![]() |
Şu rezilliğe bakarmısınız..!
Önce şu haber duyuldu;
Alıntı:
Sonra şu haber çıktı; Alıntı:
Milleti yaptığı rezil dizilerle uyutan(sırf bu yüzden bile küfrü hakediyor) bu aktris,hem paraya vuruyor,hem magazincilerin cirit attığı Bodrum'da sere serpe yatında güneşleniyor,hem de utanmadan başbakana beni nasıl çeker bu adamlar deyip mektup yolluyor..! Ulen zirzop;ülke bölünmenin eşiğine gelmiş,millet borç içinde kıvranıyor,senin yaptığının adını söylemeyim ben bu arada..Anlayan anlamıştır ne söylemek istediğimi..! Bu aktris,açılım kahvaltısına katıldığı için kendini farklı bir konuma sokuyor herhalde..! Çatlı ile de adı geçiyor bu zirzopun..Git Çatlının adamlarından/kankalarından yardım iste bence..! |
Alıntı:
Bir de ortadoğu burası,''milli birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu hassas günler'' bir türlü bitmez bu Türkiyede,ne zaman balayına çıksın adam? |
Alıntı:
Magazincilerin cirit attığı yerde balayına çıkarsan karının kıçının resmini çeker magazinciler..! Bunda kızacak veya şikayet edilecek bir durum yok..! Hamama giren terler..! Türkiye'de yer mi yokta Bodrum'a gidiyorsun,yahu?! |
Bodruma da gitse,Marmarise de,Alanyaya da,Çeşmeye de,Kaşa da Kemere de..hiç farketmez.Sonunda yine aynı şeyi söyleyeceksin;'
'ne işi var Çeşmede,magazincilerin cirit attığı yerde'' Egenin her yeri magazinci. Mantığın kökten sakat; ''ülke bölünmenin eşiğine gelmiş,millet borç içinde kıvranıyor.'' Ülke 30 yıldır bölünmenin eşiğinde,balayına çıkmak için Kürt sorununun bitmesini mi beklesin adam? Sen bekler miydin? |
Alıntı:
|
Olayin neresi rezillik anlayamadim?
Ulke vatandasinin basbakana mektup yazmasi mi? Evlenip balayina cikmasi mi? Dizi yapmasi mi? Catli'nin adamlarindan yardim istese daha mi uygarca olacakti acaba? |
Alıntı:
size ne bize ne yahu. |
Alıntı:
Bunun gibi zirzoplar hem bu fakir halkı bir şekilde oyalarlar,hem bu fakir halkın fakirliğinden yararlanırlar,hem Bodrum'a teknesiyle balayına çıkarlar,hem de ''beni çekiyorlar padişahım'' deyip şikayet ederler..! Ülke teoride bölünmüş..Ordumuz/gazetecilerimiz/öğrencilerimiz hapise tıkılmış..Terör/işsizlik/eğitim/güvenlik gibi devasa sorunlarımız var..Geçim sıkıntısı yüzünden erkekler eşlerini sokak ortasında doğruyor..İşçi/kadın cinayetleri ve trafik terörü korkunç bir düzeye ulaşmış.. ...vb Böyle bir ülkede ''padişahım benim karımın kıçının fotoğrafını çektiler'' diye sızlanan birini hangi akılla/mantıkla savunuyorsunuz?! |
Alıntı:
Bu ulkede daima sinif farki vardi yeni birsey degil ki bu!? Bu kadar sorun var diye insanlar evlenmeyecek, balayina gitmeyecek vs. yapmayacak diye kural mi var? Hayatin durmasi mi gerekiyor? Adam Semdinli'ye de, Hakkariye'de gitse balayina, yine haber olurdu hic merak etmeyin. |
Kendinizi adamın yerine koyun, sevgilinizle vakit geçiriyorsunuz ertesi gün bir de bakıyorsunuz ki hiç bir şekilde sizin izniniz alınmadan özel hayatınızı televizyonlara ve gazetelere satmışlar, bundan herkez rahatsız olur kimse özel hayatının tv de yayınlanmasını istemez.
Magazin programlarına uyuz oluyorum çok basit şeyleri bile "flaş flaş flaş" diye sunuyorlar, en yazık olanıda bu programları izleyenler var ve bu insanlara özeniyorlar, gerçekte tanımıyorlarki filmdeki karakterlere özeniyorlar aslında çünkü kendi karakterleri yok. Neyse ben Oktay Kaynarca'nın hiç bir dizisini izlemedim, gerçektede tanımam iyimidir kötümüdür bilemem ama hiç kimsenin başkasının özel hayatını kurcalamaya ve edindiği bilgileri televizyon kanallarına satmaya hakkı yoktur bence bu suç olmalı. Başbakana mektup yazma olayı bence tamamen asparagas öyle bişey varsada yanlış birşey. Olmuş bitmiş maçları tartışan programlarla şu magazin programlarını ve dizileri hiç izlemedim hiç sevmedim hiç sevmiyeceğim. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:26 . |