Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 26-10-2011, 20:58
Merlinin Kazani Merlinin Kazani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Ünlü Demokrat Nişanyan :)

http://www.haberturk.com/yasam/haber...ni-iddia-dayak

Yorumsuz veriyorum bu haberi. Bakalım Nişanya tapıcaları nasıl tepki vericek.
Alt 26-10-2011, 21:33
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Merlinin Kazani´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
http://www.haberturk.com/yasam/haber...ni-iddia-dayak

Yorumsuz veriyorum bu haberi. Bakalım Nişanya tapıcaları nasıl tepki vericek.
Tartışma yaşandığını ve bazı eşyaların kırılıp döküldüğünü Sevan da kabul etmekte.
İddialar doğruysa kendisi adına büyük talihsizlik ve sevenleri nazarında epey sevimsizleşecektir. Yine de buradan size ekmek çıkmaz.

Deniz Baykal, belki düzgün denebilecek aile yaşantısına ve eşine büyük saygıya sahipti; ancak, kimse onu ''büyük demokrat'' diye anmayacak...
Alt 26-10-2011, 21:42
Üye

Haberi okuduğumda baya bi güldüm zaten. Açıkçası karısına, çoluğuna, çocuğuna nasıl davrandığı umrumda da değil. Niyetim ekmek çıkarmak falan hiç değil.

Ancak belirli bir kesim tarafından "taparcasına" sevilen, söylediği her söz kuşkusuz doğru kabul edilen ve "yüce demokrat ve özgürlük savunucusu" olarak görülen bir adamın kadınlara böylesi iğrenç ve aşağlık bir biçimde davranmış veya davranıyor olması nasıl bir tepki doğuracak onu merak ettim sadece.

Nişanyan ne kadar umrumda değilse Baykal'da o kadar umrumda değil. Baykal hiç bir zaman demokrat falan olmadı zaten ki böylesi bir kıyaslama olabildiğince saçma.
Alt 26-10-2011, 22:17
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Adam kendine müslüman ,Tayyip gibi demokrasiyi bir araç gibi görüyor ve amacı doğrultusunda sözde demokrasi adına tezlerini, savunuyor .

Görüyoruz ki demokrasiyi içselleştirememiş ve kendi yaşamında bile uygulayamıyor.

Kim olduğu ve de ne yaptığı ortada , savunulacak bir tarafı yok .

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 26-10-2011, 23:17
nobullshit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
nobullshit nobullshit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Memlekette azınlık olmakla derdi olan ne kadar adam varsa çok demokrat, çok isyankar, çok alternatif ve çok eşitlikçidir. Etnik farklılıklarının farkına varıp içten yanmalı milliyetçilik dürtüsüyle azınlık milliyetçiliklerini solculukmuş gibi gösterir bunların çoğu.
Alt 26-10-2011, 23:17
Üye

Nişanyan'ı çok uzun süredir tanırım.Forumda ki yaş ortalamasını bilmiyorum ama ancak eminim ki bir çoğu bu adamla bir kaç yıl önce tanışmıştır.Televizyonlarda, kitaplarında savunduğu demokrasini onda biri yoktur bu herifte.

İki defa otelinde kaldım.Biri mecburiyetten oldu.Sizi temin ederim ki bu adamın özgürlük anlayışı yalnızca kendi özgürlüğü ile sınırlı.Zaten haberi okuduğumda gülmem bu yüzden oldu.

Kendinden güçsüz bir varlığın kafasından aşağı bok döken bir adamın ruh sağlığından şüphe duyulması gerekir zaten.
Alt 27-10-2011, 07:36
Ottomanus Ottomanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Habere hiç şaşırmadım. Bu adamın ağzı da çok bozuktur. Tarafta yazarken dini değerlere alenen küfür etmişti. Sonra da şutladılar gazeteden zaten.
Alt 27-10-2011, 11:44
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Merlinin Kazani´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Haberi okuduğumda baya bi güldüm zaten. Açıkçası karısına, çoluğuna, çocuğuna nasıl davrandığı umrumda da değil. Niyetim ekmek çıkarmak falan hiç değil.

Ancak belirli bir kesim tarafından "taparcasına" sevilen, söylediği her söz kuşkusuz doğru kabul edilen ve "yüce demokrat ve özgürlük savunucusu" olarak görülen bir adamın kadınlara böylesi iğrenç ve aşağlık bir biçimde davranmış veya davranıyor olması nasıl bir tepki doğuracak onu merak ettim sadece.

Nişanyan ne kadar umrumda değilse Baykal'da o kadar umrumda değil. Baykal hiç bir zaman demokrat falan olmadı zaten ki böylesi bir kıyaslama olabildiğince saçma.
Kimse kendisine tapmıyor. Kaldı ki mevzu şu aşamada bir iddiadan ibaret. Gerçek olduğu ortaya çıkarsa daha sağlıklı bir değerlendirme yaparız ki herif zaten makul denecek bazı izahlar yapmış.

Eski eşiyle yaşadığı mevzu da medyada çok tartışılmıştı o dönemlerde. Bir insan nasıl o eylemi yapar diye düşünüyorum, kendi şahsi gözlemlerimden tek bir cevap kalıyor: Lüzumundan fazla uzun süren bir evlilik.

Kendinden 28 yaş büyük adamla evlenen bir kadının niyetini mi sorgulayım kendinden 28 yaş küçük yaşla birlikte olan bir adamın garabetini mi. Neresinden bakarsanız zaten baştan ''boklu'' bir mevzu.

Yine de bunlar onun fikirlerinin ''değer''ini bu derece belirleyici olamaz. Hele bir olay anlaşılsın diyorum...
Alt 27-10-2011, 16:12
jadi jadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Fikirlerinden rahatsiz olduklari insanlarin ozel hayatina saldirmak bazi kesimlerin caresizce basvurmak zorunda olduklari yontemlerden sadece bir tanesidir. Kendi ideolojilerini savunmak adina kullanabilecekleri argumanlar o kadar zayif ve sayica az ki...
Alt 27-10-2011, 17:35
Üye

jadi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Fikirlerinden rahatsiz olduklari insanlarin ozel hayatina saldirmak bazi kesimlerin caresizce basvurmak zorunda olduklari yontemlerden sadece bir tanesidir. Kendi ideolojilerini savunmak adina kullanabilecekleri argumanlar o kadar zayif ve sayica az ki...
Canım beyin bedava neden kullanmıyorsun?

Hadi söyle bakayım benim savunduğum ideoloji nedir? Bunu bilebilirsen sana 10 puanlık bonus vereceğim.

Ayrıca Nişanyan sıradan bir insan değil.Bu adam sürekli televizyonlara çıkıyor, yazarlık yapıyor, kitapları vs var. Bir kadının kafasından aşağı bok dökmek neyin nesidir? Üstelik özgürlükte özgürlük, demokraside demokrasi diye çığıran bir adam.

Sevgili AlbatrosS, "Nişanyan tapıcıları" derken işte tamda bu arkadaş gibilerinden söz ediyordum.Bak nasılda atladı hemen.

Konu murted tarafından (27-10-2011 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Üslup!

Önerilen Siteler