Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-08-2012, 05:52
hatac hatac isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart İslamcıların ateistleri tehdit etmesi

Her gerçek her yerde söylenmez biliyorum ama müslümanlar beni sürekli tehdit ediyorlar, sürekli küfür ediyorlar, kuran'ı açın okuyun siz de anlayacaksınız ilahi olmadığını diyorum direkt küfürle yanıt veriyorlar, bu nasıl bir hayvanlıktır böyle nedir bu ya? Konuşmayı bile bilmiyorlar ben üniversite okuyorum onlar ilkokul mezunu, en fazla lise üniversite mezunu olan müslüman herhalde küfür yerine daha düzgün bir cevap verirdi.
Alt 05-08-2012, 06:45
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

Aşırı dindarlık çoğu zaman köktendinciliği, köktendincilik İslamcılığı veya Hristiyancılığı, köktendinci İslamcılık/Hristiyancılık da sözlü ve fiziki şiddeti, bunlar da sonucunda bildiğimiz terör olaylarını meydana getirir. Cahillikle doğru orantılıdır. Cahillerden sakının..
Alt 05-08-2012, 07:05
Üye

Gücümüz yetmiyor ki bu cahillere bakın onlar yüzünden zorla oruç tutuyoruz
Alt 05-08-2012, 08:18
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

hatac´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Her gerçek her yerde söylenmez biliyorum ama müslümanlar beni sürekli tehdit ediyorlar, sürekli küfür ediyorlar, kuran'ı açın okuyun siz de anlayacaksınız ilahi olmadığını diyorum direkt küfürle yanıt veriyorlar, bu nasıl bir hayvanlıktır böyle nedir bu ya? Konuşmayı bile bilmiyorlar ben üniversite okuyorum onlar ilkokul mezunu, en fazla lise üniversite mezunu olan müslüman herhalde küfür yerine daha düzgün bir cevap verirdi.
Bir kismi icin bilginin bittigi yerde kufur ve kisisel saldiri baslar. Cunku kitabini bilmez.

Bir kismi ise dogmatik oldugundan bu tarza yonelir.

Peygamberleri de kufur ediyor muydu sormak lazim..

Arada efendice kufur etmeden tartisanlari da cikiyor. Ancak cogunluk soylediginiz sekilde.
Alt 05-08-2012, 13:48
Üye

Neva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir kismi icin bilginin bittigi yerde kufur ve kisisel saldiri baslar. Cunku kitabini bilmez.

Bir kismi ise dogmatik oldugundan bu tarza yonelir.

Peygamberleri de kufur ediyor muydu sormak lazim..

Arada efendice kufur etmeden tartisanlari da cikiyor. Ancak cogunluk soylediginiz sekilde.
Küfür etmeden tartışana pek rastlamadım ama umarım dediğiniz gibidir, inşallah adam gibi tartışabilecek kişiler vardır, mesela benim babam tartışılacak bir adam değil Muhammed'in oyununa gelen koyu bir dindar onun için ben kendi odamda ateistliğimle başbaşayım.
Alt 05-08-2012, 14:59
Selalim Selalim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Mevlana: "Gözümüze bak da hakkın cemalini gör, çünkü bu, gerçeğin kendisi ve katıksız bilginin ışığıdır. Hak da kendi güzelliğini bizde seyreder. Sakın bu sırrı açıklama, kanını yerlere dökerler (rubailer 1272)".
Alt 05-08-2012, 16:45
Lucy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lucy Lucy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Mevlana: "Gözümüze bak da hakkın cemalini gör, çünkü bu, gerçeğin kendisi ve katıksız bilginin ışığıdır. Hak da kendi güzelliğini bizde seyreder. Sakın bu sırrı açıklama, kanını yerlere dökerler (rubailer 1272)".
Mevlana yı aslında olduğundan çok farklı tanıtıyorlar.Mevlana Hz Ali yi İlah olarak görmektedir.
Nat-I Ali kasıdesinide onun için yazmıştır.
Alt 06-08-2012, 01:22
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Lucy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mevlana yı aslında olduğundan çok farklı tanıtıyorlar.Mevlana Hz Ali yi İlah olarak görmektedir.
Nat-I Ali kasıdesinide onun için yazmıştır.
Kuran'in ic yuzunu cok iyi bilir de ondan, bu yuzden birilerini asiri rahatsiz eder.
Alt 06-08-2012, 09:16
demirefe demirefe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Allahın ilah ilan edilmesiyle alinin ilah ilan edilmesi arasında bir fark görmek, birine karşı çıkıp birini desteklemek, dürüst akla ve önyargısız fikre aşırı derecede ters bir durum.

Bunu kabul etmenin hiç bir yolu yok. Bu tavrı reddetmeyen asla dürüst olamaz.

İslamcıların tehditleri artık toplumsal bir hastalıktır, toplumun inanç özgürlüğünü, benliğini, kişiliğini bir virüs gibi kemirmekte. İslamcılar ise umarsızca bu dinsel faşizm tohumlarını hiç bir insani sorumluluk duymadan saçıyorlar.

Zaman gazetesi ramazanda açık kafe ve restoranları fitne fesat yuvası ilan etti. Doğru dürüst bir yargı olsaydı, gazeteye halkı inançlarından dolayı ayrıma tabi tutmak ve nefreti körüklemekten dolayı soruşturma açardı.

Yargı ergenekon hayaletlerinin peşinde. Başka şeyle ilgilendiği yok...

Konu Neva tarafından (06-08-2012 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: ard arda atilan mesajlar birlestirildi.
Alt 07-08-2012, 03:19
aysehatun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aysehatun aysehatun isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Küfür etmek, tehdit etmek hiç hoş davranışlar değil, bırakın müslümanı, insana aykırı davranışlar bunlar.

Allah tekdir!

Önerilen Siteler