Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   İslam (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=9)
-   -   İslamcıların ateistleri tehdit etmesi (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=28723)

hatac 05-08-2012 05:52

İslamcıların ateistleri tehdit etmesi

Her gerçek her yerde söylenmez biliyorum ama müslümanlar beni sürekli tehdit ediyorlar, sürekli küfür ediyorlar, kuran'ı açın okuyun siz de anlayacaksınız ilahi olmadığını diyorum direkt küfürle yanıt veriyorlar, bu nasıl bir hayvanlıktır böyle nedir bu ya? Konuşmayı bile bilmiyorlar ben üniversite okuyorum onlar ilkokul mezunu, en fazla lise üniversite mezunu olan müslüman herhalde küfür yerine daha düzgün bir cevap verirdi.

ALKA 05-08-2012 06:45

Aşırı dindarlık çoğu zaman köktendinciliği, köktendincilik İslamcılığı veya Hristiyancılığı, köktendinci İslamcılık/Hristiyancılık da sözlü ve fiziki şiddeti, bunlar da sonucunda bildiğimiz terör olaylarını meydana getirir. Cahillikle doğru orantılıdır. Cahillerden sakının..

hatac 05-08-2012 07:05

Gücümüz yetmiyor ki bu cahillere bakın onlar yüzünden zorla oruç tutuyoruz

Neva 05-08-2012 08:18

Alıntı:

hatac´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 448068)
Her gerçek her yerde söylenmez biliyorum ama müslümanlar beni sürekli tehdit ediyorlar, sürekli küfür ediyorlar, kuran'ı açın okuyun siz de anlayacaksınız ilahi olmadığını diyorum direkt küfürle yanıt veriyorlar, bu nasıl bir hayvanlıktır böyle nedir bu ya? Konuşmayı bile bilmiyorlar ben üniversite okuyorum onlar ilkokul mezunu, en fazla lise üniversite mezunu olan müslüman herhalde küfür yerine daha düzgün bir cevap verirdi.

Bir kismi icin bilginin bittigi yerde kufur ve kisisel saldiri baslar. Cunku kitabini bilmez.

Bir kismi ise dogmatik oldugundan bu tarza yonelir.

Peygamberleri de kufur ediyor muydu sormak lazim..

Arada efendice kufur etmeden tartisanlari da cikiyor. Ancak cogunluk soylediginiz sekilde.

hatac 05-08-2012 13:48

Alıntı:

Neva´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 448084)
Bir kismi icin bilginin bittigi yerde kufur ve kisisel saldiri baslar. Cunku kitabini bilmez.

Bir kismi ise dogmatik oldugundan bu tarza yonelir.

Peygamberleri de kufur ediyor muydu sormak lazim..

Arada efendice kufur etmeden tartisanlari da cikiyor. Ancak cogunluk soylediginiz sekilde.

Küfür etmeden tartışana pek rastlamadım ama umarım dediğiniz gibidir, inşallah adam gibi tartışabilecek kişiler vardır, mesela benim babam tartışılacak bir adam değil Muhammed'in oyununa gelen koyu bir dindar onun için ben kendi odamda ateistliğimle başbaşayım.

Selalim 05-08-2012 14:59

Mevlana: "Gözümüze bak da hakkın cemalini gör, çünkü bu, gerçeğin kendisi ve katıksız bilginin ışığıdır. Hak da kendi güzelliğini bizde seyreder. Sakın bu sırrı açıklama, kanını yerlere dökerler (rubailer 1272)".

Lucy 05-08-2012 16:45

Alıntı:

Mevlana: "Gözümüze bak da hakkın cemalini gör, çünkü bu, gerçeğin kendisi ve katıksız bilginin ışığıdır. Hak da kendi güzelliğini bizde seyreder. Sakın bu sırrı açıklama, kanını yerlere dökerler (rubailer 1272)".
Mevlana yı aslında olduğundan çok farklı tanıtıyorlar.Mevlana Hz Ali yi İlah olarak görmektedir.
Nat-I Ali kasıdesinide onun için yazmıştır.

Neva 06-08-2012 01:22

Alıntı:

Lucy´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 448119)
Mevlana yı aslında olduğundan çok farklı tanıtıyorlar.Mevlana Hz Ali yi İlah olarak görmektedir.
Nat-I Ali kasıdesinide onun için yazmıştır.

Kuran'in ic yuzunu cok iyi bilir de ondan, bu yuzden birilerini asiri rahatsiz eder.

demirefe 06-08-2012 09:16

Allahın ilah ilan edilmesiyle alinin ilah ilan edilmesi arasında bir fark görmek, birine karşı çıkıp birini desteklemek, dürüst akla ve önyargısız fikre aşırı derecede ters bir durum.

Bunu kabul etmenin hiç bir yolu yok. Bu tavrı reddetmeyen asla dürüst olamaz.

İslamcıların tehditleri artık toplumsal bir hastalıktır, toplumun inanç özgürlüğünü, benliğini, kişiliğini bir virüs gibi kemirmekte. İslamcılar ise umarsızca bu dinsel faşizm tohumlarını hiç bir insani sorumluluk duymadan saçıyorlar.

Zaman gazetesi ramazanda açık kafe ve restoranları fitne fesat yuvası ilan etti. Doğru dürüst bir yargı olsaydı, gazeteye halkı inançlarından dolayı ayrıma tabi tutmak ve nefreti körüklemekten dolayı soruşturma açardı.

Yargı ergenekon hayaletlerinin peşinde. Başka şeyle ilgilendiği yok...

aysehatun 07-08-2012 03:19

Küfür etmek, tehdit etmek hiç hoş davranışlar değil, bırakın müslümanı, insana aykırı davranışlar bunlar.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:27 .