Selalim´isimli üyeden Alıntı
Pazar için ürünün tutarı kadar parayla alınabilecek her mal o ürünün rakibidir sevgili Dark_Prince
Neyse bugün karar verdim sağ yanımda duran meleği dinleyip bir iyilik edeceğim
Belki de buna sol yanımdaki seviniyor da o yüzden ses etmiyor bugün.
Neyse gelelim asıl konumuz Kitap bastırma yöntemlerine...
Hiç paranız yok ve kitabınızı bastıramıyorsunuz izlemeniz gereken ilk yol yazdığınız kitabın içeriğini destekleyecek düşünce ve bakış açısına sahip kitap evlerinin kapısını çalmak. Kitabınız gerçekten iyi ve iddialıysa, basımını ücretsiz yapabilmek için her yolu dener size büyük kolaylık sağlarlar. Sponsor bulma, basın yayın için gerekli tüm işlem ve organizasyonları hemen üstlerine alırlar.
Red cevabı mı aldınız?
Sorun değil... Daha kapısını çalacak pek çok yayın evi var. Hiç yılmadan aramaya devam edin.
İkinci bir yol; paranız yok; Türkiye standartlarında birkaç ay en basit bir işte çalışarak bile aldığınız ücretle en az iki bin adet kitap bastırabilirsiniz. Belli yayın evleri ufak bir miktarla basın, yayın, her türlü organizasyon, imza günleri de dahil olmak üzere üstlenirler.
Misal; http://www.kitapbasim.com/
Gördüğünüz gibi yeterki yazılmış kitabınız, yazacak kabiliyetiniz olsun; her şey yalnızca bir tuşa basmak kadar kolay.
Üçüncü sır: Kitabınızı ünlü isim ve yazarlara göndermeyi unutmayın.
Sevgiler.
|
Farklı konulara yöneliyorsak değildir bence,misal bir edebi kitapla,dine reddiye için yazılmış bir kitap rakip olamazlar sanırım
Neyse ne işte,verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,meleğe de seni ikna ettiği için
Kaynak yayınlarını biliyorum birtek,Turan Dursun Hocamın,Muazzez Hocamın,İlhan Arsel Hocamın tüm kitapları oradan çıkma sanırım.Kitabı pdf olarak son haline ulaştırıp onlara bi iletiyim bakalım,sizler de bildiğiniz aydın yayın evlerini yazarsanız sevinirim
Bu verdiğin site de harikaymış gerçekten ama sponsorsuz birşey yapmama imkan yok şuan için ne yazık ki,eğer sponsor bulamazsam ve burada dine karşı olan kitapları da basıyorsa uzun vadede mutlaka bastırırım ben planladığım kitapları
Tekrar teşekkür ederim ilgilendiğin için,gerçi sen herşeyi analtmışsın ama farklı fikirleri olan arkadaşlar da fikirlerini bildirirlerse harika olur
Sevgilerimle...
istatistik´isimli üyeden Alıntı
Sayın selalim zaten çok güzel şekilde özetlemiş konuyu. Bize bir şey bırakmamış.
Bro bir de yazdığın kitabın benzerleri ver ise onlar karşısında kimi artıları olması gerekir. Yanlış bilmiyorsam Bilim ve Gelecek dergisi de mucize yalanlarına yönelik bir kitap çıkartmıştı. Eğer bulabilme şansın varsa onu da bir incele derim.
|
Keşke benzerleri olsa ama ben bilmiyorum dostum,hiç denk gelmedim,o kadar da araştırırım.Bilim ve Gelecek dergisinin sadece şu kitabını biliyorum;
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=436796
Bu kitap zaten listemde ama senin dediğin de bu mu yoksa başka bir kitap mı?Bu kitap çoğunlukla Yahya'nın evrim çarpıtmalarına yoğunlaşmış.