![]() |
Evrim insanları kandırmaktır
Arkadaşlar,
Maymundan gelmedik, böyle saçma bir şeye nasıl inanıyorsunuz? Bugün bilimsel olarak evrim çürütüldü. Sahte fosillerle insanları kandırmaya çalıştığını itiraf eden pek çok bilim adamı var. Mesela Anthuany Yoğbazi popua yine genide bulunan 50 bin yıllık fosillerin büyük dedesine ait olduğunu ve bunları amcası Josephy Yoğbazinin koyduğunu ölümünden 3 sene sonra itiraf etmiştir.. Evet, bu ve benzeri evrim çürütme laflarını hepiniz duymuşsunuzdur.. Zamanında syn Harun Yahya nın ne yazık ki ibretlik kitaplarını okuyarak vakit harcamıştım ki kendime bunu/bu eziyeti neden yaptığımı çok sormuştum.. Muhtemelen mazoşist kişiliğim sebep:) Ama konuyu asıl açma nedenim sizlerinde bu konuda evrimin yanlışlığına/yalanlığına yönelik bildiğiniz araştırmaları/çalışmları ve saçmalıkları paylaşmanızı istiyor oluşum.. Yani konuya farklı bir açıdan yaklaşalım :) Saygılar |
Alıntı:
Yazacaklarımı sakın hakaret olarak algılama. Konuyu kesinlikle kişiselleştirmiyorum. Evrim teorisi insanların maymundan geldiğini söylemez. Evrim teorisi insanların maymunlar ile aynı ortak atadan geldiğini söyler. Evrim konusunda hiç bir şey bilmiyorsun. Maymundan gelmedik demen bunun kanıtı. Kusura bakma. Bilmemen sorun değil. Bende bir zamanlar senin gibi düşünüyordum. Şimdi Evrimle ilgili 1 kitap okudum. Bir kaç tanede belgesel izledim. Ne kadar bilgisiz olduğumu bundan sonra anladım. Hala da çok bilgisizim. Aklına takılan kısımları sorabilirsin. Bilgisi olan arkadaşlar sorularına yanıt verecektir. Evrim bir olgudur. Yer çekimi gibi. Yer çekimini inkar etmiyorsun da Evrimi neden inkar ediyorsun ? Evrim teorisi ise bu olguya açıklama getirmeye çalışır. Evrim teorisini yanlışlayan hiç bir veri yok. Yani boşuna bekleme. |
Şu, evrimi tek soruyla çürüten videoyu koysak kafi sanırım.. :D
|
Sevgili Aleph,
Yanlış anladın beni.. Ben bu tür zırvalıkların ve varsa bilinen ciddi araştırmaların paylaşılması için açtım konuyu.. Hep ispat, hep ispat nereye kadar dimi:) Sevgiler Not: Yanlış bir tutum sergiledimse konu silinebilir |
Yanlış anlamışım, evet. Fakat yine de mesajım kalsın, çünkü evrime karşı en ciddi eleştiriler yine bu minvalde ve bu düzeyde yapılan eleştiriler. :) Aklı başında bilim insanları bugün evrimi çürütmeye çalışmak yerine anlamaya çalışıyor. Çünkü yerçekimi gibi bir hakikat evrim. Evrimi anlamamış ve kabullenememiş kişiler şu hayatta eksik yaşıyorlar..
Moderatör değilim fakat konunun silinmesi bence anlamsız olur. Tutumun da yanlış değil. Herşey özgürce konuşulmalı. Yalnız sana kişisel bir tavsiyede bulunmak isterim: Aldanmışlardan olma turin.. ;) |
Kalsın, kalsın.. Hatta bende paylaştığın videoyu(izlemediysem) izleyeceğim..
Lise biyoloji hocam "evrim saçmalık ama mecbur biraz bahsetcez" dediğinde anlamıştım neyin ne olduğunu :) Tavsiye için teşekkürler. Bir tavsiyede benden olsun yanlış anlamassan; Önyargılı insanlardan olma;) Saygılar |
Canlılar arasındaki benzerlikleri açıklayabilen tek görüş evrim teorisidir.
Alternatifi ne olabilir ki? Bu kadar canlılık başka nasıl oluşmuş olabilir? Bence alternatifsiz olması bile evrim teorisine yeterli bir kanıttır. Evrimin başlangıcında eksiklikler var. Nasıl oluyor da hücreler bölünmeye başladı Dna nasıl oluştu Aminoasitler birbirine nasıl bağlandı Hücreler birleşerek nasıl çok hücreli yapılar ortaya çıktı gibi Bunlara da kısmen cevaplar var aslında |
Alıntı:
Konunun silinmesine gerek yok. Hem senin için hemde foruma kayıt olmadan takip edenler için yararlı olabilir. Evrim teorisi hakkında hiç bir şey bilmediğinin farkında mısın ? ( İlk mesajıma cevap vermedin ancak sadece bu soruya cevap versen yeterli. Hiç bir şey bilmeden Evrimi reddettiğinin farkında değilsen hiç vaktimi harcayamam. Bilmediğinin farkında olursan belki öğrenmek isteyebilirsin.) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Mesela; Alıntı:
|
Mesela;
Alıntı:
Aslında burada insanın yaratılışını açıklayan/çalışan diğer iddialardan bahsediyorum.. |
Önyargılı değilim Nana Buluku..
Amacımın ne olduğunu izah ettim, lütfen akıl okumayın.. Tekrar söyliyim; bana göre de evrim sunulan en mantıklı teori ve pek çok şeyi açıklıyor. Klasik dindarlar gibi adem/havva gökten inmiştir minvali bir iddiam yok ya da Kuran da evrimi bulmaya çalışan tatlı su müslümanlarından da değilim.. Net olmuştur umarım.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:14 . |