamiyorsunuz.
Adam resmen abd'de kontrgerilla egitimi almis ve bu ergenekon denilen pisligi bizzat kendisi kurmus. Kendisine milliyetci veya vatansever diyen lider konumundaki adamlarin hepsi ayni b.kun laciverti cok afedersiniz. Ya Ermenilerden kalan mallari yagmalamis adamlar ya da boyle direkt ajan hepsi. Milliyetcilik ve antiemperyalizm ayaklari halk tarafindan cok ragbet goren sloganlar. O yuzden derin devletciler bu argumanlari cok fazla kullaniyorlar. Diger Nato ulkelerindeki ergenekonlari arastirip yazicam burada bakalim ne benzerlikler cikacak ortaya |
Özellikle eğitimsiz ve yoksul insanlar da çok daha etkili oluyor. Eğitimsiz derken buna kimi profesörler dahil..Zira, Türkiye de profesör olmak için ahım şahım işler yapmanıza gerek yok, çaktırmadan çalıntı bir tezle( intihalla) bile olabilirsiniz.
lisans mı..ezberle geç master mı-ezberle geç doktora mı-ezberle geç sonrası prof luk zaten.. Ben bilim adamı diye buluş yapan adama derim.Bilim dünyasında kabul görecek. Gerisi fasa fiso Bu yüzden onları da katarak söylüyorum ki , eğitimsiz ülkelerde insanlar kendilerini dünya da konumlandıracak bir yer arıyor. Bu geri kalmışlığı ancak üstün millet duygusu aşabiliyor ve ancak onunla teselli bulabiliyor. |
Alıntı:
Burada niyet ve egitim onemli degil. Bilincsizlik veya bilgisizlik diyelim biz buna |
Kişiye bilinç ve bilgi vermiyorsa zaten orada eğitim yoktur ki..
|
Alıntı:
|
Bizim polisimizi ,istihbaratımızı ,ordumuzu kim yönetiyormuş bu videoda bunu güzelce anlatmış değil mi ?
Emperyalizmin yeşil kuşaktan sonraki projesi ne acaba ? Bizim seçim yaparak seçtiğimizi zannettiğimiz hükümetleri kim seçiyor acaba ? O zaman düşman komünizmdi şimdiki düşman kim acaba ? Küreselleşmenin dışındakiler ,ulus devletler . Küreselleşmeye hizmet edenlerde liberaller,genç siviller ! |
Çok teşekkürler. Gayet etkileyici bir çalışma olmuş.
Videonun yapım yılı nedir? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:23 . |