Önce şu haber duyuldu;
Bayramda ateşli balayı

Oktay Kaynarca geçtiğimiz Temmuz ayında sürpriz bir kararla reklamcı Melek Angun ile evlenmişti. Dizi çekimleri nedeniyle balayına çıkamayan ikili bayram tatilini fırsat bilip Bodrum'a geldi. Bitez'de Oktay Kaynarca'ya ait teknede geciken balayını yaşayan çiftin keyfine diyecek yoktu. Tekne üzerinde samimi görüntüler sergileyen ikili birbirlerini öpücük yağmuruna tuttu. Çift, daha sonra birbirleriyle şakalaşmayı da ihmal etmedi.
http://birbak.mynet.com/galeri/bayra...yi/4893/635700
|
Linki tıkladıkça diğer fotoğrafları da görebilirsiniz..Kısaca adam yaşıyor diyebiliriz
Sonra şu haber çıktı;
Balayında çekilen görüntüleri, Oktay Kaynarca'yı çileden çıkardı.

Temmuz ayında Melek Angun'la evlenen ve dizi çekimleri nedeniyle balayına geçtiğimiz günlerde çıkabilen Kaynarca, teknede eşiyle çekilen görüntülerine tepki gösterdi. Önceki gün yeni dizisi "Ustura Kemal" için Heybeliada'da düzenlenen basın toplantısında konuşan ünlü oyuncu, "Gözlerden uzak bir mekanda tatil yaparken fotoğraflarımızın çekilip yayınlanması doğru gelmiyor bana. Geceleri sinirden uyuyamıyorum. Birkaç kez mahkemeye gittim, 'Gazetecilerin kamuya açık alanda görüntü alma özgürlüğü vardır' yanıtını aldım ama bu yasanın değişmesi lazım" dedi. Kaynarca, bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir şikayet mektubu yazdığını da açıkladı.
http://birbak.mynet.com/detay/foto-a...magazin-baslik
|
Benim gözüme takılan nokta kırmızıya boyadığım yer..!
Milleti yaptığı rezil dizilerle uyutan(sırf bu yüzden bile küfrü hakediyor) bu aktris,hem paraya vuruyor,hem magazincilerin cirit attığı Bodrum'da sere serpe yatında güneşleniyor,hem de utanmadan başbakana beni nasıl çeker bu adamlar deyip mektup yolluyor..!
Ulen zirzop;ülke bölünmenin eşiğine gelmiş,millet borç içinde kıvranıyor,senin yaptığının adını söylemeyim ben bu arada..Anlayan anlamıştır ne söylemek istediğimi..!
Bu aktris,açılım kahvaltısına katıldığı için kendini farklı bir konuma sokuyor herhalde..!
Çatlı ile de adı geçiyor bu zirzopun..Git Çatlının adamlarından/kankalarından yardım iste bence..!