Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Konu-dışı (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Sponsor Aranıyor! (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=28586)

Dark_Prince 27-07-2012 22:40

Sponsor Aranıyor!

Kitap yazmayı düşünüyorum da,bastıracak para yok ne yazık ki :) İlk kitabım mucize yalanlarıyla ilgili olacak.Şimdi bunu nasıl yaparız,hangi adımları izlemem gerek,bi yol gösterirseniz süper olur :) Belki sponsor olabilecek birileri çıkar,hem de hangi adımları izlemem gerek vb. onları tartışalım bakalım :) Sonuçta daha önce hiç kitap çıkarmadım,yolunu yöntemini bilmem...

Selalim 27-07-2012 22:53

Bilirim ama söylemem :)

Siz hele bir yazın da gerisi kolay.

Aslında rakiplerime yol göstermek istemem :) ama bu kadarını söyleyebilirim.

Sevgiler.

Dark_Prince 27-07-2012 22:59

Alıntı:

Selalim´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 446396)
Bilirim ama söylemem :)

Siz hele bir yazın da gerisi kolay.

Aslında rakiplerime yol göstermek istemem :) ama bu kadarını söyleyebilirim.

Sevgiler.

Herşey hazır zaten dostum :) Yazılı sayalım,bloğumda hazır yazılar,sadece onlar düzenlenip hazır hale getirilecek ki o da birkaç saatlik iş :) Eğer dinlere karşı yazıyorsak ikimiz de,rakip değilizdir o zaman,karanlığa karşı birizdir :) Eğer başka türden birşey yazacaksan zaten rakip olamayız ayrı konuları işlemiş oluyoruz sonuçta,yani sen anlat :)

Sevgilerimle...

Selalim 27-07-2012 23:19

Film izliyorum (Medium) :) bitsin hemen size dönücem.

Sevgiler.

Dark_Prince 27-07-2012 23:28

Alıntı:

Selalim´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 446402)
Film izliyorum (Medium) :) bitsin hemen size dönücem.

Sevgiler.

Keyifli seyirler :)

Sevgilerimle...

Selalim 28-07-2012 01:00

Alıntı:

Dark_Prince´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 446397)
Herşey hazır zaten dostum :) Yazılı sayalım,bloğumda hazır yazılar,sadece onlar düzenlenip hazır hale getirilecek ki o da birkaç saatlik iş :) Eğer dinlere karşı yazıyorsak ikimiz de,rakip değilizdir o zaman,karanlığa karşı birizdir :) Eğer başka türden birşey yazacaksan zaten rakip olamayız ayrı konuları işlemiş oluyoruz sonuçta,yani sen anlat :)

Sevgilerimle...

Pazar için ürünün tutarı kadar parayla alınabilecek her mal o ürünün rakibidir sevgili Dark_Prince :)

Neyse bugün karar verdim sağ yanımda duran meleği dinleyip bir iyilik edeceğim :)

Belki de buna sol yanımdaki seviniyor da o yüzden ses etmiyor bugün.

Neyse gelelim asıl konumuz Kitap bastırma yöntemlerine...

Hiç paranız yok ve kitabınızı bastıramıyorsunuz izlemeniz gereken ilk yol yazdığınız kitabın içeriğini destekleyecek düşünce ve bakış açısına sahip kitap evlerinin kapısını çalmak. Kitabınız gerçekten iyi ve iddialıysa, basımını ücretsiz yapabilmek için her yolu dener size büyük kolaylık sağlarlar. Sponsor bulma, basın yayın için gerekli tüm işlem ve organizasyonları hemen üstlerine alırlar.

Red cevabı mı aldınız?

Sorun değil... Daha kapısını çalacak pek çok yayın evi var. Hiç yılmadan aramaya devam edin.

İkinci bir yol; paranız yok; Türkiye standartlarında birkaç ay en basit bir işte çalışarak bile aldığınız ücretle en az iki bin adet kitap bastırabilirsiniz. Belli yayın evleri ufak bir miktarla basın, yayın, her türlü organizasyon, imza günleri de dahil olmak üzere üstlenirler.

Misal; http://www.kitapbasim.com/

Gördüğünüz gibi yeterki yazılmış kitabınız, yazacak kabiliyetiniz olsun; her şey yalnızca bir tuşa basmak kadar kolay.

Üçüncü sır: Kitabınızı ünlü isim ve yazarlara göndermeyi unutmayın.

Sevgiler.

istatistik 28-07-2012 01:12

Sayın selalim zaten çok güzel şekilde özetlemiş konuyu. Bize bir şey bırakmamış.

Bro bir de yazdığın kitabın benzerleri ver ise onlar karşısında kimi artıları olması gerekir. Yanlış bilmiyorsam Bilim ve Gelecek dergisi de mucize yalanlarına yönelik bir kitap çıkartmıştı. Eğer bulabilme şansın varsa onu da bir incele derim.

errata 28-07-2012 01:39

Kitap basmak hiç bir şey değil, sorun kitabı yayımcılara ulaştırmak, satılmasını sağlamak. İnan bana seninki gibi kitap içeriği elimde olsaydı bastırmakla falan uğraşmazdım. Beni sallamaz da bir gün kitabını basarsan ne demek istediğimi anlayacaksın büyük ihtimalle. Basılı kitaplarını satabileceğin yayın evleri bulmak oldukça güçtür. Bulsan da neredeyse zarar edersin. Satamadığın kitaplarla öylece bakışıp durur, ilk bir kaç ay bedava eşe dosta dağıtır sonra sıkılıp unutursun. Bunu gerçekten tecrübeli biri olarak söylüyorum inan bana.

Bence metni son kez düzenleyerek elektronik ortamda (pdf) olarak yayımla gitsin. Paran cebinde kalsın.

Dark_Prince 28-07-2012 01:56

Alıntı:

Selalim´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 446425)
Pazar için ürünün tutarı kadar parayla alınabilecek her mal o ürünün rakibidir sevgili Dark_Prince :)

Neyse bugün karar verdim sağ yanımda duran meleği dinleyip bir iyilik edeceğim :)

Belki de buna sol yanımdaki seviniyor da o yüzden ses etmiyor bugün.

Neyse gelelim asıl konumuz Kitap bastırma yöntemlerine...

Hiç paranız yok ve kitabınızı bastıramıyorsunuz izlemeniz gereken ilk yol yazdığınız kitabın içeriğini destekleyecek düşünce ve bakış açısına sahip kitap evlerinin kapısını çalmak. Kitabınız gerçekten iyi ve iddialıysa, basımını ücretsiz yapabilmek için her yolu dener size büyük kolaylık sağlarlar. Sponsor bulma, basın yayın için gerekli tüm işlem ve organizasyonları hemen üstlerine alırlar.

Red cevabı mı aldınız?

Sorun değil... Daha kapısını çalacak pek çok yayın evi var. Hiç yılmadan aramaya devam edin.

İkinci bir yol; paranız yok; Türkiye standartlarında birkaç ay en basit bir işte çalışarak bile aldığınız ücretle en az iki bin adet kitap bastırabilirsiniz. Belli yayın evleri ufak bir miktarla basın, yayın, her türlü organizasyon, imza günleri de dahil olmak üzere üstlenirler.

Misal; http://www.kitapbasim.com/

Gördüğünüz gibi yeterki yazılmış kitabınız, yazacak kabiliyetiniz olsun; her şey yalnızca bir tuşa basmak kadar kolay.

Üçüncü sır: Kitabınızı ünlü isim ve yazarlara göndermeyi unutmayın.

Sevgiler.

Farklı konulara yöneliyorsak değildir bence,misal bir edebi kitapla,dine reddiye için yazılmış bir kitap rakip olamazlar sanırım :)

Neyse ne işte,verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,meleğe de seni ikna ettiği için :)

Kaynak yayınlarını biliyorum birtek,Turan Dursun Hocamın,Muazzez Hocamın,İlhan Arsel Hocamın tüm kitapları oradan çıkma sanırım.Kitabı pdf olarak son haline ulaştırıp onlara bi iletiyim bakalım,sizler de bildiğiniz aydın yayın evlerini yazarsanız sevinirim :)

Bu verdiğin site de harikaymış gerçekten ama sponsorsuz birşey yapmama imkan yok şuan için ne yazık ki,eğer sponsor bulamazsam ve burada dine karşı olan kitapları da basıyorsa uzun vadede mutlaka bastırırım ben planladığım kitapları :)

Tekrar teşekkür ederim ilgilendiğin için,gerçi sen herşeyi analtmışsın ama farklı fikirleri olan arkadaşlar da fikirlerini bildirirlerse harika olur :)

Sevgilerimle...

Alıntı:

istatistik´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 446430)
Sayın selalim zaten çok güzel şekilde özetlemiş konuyu. Bize bir şey bırakmamış.

Bro bir de yazdığın kitabın benzerleri ver ise onlar karşısında kimi artıları olması gerekir. Yanlış bilmiyorsam Bilim ve Gelecek dergisi de mucize yalanlarına yönelik bir kitap çıkartmıştı. Eğer bulabilme şansın varsa onu da bir incele derim.

Keşke benzerleri olsa ama ben bilmiyorum dostum,hiç denk gelmedim,o kadar da araştırırım.Bilim ve Gelecek dergisinin sadece şu kitabını biliyorum;

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=436796

Bu kitap zaten listemde ama senin dediğin de bu mu yoksa başka bir kitap mı?Bu kitap çoğunlukla Yahya'nın evrim çarpıtmalarına yoğunlaşmış.

Dark_Prince 28-07-2012 02:00

Alıntı:

Shibumi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 446438)
Kitap basmak hiç bir şey değil, sorun kitabı yayımcılara ulaştırmak, satılmasını sağlamak. İnan bana seninki gibi kitap içeriği elimde olsaydı bastırmakla falan uğraşmazdım. Beni sallamaz da bir gün kitabını basarsan ne demek istediğimi anlayacaksın büyük ihtimalle. Basılı kitaplarını satabileceğin yayın evleri bulmak oldukça güçtür. Bulsan da neredeyse zarar edersin. Satamadığın kitaplarla öylece bakışıp durur, ilk bir kaç ay bedava eşe dosta dağıtır sonra sıkılıp unutursun. Bunu gerçekten tecrübeli biri olarak söylüyorum inan bana.

Bence metni son kez düzenleyerek elektronik ortamda (pdf) olarak yayımla gitsin. Paran cebinde kalsın.

Doğrudur dostum,uyarın için de teşekkür ederim ama artık reel birşeyler yapmak istiyorum,misal şu kitabı gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor;

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=65240

Bu kitap baştan sona safsatayla dolu,elin şarlatanları basıp basıp milleti uyutuyo,bizim ise sadece netten yazmamız çok koyuyo.En azından bir dergide filan yazabilsek harika olurdu.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:08 .