![]() |
İslamcıların ateistleri tehdit etmesi
Her gerçek her yerde söylenmez biliyorum ama müslümanlar beni sürekli tehdit ediyorlar, sürekli küfür ediyorlar, kuran'ı açın okuyun siz de anlayacaksınız ilahi olmadığını diyorum direkt küfürle yanıt veriyorlar, bu nasıl bir hayvanlıktır böyle nedir bu ya? Konuşmayı bile bilmiyorlar ben üniversite okuyorum onlar ilkokul mezunu, en fazla lise üniversite mezunu olan müslüman herhalde küfür yerine daha düzgün bir cevap verirdi.
|
Aşırı dindarlık çoğu zaman köktendinciliği, köktendincilik İslamcılığı veya Hristiyancılığı, köktendinci İslamcılık/Hristiyancılık da sözlü ve fiziki şiddeti, bunlar da sonucunda bildiğimiz terör olaylarını meydana getirir. Cahillikle doğru orantılıdır. Cahillerden sakının..
|
Gücümüz yetmiyor ki bu cahillere bakın onlar yüzünden zorla oruç tutuyoruz
|
Alıntı:
Bir kismi ise dogmatik oldugundan bu tarza yonelir. Peygamberleri de kufur ediyor muydu sormak lazim.. Arada efendice kufur etmeden tartisanlari da cikiyor. Ancak cogunluk soylediginiz sekilde. |
Alıntı:
|
Mevlana: "Gözümüze bak da hakkın cemalini gör, çünkü bu, gerçeğin kendisi ve katıksız bilginin ışığıdır. Hak da kendi güzelliğini bizde seyreder. Sakın bu sırrı açıklama, kanını yerlere dökerler (rubailer 1272)".
|
Alıntı:
Nat-I Ali kasıdesinide onun için yazmıştır. |
Alıntı:
|
Allahın ilah ilan edilmesiyle alinin ilah ilan edilmesi arasında bir fark görmek, birine karşı çıkıp birini desteklemek, dürüst akla ve önyargısız fikre aşırı derecede ters bir durum.
Bunu kabul etmenin hiç bir yolu yok. Bu tavrı reddetmeyen asla dürüst olamaz. İslamcıların tehditleri artık toplumsal bir hastalıktır, toplumun inanç özgürlüğünü, benliğini, kişiliğini bir virüs gibi kemirmekte. İslamcılar ise umarsızca bu dinsel faşizm tohumlarını hiç bir insani sorumluluk duymadan saçıyorlar. Zaman gazetesi ramazanda açık kafe ve restoranları fitne fesat yuvası ilan etti. Doğru dürüst bir yargı olsaydı, gazeteye halkı inançlarından dolayı ayrıma tabi tutmak ve nefreti körüklemekten dolayı soruşturma açardı. Yargı ergenekon hayaletlerinin peşinde. Başka şeyle ilgilendiği yok... |
Küfür etmek, tehdit etmek hiç hoş davranışlar değil, bırakın müslümanı, insana aykırı davranışlar bunlar.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:27 . |