![]() |
Bu Sitedeki Tüm Dini Tartışmaları Okumuş Olan Kimse
Kesinlikle Türkiye'deki bir din aliminden daha çok bilerek burdan ayrılır.Ben bu forum haricinde her türden dini görüşün ortaya serildiğini görmemiştim. 19'cusundan Ömer Çelakılcısına ordan Süleyman Ateş'çisine,Yehova Şahidi'nden Mormon'una ordan Protestan'ına hinduizm ,Budizm,Tengrizm,Gnostisizm, Pagan,Deist,Ateist,ignostik,Agnostik v.b v.b her şey var şu din kategorisinde. Bu forumu adam akıllı günlük okuyarak tamamlayan kimse sayılı teologlar biri olmuştur net.
Türkiye'nin en büyük dini kaynak arşivi burda olabilir.Burası bir ateist site ironi ve düşünülmesi gerekli olan da budur.Müthiş gerçekten.Hepinizi ve hepimizi Müslüman'ından Ateistine herkesi tebrik ederim. |
Alıntı:
Bu görüşlere mensup tüm üyelerden çok şey öğreniyor insan. Farklı bakış açılarından görebiliyorsun pek çok konuyu. Bu forum Türkiye'nin bir değeridir, abartmıyorum. Başka hiçbir forumda bu denli renklilik ve her kesime açık olma bulamasınız, anında banlarlar adamı. Ben pek çok Türkçü forumdan bir iki ileti sonra banlanıyordum mesela :), çünkü genelinden farkı düşüncelerim var biraz. İslamî forumlarda zaten bir saniye dahi kalmak mümkün değildir :) Burası herkese açık... |
Alıntı:
Önceki biraz eski konularda Yehova Şahidi olan hur-kus nickli arkadaş falan da vardı o da bilgiliydi kendi alanında.Onun da üyeliği sonlandırılmış ama olsun. |
İnsanların samimiyetleri inandıkları değerlerden daha güzel.
Evet forum çok güzel bir forum ve bilgi deposu.Özgür olmakda cabası. Bazen göremediklerimiz oluyor.Yaşamak için çaba sarf ediliyor.Eğilmeden,bükülmeden Spartaküs belki özel bir durum ama paylasmakda mahsur olmadığını düşünüyorum. Bir kişinin üzerindeki yük bilinsin diye. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu forumun daha popüler hale gelip üyelerin sayısının artması ve en önemlisi aktif üye sayısı artmalı. O zaman tadından yenmez.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:39 . |