Olimpiyat´isimli üyeden Alıntı
Özellikle eğitimsiz ve yoksul insanlar da çok daha etkili oluyor. Eğitimsiz derken buna kimi profesörler dahil..Zira, Türkiye de profesör olmak için ahım şahım işler yapmanıza gerek yok, çaktırmadan çalıntı bir tezle( intihalla) bile olabilirsiniz.
lisans mı..ezberle geç
master mı-ezberle geç
doktora mı-ezberle geç
sonrası prof luk zaten..
Ben bilim adamı diye buluş yapan adama derim.Bilim dünyasında kabul görecek.
Gerisi fasa fiso
Bu yüzden onları da katarak söylüyorum ki , eğitimsiz ülkelerde insanlar kendilerini dünya da konumlandıracak bir yer arıyor.
Bu geri kalmışlığı ancak üstün millet duygusu aşabiliyor ve ancak onunla teselli bulabiliyor.
|
Ulkemizde universiteler ergenekonun en onemli ayaklarindan birini olusturmustur. Ortami karistirmak istediklerinde ilk kiskirttiklari ogrenciler oluyor. Akademisyenler ve ogrenci liderleri genellikle ergenekonun maasli calisanidirlar. Yani bunun egitimle pek alakasi yok. Bilincli olmak ve ogrenmek gerekiyor sadece. Eger kendini kullandirtmak istemiyorsan tabi. Yoksa ben anti emperyalistim diyen birilerinin pesine takilip ergenekonculara istemeden de olsa muhtesem hizmetler sunabiliyorsun.
Burada niyet ve egitim onemli degil. Bilincsizlik veya bilgisizlik diyelim biz buna