![]() |
Kadınlar İnsan Üretme Makinesidir!!
"KADINLAR İNSAN ÜRETME MAKİNESİDİR"
Kadınların erkeklerden fazla enerjiye sahip olduklarını belirten Üresin: ''Kadınlar insan üretme makinesidir. Dolayısıyla erkeklerde olmayan bir enerjiye sahipler. Bütün gün evi temizleyerek, çocuk büyüterek bu enerjiyi tüketmeleri mümkün değil. Kadınlarımız neden çok çabuk kanser oluyor ve depresyona giriyorlar? Çünkü bu enerjilerini dışarıya akıtmıyorlar." ifadelerine yer verdi. http://www.ensonhaber.com/sibel-ures...011-10-06.html :tape2::tape2::tape2::tape2::tape2: |
Alıntı:
Dur bir benzerini de ben yapayım: Kuşlar uçan varlıklardır. Uçaklar uçan varlıklardır. O halde uçaklar canlıdır hatta çiftleşirler. Aslında uçak fabrikaları yok, onlar canlı. (. |
keşke senin annen zamanında seni üretmeseymiş
|
Eline fırsat geçmiş, henüz bulmuş mudur? Bilmiyorum, ama sanki bulmuş gelir kapısını...
|
Alıntı:
Petek Dinçöz gibi iqsu'nun yerlerde süründüğü bir kadının programında, haysiyeti yerlerde sürünen bir konukla (üremesin, bir tanesi bile dellendirmeye yetiyor, fazlası cinnet sebebi) Yaşar Nuri layığını bulmuş. |
ne diyor;
Mutlaka 3. eşide almanız gerekiyor, şart yani. Artık gönül arkadaşı, muhabbet arkadaşı aranır öyle değil mi hocam.. Kadının, kadına bakışıdır bu ve bu yönüyle yorumsuz ve rezil diyorum... Üstelik de orada beni al dediğini de ve iyi bir pazarlama işi yaptığını da düşünüyorum. Zaten kaygısını dile getiriyor, ben dünyaya erkek olarak gelseydim ve zengin olsaydım 4 kadın alırdım. Buradan bir başka sonuçda çıkartmak mümkün demek ki o erkek, Y.N.Öztürk oluyor... hayli akıllı aslında, ne derler işini şeytanca yapmış... Bir başka detay ise orada yaptığı ayrımcılıktır, daha önce arada söylemiş. Bunu da gözden kaçırmamak gerekiyor. Diyor ki; 2 eşinizin ikisinin de başı açık. Gel sen bunu üçle, örtülü bir kadın al. Artık gönül arkadaşı, muhabbet arkadaşı aranır... Birincisi demek ki kadın insan değil. İkincisi demek ki, başörtülü olmayanlar sevgi duygularına sahip değiller, ya da paylaşılacak hiç bir şey yok(2 tane var ama onlar başı açık olduğu için gönül arkadaşı olamıyor, o yüzden arayış şart diyor). Üç, başörtülü olanlarda gönül arkadaşıdır. Şimdi elbetde buradaki gönül kelimesinden hayli ilginç sonuçlar çıkartmak mümkün, ama art niyetsiz yaklaşımla demek istediği, gönül, sevgi, iman, ruh gibi bir arkadaşlık olsa gerek. Aslında tipik bir islami yaklaşım, cins ayrımcılığı ve bizden olan olmayan ayrımcılığı denebilir, tabi videoya yapılmış yorumlarda öyle başa böyle tarak diyor. |
Bu kadında aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum.
|
Kendisini pazarlıyor, o da son bölümde, son nokta ile :) Her kadın alim ve filozofların yükünü taşıyamaz diyor... Alim veya filozof kim? Y.N.Öztürk.. de anla artık kalın kafalı değilsin ya o kadın benim diyor, buda diğer ayrımcılığı oluyor, tabi diğeri ise kendi eşlerine biçilen o vasıflar karşısında hala gevelemeye devam ediyor, bu da eşlerine verdiği değer olsa gerek... Neyse ilk cevabımdaki tespiti ifade için bu kadar yorum yeter..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:50 . |