![]() |
[Tamamlandı] Video Çalışması: Secularism-A Short Film
Merhaba arkadaşlar,
Okanferrum arkadaşımız emek verip aşağıdaki İngilizce videonun Türkçesini çevirmiş. Bu videonun alt yazılandırmasını yapacak bir arkadaşımız var mı acaba? Çevririleri özel mesajla gönderebilirim.. Teşekkürler http://www.youtube.com/watch?v=mG6Fd_2yNt4 |
Alka ben hallederim. Metni bana ulastirirsaniz ilk fırsatta hazirlarim.
|
tamam, eğer insan olmak belgeselinin 2. bölümünü çevirmeye başlamamışsın bunu yapalım. Özel mesaj ve çeviriler şu an gönderildi..
|
|
Güzel olmuş.
|
Eline sağlık idontneedagod, güzel olmuş video. Hemen youtube kanalımıza yüklüyorum şu an.
Bunun yanında o da ne? Artık yazı renklerini de değiştirebiliyor musun? Kırmızı yazılar gördüm gibi. Güzel :) Yayınlandı.. |
Bu video ile, secular kelimesinin manasini daha iyi anladim; simdiye kadar, lailikle es anlamli dusunuyordum. Guzel ve egitici bir konu yazilandirmissin, tebrikler ve eline saglik.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alka gelistiriyorum kendimi yavas yavas. Bir de tercumeyi yapan arkadasimiza tesekkur ediyorum. Ceviri cok hos olmus. |
Çeviriyi yapan arkadaş gerçekten güzel yapmış. Ona da ayrıca özel mesajla teşekkür edildi..
|
its another name for common sense yanlış çevrilmiş. ascendent uyardı youtube kanalından. duzeltip yeniden mi yuklesek acaba?
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:30 . |