Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 02-09-2012, 23:26
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Şu rezilliğe bakarmısınız..!

Önce şu haber duyuldu;

Bayramda ateşli balayı

Oktay Kaynarca geçtiğimiz Temmuz ayında sürpriz bir kararla reklamcı Melek Angun ile evlenmişti. Dizi çekimleri nedeniyle balayına çıkamayan ikili bayram tatilini fırsat bilip Bodrum'a geldi. Bitez'de Oktay Kaynarca'ya ait teknede geciken balayını yaşayan çiftin keyfine diyecek yoktu. Tekne üzerinde samimi görüntüler sergileyen ikili birbirlerini öpücük yağmuruna tuttu. Çift, daha sonra birbirleriyle şakalaşmayı da ihmal etmedi.
http://birbak.mynet.com/galeri/bayra...yi/4893/635700
Linki tıkladıkça diğer fotoğrafları da görebilirsiniz..Kısaca adam yaşıyor diyebiliriz

Sonra şu haber çıktı;

Balayında çekilen görüntüleri, Oktay Kaynarca'yı çileden çıkardı.

Temmuz ayında Melek Angun'la evlenen ve dizi çekimleri nedeniyle balayına geçtiğimiz günlerde çıkabilen Kaynarca, teknede eşiyle çekilen görüntülerine tepki gösterdi. Önceki gün yeni dizisi "Ustura Kemal" için Heybeliada'da düzenlenen basın toplantısında konuşan ünlü oyuncu, "Gözlerden uzak bir mekanda tatil yaparken fotoğraflarımızın çekilip yayınlanması doğru gelmiyor bana. Geceleri sinirden uyuyamıyorum. Birkaç kez mahkemeye gittim, 'Gazetecilerin kamuya açık alanda görüntü alma özgürlüğü vardır' yanıtını aldım ama bu yasanın değişmesi lazım" dedi. Kaynarca, bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir şikayet mektubu yazdığını da açıkladı.
http://birbak.mynet.com/detay/foto-a...magazin-baslik
Benim gözüme takılan nokta kırmızıya boyadığım yer..!
Milleti yaptığı rezil dizilerle uyutan(sırf bu yüzden bile küfrü hakediyor) bu aktris,hem paraya vuruyor,hem magazincilerin cirit attığı Bodrum'da sere serpe yatında güneşleniyor,hem de utanmadan başbakana beni nasıl çeker bu adamlar deyip mektup yolluyor..!

Ulen zirzop;ülke bölünmenin eşiğine gelmiş,millet borç içinde kıvranıyor,senin yaptığının adını söylemeyim ben bu arada..Anlayan anlamıştır ne söylemek istediğimi..!

Bu aktris,açılım kahvaltısına katıldığı için kendini farklı bir konuma sokuyor herhalde..!

Çatlı ile de adı geçiyor bu zirzopun..Git Çatlının adamlarından/kankalarından yardım iste bence..!
Alt 02-09-2012, 23:43
rastaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rastaman rastaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Ulen zirzop;ülke bölünmenin eşiğine gelmiş,millet borç içinde kıvranıyor,senin yaptığının adını söylemeyim ben bu arada..
Adam çapkınlık yapmıyor ki,karısıyla balayında.Ben de olsam rahatsız olurum.

Bir de ortadoğu burası,''milli birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu hassas günler'' bir türlü bitmez bu Türkiyede,ne zaman balayına çıksın adam?
Alt 02-09-2012, 23:46
Üyeliğini Sonlandırmış

rastaman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Adam çapkınlık yapmıyor ki,karısıyla balayında.Ben de olsam rahatsız olurum.

Bir de ortadoğu burası,''milli birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu hassas günler'' bir türlü bitmez bu Türkiyede,ne zaman balayına çıksın adam?
Sana balayına çıkma diyen mi var?!
Magazincilerin cirit attığı yerde balayına çıkarsan karının kıçının resmini çeker magazinciler..!
Bunda kızacak veya şikayet edilecek bir durum yok..!
Hamama giren terler..!

Türkiye'de yer mi yokta Bodrum'a gidiyorsun,yahu?!
Alt 02-09-2012, 23:53
rastaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rastaman rastaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bodruma da gitse,Marmarise de,Alanyaya da,Çeşmeye de,Kaşa da Kemere de..hiç farketmez.Sonunda yine aynı şeyi söyleyeceksin;'

'ne işi var Çeşmede,magazincilerin cirit attığı yerde''

Egenin her yeri magazinci.

Mantığın kökten sakat;

''ülke bölünmenin eşiğine gelmiş,millet borç içinde kıvranıyor.''

Ülke 30 yıldır bölünmenin eşiğinde,balayına çıkmak için Kürt sorununun bitmesini mi beklesin adam?

Sen bekler miydin?
Alt 02-09-2012, 23:58
hatac hatac isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

fthgzl79´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sana balayına çıkma diyen mi var?!
Magazincilerin cirit attığı yerde balayına çıkarsan karının kıçının resmini çeker magazinciler..!
Bunda kızacak veya şikayet edilecek bir durum yok..!
Hamama giren terler..!

Türkiye'de yer mi yokta Bodrum'a gidiyorsun,yahu?!
Kadın kıçını zaten çeksinler diye uzat mıyor mu? O kadar tiksiniyorum ki bu tür kadınlardan, kızlardan. Mustafa Altıoklar'ın sosyete dünyasındaki kızlar hakkında söyledikleri geliyor aklıma, "Paraya doyumsuz kızlar kendilerini satıyorlar" Bu hatun belki adamın karısıdır ama çok genç yani neden evlenmiş ki onla para değil de ne yani ne olabilir ciğeri beş para etmez kadınlar nerde çok para onlar orda, erkekler zaten bu tür kadınları hak ediyorlar. Bu tür kadınlar her zaman zekalarıyla değil popolarıyla erkekleri kazanırlar.
Alt 02-09-2012, 23:59
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

Olayin neresi rezillik anlayamadim?

Ulke vatandasinin basbakana mektup yazmasi mi? Evlenip balayina cikmasi mi? Dizi yapmasi mi?

Catli'nin adamlarindan yardim istese daha mi uygarca olacakti acaba?
Alt 03-09-2012, 00:01
Corpse Bride Corpse Bride isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ulen zirzop;ülke bölünmenin eşiğine gelmiş,millet borç içinde kıvranıyor,senin yaptığının adını söylemeyim ben bu arada..Anlayan anlamıştır ne söylemek istediğimi..!

Bu aktris,açılım kahvaltısına katıldığı için kendini farklı bir konuma sokuyor herhalde..!

Çatlı ile de adı geçiyor bu zirzopun..Git Çatlının adamlarından/kankalarından yardım iste bence..!
insanların azıcık keyfini kıskanıyor foruma haber yapıyorsunuz. fesat fthgzl.

size ne bize ne yahu.
Alt 03-09-2012, 00:06
Üyeliğini Sonlandırmış

rastaman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bodruma da gitse,Marmarise de,Alanyaya da,Çeşmeye de,Kaşa da Kemere de..hiç farketmez.Sonunda yine aynı şeyi söyleyeceksin;'

'ne işi var Çeşmede,magazincilerin cirit attığı yerde''

Egenin her yeri magazinci.

Mantığın kökten sakat;

''ülke bölünmenin eşiğine gelmiş,millet borç içinde kıvranıyor.''

Ülke 30 yıldır bölünmenin eşiğinde,balayına çıkmak için Kürt sorununun bitmesini mi beklesin adam?

Sen bekler miydin?
Türkiye'de milyonlarca insan açlık sınırı altında yaşıyor..Bu insanlar tatil filan nedir bilmezler..Ama bu zirzopların oynadığı dizileri iyi bilirler..Yani tek eğlenceleri bu diziler..
Bunun gibi zirzoplar hem bu fakir halkı bir şekilde oyalarlar,hem bu fakir halkın fakirliğinden yararlanırlar,hem Bodrum'a teknesiyle balayına çıkarlar,hem de ''beni çekiyorlar padişahım'' deyip şikayet ederler..!

Ülke teoride bölünmüş..Ordumuz/gazetecilerimiz/öğrencilerimiz hapise tıkılmış..Terör/işsizlik/eğitim/güvenlik gibi devasa sorunlarımız var..Geçim sıkıntısı yüzünden erkekler eşlerini sokak ortasında doğruyor..İşçi/kadın cinayetleri ve trafik terörü korkunç bir düzeye ulaşmış..
...vb
Böyle bir ülkede ''padişahım benim karımın kıçının fotoğrafını çektiler'' diye sızlanan birini hangi akılla/mantıkla savunuyorsunuz?!
Alt 03-09-2012, 00:10
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Türkiye'de milyonlarca insan açlık sınırı altında yaşıyor..Bu insanlar tatil filan nedir bilmezler..Ama bu zirzopların oynadığı dizileri iyi bilirler..Yani tek eğlenceleri bu diziler..
Bunun gibi zirzoplar hem bu fakir halkı bir şekilde oyalarlar,hem bu fakir halkın fakirliğinden yararlanırlar,hem Bodrum'a teknesiyle balayına çıkarlar,hem de ''beni çekiyorlar padişahım'' deyip şikayet ederler..!

Ülke teoride bölünmüş..Ordumuz/gazetecilerimiz/öğrencilerimiz hapise tıkılmış..Terör/işsizlik/eğitim/güvenlik gibi devasa sorunlarımız var..Geçim sıkıntısı yüzünden erkekler eşlerini sokak ortasında doğruyor..İşçi/kadın cinayetleri ve trafik terörü korkunç bir düzeye ulaşmış..
...vb
Böyle bir ülkede ''padişahım benim karımın kıçının fotoğrafını çektiler'' diye sızlanan birini hangi akılla/mantıkla savunuyorsunuz?!
Seyretmesin o zaman halk da dizileri veya halkin dizi seyretme ozgurlugune sansur mu getirilsin?..

Bu ulkede daima sinif farki vardi yeni birsey degil ki bu!?

Bu kadar sorun var diye insanlar evlenmeyecek, balayina gitmeyecek vs. yapmayacak diye kural mi var? Hayatin durmasi mi gerekiyor?

Adam Semdinli'ye de, Hakkariye'de gitse balayina, yine haber olurdu hic merak etmeyin.
Alt 03-09-2012, 00:11
qlause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qlause qlause isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kendinizi adamın yerine koyun, sevgilinizle vakit geçiriyorsunuz ertesi gün bir de bakıyorsunuz ki hiç bir şekilde sizin izniniz alınmadan özel hayatınızı televizyonlara ve gazetelere satmışlar, bundan herkez rahatsız olur kimse özel hayatının tv de yayınlanmasını istemez.

Magazin programlarına uyuz oluyorum çok basit şeyleri bile "flaş flaş flaş" diye sunuyorlar, en yazık olanıda bu programları izleyenler var ve bu insanlara özeniyorlar, gerçekte tanımıyorlarki filmdeki karakterlere özeniyorlar aslında çünkü kendi karakterleri yok.

Neyse ben Oktay Kaynarca'nın hiç bir dizisini izlemedim, gerçektede tanımam iyimidir kötümüdür bilemem ama hiç kimsenin başkasının özel hayatını kurcalamaya ve edindiği bilgileri televizyon kanallarına satmaya hakkı yoktur bence bu suç olmalı.

Başbakana mektup yazma olayı bence tamamen asparagas öyle bişey varsada yanlış birşey.

Olmuş bitmiş maçları tartışan programlarla şu magazin programlarını ve dizileri hiç izlemedim hiç sevmedim hiç sevmiyeceğim.

Önerilen Siteler