Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Politika (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=21)
-   -   Ünlü Demokrat Nişanyan :) (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=26715)

Merlinin Kazani 26-10-2011 20:58

Ünlü Demokrat Nişanyan :)

http://www.haberturk.com/yasam/haber...ni-iddia-dayak

Yorumsuz veriyorum bu haberi. Bakalım Nişanya tapıcaları nasıl tepki vericek.

AlbatrosS 26-10-2011 21:33

Alıntı:

Merlinin Kazani´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 420020)
http://www.haberturk.com/yasam/haber...ni-iddia-dayak

Yorumsuz veriyorum bu haberi. Bakalım Nişanya tapıcaları nasıl tepki vericek.

Tartışma yaşandığını ve bazı eşyaların kırılıp döküldüğünü Sevan da kabul etmekte.
İddialar doğruysa kendisi adına büyük talihsizlik ve sevenleri nazarında epey sevimsizleşecektir. Yine de buradan size ekmek çıkmaz.

Deniz Baykal, belki düzgün denebilecek aile yaşantısına ve eşine büyük saygıya sahipti; ancak, kimse onu ''büyük demokrat'' diye anmayacak...

Merlinin Kazani 26-10-2011 21:42

Haberi okuduğumda baya bi güldüm zaten. Açıkçası karısına, çoluğuna, çocuğuna nasıl davrandığı umrumda da değil. Niyetim ekmek çıkarmak falan hiç değil.

Ancak belirli bir kesim tarafından "taparcasına" sevilen, söylediği her söz kuşkusuz doğru kabul edilen ve "yüce demokrat ve özgürlük savunucusu" olarak görülen bir adamın kadınlara böylesi iğrenç ve aşağlık bir biçimde davranmış veya davranıyor olması nasıl bir tepki doğuracak onu merak ettim sadece.

Nişanyan ne kadar umrumda değilse Baykal'da o kadar umrumda değil. Baykal hiç bir zaman demokrat falan olmadı zaten ki böylesi bir kıyaslama olabildiğince saçma.

aydoe 26-10-2011 22:17

Adam kendine müslüman ,Tayyip gibi demokrasiyi bir araç gibi görüyor ve amacı doğrultusunda sözde demokrasi adına tezlerini, savunuyor .

Görüyoruz ki demokrasiyi içselleştirememiş ve kendi yaşamında bile uygulayamıyor.

Kim olduğu ve de ne yaptığı ortada , savunulacak bir tarafı yok .

nobullshit 26-10-2011 23:17

Memlekette azınlık olmakla derdi olan ne kadar adam varsa çok demokrat, çok isyankar, çok alternatif ve çok eşitlikçidir. Etnik farklılıklarının farkına varıp içten yanmalı milliyetçilik dürtüsüyle azınlık milliyetçiliklerini solculukmuş gibi gösterir bunların çoğu.

Merlinin Kazani 26-10-2011 23:17

Nişanyan'ı çok uzun süredir tanırım.Forumda ki yaş ortalamasını bilmiyorum ama ancak eminim ki bir çoğu bu adamla bir kaç yıl önce tanışmıştır.Televizyonlarda, kitaplarında savunduğu demokrasini onda biri yoktur bu herifte.

İki defa otelinde kaldım.Biri mecburiyetten oldu.Sizi temin ederim ki bu adamın özgürlük anlayışı yalnızca kendi özgürlüğü ile sınırlı.Zaten haberi okuduğumda gülmem bu yüzden oldu.

Kendinden güçsüz bir varlığın kafasından aşağı bok döken bir adamın ruh sağlığından şüphe duyulması gerekir zaten.

Ottomanus 27-10-2011 07:36

Habere hiç şaşırmadım. Bu adamın ağzı da çok bozuktur. Tarafta yazarken dini değerlere alenen küfür etmişti. Sonra da şutladılar gazeteden zaten.

AlbatrosS 27-10-2011 11:44

Alıntı:

Merlinin Kazani´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 420033)
Haberi okuduğumda baya bi güldüm zaten. Açıkçası karısına, çoluğuna, çocuğuna nasıl davrandığı umrumda da değil. Niyetim ekmek çıkarmak falan hiç değil.

Ancak belirli bir kesim tarafından "taparcasına" sevilen, söylediği her söz kuşkusuz doğru kabul edilen ve "yüce demokrat ve özgürlük savunucusu" olarak görülen bir adamın kadınlara böylesi iğrenç ve aşağlık bir biçimde davranmış veya davranıyor olması nasıl bir tepki doğuracak onu merak ettim sadece.

Nişanyan ne kadar umrumda değilse Baykal'da o kadar umrumda değil. Baykal hiç bir zaman demokrat falan olmadı zaten ki böylesi bir kıyaslama olabildiğince saçma.

Kimse kendisine tapmıyor. Kaldı ki mevzu şu aşamada bir iddiadan ibaret. Gerçek olduğu ortaya çıkarsa daha sağlıklı bir değerlendirme yaparız ki herif zaten makul denecek bazı izahlar yapmış.

Eski eşiyle yaşadığı mevzu da medyada çok tartışılmıştı o dönemlerde. Bir insan nasıl o eylemi yapar diye düşünüyorum, kendi şahsi gözlemlerimden tek bir cevap kalıyor: Lüzumundan fazla uzun süren bir evlilik.

Kendinden 28 yaş büyük adamla evlenen bir kadının niyetini mi sorgulayım kendinden 28 yaş küçük yaşla birlikte olan bir adamın garabetini mi. Neresinden bakarsanız zaten baştan ''boklu'' bir mevzu.

Yine de bunlar onun fikirlerinin ''değer''ini bu derece belirleyici olamaz. Hele bir olay anlaşılsın diyorum...

jadi 27-10-2011 16:12

Fikirlerinden rahatsiz olduklari insanlarin ozel hayatina saldirmak bazi kesimlerin caresizce basvurmak zorunda olduklari yontemlerden sadece bir tanesidir. Kendi ideolojilerini savunmak adina kullanabilecekleri argumanlar o kadar zayif ve sayica az ki...

Merlinin Kazani 27-10-2011 17:35

Alıntı:

jadi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 420133)
Fikirlerinden rahatsiz olduklari insanlarin ozel hayatina saldirmak bazi kesimlerin caresizce basvurmak zorunda olduklari yontemlerden sadece bir tanesidir. Kendi ideolojilerini savunmak adina kullanabilecekleri argumanlar o kadar zayif ve sayica az ki...

Canım beyin bedava neden kullanmıyorsun?

Hadi söyle bakayım benim savunduğum ideoloji nedir? Bunu bilebilirsen sana 10 puanlık bonus vereceğim.

Ayrıca Nişanyan sıradan bir insan değil.Bu adam sürekli televizyonlara çıkıyor, yazarlık yapıyor, kitapları vs var. Bir kadının kafasından aşağı bok dökmek neyin nesidir? Üstelik özgürlükte özgürlük, demokraside demokrasi diye çığıran bir adam.

Sevgili AlbatrosS, "Nişanyan tapıcıları" derken işte tamda bu arkadaş gibilerinden söz ediyordum.Bak nasılda atladı hemen.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:56 .